[REPLY]
Vi valgte i forbindelse med vores afdelingstur, at spise på Hereford house, maden var fantastik, regningen var billigere end forventet og servicen var i top.
Dette sted er bedre end MASH til hver en tid !!!!!!!!
Vi spiste på Hereford den 1. April 2013, og havde den bedste restaurantoplevelse længe! Vi havde været der tilbage i 2010 og standarden var stadig rigtig høj!! Forretterne med kammuslinger og hummersuppe smagte bare så godt! den med kammuslinger havde jeg drømt om siden vi var hos jer sidst, og den levede til fulde op til forventningerne! hummersuppen smagte skønt sf cognac - præcis som den lovede. Perfekt stegte super møre bøffer og den bedste bearnaisesauce jeg nogensinde har fået! hyggelig candlelight dinner-stemning og sød betjening! Fremover vores foretrukne bøfhus i Kbh og omegn! (Eneste lille-bitte forslag til en ændring hos jer, kunne være en salat uden de revne gulerødder.. De er svære at spise med steakgaflen og passer ikke så godt i resten af salaten. Server evt en smule mere af de stegte grøntsager til bøffen, de var SÅ lækre!)
Vi havde købt en spot deal, hvor vi fik to hovedretter for 225kr. Måske var det derfor at forventningerne ikke var i top.
Stor var vores overraskelse da der blev serveret de lækreste møre bøffer med bagekartofler og kryddersmør, veltilberedte grøntsager og den mest fantastiske bearnaise sovs vi har fået længe. Meget hyggeligt sted hvor man føler sig velkommen. Vi kommer helt sikkert igen ..
Ærgerligt at man ikke kan oploade billeder her, så kunne man se den lækre anretning.
Var ude at spise igår på House of Hereford. Dejligt mørt kød med god smag og venlig betjening. Havde købt 200 grams tornedoes via Spotdeal, men da vi ønskede en 300 grams spurgte vi om vi kunne opgradere og bare betale differencen af mellem de to størrelser af den normale pris. Ingen problem.
Eneste minus var, at der var ret koldt og engang havde de levende lys, som gav lidt varme, men det var lavet om til dette kunstige stearinlys - derfor får den ikke helt 5 stjerner, men 4½.
Spiser meget tit ude, og kan derfor roligt sige at HOH ligger højt på min liste over steder der levere kvalitet og yder en høj service. Samtidigt virker det som om de ansatte kan lide deres arbejde og det er en vigtig parameter ;)
Gaja Gunnhildur Hjálmarsdóttir found this review useful
Kvalitets oplevelser som på denne restaurant findes der få af. Udsøgte bøffer der serveres af venligt personale i hyggelige omgivelser.
Kan helt klart anbefales!
Jeg har spist herinde adskillige gange efterhånden, og Hereford holder altid en meget høj standard, både hvad angår Mad & service.
Altid smilende tjenere, retterne er ikke til at sætte en finger på og selve stemningen derinde er meget intim og hyggelig.
Kan ikke anbefales varmt nok.
*****
Steffen Birkedal found this review useful