[REPLY]
Hej med jer
Jeg er ny kunde holte model fly, jeg har fået det jeg bestilte uden nogen form for skade og meget hurtigt det skal i ha ros for , jeg skrev en mail til jer som ikke er nået helt gennem systemet , jeg blev lovet et svar på min mail dagen efter jeg talte med jer i telefonen men har ikke set noget svar , jeg ville foreslå at da i modtog ordren at i også havde fulgt op på min mail , jeg bor ikke lige rund om hjørnet , men pyt jeg bestiller bae igen men jeg tror det bliver hvor jeg handlede sidst hobbyfly.dk øv øv venlig hilsen fra Grønland
Pæn og overskueligt hjemmeside, dog med mangler mht. lagerstatus. Det er meget svært at komme i kontakt med butikken gennem telefon, men de svarer hurtigt på mails. God kundeservice.
Jeg bestilte en Spektrum DX4S onsdag formiddag og forventede levering torsdag. Da den ikke kom torsdag, ringede jeg til butikken et par gange for at høre om den egentlig var på lager, men telefonen blev ikke besvaret. Fredag var helligdag men jeg skrev alligevel en mail. Jeg ringede igen lørdag men telefonen blev stadig ikke besvaret. Mandag får jeg en ordreopdatering om at betalingen er godkendt og varen er sendt, og der er et GLS pakkenummer med. Jeg forventede derfor at modtage min ordre tirsdag. Men det eneste jeg modtager tirsdag er svar på den mail jeg sendte fredag med besked om at varen blev pakket mandag og sendt tirsdag. Først onsdag ankommer min pakke hos en GLS pakkeshop.
Mit helhedsindtryk af Holte Modelhobby er at de har alt for travlt med kunderne i den fysiske butik så internetkunder bliver syltet. Havde de haft mandskab nok, var min ordre blevet pakket og sendt onsdag eftermiddag så jeg havde den dagen efter. Men der skulle gå en hel uge fra bestilling til levering. Det er bare ikke godt nok!
Fantastisk god service fra medarbejderne, men hvorfor fanden bruger de ikke deres nummer system i stedet for at kunderne skal skændes med hinanden om hvem der kom først. Ellers virker medarbejderne professionelle.
Jeg har besøgt Holte Modelhobby et par gange, samt været i telefonisk kontakt med dem, der udover os et par mails.
En ting er til fælles på alle tre kommunikations måder, man får ALTID fantastisk service.
Min sidste oplevelse, var at jeg købte en nitro bil, men fortrød valget af bil, de byttede med et smil.
Til en hver tid vil jeg anbefale Rudi og Malene hos Holte Modelhobby
Palle Rexen
Esbjerg
Har handlet 2 gange hos HOLTE HOBBY, Købt en helikopter, og nu en RC controled bil. Har fået en meget fin service,med hurtig levering, også pr telefon møder man venlige mennesker, der ved hvad de taler om, kommer helt sikker igen.
Per Rexen
Rasmus found this review useful
Dejligt at have en hobby forhandler med et bredt udvalg.
En huskekage til ALLE!
Brug vores lokale hobby forhandlere i stedet for net handel, ellers har vi dem ikke i fremtiden!
Bestiller den ene dag og så¨er det der næste dag SÅDAN
god oversigt over bilerne når man lære den opsætning af der er brugt.
Bestiller man varer hos HOLTEMODELHOBBY Holder de hvad de lover.
Skulle der være en vare som er i restordre er de flinke til at give besked herom.
Det er første gang jeg har handlet hos firmaet, og jeg afventer endnu min leverance på anden uge. Håber ikke at de har glemt mig.
Jeg har efterfølgende modtaget varen, som tilsyneladende har været vanskelig for jer at skaffe. Al respekt for jeres indsats, og mange tak for det. Jeg retter hermed min bedømmelse med en enkelt stjerne, og giver jer i stedet for alle fem. Jeg ser frem til at handle med jer en anden gang.
Fandt en vare billigere et andet sted, god kundeservice gjorde at jeg fik varen til samme pris. Hurtig levering med GLS.
Leverance som lovet.
Til prisen og til tiden!
Ja, der er ikke så meget at skrive udover de giver en superb service - er hurtig, hjælpsom og lover ikke noget de ikke kan holde.
bestilte - betalte - fik leveret med GLS - smertefrit og nemt
Ville ønske forretningerne snart droppede Post Danmark og i stedet ville bruge GLS og deres pakkeshop.
I det mindste som en mulighed til Post Danmark, der er for dyrt, har for dårlig service og levering.
Nemt at bestille over nettet, god information angående disponibilitet af varer og leverings frist, hurtig levering. Kort sagt upåklageligt.
De har gode priser, venlig betjening og god ordreopdatering.
Super rådgivning og som regel hurtig afsendelse, hvis de ikke har stumperne, skaffer de dem hurtigt.
Ikke så meget at sige, andet det fungere bare godt....
Hejsa.
den her shop er aldeles okay. har handlet der flere gange og har altid været tilfreds. på et tidspunkt forsvandt min pakke, og efter at have kontaktet dem vedr. dette, blev der afsendt en ny pakke samme dag, så jeg nåede at have mine reservedele inden weekenden.
kan kun anbefale dem
Jeg bestilte en Axial SCX10 Dingo kit, som ikke var på lager (stod der faktisk også)
Alligevel fik jeg en mail om mandagen (bestilte lørdag nat), om at den ført ville være på lager efter et vist antal dage.
Det syntes jeg var dejligt, med sådan en kontakt.
At jeg så var så uheldig, at den ikke var på lager ved deres leverandør, og fik derfor et opkald fra dem.
Dejlig flink mand, kan ikke huske navnet, som sagde at den først ville komme hjem efter 8 ugers tid.
Men om vi kunne finde et alternativ eller hvad jeg havde lyst til.
Desværre ville jeg kun have den model jeg havde bestilt, så det endte med jeg afbestilte.
Dette er dog ikke en grund til at jeg IKKE vil handle der igen. For det er seriøst kundeservice der vil noget synes jeg.
De kan jo ikke gøre for den er i restordre.
Så jeg synes det var en god oplevelse med dem, næsten at handle der :)
Ny Spektrum-modtager, bestilt på nettet, ankom straks i postkassen pr. brev, blot med et frimærke på. Super!
Jeg havde en del spørgsmål til en R/C flight simulator jeg havde købt - og alle disse blev besvaret - og forkklaret - med det samme.....fint at vide at man kan vende tilbage og få svar, når nu man har bevæget sig ud hvor man ikke kan bunde
Superhurtig behandling af ordre og afsendelse . Mangler blot at kunne købe dele til min arttech og kds helikopter samme sted :D.
Jeg kan kun anbefale at handle med Holte Modelhobby. Har købt både en Razor CX heli og en Knight Hauler truck og har begge gange fået gode råd med på vejen før købet.
Når jeg efterfølgende har bestilt reservedle til heli'en, er de blevet leveret hurtigt.
De har en nem hjemmeside som man hurtigt bliver "dus" med. Købte et god begyndersæt og alle svar på mine spørgsmål kom hurtigt tilbage - priserne er faktisk en del billigere end andre herhjemme. Så jeg er ikke i t vivl om hvor jeg handler næste gang - kan kun anbefales
Bestiller sent om aftenen, allerede n
Kl 10 næste dag er det respons-) super service
Tro aldrig hvad skrevet står , da jeg jo selv og postdanmark varde dumme , jeg har nu oplevet den bedste service og venter en pakke som postdanmark igen ikkeaflevere tiden , men det kan aldrig blive Holte Hobby skyld, så undskyldninger herfra håber i ikke altid tror andre og har droppet H.hobby for de er gode til at hjælpe , hvis man selv ved hvad produkt man har , der fejlede jeg ......
Det kan være svært at komme i kontakt via mail eller telefon (nok fordi der ofte er mange kunder i butikken) men tropper du op i butikken, kan du altid være sikker på at få en super service, og råd og vejledning til teknik. Og for en nybegynder der ikke er medlem af en klub, og det dejligt at have et sted hvor de ved hvad de snakker om.
Og nu hvor butikken og hjemmesiden er blevet større og flottere, burde de nok have de 5 stjerner, men det får de næste gang hvis mailresponsen bliver bedre.
Great service, quick, lots of stock, good web page
Jeg skrev tidligere om Holte Hobby at jeg ikke ville handle med dem mere på grund af en dårlig oplevelse med bestilling af varer på deres hjemmeside.
Så jeg blev noget overrasket, da jeg blev ringet op af Holte Hobby, for de var meget kede af en dårlig oplevelse, jeg havde med nethandel, der blev lavet en til mig meget flot aftale og løsning på problemet.
Så jeg trækker min dårlige udtagelse om Holte Hobby tilbage
Er umulig at ringe til,ellers god betjening