We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (377)
HM

Nemt at bestille - ingen døgnpost mulighed

Det er nemt og overskueligt at bestille fra hjemmesiden, men dog er det et stort problem for mig at de ikke leverer til døgnposten, selvom pakken flere gange leverer igennem post danmark.

top top top

h&m ist mein lieblings onlineshop alles schön übersichtlich tolle kleidung für groß und klein die preise sind auch ok und und und ich bestelle mind 1 mal im monat wenn nicht noch öffters für die ganze familie

HM

Kaum Auswahl bei H&M+ (ehemals BiB)

Ich kaufe schon lange bei H&M, aber den Online Shop finde ich sehr enttaeuschend. Gerade bei der H&M+ (ehemals BiB) Sektion findet sich so gut wie gar keine Auswahl. Welchen Sinn macht es, einen Online Shop anzubieten, in dem ich nicht mal die Haelfte der Sachen finde...

Besser geworden

Im Vergleich zum früheren hm online Shop ist der jetzige Aufbau um einiges besser. Das Menü ist übersichtlicher und die Bilder besser.
Leider passiert es viel zu oft, dass die Stücke für die ich mich entscheide ausverkauft sind, oder nicht mehr in meiner Größe erhältlich. Wenn man sich dann aber in hm Geschäften umsieht, wimmelt es nur von den jeweiligen Produkten.
Vielleicht sollte man den online Store mit den Geschäften abgleichen...

HM

Leuke producten, alleen veel te lange levertijd!

De levertijd was gewoon drie weken! wilde een jurkje bestellen voor op vakantie alleen kreeg hem pas toen mn vakantie weer voorbij was. verder wel heel leuk en goedkoop!

Moniek found this review useful

Dyr levering

Hm's hjemmeside er rigtig god og jeg er fuldt ud tilfreds med tøjet og priserne, men det er simpelthen for dyrt at få leveret tingene, især hvis man kun vil bestille f.eks. En bluse, da den kan være udsolgt i butikkerne.

Fair pris

Prisen er fair.. Rigtig god på selve produkterne, men..

Desværre missede jeg ilge et fragt gebyr på 50 kr. som jeg overså. Det er fair nok, hvis jeg bare ikke lige havde misset det og først så det på min odre fordi det blev lagt til beløbet sent i processen.

Det ville være super med mulighed for fri fragt ved køb over X kr..

H&M Shopbewertung

Shop und Auswahl

Die Auswahl in den Onlineshops von H&M nimmt sich nichts mit der Ladenauswahl. Teilweise sind Produkte ab und zu ausverkauft, aber das ist in den Geschäften ebenfalls der Fall, da die Firma darauf setzt, ständig neue Waren anzubieten, die modisch topaktuell sind. Der Internetauftritt der Page ist sehr einfach in Schwarz-Weiß gestaltet, wirkt clean und man findet sich schnell zurecht. Die detaillierte Suchfunktion (Größe, Farbe, Konzepte) innerhalb des ausgewählten Wunschproduktes ist sehr vorteilhaft. Um sich schnell zurecht zu finden ist der Shop im Groben geteilt in Damen, Herren, Kinder, Home und Sale. Auf H&M Life findet man zahlreiche Artikel zum Thema Mode und Lifestyle und kann sich Anregungen für neue Outfits und Trends holen.

Die Bestellung

Die Bestellung ist sehr einfach und schnell. Nachdem sich Neukunden registriert haben besitzen sie auch einen „Mein H&M“-Account in den man sich einloggt um seine Bestellung zu checken. Im Nachhinein kann hier sogar noch die Zahlungsoption geändert werden. Während man sich gemütlich durch den Shop klickt, kann man nach und nach immer mehr Artikel in den Warenkorb hinzufügen, welche zu Beginn des Bestellungsvorgangs nochmal abgesichert werden können, ob beispielsweise die richtige Größe und Farbe ausgewählt wurden. Bei den Zahlungsoptionen stehen dem Kunden mehrere Möglichkeiten zur Auswahl. Generell akzeptiert H&M keine Vorkasse. Man kann wählen zwischen Nachnahme, hierbei werden zusätzlich 4 € Nachnahmegebühr sowie 2 € Zustellungsgebühr fällig oder man nutzt die Zahlungsmöglichkeit mit einer Kreditkarte (Mastercard oder Visacard). Bei dieser Variante wird durch H&M nochmal verstärkt darauf hingewiesen, dass der Vorgang sicher ist, da alle Daten verschlüsselt werden. Wer auf Nummer sicher gehen will, der kann auch das Geld ganz einfach überweisen. Der Zahlschein wird dem Paket beigelegt und man hat insgesamt 20 Tage Zeit zu zahlen und anzuprobieren. Bei der Monatsrechnung werden alle innerhalb eines Monats getätigten Einkäufe in einer Rechnung zusammengefasst und es wird eine Gebühr von 1 € erhoben. Die Möglichkeit der Ratenzahlung kann über ein Jahr absolviert werden und trägt ebenfalls Gebühren mit sich. Egal für welche Bezahlart man sich entscheidet, in jedem Fall werden Versandkosten von 4,90 € fällig und die Ware wird innerhalb von drei bis fünf Werktagen geliefert (eher fünf!). Wie üblich muss die Ware innerhalb von 21 tage zurückgeschickt werden, dafür liegt ein Retourschein bei und es fallen keine Kosten für den Besteller an.

Der Service

Die Rückgabe der Waren erfolgt wie schon erwähnt entweder durch den Rückversand oder durch den Umtausch im Geschäft, was sehr positiv ist. Man muss jedoch beachten, dass der Wert nicht in Form von Bargeld, sondern durch einen H&M-Gutschein erstattet wird. Im Allgemeinen ist es einfach wesentlich bequemer die Kleidung nachhause zu bestellen und nicht wie sonst üblich 15 Minuten in der Warteschlange im Ladengeschäft anzustehen. Man kann sich in Ruhe entscheiden und die Kleidung an verschiedenen Tagen anprobieren um sicher zu gehen, dass sie gefällt und passt.

Das Fazit

Die Bequemlichkeit von zuhause aus zu shoppen überzeugt schon sehr. Dennoch ist die Enttäuschung manchmal groß, da die Fotos im Internet die Waren ins rechte Licht rücken und wesentlich besser aussehen als im Original. Manchmal wirken die Stoffe hochwertiger und manchmal ist es die Verarbeitung und die unsauberen Nähte. Häufig täuschen auch die Größen und man hätte eine ganz andere gebraucht, was einem im Geschäft gleich auffällt. In diesem Fall bestellt man besser mehrere Größen, hat dann aber auch einen großen Berg an bestellter Kleidung zuhause. Für Shoppingmuffel mag es vielliecht empfehlenswert sein, aber der Blick ins Geschäft bewahrt einem zahlreiche Fehlbestellungen.

HM

H&M ist zwar toll, aber der Lieferservice schlecht.

Ich kaufe gerne bei H&M ein, aber das Bestellen ist dort nicht so toll. Sie haben zwar gute Sales, aber oft muss man auf Artikel wochenlang (zum Teil 2 Monate) warten. Oft werden auch die falschen Artikel verschickt.

HM

Supergode priser på varerne og fin kvalitet - dog lang (og dyr) leveringstid!

Som overskriften fortæller, så er jeg altid superglad for det tøj jeg får leveret fra H&M's online shop, og jeg køber hyppigt der fra. Desværre synes jeg dog at leveringstiden er alt for lang i forhold til at man betaler næsten 50 kr. for levering, uanset hvor meget man køber. Og skal noget returneres igen, koster det ligeledes igen næsten 50 kr. Det render desværre hurtigt op, hvis man har været så uheldig at købe en forkert størrelse eller hvis man har fået en forkert varer leveret. Det er sket for mig tre gange, men to af gangene fik jeg som undskyldning to stk. gavekort på 50,-, men den tredje gang hørte jeg intet fra H&M, og måtte selv betale de 45 kr. i porto tilbage til H&M's lager for et produkt jeg ikke havde bestilt. Det er lidt ringe taget i betragtning af at min kæreste og jeg smider RIGTIG MANGE TUSINDE KR. hvert år - bare på online shoppen.
Ligeledes trækker det også ned at når jeg har købt rigtig mange varer hos H&M, og varerne så bliver leveret, kommer de i en kæmpe papkasse kun med to tynde strips rundt om. Det betyder at jeg nu har prøvet fire gange, at kassen har været fuldstændig smadret, når jeg har skulle hente den på posthuset. Det har ført til at jeg har måttet stå og sortere mine ting i kæmpe beskidte kasser på posthuset, og flere gange har halskæder og andre skrøbelige ting været i stykker og returneringspapirene væk :-/ Post Danmark har informeret mig om, at de ikke erstatter noget, da det er JER, der skal pakke tingene bedre ind. Det er bare en superærgelig oplevelse - og så så mange gange :-(

Så H&M, superfine priser på Jeres tøj - det skal I have - og fin kvalitet ligeledes, men alt for dyr levering og returnering, for lang leveringstid og dårlig indpakning af store forsendelser!.. Og ærgeligt med et par fejl jeg selv har måttet betale.

Derfor kan jeg desværre ikke give 10 ud af 10, hvilket jeg ellers ville have gjort, hvis det kun kom an på Jeres tøjpriser og kvalitet.

Ikke de hurtigste

Det er dejligt, at kunne finde et stykke tøj på H&M's hjemmeside, når nu de ikke havde den korrekte størrelse i den fysiske butik.
Jeg har bestilt fra deres hjemmeside et par gange efterhånden og er alt i alt ikke den nemmeste hjemmeside at finde rundt på. Jeg har fx forsøgt at købe en vare, der var på lager for så at få besked om, at den var udsolgt, når jeg prøvede at betale og nogle dage senere, står den stadigvæk ikke som udsolgt på hjemmesiden.

Selve bearbejdelsen af mine ordrer har ikke været de hurtigste, så de mister lidt point ved ikke at være alt for effektive. Derudover kan det godt irritere mig, når jeg modtager en "pakke" i form af en slasket tapet plastikpose i min postkasse.

HM

Schlecht

Wäre fehlerhaft, hat mehr als2 Wochen gedauert bis ich die Bestellung bekomme.

Dårlig information omkring levering

Jeg bestilte i weekenden 4 produkter på H&M webshop. Ingen steder stod der noget om at produkterne ikke var på lager og ikke kunne leveres. Efterfølgende fik jeg en ordrebekræftelse med besked om at varerne kunne leveres fra medio juli samt i august, det er bare ikke godt nok.

Andre hjemmesider virker helt klart mere professionelle og har bedre kunde informationer om bl.a. leveringstider end H&M, det varer nok længe inden jeg igen bestiller noget her

Fungere bare.

Har handlet rigtig meget på hm.com og det har bare fungeret 100%. Grunden til den sidste manglende stjerne, er deres nye layout, som jeg bare slet slet ikke bryder mig om. det er helt vildt forvirrende. Har ikke handlet der siden det blev lavet om...

Ikke ligefrem perfekt

Det er første gang at jeg handler hos H&M s webshob.
Det er ikke ligefrem den bedste webshob jeg har handlet hos. For det første kunne jeg ikke finde det jeg søgte på hjemmesiden, så jeg endte med at kigge ALLE deres vare igennem for til sidst at opdage at varen var udsolgt...
For det andet kom min levering 5 dage for sent.
Alt i alt: en ret "øv" oplevelse...

HM

Ingen døgnpost - for så kan de ikke spamme os

Elendigt at man ikke kan få leveret til Postdanmarks "døgnpost" - i stedet bliver man spammet med: er du sikker på vi har den rigtig adresse vi kan ikke sende dig et brev.
Et brev? Nok spam reklame, og man kan ikke sende breve til Døgnposten, men man kan sende pakker - så sjov nok var det jeg forsøgte at bestille.
Men nu ved jeg at jeg ikke kan bruge H&M's website fremover.

Fint

Jeg handler faktisk ofte på H&M's hjemmeside.
Det går for det meste hurtigt med hensyn til leveringen, og hvis en vare mod forventning skulle være forsinket, får man besked om det.

Det er alt i alt en rigtig god service.
Det eneste som der trækker lidt ned, det er at kvaliteten og farverne ikke altid lever op til mine forventninger.

Men 7 ud af 10 gange har det været en positiv oplevelse at handle hos H&M.

Jeg ville helt klart anbefale andre at handle hos H&M.

Webshop H&M aan verbetering toe

De Webshop van H&M is aan verbetering toe. De artikelen op de website zijn soms nog lang niet leverbaar. Ook de verzending duurt minimaal een week of langer. De De verzending/het pakket is altijd wel uitstekend verpakt, en ook de betalingsmogelijkheden zijn okay.

Moniek found this review useful

HM

Ganske udemærket .... meeeen.

Er egentlig ganske tilfreds med H&M's webshop på trods er den noget lange leveringstid og dyre fragt.
Synes dog der mangler noget information omkring leveringen. Man aner ikke hvor langt det er eller hvad der foregår. Derudover synes jeg godt, at man kunne få muligheden for, at kunne hente sin pakke i en døgnboks.
- Det er et helvede at komme sent hjem fra arbejde til en seddel fra pakkeposten (der selvfølgelig kun bringer ud midt på dagen) og så kan man pænt hente den på posthuset. Døgnboks ville være en super service!

Das beste was es gibT!

Ich bestelle super gerne bei H&M.
Die Sachen sind immer super schön und man findet immer etwas.
Online Bestellungen sind heut zutage viel bequemer!
Keine lästigen Warteschlangen vor der Anprobe!
Falls es nicht passt, wird es bequem zurückgeschickt! :D

H&M

Synes H&M er en god hjemmeside, har aldrig haft problemer med siden. God kvalitet til billige priser. Dog synes jeg det er træls når der står de har tingen, og man for en mail om leverringen er annulleret, fordi den er udsolgt. Svær at købe bukser på hjemmesiden, da størrelserne er meget forskellige. 3-7 dages leverring, med god service.

Tøjet går hurtigere i stykker, end noget Gucci-tøj som har en bedre kvalitet end H&M. Men det burde man jo også vide når man køber derfra. Køber tit tøj fra H&M og det fungere godt for mig. Synes ikke jeg har problemer med tøjet går i stykker. Tøj til enhver smag.

god service og levering

tøjet levede dog ikke op til mine forventninger, men det er jo altid et sats når man handler på nettet.. har dog bestilt flere gange med fuld tilfredshed..

Fedt

Tøjet er af god kvalitet. Men får god besked når det bliver afsendt eller hvis det er forsinket. på hjemmesiden får man et godt overblik. Kan anbefales!

zu langer versand

Zu H&M muß ich sagen, das der Versand der Ware manchmal sehr lange dauert bzw. die Lieferzeit manchmal über Wochen hinaus geht.
Die Ware ist Top, kein Thema.

Mein Lieblingshop wenn es um Kleidung geht

Überwiegend tolle Qualität in stylischem Look zu angenehmen Preisen . Schön wenn es so bleibt . Guter Kundenservice .

HM

Lang forsendelse! Høje leveringsomkostninger! Og generelt dårlig service!

Dt kan godt være, at H&M er billig, men alt andet er skod hos dem.

Jg har bestilt4 ting hos dem, og der har ikke været andet en retur mails med henblik på forsendelse og annulering.

Jg bestilte som sagt 4 ting.

E ting vill jeg modtage først i juni, 2 sidst i juni og den sidste midt i juli. FEDT

Dernæst kontakter jeg kundesercice, fordi jeg skal have en skjorte i en større størrelse end angivet. De forsikre mig om, at de har den på lager, dog vil den først komme sidst i juni.

så får jeg en mail om, at den vil være forsinket.

så får jeg endnu en mail et par dage senere om, at den er annueret, samt en af mine andre bestilte vare.

Synes simpelthen at H&M, skulle overveje et nyt system.

Selvom det fremgår af deres hjemmeside, at produktet haves og fåes i din størrelse og der er få dages levering, stemmer det overhovedet ikke.

Så man kan ende med at bge lang tid på at sidde og bestille.....og så har de overhovedet ikke varen mere.

Har endda lige fået en H&M brocure ind af døren i torsdags, hvor mine vare var med i igen......men nu gider jeg ikke bestille hos dem mere. online fåes de nemlig ikke pt. står der.

De lever overhovedet ikke op til det de skriver på deres hjemmeside og heller ej deres online udvalg.

Skidt...

Dyrt i porto, rædselsfuld kvalitet, lang leveringstid, meget sjældent at man kan få samme ting online som i butik og omvendt.

Generelt går alt mit tøj fra H&M i stykker i løbet af meget kort tid, går op i syningerne eller generelt bare alt for tyndt og derfor slides det alt for let.

Får 2 stjerner da de har været gode til at håndtere returvarer.

H und M

Eine sehr ansprechend gestaltete Seite, die sehr tief blicken lässt.
Denn hier hat H und M absolut alles öffentlich zugänglich gemacht. Nachhaltigkeitsberichte, Jahresabschlüsse und viele weiter sehr interessante Informationen.
Das macht das Unternehmen authentisch und sehr vertrauenswürdig!

HM

De er okay... men heller ikke mere end det

Lang leveringstid, dårlig kundeservice, dyr porto og kun få af varerne er på lager. Men tøjet er billigt og ok kvalitet, derfor 3 stjerner. De er desuden okay til at ordne returvarer.

Dyr porto

Har handlet rigtig, rigtig meget over H&Ms hjemmeside, men efterhånden bliver det bare desværre ekstremt dyrt i porto frem og tilbage.
Hvis man køber et par ting derfra der skal returneres fordi der er fejl på dem, som der ofte er, lad os sige en halskæde og en cardigan, så koster det lige 50 kroner i porto for at få det sendt, og så yderligere 40 kroner i returporto! Det er ALT for dyrt. Asos.com og andre hjemmesider med tøj, kan gøre det gratis og det er endda fra et andet land! Så burde H&M også kunne oppe sig og gøre det samme. Det ville nok også booste deres salg på hjemmesiden en hel del.

Ringe service

Lang leveringstid, dårlig kundeservice, dyr porto og kun få af varerne er på lager. Men tøjet er billigt og ok kvalitet, derfor 2 stjerner.

Tilfreds!

Siden er forholdsvis let at finde rundt i, det meste af alt det tøj jeg har modtaget har været som på billederne og kvaliteten er i orden :)
Desværre finder man tit varer der har en fjernere leveringsdato end man har lyst til at vente på! Men har du varene på lager kan man forvente at få tøjet 1-2 dage efter det er afsendt! - og det er jo super! :)
Det er ikke sidste gang jeg shopper der :)

Toller Service!

Artikel kommen immer schnell ins Haus und beim Umtausch gab es auch noch nie Probleme!

Is HM your company?