We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2)
Holbaek

Tomme løfter i alle størrelser

Man ved jo næsten ikke hvor man skal starte. Så vi tager det fra en ende af.

Først og fremmest har jeg været igennem utallige sagsbehandlere. Nogen af dem lærte jeg aldrig at kende, men lod bare vær med at lave noget og så pludselig skrev at man fik en ny.

Jeg havde en, som var fraværende i 3 måneder. Hun gav ikke min sag videre til nogen, og jeg fik ikke noget besked om det. Den afdeling (en af Holbæks egne afdelinger) jeg så mødte hos, vidste heller ikke noget. De forsøgte forgæves at ringe og skrive til hende, indtil de endelig fik at vide, at hun havde fri.

Ja, man kan jo ringe og lægge en besked. Men hvad nytter det, når folk aldrig ringer tilbage? Får man endelig fat i nogen, bliver man stillet om til en masse forskellige mennesker, som nærmest ser ud til at vide mindre og mindre.

Af personlige årsager, måtte jeg gå fra min uddannelse til sygeorlov. Det betyder, at man skal igennem kontanthjælpsystemet. Men eftersom jeg havde fået SU, skulle jeg så klare mig med én SU til 2 måneder. Jeg fik penge til at betale huslejen, men el og mad synes de ikke var noget, som jeg havde brug for. Hmmmm, måske jeg skulle have spist elregningen så?
Hele denne process blev ydeligere forsinket af, at deres system var gået ned og alt deres data var gået tabt. Men det sagde de altså bare ikke noget om! Så efter at være blevet lovet skriftlig svar, går jeg ned og hører hvad der lige sker. Der var det de fortalte, at systemet var gået ned, så vi skulle starte forfra.
Det var efter man skrev til lederen af afdelingen, og man fik at vide jeg skulle gå ned og søge om en enkeltydelse til det, og så ville de klare det..

Hele systemet er et kæmpe rod, med afdelinger spredt over hele byen. Det ene så langt ude fra byen, at busserne dårligt nok går derud. (Så kan I da også bare lære det, jer som er gangbesværet eller ikke har så meget overskud.)

Sidst med ikke mindst, så morer jeg mig stadig dagligt over, at kommunen engang valgte at sende mig i et tilbud, hvor jeg skulle lære at stave og skrive CV. Jeg blev også sendt til en test, hvor jeg skulle skrive de meget svære ord som 'venstre', 'glat' og den ultimative 'ambulance'. De arbejdede et halvt år på at sende mig til al muligt staveri. I stedet for bare at kigge på de mails jeg sendte til dem, og det karakterark, hvor der blandt andet står et 10-tal i skriftlig dansk, og 13 i mundtlig.
Men det var også et halvt år spildt.

Går vi 6 år tilbage, så opfyldte kommunen ikke deres undervisningspligt. Jeg gik slet ikke i skole som 14-årig, fordi kommunen ikke gjorde noget. De havde sagt, at jeg skulle på en specialinstitution. Men det var åbenbart nemmere (og også billigere jo!), bare at lade en 14-årig gå hjemme og lave ingenting, til vedkommende så bliver 15, og de ikke har undervisningspligt for borgeren mere.

Holbaek
  • 4300, DK
  • 15 Reviews

Hip hurra for løntilskudsjob

Holbæk kommune er én stor sammensætning af langtidsledige. Af de afdelinger jeg har haft kontakt med, har ingen været kompetent, troværdig eller serviceminded. De virker udkørte, ikke oplyste og dårligt lønnet. Har måtte kontakte kommuner i hovedstadsområdet for svar, som var til at regne med.

Is Holbaek your company?