We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (131)

Lovlig smart

Oprettet ordre på to paller træbriketter på nettet. Betalt beløbet med Dankort.

Højlund Mølle kunne ikke oplyse leveringstid på bestillingstidspunktet. Derfor skrev jeg udtrykkeligt i bestillingen - hvilket også fremgår af ordrebekræftelsen - at jeg gerne ville ringes op inden levering. Det blev jeg ikke. En god uge efter bestillingen holdt der pludselig en lastvogn og skulle losse 2 tons briketter. Rigtig træls situation. Forrige gang jeg bestilte briketter hos Højlund var det nøjagtig samme problem.

Faktura kom aldrig. Først da jeg rykkede anden gang for at få en faktura kom den så 5 måneder efter briketterne var leveret. Pludselig kunne jeg se, at jeg var blevet faktureret for levering selvom det tydeligt fremgår af ordrebekræftelsen at levering er gratis.

Beløbet i ordrebekræftelsen er ikke det samme som beløbet i fakturaen. Det er ikke mange penge til forskel, men er det for meget at forlange at de to ting stemmer? Også dette var nøjagtig samme rod sidste gang jeg handlede med Højlund.

Jeg har betalt. 2.263 pr. palle plus 250 kr. i levering. Da jeg havde brug for en palle mere ringede jeg til Højlund Mølle, og fik den besked af damen, at en palle mere ville koste det samme som de to foregående pr. palle. Det lød jo fair nok, men så slog jeg op på hjemmesiden og fandt ud af at listeprisen for een palle er kr. 2.245,- og at Højlund Mølle nu var i gang med at kræve 18 kr. mere end listepris for een palle. Jeg har altså betalt 250,- kr. (præcis fragten) for meget pr. palle for de to første plus og at jeg har betalt fragt på 250 kr. som jvfr. hjemmesiden ellers er gratis. Ialt kr. 750,- som Højlund har tjent på min ordre på to paller briketter.

Jeg sagde til damen at det var træls at finde ud af, at man havde betalt alt for meget sidst, og at jeg synes det var lovlig smart at sælge mig en ekstra palle briketter til en pris der lå over listeprisen på nettet. Hun svarede at hun kunne ikke gøre det anderledes. Hun ville få chefen til at ringe til mig. Det gjorde han aldrig.

OPDATERET:

Efter anmeldelsen kom på Trustpilot ringede chefen så. Han blev bare ved med at gentage den pris jeg kunne læse på nettet, og sagde at overprisen på de kr. 750,- havde jeg også betalt forrige gang jeg bestilte. Det er også rigtigt, men da ikke særlig god service. Han synes det var helt i orden at medarbejderen havde krævet mere end listepris, for den nye palle.

Han sluttede samtalen af, med at sige, at han nok skulle få min anmeldelse fjernet fra Trustpilot, og lagde så røret på.

Morten Work Clausen found this review useful

Højlund Mølle

Som det skal være...ikke mindre.

De hold, hvad de lovede bl.a. mht. prisen.....og de leverede varen dagen efter selvom, at der ikke var lavet hastebestilling. Venlig betjening ved telefonopringning. Upåklagelig og nemt forståelig faktura. Der kan ikke ved denne handel ønskes mere fra Højlund Mølle.

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering :)

God service og hurtig levering - priser er gode. Kan varmt anbefales :)

Super Service, dårlig hjemmeside

Vi ville bestille træ piller via nettet men selv om hjemmesiden er nem og overskuelig er der nogle punkter under bestillingen som ikke giver mening, så for en sikkerheds skyldt måtte vi ringe og få afklaret et par spørgsmål, inden vi kunne bestille.Personalet var venlige og hjælpsomme men kunne ikke give en logisk forklaring på problemet.
Vi fik bestit og Leveringen var hurtig og effektiv med en tålmodig og hjælpsom chauffør

altid hurtig levering

jeg har kun oplevet positive ting ved højlund mølle god kvalitet

Piller til tiden

Vi køber træpiller ved Højlund Mølle. Pillerne er i rigtig god kvalitet,. Der er stort set ingen spild hverken af smuld eller akse. Desuden er der hurtig og sikker levering på vores hjemadresse.

ok tilfreds

De har været imødekommende og forsøgt at gøre hvad de kunne for at løse vores behov.

træpiller

Min oplevelse omkring handel med Højlund Mølle har været fin. Jeg bestilte piller over nettet og havde fået at vide, at de kunne leveres Tirsdag, de kom dog dagen efter, på en fredag, hvilket var fint, da jeg var hjemme, men måske lidt overraskende. Jeg har hverken noget speciel godt eller dårligt at sige om handelen, så helt fint.

Review by confirmed purchaser

Medarbejdere er mega søde og flink
De er go til at hjælpe og Vejle en
De vil ha deres kunders bedste og tilbyder det billigste

Review by confirmed purchaser

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

det var som aftalt , beskeden om aflæsning var helt forstået mvh jørgen

super service

supper..................................

Det fungerede godt

Varen blev leveret til tiden uden problemer.

Super

varen kom på aftalte dag,så alt OK

nem bestilling nem levering

at bestille træbriketter er nemt - og så kommer de leveret som ønsket få dage efter. nem overskuelig hjemmeside - supergod vejledning via mail hvis spørgsmål og hurtigt personligt svar!

Review by confirmed purchaser

Super god service og hurtig levering.

Har intet at klage over, og leveringen kom 1 dag tidligere end oplyst. Vil helt klart bruge dem næste gang.

Review by confirmed purchaser

Gode vare, men lidt mangel på oplysninger

Vare der blev købt: 3 paller højlund træpiller - rigtig fin kvalitet.

Dog vare der ingen information på hjemmesiden vedr. vareture i diverse områder og måtte ringe ind for at få informationen. bedre information på hjemmesiden vil give ekstra point :)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, god service, og konkurrencedygtige priser , bliver ikke sidste gang jeg handler fyringsolie her.

hurtig og perfekt levering

2 dage efter bestilling på nettet ringer chaufføren og sikre sig at han kan stille pallen som beskrevet, på bestilling, uden at spærre min bil inde, næste morgen. DET er service og jeg ved at mine træpiller kommer mæste dag :-).

Serviceminded

Jeg er meget tilfreds med bestillingen på nettet og at jeg fik pillerne på det rigtige tidspunkt.

Review by confirmed purchaser

Nemt og hurtigt i en travl tid

På grund af julen og december måned har jeg travlt. Derfor bestilte jeg varer ved Højlund Mølle. Varerne kom hurtigt frem og deres hjemmeside er nem og overskuelig.

Hurtig og billig

Jeg fik min vare dagen efter det var bestilt og betalt. Desuden var varen billigst her.

Review by confirmed purchaser

Hurtigt , nemt og billigt !

Jeg fik en meget hurtig og god betjening, som helt klart kan anbefales til alle!

fantastisk

Bestilte varen mandag og den var leveret onsdag.
Pallerne var pænt plaseret ved brændeskuret.
Absolut ingen klager her fra :)

Review by confirmed purchaser

Godt produkt og super leveringstid

Købte en trailerpresenning med tilhørende bøjler. Tak!

Perfekt

Alt var ok . Træpiller leveret nøjagtig hvor jeg skrev de skulle leveres. Kan varmt anbefales

Review by confirmed purchaser

kom til tiden med den rigtige vare

ingenting, det er ok fin behandling.

Review by confirmed purchaser

Alt for megen smulder i jeres træpiller

Jeg er lidt skuffet, en god pille skal ikke smuldre.
Der også tendens til slagge dannelse.
Alt i alt, er der for dyr en pille, set i forhold til kvaliteten.
Levering, kundeservice er tip top.

sp found this review useful

Reply from Højlund Mølle

Hej Ulrik. Tak for din anmeldelse. Jeg er selvfølgelig ked af at træpillerne ikke levere op til dine forventninger. Flex Heat er en af de bedste træpiller som kan købes for penge. Vi får normalt fra Fredericia, men har fået et enkelt læs fra Sjælland. Spørgsmålet er om den sending ikke har været helt tip top.

Men hvor om alting er så skal vores produkter være i orden. Så vi må lige få dem byttet med nogle der er i orden. Jeg kontakter dig lige i løbet af dagen.

mvh.
Henrik

Super godt firma.

Kære Højlund Mølle.
Da det er første gang vi benytter os af jeres firma er man jo altid lidt betænkelig, sådan er det jo altid når det er nyt. Men det var gennem en kolega, da de også har fået pillefyr. Vores gamle leverandør kunne vi ikke få fat i pr tlf, ej heller på adressen, ingen ting. Så tak for kaffe. Men vi vil sige, og det både min mand og jeg, vi er oven ud tilfreds , både bestilling, samt levering. Det var bare lige i skabet. Og det er ikke sidste gang vi vil ha fra jer, kan vi love jer. Og vi skal gerne reklamere rundt omkring i omgangskredsen. MVH Moss og Tine Kaibe

Review by confirmed purchaser

Aldrig problemer - altid som aftalt

Har købt træpiller i en årrække og har altid været tilfreds. De kan måske fået billigere andre steder, men her er jeg aldrig i tvivl om kvaliteten !

hurtig levering af varme

Meget hurtig levering, og det bliver stillet inde på grunden, i vores tilfælde ret langt ind under vores halvtag, så det er nemt at flytte på plads

Review by confirmed purchaser

Jeg havde forventet en bedre placering på vores grund

De kom med så stor en truck at den ikke kunne gå igennem hvor en almindelig bil kan komme og derfor var der nogen vej at transportere pillerne. Chafføren ville dog godt hente en palleløfter men så skulle jeg være med til at skubbe, hvilket jeg ikke vil, da jeg ikke ønsker flere blodpropper. Bortset fra dette har jeg ikke noget at klage over

Reply from Højlund Mølle

Tak for din anmeldelse. Trucken er 2,5m bred, samme brede som lastbilen. Det skyldes at denne truck er terrængående, hvilket en traditionel truck ikke er. Vi oplever sjældent at trucken ikke kan kører ind.

Chaufføren hjælper gerne med en palleløfter, men hvis området ikke er plant nok, skal han bruge hjælp, da en palleløfter ellers er umulig at køre med.

mvh
Henrik

perfekt

Hurtig levering :) varen er altid ok og billig

god servercer

fik hurtig pakken fra jer med loppemidler til mine hunde og katte og vil anbefalde nogle at henvende sig til jer. Pris er okay.

Skræmmende dårlig.

Ja skæmmende dårlig og amatøragtige firma. Total uvidende og ligeglad personale.

sp found this review useful

Reply from Højlund Mølle

Hej Michael. Tak for din anmeldelse. Jeg syntes vi har gjort som vi skulle. Vi har ringet til dig nogle timer før varen kommer og besøgt dig 2 gange med den før vi kom af med den.
Det faktum at du har bestil den forkerte varer syntes jeg ikke vi kan klantres for.

super hurtig levering.

Har nu bestilt to gange fra Højlund og begge gange har der været en super god service og levering.
Hjemmesiden er god og overskuelig. Helt sikkert er firma jeg vil bruge igen og anbefale til andre.

Review by confirmed purchaser

Bestilte piller til det nye fyr torsdag. Fik pillerne tirsdag morgen, leveret lige præcis der hvor jeg ønskede det.

Review by confirmed purchaser

Tillidsvækkende firma med god leveringsservice.

God leveringsservice.
Levering til aftalt tid.
Varens kvalitet som forventet.
Rimelig pris sammenholdt med andre.
Tillidsvækkende firma.

Review by confirmed purchaser

God pris og hurtig levering

Alt OK, hurtig levering og OK pris