[REPLY]
Mycket bra! Man går in till butiken och får provspela och höra precis den spelare man söker efter. Det kallar jag god service!
Tycker inte något behöver förbättras. Bra kundservice trots att man är en kanske lite 'strulig' kund. Härligt tålamod.
Funkade till100% med att handla på Eshopen.
Beställde "Berättelsen om Pi" på BlueRay 130506 och den levererades inte förrän 130515. Lite väl många dagar för att skicka en skiva i ett platt paket.
Bra varor, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Dessutom tydlig hemsida där det är enkelt att se vad och var som finns i lager.
Efter besök i Karlstad-affären så fick jag tydliga förslag och rekommendationer av kunnig och hjälpsam personal, efter detta var det enkelt val att handla hos Hi-Fi Klubben och det kommer vara ett förstaval även vid nästa inköpstillfälle.
Har beställt en film men inte fått den än!
Har betallt den också!
Det är snart två veckor sedan.
Var är den?
Duktiga medarbetare och ett bra utbud i butiken gör det lätt att hitta det som passar mig.
Tog mer än en vecka redan!! Ingenting. :(
Betalade för varan, en Bluray-film den 2 maj. Fick besked den 3 maj, att varan var skickad.
Hörde av mig genom er chat den 8 maj och fick beskedet att jag inte kunde få någon hjälp där utan hänvisades till ett nummer som var öppet vardagar till 17. Jag chattade en kvart för sent för att kunna ringa. Dagen efter var e n helgdag och åkte jag på en resa över helgdagarna och vet alltså fortfarande inte var min vara, som skickades den 3 maj har blivit av.
Beställd dvd/blueray har fortfarande inte kommit trots att leveransstatusen var skickad för mer än en vecka sedan. Vid kontakt med butik kunde de tyvärr inte hjälpa till utan hänvisade till webshoppen. Tyvärr hade webshoppen redan stängt så jag får återkomma på måndag. Suck.....
Inga invändningar kring detta köp men heller inget anmärkningsvärt i positiv mening att nämna. Jag är nöjd!
Irriterande att jag inte kunde få produkten skeppad till butiken så jag slapp betala frakt. Jag bor betydligt närmare butiken är posten desutom :-/
Trevlig personal, snabba leveranser och bra pris på bra produkter.
Snabb leverans. Fick inget kollinummer så jag kunde följa leveransen på postens hemsida men paketet kom inom 3 dagar.
Enkelt att beställa med super snabb leverans. Rekommenderas varmt!
Beställde en förstärkare och fick snabb leverans. Hifiklubben har högklassiga produkter i alla prislägen. Jag gillar hur webbutiken fungerar. Har absolut inget att klaga på.
Butiken i Linköping är bland dom bättre jag handlat i, alla kategorier. Väldigt trevlig och kunnig personal. Aldrig problem om man behöver support. Det enda negativa är att det blir dyrt, Sonos är som en drog!
jag beställde en tv men fick ingen hihi klubben trodde att det var bedrägeri ?????????
så nu får åka till malmö och köpa min tv varför har man en webbutik om man inte kan köpa någt där !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jämfört med andra butiker så är det dyr frakt. köpte en pickupnål som väger typ ingenting & åkte på 90 kronors frakt.
Beställer man exempelvis 4-5 skivor från Ginza eller CDOn kostar det 25 krtonor i frakt.
Alla varor jag beställt online finns i butiker men leverans om 3-4 veckor??? Inte en ursäkt eller något alternativ.. Sämsta online köpet jag någonsin gjort...
Här haft en Denon förstärkare sen 80-talet som fortfarande är suveränt bra. Den nya verkar också mycket bra. Kvalitet!
Mycke hög kvalité ,bättre än ja vågat hoppas på,fantastiskt ljud som om man har bandet hemma i rummet och lirar live
Allt gick mycket enkelt och snabbt.
Jag rekommenderar Hi-Fi klubben både i butik och på webben.
Mycket nöjd med responsen på mejl på onlinebutiken! Vidare gick leveransen mycket snabbare än jag väntat mig.
Samsunggrejen var slut i hela Stockholm med omnejd, men Hifi-klubben fixade den från Danmark på två dagar. Stiligt!
Allt stämde med förväntningarna, det tekniska kunnandet i affären, design å innehåll på webben. Sist men inte minst rätt leverans i rätt tid!!
Bra kundservice som snabbt svarar på frågor och ett enastående sortiment!
Lätt att handla utan krångel.
Köpte en svart unnu 231 med svarta tygdörrar. Beställde på söndag kväll. Grejerna kom på tordsdag lunch (skärtorsdag). Mycket nöjd med hyllan. Kändes genomtänkt och välgjord.
Kände till att två olika spänningskällor kan skapa brum, då man genom kabel från en dator, kopplar in den i en hifianläggning. Tack vare att jag genom en bekant fick veta det, så tog jag kontakt på "nätet" med Hifiklubben, som jag vet är proffs på ljud. Jag skrev en fråga om dom hade den produkten jag sökte, och ganska snart fick jag upp en bild på just det jag jag glömt vad det hette i produktnamn.
Jag jämförde lite med vad andra försäljare kunde erbjuda, men prismässigt satsar jag hellre lite mer, och får en bättre produkt. Billigare än att riskera trasiga 3-vägshögtalare.
Jag beställde Argon loop isolator, och inom någon dag så kunde jag hämta ut den via postbudet i affären där jag bor..
Är sjukt nöjd med ljudet som jag inhandlat hos er, bra för både musik och film!
Men nyligen beställde jag en center högtalare och ska få vänta ända till 17 april på att få den, jag läste nånstans att ni kollar i era butiker om den inte finns på "huvudlagret" men nåt sånt verkar inte ha blivit gjort när det gällde mig. Jag kolla lager status i butikerna och det fanns på ett flertal ställen.
Jag köpte en demo-projektor och den är i bra skick. När man går in i menyn och kollar hur länge lampan brunnit var det lite mer än jag trodde. Men prisreduktionen täcker en ny lampa.
Jag köpte 3D-glasögon samtidigt och ena paret skickades separat. På det paret fick jag inget SMS-meddelande utan fick vänta på papperslapp och åka en extra gång. Detta tror jag beror på Posten, jag har haft liknande problem tidigare just med Posten. Det har än så länge inte hänt med exempelvis DHL.