[REPLY]
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med at al indhold af min mail blev slettet ved opdatering af hotmails system.
Dog skal det lige nævnes at jeg ellers har været meget glad for hotmail idet hele taget siden 2001 og vil fortsat være det.
Ønsker bare flere synkroniseringsmuligheder med facebook og symbian software så man kan synkronisere sin kalender og kontakter.
Tak.
Jeg er blevet udsat for flere angreb på min gamle hotmailkonto, som resulterede i en stjålen wow konto. Så lærte man at bruge authenticator. Sikkerheden op tak.
(Og nej, jeg åbner ikke mails, jeg ikke kender afsenderen til)
Hotmail bliver bare bedre og bedre... Minder efterhånden mere og mere om installerede mailsystemer
Kan huske man førhen kun kunne tjekke sin mail i udlandet, hvis man havde hotmail.com - har haft samme mail i 15 år og for det meste virker det upåklageligt.
Har brugt Hotmail siden 90´erne, men der er de sidste år kommet alt for meget spam til.
Hvilket også bevirker at jeg er holdt op med at bruge dem.
Jeg er glad nok for selve Hotmail produktet, men er så træt af at diverse singler "ruller" ind over skærmen konstant. Det mener mest om en dating side man åbner når man bare lige skal tjekke sin mail :o(
Intet at klage over, og slet ikke efter de massevis af forbedringer de konstant stræber efter.
Har fået hacket 3 hotmail konti nu, som har været connectet til min facebook osv.
skidt at de ikke har bedre sikkerhed.
som gmail feks.
Steffen Frederiksen found this review useful
Men da en underlig måde den er sidst er blevet lavet på.. sq da ikke til at finde ud af mere... hvorfor ændre på noget der virker hele tiden
Mega smart, rigtig nemt og lige til. Plus det nemt at gemme ting på nettet, som en sikker usb nøgle.
Da der var så meget spam uden man overhovedet har tilmeldt sig noget som helst. Det er helt vildt så ringe det er, ved det stadig er ringe da konen stadig benytter sig af hotmail.
Jens Hansen found this review useful
Håndterer spam dårligt. Er nu bruger af GMail som virker meget mere prof.
Jens Hansen found this review useful
har både en gmail og en hotmail. Vil sige at hotmail er en del bedre med designet og overblik, gmail har dog godt nok fået nyt udseende for nylig, men ja hotmail er godt.
Hotmail er som sådan ok, men syntes dog at det mangler en del funktioner jeg kan få andre steder, så som vi siger, been there done that !
Hotmail er fint der er nogle ting der kunne laves om på og så er der tit problemer med filer osv.
Jeg har en kanal på YouTube hvor jeg gamer osv. og der bruger jeg hotmail til hvis folk kunne tænke sig at kontakte mig, det er gratis, nemt og hurtigt og hvis du kunne tænke dig at subscribe mig eller se mine film derinde så hedder jeg "AarhusSC" og så skulle mine film ligge øverst i søgelisten.
I forhold til Gmail og de andre gratis email service der ude må man sige at Microsoft virkelig har forbedret deres service radikalt, dog kan man godt føle sig lidt udsat når man bruger samme ID til Xbox live, GFWL, og messenger.
Men ellers holder Hotmail 100%
Hotmail virker fint. Men her på det sidste har det haft en tendens til at slette en besked, hvis man har brugt lang tid på den. Dette er selvfølgelig kun for sikkerhedsskylden, men det er bare super træls, at skrive en roman igen og igen.
Ellers er det helt i top!
Hotmail er meget godt, når man skal sende mails og modtage det og de tager alt det uønsket post væk, i en anden mappe, så man selv kan se det hvis man gider.
Er for længst skiftet væk fra hotmail ligesom de fleste andre mennesker her i Verden. De sidste par år har den bare videresendt hvad den modtog til min nye mail.
Men desværre blev den hacket for nylig, hvilket resulterede i spam / virus mail til mine kontakter... Pinligt!
Sikkerheden, interface, funktioner, brugervenlighed, osv. er alt sammen skidt og forældet.
Nu er min konto endelig lukket permanent ned og det er jeg taknemmelig for ;-)
JEG HAR TO HOTMAILS MAN KAN IKKE UNDVÆRE EN HVIS MANERNE VIL ORDENLIGT I KONTAKT ME VENNER,FAMILIE ELLER KÆRESTE.
JEG ER GLAD FOR MIN HOTMAIL OG DET HAR JEG VÆRET I MANGE ÅR NU @-}--
jeg har hotmail og glemt på et tidspunkt koden men takket være en sikker og professionel procidyre fik jeg den igen :)
Hotmail er superfedt! helt sikkert. men der er 1 kæmpe minus, spam! men det er selvfølgelig ikke hotmails skyld, men vil bare gøre opmærksom på at der er meget spam! og tit hackere der hacker sig ind på ens mail og sender spam til sine venner på sin kontaktliste. :-)
Men ellers super nemt at maile osv. :-)
jeg har altid været glad for hotmail, de er hurtig til at sende mails og jeg har aldrig oplevet at være blevet hacket eller siden var nede når jeg skulle bruge den.
Jeg har oplevet at få min Hotmail-konto kapret af andre. Det kan sikkert ske så mange steder, men hos Hotmail er det nærmest umuligt at få lukket sin konto. Jeg kan kun anbefale, at man brger gmail eller noget andet. Drop Hotmail, før du får problemerne.