[REPLY]
Elsker H&M tøj! Det er dog bare ærgerligt at leverancen skal tage så lang tid. Jeg bestilte tøj for en uge siden. Og jeg får noget af det først efter D. 15/7 - det er næsten 2 måneder efter..
Fjern dog varerne fra hjemmesiden hvis i ikke har dem på lager??
L.A. Jessen found this review useful
Normalt elsker jeg hm, jeg fik også meget gode priser for det tøj jeg har bestilt, men har nu ventet over 2 måneder, på hvad jeg har bestilt, der står at alt er på lager osv. Men jeg har ikke engang fået en meddelse om at mine varer er pakket. Jeg synes seriøst at det er for dårligt, bestilte mine varer til at jeg kunne bruge dem i på mandag (nu torsdag) over 2 måneder i forvejen, men kan ikke regne med at de kommer til tiden. Det er squ for dårlig service... Jeg fik mine varer fra kina hurtigere. Hm blev ved med at forlænge datoen for leveringstid først d. 13-17 så 20-23 osv. og nu d. 23-31.
Jeg er vildt sur, de kan ikke være det bekendt, og så når jeg kan tage bussen 3 stop for at komme ind til en hm. De kan i det mindste skrive at varen er udsolgt, men neeej, den er på lager, jeg må bare ikke få den før 3 måneder..... FOR DÅRLIGT!
Der er lang leverings tid, men de holder sig inde for den lovede tid. Dog bestilte jeg en varer som blev udsolgt mens jeg ventede den, hvilket var ærgerligt. Det var toppen til et bikinisæt, men heldigvis kunne jeg returnere bunden omkostningsfrit og kundeservicen er helt i top.
Desværre kunne det ikke svare sig at bestille over nettet, da jeg kunne få resten af min bestilling i butikken og dermed spare fragten.
I ordered 3 items online on 22nd March. 1 item was delivered within 10 days but the other 2 items had expected delivery dates of 18th May and 22nd June!
H&M sell good quality items but do yourself a favour, buy instore as the online set up is abysmal.
I have just cancelled the remainder of my order as i am not prepared to wait 3 months from the date of order until delivery.
Jeg har mange gange bestilt hos H&M, og kan godt undres over at de ikke snart hopper med på bølgen med gratis fragt-returnering. Synes dog det er en fin ordning, at man sætter en label på returneringspakken, og så trækker de bare fragtbeløbet fra det beløb man står til at skulle have retur for varene. Det gør det lidt nemmere, at man ikke står og skal fumle med penge/kort nede på posthuset, og betale dobbelt op på en forsikret pakke.
Et andet minus er deres meget lange leveringstid. På min seneste ordre gang skal jeg vente 1 måned på 3 af varerne på min ordre!
De skal dog have ros for behandlingen af min sidste pakke, som postdanmark først havde valgt at sende til en helt anden by, for derefter at smide væk. Kundeservice var sød og venlig, og ringede hurtigt tilbage som lovet, efter hun havde haft fat i postdanmark. Jeg skulle så have pengene tilbage for denne ordre, og jeg tænkte at det sikkert kunne komme til at tage et par uger, men idag var det korrekte beløb tilbageført til min konto - det synes jeg er dejligt, så skal jeg ikke gå og tænke på dét!
Lige siden jeg var lille, har min familie handlet i H&M og bestilt hjem via deres kataloger. Jeg har selv i de sidste seks år aktivt benyttet deres hjemmeside.
De har en masse lækkert tøj, stort udvalg mv. og så er det alt sammen til fuldstændig overkommelige priser!
Der kan dog til tider være lang tid på levering, hvilket trækker med, men overall en super lækker online butik.
It took nearly a month to receive my items. Asked a size (14-16) and received a size (M)... Now I have to return everything :(
Syntes simpelthen det er en alt for ringe leveringsservice. Andre online-sider kan tage 2-3 dage men h&m venter lige 6-7 dage med leveringen. Jeg stod og manglede en bælte til min lillebror konfirmation som jeg aldrig fik i tide, bestilte mandag, skulle bruge den fredag og det kom mandag. FOR RINGE!!!!!!
Det tager næsten 1 måned, inden jeg får besked på min ordre ER VED at blive pakket.
Og så vil der gå yderligere op til 5 dage inden jeg vil modtage den.
Det er da bare for ringe. Jeg kan bestille varer omme på den ande side af jordkloden og få dem hurtigere leveret.
Sidste gang jeg hander her. De rer jko andre sites der sælger samme varer og de er en hel del hurtigere til levereing, har gratis fragt og gratis returnerings mulighed.
Bestilte kun herinde fordi min knægt absolut ville have et par helt bestemte sko, men de er allerede købt og leveret andet steds fra og der tog kun 3 dage.
Super hjemmeside med rigtig hurtig levering, billigt tøj og god Kundeservice. Derudover er det rigtig nemt at returnere tøjet.
Shopper ofte på hm.com, da man får rigtig meget for pengene:)
Har inden for den sidste måned bestilt på hm.com/dk to gange - begge gange modtog jeg varene på UNDER 6 dage - SMUKT! :-)
Mere behøver jeg ikke at sige. Det er ikke professionelt at man behandler kunder som skidt.
H&M ER DOG DET VÆRSTE HUMBUK! ikke nok med én gang laver de en fejl, men hele 3 gange? kom ind i kampen for pokker
PLEASE PASS THIS ON IF YOU ARE FED UP WITH BEING TREATED BADLY BY CUSTOMER SERVICES AND MICKY MOUSE COMPANYS
feel free to add your own bad experiances and hopefully companys will take note !
H&M what a low down micky mouse company ! ordered something on the 20th dispached on 21st i got conformation on the next day saying delivery would be 25th-29th i rang and asked and was assured that delivery would defiatly be with me despite bank holiday, guess what its not so now i have to go looking for item somewhere else ...... rang customer inservice too be talked to like a child be some snotty person who told me its my fault grrrrrrrrr then got through to a supervisor who said they new it was there fault they knew beforehand that royal mail was not able to deliver and admitted they should have put something on web site and informed people on phone and was so sorry (sarcastic ) and although my package wont get to me when they said it would and i have confirmation it would they could give me a whole £5 voucher .............. wich would take 7-10 days to get here .WHAT A JOKE I WILL NEVER USE THIS COMPANY AGAIN and i will make sure no one i know does and will inform as many people as i can to NEVER USE either the stores or web site .......... Hopefully in this economic down turn H&M suffer .......... and suffer as bad as there customer service is bad !!!!!!!!!!!!!!!!!! i will be reposting this and many other things about my experiance on as many web services as i can possibly find too make people aware of this shoddy company
Rita Namorado found this review useful
Vi er færdige med at handle i H&M efter at vi har begået den fejl at købe en vinterjakke til vores søn. Efter kort tid gik lynlåsen i stykker, og da vi henvendte os til HM ville de ikke bytte jakken, da kvitteringen var bortkommet. (hmmm. Fordi HM jakker kunne jo være solgt i andre butikker eller???)
Har siden hørt fra andre der har købt samme jakke at de går i stykker meget hurtigt.
Der findes masser af andre kæder at købe børnetøj i, og det gør vi så fremover.
Pinligt
Svært overskuelig webshop. Varer kan ikke sorteres. Lige gyldigt hvor meget man bestiller får man aldrig gratis porto, det er dårlig service. Leveringstid er et helvede, alt fra 1 uge til flere måneder, og den kan ændre sig pludseligt -og uden varsel. Tilbudene kan man ikke altid regne med.
Men gode varer! Og nogle gange kører det uden problemer
Jeg bestilte tøj ved hm 2 gange, hvor jeg har fået ordrebekræftelse og derefter er ordren forsvundet fra ventede ordre inde på online-shop'en. Jeg har så kontaktet dem da de har slettet min ordre og jeg får så af vide at de ikke har trukket nogle penge og at jeg bare kan bestille igen. Jeg kontaktede så min bank da mit kort ikke virkede. Der var selvfølgeligt ingen penge på da HM havde reserveret mine penge i en hel måned.. så nu står jeg uden mine penge for 2 gang på 2 måneder og skal vente på at reservationen af mine penge på banken udløber så jeg har adgang til dem... Det er ihvertfald sidste gang jeg handler hos hm!
Har bestilt herfra et par gange efterhånden, hvor leveringstiden har varieret. Jeg har ventet i alt fra 1 uge til 3 måneder, og det er et kæmpe minus, at man ikke kan være sikker på, hvornår man egentlig har sin vare. Jeg foretrækker at handle i de fysiske butikker, men hvis et bestemt item er udsolgt, kan man være heldig at finde det online. Især om morgenen (hvilket er lidt skørt?). Kvaliteten er middelmådig, men fint til prisen.
Naja, ich finde die Mode nicht immer so einfallsreich. Außerdem hab ich keine Lust meinen angezogenen Pulli gleich dreimal auf der Straße zu sehen.. jeder geht dort einkaufen, weils billig ist.
Lieferzeiten von über 3 wochen, auf Nachfrage wird dann eventuell mal mitgeteilt, dass die gewählte Bezahlart "derzeit" leider nicht verfügbar ist. Nachlieferungen werden ganz einfach ausgeschlagen, da sie den "Mindestbestellwert" nich erreichen, dabei gehören sie zur Ausgangsbestellung..
Zudem widersprüchliche Angaben der Servicemitarbeiter wann, ob und unter welchen Bedingungen man denn nun mal seine Ware bekommt..
Fazit: lieber in den Laden gehen und dort durch die Tische anstatt den Servicejungle wühlen.
2 Sterne weils viele Produkte so im Laden nicht gibt, nur halt schade wenn man nicht drankommt :/
Jeg har bestilt tøj og ting til hjemmet flere gange på H&Ms hjemmeside, og det fungerer rigtig fint. Leveringstiden er generelt temmelig lang, men sådan er det bare, har jeg erfaret. Kvaliteten af tøjet er som den er - man ved hvad man får hos H&M og man får hvad man betaler for. Tøjet er billigt og kvaliteten kan derfor heller ikke forventes at nå de vilde højder.
Deres Home-afdeling er til gengæld fin kvalitet, synes jeg. Både sengetøj, lysestager og duge er helt ok.
Derudover synes jeg, at 50 kr for levering er i overkanten.
Jeg har en konto hos H&M, som jeg benytter meget flittigt. Jeg handler derinde flere gange om måneden og jeg har kun oplevet en forkert levering 2 gange, hvilket er ingenting i forhold til, hvor ofte jeg handler der. Returnering er nemt og har man spørgsmål, er kundeservice altid på pletten med en hjælpende hånd.
Jeg bliver ofte overrasket over hvor god kvaliteten af tøjet egentlig er i forhold til prisen. Det eneste jeg dog ikke er begejstret for, er kvaliteten af deres sko.
Jeg er en meget tilfreds kunde og det bliver jeg ved med at være :)
H&M er en kæmpe virksomhed og et brand som er slået fast med syvmilesøm i danskernes bevidsthed - uanset hvor fint og lækker modetøj folk går i, så ligger alle og enhver inde med H&M-tøj hjemme i garderoben ..
Jeg har benyttet mig af butikkerne lige siden jeg begyndte selv at shoppe og jeg elsker de billige priser, som gør det muligt at finde fint og sæsonsvarende tøj uden at skulle af med en bondegård ..
Da jeg opdagede at de havde oprettet en netshop blev jeg mildest talt lykkelig - yndlingsbutikken hjemme fra sofaen? Lækkert! ... Men nej nej!
Jeg har nu købt varer over hm.com en 5-7 gange og på nær 2-3 gange har jeg oplevet problemer hver eneste gang!!! Den første gang havde jeg problemer med mit dankort som gjorde at min bestilling stod stille i en hel måned (det var deres skyld og ikke min), der skete ikke noget før jeg selv kontaktede dem (med laaang ventetid på kundeservice), og til den tid var halvdelen af tøjet så blevet udsolgt, øv! Andre gange har jeg oplevet at leveringen blev delt op i flere portioner (det i sig selv er helt fint), men at modtage pakke nr. to efter halvanden måned? Come on! Zalando, Nelly, Asos you name it, alle jeres store konkurrenter leverer på en uge! En helt tredje gang havde jeg bestilt en BH, men fik leveret en sweater, da jeg så ville bestille BH'en igen var den naturligvis udsolgt - hmm! Generelt oplever jeg at hver eneste gang jeg shopper på hjemmesiden bliver nogle af varerne i min kurv udsolgt, imens jeg kigger på andre items - det må der være en nem løsning på? For det sker aldrig i andre webbutikker ..
Så kære h&m, lad nu være med at sove på laurbærene, den digitale æra har gjort sit og hvis i vil følge med og stadig være danskernes førende basismodebutik (også på nettet), så må i komme ind i kampen og få garanti på leveringstid og naturligvis gratis levering også!
Pernille Bitsch found this review useful
Bestilte tre cardigans lørdag, og de kom torsdag. Ikke super hurtigt, men ok. Afsendelsesadvis kom dog allerede mandag morgen, så de har åbenbart været lidt lang tid undervejes med posten.
Det er fint med mulighed for at dreje modellen på hjemmesiden rundt, så man kan se tøjet bagfra også. To af de bestilte cardigans har dog ikke den pasform de ser ud til at have. Den tredje cardigan ser mig noget billig ud, selvom det er en af deres dyrere cardigans.
Surt både at skulle betale porto for levering OG retur. Af samme grund vil jeg fremover holde mig til at købe, hvad der findes i butikkerne. Og ellers er der så mange andre online-butikker, der har gratis porto...
Har handlet fra h&m mange gange (måske 15 gange) kun en gang, var der sket en fejl! Så kan anbefales...
Laaaang levering, forkerte varer og har nu fundet et andet sted at bruge mine penge, slut med at anbefale H&M til nogen som helst.
Synes nu også det er pisse irriterende at 70% af varerne er udsolgt, jamen så fjern dem da fra siden for pokker...
Nina found this review useful
Jeg bestilte en trøje fra H&M i juleferien, men min pakke dukkede op meget sent. Det kan måske skyldtes pga. julen, da der var mange som bestilte over nettet. Men man burde gøre noget med transport middellen og hastigheden med leveringen. Ellers kan jeg varmt anbefale H&M.com til alle.
Items take AGES to arrive. Most of the time they are not in stock so arrive in seperate packages, weeks apart. I e-mailed customer service and got no response so I called them. The advisor told me a blatent lie regarding my delivery. And returning items seems to be just as slow a process as ordering. Won't be shopping online with h&m again. Just not worth the long wait.
Jeg handler for rigtig mange penge og har altidværet tilfreds lige indtil sidste gang hvor jeg for første gang skulle returnere en bh til 80 kr og der kom gebyr på 40 kr på. Så kan det bare ikke betale sig for mig at impuls shoppe og købe ting jeg ikke er helt sikker på. En bh vejer heller ingenting, så at porto skal udgøre 40 er jo vanvid.
Jeg havde bestilt nogle varer på nettet 28/12 og undrede mig over, hvor de blev af. På hm.com stod der, at varerne var gået retur allerede 08/01. Jeg kontaktede Kundeservice torsdag aften og havde svar lørdag middag.
Ikke alene fik jeg en undskyldning for, at varene aldrig havde forladt Sverige, men var gået retur til HM's lager. Jeg blev også tilbudt rabat på min genbestilling af ordren.
Dette var langt mere, end jeg havde forventet og kan varmt anbefale andre at handle hos hm.com.
Og tak til Cindie!
Var i en HM butik, hvor min bror prøvede et par bukser, som passede perfekt. Et par dage efter bestilte jeg de samme bukser på hm.com og to andre par bukser, i samme størrelse (36/34). Der var ingen af de tre par bukser der passede min bror. Enten var de for store eller også for små. Alle tre par bukser var straight.
Bukserne er sendt retur, og jeg har fået pengene retur - også selvom det ikke var inden for de 14 dage. Skulle dog selv betale for fragten retur. Bestiller aldrig på hm.com igen.
Christian Sand Pilgaard found this review useful
H&M er min yndlings-butik på nettet. Ville ønske de også tilbød fri fragt og retur - men ellers har jeg altid været tilfreds med at handle hos jer :)
Jeg vil give nogle ret i, at leveringstiden hos H&Ms online butik er en kende lang, sammenlignet med andre i samme branche. Jeg savner også, at der tilbydes fri fragt og returret (returret er jeg bekendt med, hvis varen er defekt)
Men det er også det eneste negative jeg har at sige.
Udvalget er fint, og priserne er fornuftige. Hjemmesiden er overskuelig. Jeg savner dog en søgefunktion. Også er jeg stødt på noget mærkeligt - det er ikke muligt at bestille mere end 9 af den samme vare. Denne funktion forstår jeg ikke helt.
Hvorom alting er, overvejende positivt herfra :)
Jeg har flere gange handlet på hm.com, og der er lang ventetid på leveringen.
De har nogle gode priser, men også en dyr levering.
Jeg har prøvet et par gange at varen har været udsolgt og derfor ikke sendt eller leveringen er delvist sendt osv. selvom der har stået at ordren var fuld leveret. Det er lidt trist, at de ikke kan finde ud af at opdatere, så man ved hvad man kan bestille.
Men hvis der er et godt tilbud, vil jeg dog stadig benytte mig af det. :)
Jeg har i skrivende stund ikke modtaget varer der blev bestilt den 3. december.
Meget frustrerende når det faktisk drejer sig om julegaver og jeg bestilte i god tro om at de nok skulle nå frem og nethandel jo giver mindre handle/julestress... Hvor naivt af mig at tro sådan noget.
Man kan jo følge sin ordre og der stod blot "behandler". Jeg kiggede jævnligt og d. 12 december og der stod fortsat "behandler" , jeg skrev til kundeservice og jeg fik da prompte email svar , nu virkede det som om der skete noget ! (Eller sendte de mon først ordren videre da jeg brokkede mig? Det virker næsten sådan) De var jo faktisk i gang med at pakke mine varer i dag (nej hvor pudsigt) med venlig hilsen blah blah , og fik også prompte endnu en mail om at nu var de pakket OG sendt af sted.
I de efterfølgende dage følger jeg pakken, men der står INTET registreret. På hm.com står der "Afsendt" , men man kan jo ikke følge pakken via postdamark , så hvor pokker er den henne ? ?? Ja pengene, de er naturligvis hævede, samme dag de sagde de havde sendt pakken. Jeg læser også her at den kan komme fra udlandet OGSÅ lige pænt noget hm.com IKKE gør opmærksom på . De angivne 3-6 dage passer jo hverken forlæns eller baglæns.
Jeg har læst andre skrive her at de oplever uendelige leveringstider , havde jeg set disse anmeldelser var jeg nok gået ned i butikken og købt gaverne frem for denne dumme bestilling. Jeg føler mig godt nok snydt når de angiver hurtigere leveringstider - ja jeg fravalgte endog nogen items fordi de stod til først at kunne leveres d. 21 --- måske skulle jeg have beholdt dem , så fik jeg da min pakke i morgen. Meget frustrerende , og har bestemt ikke lyst til at handle online hos dem igen en anden gang.
Min datter som skulle modtage gaverne bliver dødskuffet og jeg er nød til at bruge de sidste dage inden jul på ALLIGEVEL at rende i butikkerne og se hvor meget af varerne jeg mon kan finde "IRL", hvor er det bare FRUSTRERENDE !
opdatering: 23 december og min datter får ingen gaver fra H&M under juletræet. Det er bare så ringe på så mange planer , H&M ! Når i lover højt og helligt at alle varer som jeg bestilte (og DERFOR bestilte) var på lager til omgående levering den 3. december og 20 dage senere ikke er noget steder at finde i det danske land - ingen aktivitet på T&T nr , altså er den ingen steder på dansk post område. Jeg fatter det ikke ... og sidste gang jeg har bestilt gaver fra H&M. SÅ FRUSTRERENDE!
Vi har bestilt tøj fra H&M mange gange til hele familien og der har aldrig været nogle udfordringer forbundet med det. Bestilling, levering og vejledning er i top. Kvaliteten matcher prisen og variationen af produkterne er i top.