We are hiring!

Review company
  • Reviews (2)
Hoejstrup

fup og svindel!

Vil aldrig have noget at gøre med det selskab igen!!
Varmemestrene gør ikke deres arbejde, der var en defekt radiotor, den blev ALDRIG lavet, så da jeg flyttede fra lejemålet var den del af gulvet hvor radiotoren havde dryppet rådnet op. Jeg blev opkrævet for renovering af køkken og maling selvom jeg havde fået besked på at der ikke skulle males ved flytning pga. Vedligeholdes konto.

Jeg kan kun sige en ting, hold dig fra de tyve.

Hoejstrup

dyrt bekendtskab

1: Der opkræves nogle meget høje aconto beløb.
2: man nægter at sende folk og foretage kontrolmålinger, og at man skal passe sit arbejde er ikke en undskyldning, enten er man hjemme en hverdag om formiddagen, ellers bliver tilbagebetaling af aconto udskudt til året efter. Dette kan stå på indtil den dag man flytter
3: Alt opkræves i samme "bunke". Man kan derfor ikke nægter at betale renter, urimelige opkrævninger i vand/varme eller lignende da det så er huslejerestance.
4: Hvis man er utilfreds og klager, så vil inspektøren (en slags område chef) ikke være bleg for at true dig med udsættelse. Også selvom at man kan påvise igennem kontrakt og lovgivning at man intet forkert har gjort
5: Vink farvel til dit depositum, Uanset hvor godt du har gjort rent og hvor nymalet der er, så får du ikke en krone.
6: På trods af at langt de fleste beboere ikke hører til landets elite rent økonomisk, så bruger man rykkergebyrer på næsten den forkerte side af 250 kroner per gang. Uanset at man har en defekt netbank eller andet.
7: Husleje og aconto beløb bliver opjusteret voldsomt hvert eneste år. Det virker billigt i starten, men bliver dyrere og dyrere for hvert år der går.

Jeg har haft flere lejemål hos Højstrup, og det eneste jeg kan sige positivt er at huslejen, som udgangspunkt, er billig, og at betjeningen på det fysiske kontor er venlig og imødekommende. Resten har jeg intet til overs for, og selv de mest modbydelige private udlejere vil være imponeret over de metoder Højstrup bruger for at presse penge ud af lejerne.

Is Hoejstrup your company?