[REPLY]
jeg behøver ikke at skulle til odense centrum for at handle perler inden. hilsen annette hansen
En god oplevelse, med en handel lige efter bogen, SUPER.
Kunne ikke finde de ønskeder farver på perlerne i alm. butikker, og bestilte derfor gennem hobbyshoppen. De havde alle de farver vi kunne ønske. Der gik desværre 3 dage før jeg modtog dem, men kan jo være postdk. Fik en oversigt over alle perle-farverne med, hvilket var super, det gør det nemmere at bestille næste gang. Ingen problemer overhovedet, og ville bestille perler derfra igen en anden gang.
Jeg sendte min bestillig i weekenden og modtog allerede mine perler tirsdag, og sikke en service. Jeg anbefaler hobbyshoppen til alle der mangler hobby ting.
Bestilte og fik bekræftelse med det samme. Efter 10 minutter fik jeg faktura og besked om at pakken var sendt.
Sådan skal det gøres.
Jeg kan kun anbefale hobbyshoppen.dk. Jeg har handlet der to gange, og fået min bestilling samme dag, fordi jeg bestilte inden kl. 14 og kunne hente det på hobbyshoppen.dks adresse i Odense.
Dejligt nemt og hurtigt. Super service.
bestilte 5,5 meter 40mm køkkenbordplade i sort eg. havde kun set billeder på nettet
og ikke haft varen i "hånden". tog chancen og har ikke fortrudt. super service og alle aftaler blev overholdt. ydermere sagde vores lokale tømre da han hjalp os med at montere at det var fanme en flot plade og kvaliteten kunne han kun rose til skyerne. tak for handlen herfra fyn:-D
Jeg bestilt varen kl 15 og dagen efter havde jeg varen i hånden kl 11 næste dag. Man fik hurtigt besked om salget og hurtigt besked om varen blev sendt.