We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (33)
Hugabee

Hurtig levering af julegaver til ungerne

Ingen klager her. Købte samtidig på mytrendyphone og fik også dem dagen efter....så 5 stjerner til begge sider for hurtig levering, gode priser og varer der faldt i ungernes smag

Hugabee

Billige import til skyhøje priser

Jeg har handler her 1 gang og det var både første og sidste gang. De varer jeg fik så fine og flotte ud på foto, men da jeg modtager dem er det billig import fra Asien, det kan jeg sgu selv købe via mange sites. Ligeledes dårlig info om hvordan produktet virkede alt med Asiatiske tegn af en art. Skrammel til høje priser - mit råd importer selv hvis I vil købe via dem, det kan ikke betale sig, I kan få samme varer til en fair pris ved selv at købe det hjem. Mange Asiatiske sites sælge incl porto og deres service er i top.

MikBN found this review useful

DÅRLIG INFORMATION

Jeg modtog en vare hvor varebeskrivelsen ikke passe med den leverede vare. Da den skulle refunderes ville Hugabee ikke dække hele fragtudgiften selvom det var en fejl i varebeskrivelsen fra deres side.
Jeg anbefaler dem ikke da man kan risikere at modtage en forkert vare og kun ende med at komme af med penge.

Lynhurtig levering og feedback

Levering dagen efter bestilling og svar på forespørgsel pr. mail indenfor ½ time.

Helt iorden, og produkter der holdt hvad de lovede!

Perfekt!

Absolut ingen kritikpunkter her!

Handler der 100% igen.

Hugabee

Super fake tatoveringer. Bestilte dem kl 15 og havde dem allerede dagen efter...............kan kun sige at være hurtigt :O)

5 af 5

Købte iphone olader til 50 kr plus 25 i fragt

3 dage så havde jeg den

Det var billigt og hurtigt

5 af 5

anbefalet

Hugabee

Bestilte julegaver mandag og havde dem tirsdag..............kan kun anbefales!

hurtig levering

købte en "digital fotoramme nøglering" til min mormor, fordi hun havde fødselsdag og det var 3 dage før, så det skulle gå lidt hurtigt. Det gjorde det også, dagen før kom den.
grunden til jeg kun giver 4 stjerner er fordi den måske ikke var i såååå god kvalitet, men jeg havde på den anden side heller ikke givet så meget får den.

God Service

Jeg bestilte en oplader til min iphone, som jeg modtog blot et par dage efter bestilling. Den gik dog i stykker efter kort tid.

Hugabee sendte mig en ny - endda en dyrere en da de ikke havde den oprindelige på lager - helt uden beregning. Det eneste, der er at sætte en finger på, er, at der gik nogle dage, inden jeg modtog den nye oplader, men rigtig god service alligevel.

Hugabee får 5 STJERNER.

Hurtig handel

KØBTE EN jbl HØJTALER MANDAG OG HAVDE DEN TIRSDAG!

kan kun anbefales

SUPER

iPhone ladere

Profesjonell, hurtig tilbakemelding. De svarer hurtigt på mail, varen kom til avtalt tid. "Fair" pris.
Det tilsendte produkt virker 100%. Håper De fortsetter og holder fast på den gode Service.

De lever opp til de 5 stjerner

Katastrofal og uacceptabel handel

Bestiller et golfnet den 30-5-11 og modtager bekræftelse. Får besked at min vare er afsendt 1-6-11 men modtager intet. Ringer og skriver adskillige gange men intet svar fra sælger. Varen arriverer efter 2 uger - den 11-6-11 men ifølge postkvitteringen har den været afsendt den 9-6-11 og ikke den 1-6-11.

Har bestil et hvidt net i design som vist på sælgers webside. Modtager et sort net i andet design. Skriver omkring fejlen men får intet svar tilbage. Har nu, modvilligt og efter pres fra familien, taget det fejlleverede net i brug.

Jeg har igennem årene handlet stort set alt via Internettet - lige fra nye biler og nedefter, men jeg har aldrig nogensinde fået så ringe en behandling som den hugabee.dk har leveret.

Anders - luk butikken hvis dette er det bedste du kan tilbyde. Det er simpelthen ikke en måde at drive forretning på.

Hugabee

Bestilte et armbånd til min Iphone.

Modtog det med posten den næste dag, lidt svært at gøre det hurtigere :).

en stjerne

Jeg har hos hugabee købt 2 sæt Walkie Takie i december 2010 Desværre gik det ene sæt hurtigt i stykker. Jeg kontaktede Anders Larsen som er daglig ansvarlig. Fik hurtigt en mail om jeg havde odre ne. Sendte svar med det samme
med faktura nr. m.m. Har forgæves forsøgt at komme sende mails for at rykke for svar, intet sker. Derfor vil jeg stærkt fraråde at handle med firmaet.
Joan Thorning

Retur af penge for Iphone-TvOutcable

Jeg har en Iphone AV-Tvout cable. I beskrivelsen på hjemme siden står der at den også vil passe til Iphone 4. Da jeg modtog den, er der et klistemærke hvor den beskriver at den kun passer til max. iphone 3g modellen, dvs. ikke iphone 4.
Jeg har sendt pakken retur+ en returseddel hvor jeg beder Hugabee om at returnere mine penge, da jeg ikke har brugt kablet.
Jeg har prøvet at ringe til nummeret som står på siden, godt nok står der bedste træffetid vil være ml. 17-19, men det er sgu lige meget hvornår på dagen man ringer, kommer man aldrig igennem. Kun til tlv.svarer.
Jeg prøver så at skrive en mail til dem. Ingen held!! Har også været på adressen, men heller ikke noget held der.
Gad vide hvem der står bag firmaet.
Det drejer sig godt nok kun om 150 kr. Men ret skal være ret. I det mindste kunne man godt svare på min henvendelse.
Hvis jeg ikke snart ser mine penge, vil jeg på alle steder jeg ser om navnet hugabee.dk, skrive en negativ anmeldelse som denne.
Så kan vi se om det er det værd at ikke returnere mine penge....

Ingen negativt

Købte et Iphone 4 cover hos hugabee
og modtog det 3 dage efter, uden at opleve nogle problemer.

Langsom

jeg er også imponeret bestilte en mobil taske sidste søndag og har ikke set den endnu

Lyn-hurtig levering

Bestilte øretelefoner samt oplader til I-pod en søndag og havde pakken om tirsdagen!
Hurtig opdatering ang. ordrestatus.
Varerne levede op til forventningerne - og så kan jeg ikke forlange bedre service!

Hugabee

ikke mindre end fantastisk..

Bestilte et iPhone armbånd, som jeg så bagefter opdagede ikke var på lager, kontaktede Hugabee som så ledte hele deres lager igennem og fandt et til mig alligevel.
Super kundeservice, TAK.

Hugabee

Nem at ordre og gode priser

Nem bestilling og hurtig levering.

Har købt adskillige gange på deres shop, og har aldrig oplevet problemer. Ej heller når jeg en sjældent gang har fortrudt købet.

Hugabee

Jeg har købt Fake tattoos til armene. (strømpe man trækker over armen) Fed effekt ;o)

Det eneste som gør at Hugabee.dk ikke får fem stjerner er, at ved refunderingen af en fejl bestilling, gik der over en uge inden pengene kom retur. Ellers gik alt som det skulle...
God overskuelig web-shop.

Fremragende service.

Jeg har nu modtaget mit første køb fra hugabee.dk og kan kun være tilfreds. Jeg bestilte lørdag og modtog pakken tirsdag, det er helt ok.
Desuden vil jeg rose deres kundeservice her tænker jeg på deres relative korte svar tid på en mail jeg skrev ang. en vare jeg ville købe.
Jeg ønsker hugabee.dk god vind fremover og giver hermed min anbefaling.

Manglende information

Jeg bestilte en vare hos Hugabee en mandag helligdag. Jeg gik derfor ud fra, at jeg senest ville modtage varen onsdag, da der stod, at den var på lager.
Da der blev fredag, og jeg intet havde hørt eller modtaget, ringede jeg til Hugabee, som ikke tog telefonen på noget tidspunkt. Jeg indtalte derfor mit navn og nummer og bad dem ringe retur.

Efter ca. 6 timer modtog jeg en e-mail hvor der stod at varen nu var i restordre. De tilbød dog en anden vare, men den havde ikke samme anvendelsesmuligheder som den jeg havde bestilt. Jeg blev oplyst, at restordren skyldtes, at der var 5 andre som havde bestilt nøjagtig den samme vare...

Jeg valgte derfor at annullere ordren, hvilket dog ikke var et problem.

Jeg savner at Hugabee selv kan finde ud at oplyse varen er i restordre, og at min telefoniske henvendelse til besvaret telefonisk.

Perfekt handel

Har handlet via deres webshop et par gange efterhånden og har aldrig oplevet problemer.

Dejlig webshop at handle i og de har indtil nu leveret som lovet. Fedt med deres miljøfokus!!

Fede tatoveringer

Fed gadgets og jeg fik varen efter 2 dage hvilket er ok

Gode priser og leveringsforhold

Til trods for butikkens ensartede indhold er prisen virkelig god på stort set alle vare. Leveringstiden er exceptionel og jeg kan kun anbefale denne e-handels-butik hvis man lige står og mangler noget til dagen efter.

Varen ikke pakket ind

Jeg fik min vare dagen efter den var bestilt, så det er jo som det skal være. Men den bestilte vare lå bare løst i en bobbelkuvert.

Hugabee

Høflighed opvejer ikke dårlige varer!

Har handlet én gang på HUGABEE og det var én gang for meget. Købte varer for 800,- bla. en Idock. Den bestilte og betalte Idock var åbenbart alligevel ikke til at købe, så de foreslog et alternativ, mod lille merbetaling ! Jeg accepterede alternativet, dog ville jeg ikke betale mere. Dette ok. Varen kom...brugt! Æsken var flænset og itu inden i, derfor ikke sket under forsendelse og selve docken var ridset. Ipod oplader købt samtidig, virkede i maks 1 sek....
-Valgte derfor at sende alle købte varer retur. Desværre har denne handel udelukkende været besværlig og penge(retur porto) lige ud i den blå luft. Må dog nævne, at kommunikationen med HUGABEE har været meget tilfredsstillende. Hurtig og høflig.
Det siger vel sig selv, at jeg ikke anbefaler HUGABEE.

Virker GODT

Stort udvalg og efter min mening lave priser Mit køb kom efter 1 dag. Kan klart anbefales.

Dårlig!

Jeg bestilte en ipod opladning d. 10/9-08 og hvis man bestiller inden kl 16, sender de den samme dag, men nej det gjorde de ikke for fik den først d. 15/9-09 og da jeg fik den var den blevet åbnet og jeg fik ingen kvittering. SÅ JEG ANBEFALER IKKE AT KØBE DER!

Is Hugabee your company?