We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (30)
hotsjok

Bælterne blev lavet efter speciel ønske - på trods af det var leveringstiden meget kort. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Review by confirmed purchaser

Imødekommende og god handels dialog

Var meget tilfreds med, den dialog der var omkring mit køb, da det skulle ændres.

smukt hårbånd

smukt hårbånd,flot lavet,meget høflig betjening og hurtig levering...ik sidste gang jeg køber derfra..jeanett.

Rigtig fin service

Jeg bestilte en vest ved Hotsjok en mandag morgen. Ringede ind for at få lidt hjælp vedr et spørgsmål om rabatten på nettet, og blev hurtigt og venligt hjulpet. Havde min vest allerede dagen efter. De giver en rigtig god service og sender din vare med det samme. Køber normalt ikke på nettet, men var helt tryg ved denne handel.

Helt perfekt

Fin, kvik betjening - og venlig korrespondance

Wonderful service

Pia is very attentive and professional. My christmas order was handled the same day abd arrived already the day after, despite the rush. Pia kept me up-to-date with the order until it arrived. Thanks

Perfekt behandling

Perfekt behandling af min bestilling. Jeg ikke noget at klage over

Tilfredshed

Jeg er fuldt ud tilfreds med hvad jeg har købt hos jer. Dog syntes jeg godt at i kunne skrive længden på jeres bælter, men ellers er jeg fuldt ud tilfreds og mine bestilte vare passer perfekt!!

Fantastisk service!

Min ordre ankom allerede dagen efter, jeg afgav ordren - det er bare god service. Nemt at finde rundt på websiden, de havde lige hvad jeg manglede. Jeg vil klart overveje at handle der en anden gang.

Super !

Varen var rigtig fin og matchede beskrivelsen på hjemmesiden. Meget hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Rigtig flot jakke fra hotsjok.dk

Rigtig flot jakke og hurtiug levering fra hotsjok.dk

Review by confirmed purchaser

Meget fin orientering om hvor bestilling befinder sig i systemet.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet med jer.

Hurtigt og nemt !

Perfekt forløb. Nemt og overskueligt at bestille. Hurtig levering. Sådan !

Review by confirmed purchaser

Jeg er meget fornøyd med handelen.

Bestilte 3 Ikon armbånd,Rask levering og hyggelig service av Hotsjok, Kommer til å bestille igjen ved en senere anledning . Vennlig Hilsen Krista Lindberg,Oslo Norge.

Review by confirmed purchaser

det var desverre litt trangt.

ellers var det veldig raskt levert og veldig greit ellers.
pen pose hvis det skulle være en gave.

Kjapt og trygt

Har anbefalt nettsiden til andre. Kjapp levering og trygg betaling. Heilt Supert!

Super og hurtig service

Jeg købte to armbånd hos Hotsjok og de var lidt for store, jeg fik at vide jeg bare kunne sende dem retur så skulle de nok ændre dem. Jeg sendte dem tirsdag og havde dem tilbage torsdag, det er da flot :o) Tak

Super prof!

Jeg købte et par øreringe på hotsjok.com. Efter et par dage var jeg bekymret over hvorfor de ikke var kommet. Da jeg tjekkede min mail lå der ganske rigtigt en fin besked fra hotsjok.com som forklarede at de var blevet sendt tilbage pga. forkert adresse. Det var min fejl at de ikke var dukket op, og jeg mødte hverken en sur mine eller vrede kommentarer, men fik dem sendt til en anden adresse efterfølgende!

Jeg føler mig rigtig godt behandlet, og vil helt sikkert benytte mig af hotsjok igen hvis jeg finder noget jeg kan lide igen :)

hej der

Jeg har kun handlet hos jer en gang, jeg købte øreringe og halskæde med påfuglefjer, jeg er meget glad for begge dele men skulle jeg mene noget er det at fjerene i øreringene er for store, så jeg har selv klippet dem til, så jeg vender helt sikkert tilbage for at handle.
Venlig Hilsen Karen

det gik da som smurt.

jeg har købt et par solbriller med 'hegn' til min søn en weekend, mandag fik jeg en mail om, at hotsjok havde modtaget ordren og dagen efter kom pakken. Forsvarligt pakket ind var brillerne, så det har jeg da kun ros til overs for.

Rigtig god service.

Jeg var lidt sent ude og købe gave til vores søn, som ønskede sig et smart og anderledes bælte, hvilket er mega svært at finde i kongens DK. Det lykkedes hos Hotsjok, som varetog ordren med det samme og slippede den afsted samme dag, så den nåede frem i tide. Tak.

super fed taske

Jeg købte en koskindstaske og den er bare lækker. Den kom meget hurtigt.

flotte produkter

har købt her en enkelt gang, kan anbefales :-))

Fede bælter og smykker

Jeg har fundet de fedeste bælter af krokodilleskind - ægte krokodille - i de frækkeste farver og så til halv pris ifht. butikspriser!!!
Min datter på 18 er også helt vild med bælterne.
Desuden har Hotsjok de flotteste håndlavede smykker med søde detaljer i bl.a. sølv, turkis og lavasten.
Det er svært ikke at købe sig fattig hos Hotsjok :-)

hotsjok

perfekt overskuelig og flot hjemmeside

denne karakter rummer en overordenlig god og klar kommunikation på hjemmeside og meget dygtig og nem handel.
pia eriksen er en meget rar og personlig designer, med sans for den
gode og også bæredygtige sag. også en stor tak til Sacho for de dejlige smykker!!!!!!!
venligst karin alsgård jensen

super god kvalitet

Super flot bælte vi har købt.
god kvalitet og lynhurtig levering.
masser af "roser" herfra

fleksibilitet

Hotsjok hjælper altid med at finde den helt rigtige vare. Der er aldrig vrøvl med ombytning og der er altid gode råd at hente, hvis man har brug for det.
Leveringen er hurtig.

Super

Har fået flotte og spændende ting som gaver fra HOTSJOK.

Super flot hjemmeside

Har desværre ikke haft fornøjelsen af at købe noget endnu, men det er flotte og inspirerende ting.