We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (387)

Mærkelige retur priser

Jeg handler for rigtig mange penge og har altidværet tilfreds lige indtil sidste gang hvor jeg for første gang skulle returnere en bh til 80 kr og der kom gebyr på 40 kr på. Så kan det bare ikke betale sig for mig at impuls shoppe og købe ting jeg ikke er helt sikker på. En bh vejer heller ingenting, så at porto skal udgøre 40 er jo vanvid.

Excellent kundeservice!

Jeg havde bestilt nogle varer på nettet 28/12 og undrede mig over, hvor de blev af. På hm.com stod der, at varerne var gået retur allerede 08/01. Jeg kontaktede Kundeservice torsdag aften og havde svar lørdag middag.
Ikke alene fik jeg en undskyldning for, at varene aldrig havde forladt Sverige, men var gået retur til HM's lager. Jeg blev også tilbudt rabat på min genbestilling af ordren.
Dette var langt mere, end jeg havde forventet og kan varmt anbefale andre at handle hos hm.com.
Og tak til Cindie!

Ikke samme størrelse

Var i en HM butik, hvor min bror prøvede et par bukser, som passede perfekt. Et par dage efter bestilte jeg de samme bukser på hm.com og to andre par bukser, i samme størrelse (36/34). Der var ingen af de tre par bukser der passede min bror. Enten var de for store eller også for små. Alle tre par bukser var straight.
Bukserne er sendt retur, og jeg har fået pengene retur - også selvom det ikke var inden for de 14 dage. Skulle dog selv betale for fragten retur. Bestiller aldrig på hm.com igen.

Christian Sand Pilgaard found this review useful

Fantastisk

H&M er min yndlings-butik på nettet. Ville ønske de også tilbød fri fragt og retur - men ellers har jeg altid været tilfreds med at handle hos jer :)

Fint udvalg, billige varer

Jeg vil give nogle ret i, at leveringstiden hos H&Ms online butik er en kende lang, sammenlignet med andre i samme branche. Jeg savner også, at der tilbydes fri fragt og returret (returret er jeg bekendt med, hvis varen er defekt)

Men det er også det eneste negative jeg har at sige.
Udvalget er fint, og priserne er fornuftige. Hjemmesiden er overskuelig. Jeg savner dog en søgefunktion. Også er jeg stødt på noget mærkeligt - det er ikke muligt at bestille mere end 9 af den samme vare. Denne funktion forstår jeg ikke helt.

Hvorom alting er, overvejende positivt herfra :)

HM

Gode priser, men dårlig levering

Jeg har flere gange handlet på hm.com, og der er lang ventetid på leveringen.
De har nogle gode priser, men også en dyr levering.
Jeg har prøvet et par gange at varen har været udsolgt og derfor ikke sendt eller leveringen er delvist sendt osv. selvom der har stået at ordren var fuld leveret. Det er lidt trist, at de ikke kan finde ud af at opdatere, så man ved hvad man kan bestille.
Men hvis der er et godt tilbud, vil jeg dog stadig benytte mig af det. :)

Uholdbar leveringstid !

Jeg har i skrivende stund ikke modtaget varer der blev bestilt den 3. december.
Meget frustrerende når det faktisk drejer sig om julegaver og jeg bestilte i god tro om at de nok skulle nå frem og nethandel jo giver mindre handle/julestress... Hvor naivt af mig at tro sådan noget.
Man kan jo følge sin ordre og der stod blot "behandler". Jeg kiggede jævnligt og d. 12 december og der stod fortsat "behandler" , jeg skrev til kundeservice og jeg fik da prompte email svar , nu virkede det som om der skete noget ! (Eller sendte de mon først ordren videre da jeg brokkede mig? Det virker næsten sådan) De var jo faktisk i gang med at pakke mine varer i dag (nej hvor pudsigt) med venlig hilsen blah blah , og fik også prompte endnu en mail om at nu var de pakket OG sendt af sted.
I de efterfølgende dage følger jeg pakken, men der står INTET registreret. På hm.com står der "Afsendt" , men man kan jo ikke følge pakken via postdamark , så hvor pokker er den henne ? ?? Ja pengene, de er naturligvis hævede, samme dag de sagde de havde sendt pakken. Jeg læser også her at den kan komme fra udlandet OGSÅ lige pænt noget hm.com IKKE gør opmærksom på . De angivne 3-6 dage passer jo hverken forlæns eller baglæns.
Jeg har læst andre skrive her at de oplever uendelige leveringstider , havde jeg set disse anmeldelser var jeg nok gået ned i butikken og købt gaverne frem for denne dumme bestilling. Jeg føler mig godt nok snydt når de angiver hurtigere leveringstider - ja jeg fravalgte endog nogen items fordi de stod til først at kunne leveres d. 21 --- måske skulle jeg have beholdt dem , så fik jeg da min pakke i morgen. Meget frustrerende , og har bestemt ikke lyst til at handle online hos dem igen en anden gang.
Min datter som skulle modtage gaverne bliver dødskuffet og jeg er nød til at bruge de sidste dage inden jul på ALLIGEVEL at rende i butikkerne og se hvor meget af varerne jeg mon kan finde "IRL", hvor er det bare FRUSTRERENDE !

opdatering: 23 december og min datter får ingen gaver fra H&M under juletræet. Det er bare så ringe på så mange planer , H&M ! Når i lover højt og helligt at alle varer som jeg bestilte (og DERFOR bestilte) var på lager til omgående levering den 3. december og 20 dage senere ikke er noget steder at finde i det danske land - ingen aktivitet på T&T nr , altså er den ingen steder på dansk post område. Jeg fatter det ikke ... og sidste gang jeg har bestilt gaver fra H&M. SÅ FRUSTRERENDE!

God variation af produkter

Vi har bestilt tøj fra H&M mange gange til hele familien og der har aldrig været nogle udfordringer forbundet med det. Bestilling, levering og vejledning er i top. Kvaliteten matcher prisen og variationen af produkterne er i top.

Blandede følelser

Jeg har valgt at dele hm.com op i plus og minusser :-)

Billigt tøj.
Jeg får altid leveret mine ting som lovet.
God information om leveringstidspunkt.
Månedsfaktura.
Tøj i god stand.

Jeg har faktisk prøvet en del gange, at modtage forkerte varer (f.eks. en bluse ikke i samme farve, som den jeg havde bestilt). Rimeligt hyppigt problem.
Dyr fragt.
Halv-lang leveringstid
Der er meget tøj der ikke er på lager, og derfor bliver ens varer ofte "delt op".

Jeg vender dog stadig altid tilbage, og kan ikke lade være med at købe billigt tøj derinde, og elsker deres månedsfaktura-system, så derfor 4 stjerner.

Great

Great service, great delivery.

God service, fin levering. God HM club, og redigerings værktøjer til at rette køb, tilføje og lave leveringer om eller deles i 2.

Køber flere gange om året online

HM

£12 pair of shoes landed me in £500 debt. DO NOT BUY FROM H&M!!!

Back in June i ordered quite alot of items from the website for my mum because she cant work the internet! Everything seemed ok,everything arrived (over 3 weeks later might i add) and we realized that a pair of shoes were missing. We just assumed that they were out of stock and we ended up buying a pair elsewhere. About 3 weeks later i received a letter from H&M stating that i owed them money including charges for not paying for the pair of shoes. I phoned up H&M about this and they explained that they had put the shoes on a credit account for me. Em.. you opened a credit account without my permission and didn't tell me about it? i asked. Yes i know its a bit misleading said the call centre agent, "it's something were working on". I agreed to pay for the shoes and stupidly paid for the charges. I thought this would be the end of my experience with H&M. I was wrong.
From then on i have received debt letters and I'am now receiving letters demanding £500 in court fees, all for a £12 pair of shoes (which i have paid for) .
I have contacted H&M on a number of occasions and i have been promised they would contact the debt collectors to inform them that i have paid for the shoes. This has not happened. I have contacted the debt collectors myself and have sent in proof of my payment. Hopefully this will resolve it.
H&M are completely out of order and the service has honestly been the worse i have ever received. This is the thanks you get for shopping with them! With all this going on it has affected my exams and constantly sending emails and making phone calls has took up so much of my time.
Its disgusting and i would advise you not to shop with H&M.

Laura Fisker found this review useful

HM

Overcharges my card and I still don't' have delivery!

Wow. Bad bad bad experience, didn't expect it from a popular retailer.

Firstly they have overcharged my card from the orders I placed, they have taken a higher payment than the payment that I authorised and I have e-mails to prove this - I've been told this is illegal but anyway, I haven't even received the items that I've been overcharged for, I've e-mailed twice- no reply, called, was on hold for 20 minutes and had other things to do so had to leave it, yet someone has loads of time to tweet me back to say to contact the customer services - what's the point - maybe that person could actually spend some time replying rather than being a jobs worth - we can all google the helpline number.

Definitely won't be using again and judging from all the bad reviews here a lot of other people won't either, H&M clearly haven't grasped the online shopping world yet.

HM

Netkøb kun over en bestemt stykpris? Hvornår er vi der?

Jeg bliver i den grad provokeret. På hjemmesiden er tøj som f.eks. er på udsalg til 40 kr per styk. Du kan vælge størrelse, farve og lægge varen i indkøbskurven, hvilket er fint nok. MEN når du så vil betale, så fremkommer en besked om at stykprisen på varen er for lav og derfor kan du ikke købe den over nettet. HVORFOR f...... figurerer annoncen så med indkøbskurv???? Og jeg har da aldrig hørt om, at man ikke kan købe varer fordi de har en for lav stykpris!!
Hvornår er vi der? Er det ikke sådan børn siger, når de er utålmodige på køreturen. Sådan er det også med leveringstiden for varer købt hos H&M, her er spørgsmålet i stedet, hvornår kommer pakken. Til gengæld er tøjet værd at vente på.

HM

Hurtig levering, og god kundeservice hver gang!

Har lige modtaget endnu en pakke fra Hm.com. Det må nok være pakke nummer 23? Jeg har endnu ikke haft nogle problemer med fejlleveringer, eller dårlig service. Handler flittigt til ungerne her! Det sparer en masse tid, og kommer altid som forventet.

Det er en rigtig god feature, at i har "forventet levering" på hver enkelte del, sådan man kan tilføje, eller fjerne en del, hvis den først kan leveres senere.

Mvh. Tina Bangsø
E-handel Danmark ApS

Forfærdelig kundeservice.

Jeg bestilte nogle ting for et par uger siden som jeg stadig ikke har modtaget. Der står at den ene ting (en skjorte) ikke kan leveres pt. UDEN nogen speciel grund. Derudover står der leveringsdato mellem d. 24-29 dec. hvilket er meget beklageligt da jeg bestilte for allerede 2 uger siden. Den anden vare (en bh) er godt nok på lager men den vil i først sende mellem d. 3-7. dec.? Hvad er meningen med dette? Jeres kundeservice er ekstremt elendig og det er med sikkerhed sidste gang jeg har handlet hos jeres netbutik. I kunne i det mindste have sendt mig en mail eller spurgt mig om jeg stadig var interesseret i tingene om 1 måned.

Urimelig lang ventetid!!

Jeg gør en lang historie kort, har bestilt tøj via hm.dk d.1.11.12, i dag d.19.11.12 har jeg endnu ikke modtaget det endnu, selvom der i sidste uge stod jeg skulle få det der. De har nu rettet leveringsdatoen til d.26-30 nov.!!! Det er simpelthen for ring, har mest lyst til at sende det hele retur når jeg modtager det, det er på ingen måde alle pengene værd!! SKAM JER!
Og så sender I fra jeres hovedlager i Sverige, hvordan i alverden kan det så være I SÅ ofte ikke har jeres varer på lager og først fortæller til sidst i indkøbskurven hvornår det enkelte kan leveres??!! Det skal gøres mere tydeligt - jeg tjekkede dog efter flere rettelser at det tøj jeg skulle have var på lager - men stadig URIMELIG lang ventetid! KOM IGEN HM!!! Det er sidste gang der bestilles hos jer!

duidelijk en snelle bezorging

ideaal voor de man, alles online, bestellen en snel in huis!

Alle gange godt!

Jeg har aldrig haft noget at klage over i forhold til levering af varer fra deres hjemmeside. Jo nogen gange går der lang tid. Men der har som oftest stået på siden for produkterne hvornår de kan leveres. Så det har aldrig været et problem.

HM

God oplevelse med en smule lang leveringstid

netbutikken, betaling, kommunikation helt i top. Der er dog lidt længere leveringstid, end man forventer, nu hvor mange onlinebutikker sender ordre meget hurtigt.

Laaaaaaaaaaaaang leveringstid

Produkterne er udmærket, alt er fint undtagen leveringstiden. Det er altså et kæmpe minus herfra.

Nikolaj Grøn found this review useful

3½ stjrene her fra.

dejlig hjemmeside, kredit er super når man har baby der vokser hurtig ud af tøjet.

altid været glad for og handle i H&M

prima holbæk og kgs. lyngby.

Dårlig kundeservice

Tre måneders leveringstid til så dyre penge... Det er skisma ikke i orden.
Telefonisk er kundeservice til at arbejde med, men skriftligt, er de nogle sløve padder uden ret meget forstand på de ting, de burde have styr på.
Uacceptabel behandling - skriftligt og generelt en rigtig dårlig oplevelse.

Alt i alt en god butik!

Det er dejligt nemt at handle ovet nettet - man kan sidde i lang tid og surfe rundt mellem alt tøjet. Det er dejligt at man kan optjene point og bruge dem i en rigtig H&M senere.

Jeg kan følge mit tøj på Track'nTrace og levering sker til tiden.
Hvis jeg så ikke synes om tøjet, ikke kan passe det eller det bare ikke passer til min gardarobe, så kan det nemt sendes tilbage.
Handler der helt sikkert igen :)

H&M i Fields

har droppet den lange forklaring, oplevelsen´i H&M var utilfredsstillende mest pga ekspedientens manglende interesse/viden

Kathrine Sonne found this review useful

HM

Super kundeservice på internet handel

Da jeg modtog min pakke på posthuset havde den været revnet og noget af indholdet var væk. Postdanmark sendte pakken ind til deres reklamationsafdeling, hvilket viste sig ikke at være den normale procedure. Jeg stod så uden varer og pengene var trukket fra mit kort. Da jeg kontaktede H&M kundeservice sørgede hun for, at min ordre blev refunderet, med forsendelsesgebyr og det hele. De varer, der ikke var udsolgt blev genbestilt og sendt samme dag. Et par dage senere da den nye bestilling nåede frem kom den gamle (halve) pakke også tilbage til mig. Jeg kontaktede selvfølgelig H&M kundeservice og som tak for besværet fik jeg lov at beholde de ellers udsolgte varer, der var i den halve pakke. Tak til H&M for en super god håndtering.

Både og :)

Handler meget både i butikkerne og på nettet :)
Dog synes jeg det er rigtig dårligt, at man ikke kan bruge gavekort på hjemmesiden og man ofte får sine ting delt op i flere forsendelser hvis ikke alt er på lager. Har flere gange oplevet at jeg har betalt porto for flere forsendelser selvom jeg er blevet lovet at det selvfølgelig er på deres regning :/

God oplevelse

Jeg er rigtig glad for H&M´s hjemmeside. Synes de har meget tøj til god pris, og tøjet er her altid få dage efter... Masser af ros...

HM

Ok, men kvaliteten af tøjet kunne være bedre

Man får selfølgelig hvad man betaler for, og H&M's priser er en del lavere end mange andre tøjmærker. Kundeservice på deres hjemmeside er dog rigtig fin og man kan vælge at enten betale med det samme eller få det på faktura og betale senere, hvilket jeg synes er en rigtig fin ting.

Uacceptabel lang leveringstid

Min søn skulle bruge nogle nye bukser og vi fandt dem han gerne ville have hos H&M på nettet. Vi bestilte og afventede troligt. Efter ca. 14 dage og varerne stadig ikke var dukket op, loggede jeg ind for at se hvad der skete. Så var varerne lige pludslig i restordre! og ville blive leveret tidligst 14 dage efter - altså over en måned fra bestillingsdatoen! Et par dage inden forventet levering ringede jeg til kundeservice for at høre status. De kunne oplyse at varen stadig var i restordre og først ville komme sidst i oktober nu næsten 8 uger efter bestilling.... Jeg bad dem om at afbestille og fremsende det ene par der tilfældigvis var på lager, og så købte jeg bukser til drengen i en anden butik. SLUT med at handle hos H&M på nettet, - det har jeg ikke tålmodighed til mere.

HM

Lang leveringstid og dyr fragt.

Stort udvalg og gode priser. MEN. Oplever ALTID når jeg kommer til bekræftelsessiden, at halvdelen af mine varer først kan leveres på en eller anden dato 3-6 uger ude i fremtiden, fordi de ikke er på lager. Det er super frustrerende, især når man så kan gå ned i sin lokale H&M og finde den samme vare. Det er utroligt, at der er så store problemer med at have sæsonaktuelle varer på lager.

Desuden - al for dyr fragt - også selvom man handler for over 1000 kr. Og leveringstiden er al for lang.

Foretrækker altså H&Ms fysiske butikker - de er ikke rigtigt gearede til online handel.

Louise Kristine Borch found this review useful

HM

Sløv levering og ingen returret i butikkerne

Magen til dårlig service skal man lede længe efter. Først bestiller man for næsten 1000 kr på deres webshop. Og som på alle andre tøjsider, så plejer man at få gratis fragt ved køb over et hvis beløb. Men ikke her. Man betaler 50 kr i fragt for en meget langsom levering.

Andre steder betaler jeg 50 kr hvis det skal være ekspres, men ikke her. 50 kr for 5 dages leveringstid, hold da op.

Så finder man ud af at tøjet var lidt større i størrelsen end man normalt regner med. Så vi tager da ud i nærmeste H&M for at ombytte til en mindre størrelse. Men NEJ, det er ikke samme butik. Hmm, jeg spurgte ekspedienten om der ikke stod H&M på deres logo ude på indgangen. Jo det gjorde der, men det er ikke samme butik.

Jeg må så vandre hjem igen, fordi H&M og H&M ikke er det samme. Finder så derefter ud af at hvis jeg skal sende nogle varer tilbage kan jeg ikke engang få dem ombyttet til anden størrelse. Nej jeg kan kun returnere for at ophæve købet af varerene. Og så kræver de endda 35 kr for dette.

Aldrig har jeg set og oplevet en så dårlig service med et firma så stort som dette. De har meget at rette op på.

Vi ses aldrig igen.

Jeg ville have givet jer 2 stjerne, men i får faktisk kun 1. For kan jo tydeligvis se at i er pisse ligeglade hvad der bliver skrevet herinde, for i har jo ikke besvaret en eneste anmeldelse. Håber derfor at andre læser dette.

Camilla Jørgensen found this review useful

HM

Lidt sløv levering, men de holder hvad de lover

Når det kommer til levering, er de meget ærlige omkring tid - man kan faktisk se et estimat på hver enkelt varer i ens kurv. Det ser jeg som et super plus. Tøjet er som h&m nu engang er, dejlig kvalitet til pengene - men man skal ikke forvente superkvalitet.

Det eneste jeg ville ønske at h&m online-shoppen blev bedre til, var at deres udsolgte varer hurtigere blev fjernet fra webshoppen, så man ikke tænker "Dén skal jeg have!" og så klikker ind, for at finde ud af den slet ikke er på lager længere.

Ellers er jeg meget tilfreds.

HM

det meste af tøjet holdet ikke ret længe, men det er billigt

Jeg køber ofte tøj i H&M og det er jo billigt og forholdsvis neutralt tøj. Men fuck hvor holder det ikke ret godt. Når man har vasket det ca. 10 gange, så blir det slidt og slapt!!!
Jeg syntes at de skal stramme om på kvaliteten!!!

God service :)

Jeg synes ofte at H&M har noget fedt tøj og til en rimelig penge, hvilket betyder at de er mit førstevalg når der skal shoppes nyt tøj :)

Jeg er ikke den store fan af prøverum - der er bare ikke nok plads, og det tager en evighed at tage tøj af og på hele tiden hvis man skal prøve i mange butikker. Derfor køber jeg altid bare tøjet i min størrelse og returnerer det jeg ikke kan passe.

Forleden havde jeg dog fået smidt min bon væk, på en top som ikke var pæn på, men tænkte at jeg alligevel ville prøve at høre i min lokale butik, om det var muligt at bytte den alligevel. Det var absolut intet problem, jeg kunne bare finde noget andet :)

HM

Har kun oplevet god kundeservice, og varer der var i orden

Jeg har ofte handlet over der netbutik, og har kun været tilfreds. Selv da jeg købte en taske derinde, og den kom på udsalg dagen efter - fik jeg differencen tilbage, meget hurtigt. Desuden er det nogle flinke personer jeg har haft i røret, som er rigtig gode til at hjælpe :)

HM

Leuke kleding, maar die levertijden...

Doorgaans heb ik weinig tijd om te shoppen, dus dan is de online shop van H&M een uitkomst. De kleding wordt ook op een aantrekkelijke manier gepresenteerd waardoor ik eerder de neiging heb om iets te bestellen dan bij sommige andere webshops. En vaak voor een aardige prijs ook nog.

Heel jammer alleen dat het verlanglijstje verdwenen is: kleding die je leuk vindt kun je nu alleen direct in je winkelwagen zetten, niet op een verlanglijstje. Vervolgens wordt je winkelwagentje na een x-aantal dagen ook weer automatisch leeggegooid, wat ik helemaal niet wil. Jammer.

Ander punt is de levertijd en levering. Levertijden zijn langer dan bij meeste andere winkels en levering kan alleen via Kiala of via PostNL op je eigen adres: dus niet op een alternatief adres (bijvoorbeeld je werk) en PostNL = doorgaans drama.

Super.

Jeg handler ofte ved H&M, og jeg har stort set kun positive ting at sige om deres side, deres kundeservice og deres levering. Jeg har kun haft nogle små problemer, og der har deres kundeservice siddet klar til at hjælpe. De har aldrig trukket pengene, før de har sendt varerne, og der er aldrig gået mere end en uge, før jeg har fået de varer, jeg har bestilt. Jeg har en gang skulle returnere nogle varer på grund af, at jeg havde bestilt den forkerte størrelse. Der gik ikke mere end et par dage, så stod pengene på min konto igen.
Nogle gange er det lidt forvirrende om varen egentlig er på lager eller ej - har oplevet flere gange, at jeg har lagt varen i kurven og en halv time efter, da jeg ville betale, stod der, at varen var udsolgt.
Ellers er det rigtig godt, og jeg bliver selvfølgelig ved med at handle dér ofte :-)

HM

Verzendtijd is een drama!

H&M is een perfecte winkel als je op zoek bent naar een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ze hebben mooie dingen voor weinig geld. De verzending is daarin tegen een drama. Gisteren iets besteld en moet voor sommige artikelen tot 20 oktober wachten. Dit vind ik echt schandalig. Vroeger was het zo goed geregeld en nu lijkt het alsof de verzendtijden steeds groter en dus slechter worden. En als je dan een e-mail stuurt naar de klantenservice waarin je vraagt hoe dit komt, dan is hun antwoord; "tja dat is nu eenmaal zo, daar valt weinig aan te veranderen". Nou je kunt er wel wat aan veranderen, namelijk wachten totdat het leverbaar is en DAN pas op de website zetten. Ik vind het niet erg om 1 week te wachten, maar 1,5 maand gaat mij echt te ver. Echt heel jammer, want voor veel mensen is dit de reden om bij andere winkels te gaan kopen.

HM

Godt, men irriterende leveringstid!

Jeg handler meget os H&M, både på nettet og i deres butikker. Varerne lever op til forventningerne og det er gode priser. Det kan være lidt irriterende, at de kan have lidt lang leveringstid, selvom varerne er på lager.
.. Man bliver oplyst hvis der er yderlig lang leveringstid på varerne, og det synes jeg er god service, og dejligt at man kan "reservere" en vare der er lidt lang leveringstid på, og få den sendt til døren.

Is HM your company?