We are hiring!

12 customer reviews
Review company
  • Reviews (12)

Snel geholpen

Heb afgelopen week mijn computer aangeboden aan Homeshop, ik zag dat ze hun bedrijf verbouwd hadden en vroeg of ze mijn computer ook direct konden oppakken aangezien in deze niet zo lang meer kan missen. Nadat ik in het kort had uitgelegd wat mijn probleem was hebben ze mijn computer direct doorgemeten. Ze kwamen al snel achter wat er aan de hand was en hebben het direct voor mij kunnen verhelpen. Uitstekende service dus en ze waren ook nog niet eens duur. Ga zo door Homeshop

Featured review of Homeshop Computers

Klantvriendelijke en deskundige winkel

Na een aantal zelfbouwcomputers bij homeshop te hebben gekocht, hebben wij een paar maanden terug besloten ook onze game-server-onderdelen bij homeshop te bestellen. Ondanks dat het niet in het vaste assortiment zat, was het geen probleem om alles via homeshop te bestellen. Snelle levering, en zeker niet duur.

Toen helaas het server-moederboard stuk bleek, is het geweldig opgelost. Zonder kosten werd alles getest, opgestuurd en vervangen. Wij zijn erg tevreden over de service van Homeshop. Ze zijn erg vriendelijk. Je bent geen nummer zoals in de grote computerwinkels, maar ze weten wie je bent, en wat je gekocht hebt. Ook in de toekomst zullen we zeker zowel onze prive computerspullen, als de server hardware zeker bij Homeshop blijven bestellen en afhalen. Want ook het afhalen is zeker een grote plus. Goed bereikbaar, altijd parkeren voor de deur en nooit lange wachttijden.

Team Flying Dutchman, Counterstrike-Source gamecommunity

Homeshop Computers found this review useful

Homeshop Computers

Snel en klantvriendelijk geholpen...

Had laatst mijn laptop ingeleverd aangezien deze was gevallen. Beeldscherm zat een dikke barst in. Flink balen natuurlijk. Homeshop gevraagd of ze deze ook konden maken. Dit bleek het geval.

De volgende dag werd ik al gebeld dat de laptop weer klaar stond. Helemaal toppie natuurlijk. Zag ook dat ze aan het verbouwen waren, gaat er goed uitzien.

Kom hier zeker terug

Slecht

Mijn voeding, en moederbord waren kapot, hebben ze er een nieuwe in gezet, maar wel een hele goedkope, komt niet overeen met mijn oude moederbord, usb aansluiting voorkant doet het niet meet, en heb nu nog maar 2 pci sloten er op, en de nieuwe voeding, maakt kabaal als een trekker, nee ben zeker niet tevreden over dit bedrijf.

Ik laat er nu weer een ander moederbord inzetten, wel eentje die er in hoorde.

Normaal bel je even met de vraag wat we er in moeten zetten, maar nee hoor we pleuren er een in van maar liefst wel geteld 35 euro, in een pc van meer dan winkelwaarde 800 euro.

Reply from Homeshop Computers

Zoals ook door de telefoon is doorgegeven, hebben wij een vergelijkbaar moederbord in uw computer geplaatst. Uw computer is 3-4 jaar oud en zal ongetwijfeld toen zo'n 800 euro gekost hebben. In het systeem zat een ECS G31 moederbord in, met een vergelijkbare marktwaarde dan diegene die wij er nu in hebben geplaatst. Betreft een ASUS moederbord.
Uw systeem hebben wij met behoud van gegevens weer aan de praat weten te krijgen, en snap dus totaal niet waar u nu moeite mee heeft.

Beetje vaag

Vorig jaar laptop gekocht bij homeshop in franeker, laptop had na enige weken wat mankementen, laptop terug gebracht naar franeker met 4 klachten. toen de laptop klaar was opgehaald en thuis uitproberen bleek dat er maar 1 opgelost was dat schiet dus niet echt op. na een jaar was mn adapter kapot. ik dus terug naar de winkel moet ik de fabriek bellen voor garantie. dat hoort het bedrijf te doen en niet de klant. heb ik dus adapter gekocht van 60 euro terwijl die uit de garantie had gekunt.
een beetje vaag dus

Groeten

priema bedrijf die homeshop

enige tijd geleden heb ik probleemen gehad met mijn video kaart GTX 260
na een bezoek bij homeshop moest ik eerst de kaart laten testen en die bleek goed tezijn.. snap je dat nouw bij mij wilde het niet draaien dus ik denk ga terug en koop een moederbord dit in gebouwt en wat blijkt de video kaar werkt niet. weer terug en weer praaten en toch op het laaste moment een nieuwe voeding gekogt een HuntKey was van af begin al gezegt maar eigen wijs dat ik was maar de huntkey in gebout en BINGO video kaar draait weer op volletoeren Dus met een woor primabedrijf goed uileg.en ze heben de ooren open voor wat je te vertelen hebt.
Afz h.leistra

Homeshop Computers found this review useful

Reply from Homeshop Computers

Dank u wel voor uw reaktie, wij zijn altijd blij als wij ons werk naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

Veel plezier nog van uw videokaart.

Super bedrijf

Ik haal al jaar en dag mijn hardware bij Homeshop voor zowel eigen gebruik als voor klanten, even een telefoontje naar de winkel of het op voorraad is en ze leggen het gewoon opzij, zodat je het later op de dag kunt komen ophalen. Reparaties heb ik zelf geen ervaring mee, maar die zullen ongetwijfeld vakkundig worden uitgevoerd.

Reply from Homeshop Computers

Dank u voor uw reaktie. Het klopt idd dat wij bestellingen op een aparte lokatie klaar leggen waardoor men gewoon zeker weet dat het bestelde/gereserveerde product klaar ligt. Deze artikelen blijven dan 7 dagen op deze lokatie gereserveerd liggen. Ervaringen uit het verleden heeft bij ons bewezen dat dit een uitstekend werkt.

Wist u ook dat u artikelen via ons geleverd kan krijgen die niet standaard in ons assortiment zijn opgenomen, gewoon een mailtje naar ons sturen doet soms wonderen...

gewoon top bedrijf

kom er al enige jaren altijd goed advies en verstand van zaken , geen wisselende personeel en ze weten waar ze het over hebben en zeker niet de duurste, problemen lossen ze snel en vakkundig op gewoon een top bedrijf dus

Reply from Homeshop Computers

Dank u wel voor het positieve bericht, wij blijven altijd onze best doen om ons en het bedrijf te verbeteren.

repararie

Heb erg lang moeten wachten op een reparatie, wel vriendelijk "opgevangen". Tevens is vaak veel apparatuur niet op voorraad.

Reply from Homeshop Computers

Hmm, dat is natuurlijk nooit de bedoeling, aangezien ik niet kan traceren om welke reparatie het gaat, kan ik hier ook niet goed een tegenargument aan geven. Omtrent veel apparatuur niet op voorraad vindt ik nogal vreemd, wij hebben de meeste hardlopers gewoon standaard op voorraad, anders duurt het meestal 1 a 2 werkdagen voordat het binnen is.

Zeer goede computerwinkel!!!!

Snelle goede service, goede uitleg wat het probleem is en de kosten zijn, je kan dit volgen via de computersite van hun wanneer je aan de beurt bent d.m.v je reperatienummer.
Zal deze winkel ook aan anderen aanbevelen, al met al een TOP winkel.
Dit zijn mensen die weten waar ze mee bezig zijn en hun vak verstaan!!!!

Reply from Homeshop Computers

Dank je wel, wij proberen zo veel mogelijk onze best te doen, en vinden het natuurlijk fijn als dit ook positief beoordeeld wordt.

Verstand van hardware!

Eindelijk een computerbedrijf die zijn afspraken nakomt. Snelle levering, duidelijke uitleg en tijd voor de klant. Deze computerwinkel weet waarover hij spreekt en ik blijf hier zeker klant. Een aanbeveling voor iedereen! Mijn reparatie is bij 3 andere winkels "gemaakt", maar uiteindelijk heeft Homeshop Computers het probleem gevonden en opgelost. Fantastische service.

gewoon een top bedrijf

gewoon een top bedrijf met mensen die er werken die er verstand van hebben en een toppie service
kom er al jaren

Reply from Homeshop Computers

Dank u wel voor deze beoordeling

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.