[REPLY]
Tøjet var endnu flottere end på hjemmesiden (hvor det bestemt så godt ud). Priserne yderst rimelige. Levering præcis og ordentlig. Indtryk af "styr på sagerne": alle varer fuldstændigt som bestilt, nydeligt pakket. Hurtigt leveret. Så kan man vel ikke ønske sig mere?
Bestilte og fem dage senere, da jeg intet havde hørt skrev jeg en mail vedr hvornår jeg kunne vente min ordre og i tilfælde af så lang ventetid, på blot at høre tilbage.. Har de modtaget min ordre.?
Tilbage fik jeg en mail.. Dybt foruroligende at der sidder en "servicemedarbejder" og svarer sådan. Mailen starter med at fortælle mig at når man bestiller på nettet, så bliver man utålmodig og vil gerne have det med det samme... Jeg tænkte blot Wauw tænk at skrive sådan, som om jeg er 12 år og bestiller første gang på nettet.. Skal tilføje at jeg samme dag også bestilte fra Danefæ' s webshop og modtog efter 4 dage tøjet, altså da jeg skriver den første mail..!! Herefter går mailen hen og forklare de faktisk har haft problemer med at hæve kundernes penge..... Og mailen afsluttes med at Hvis jeg ikke ønsker tøjet vil hun meget gerne slette min ordre...!!! Jo tak slet min ordre og så videresender jeg denne mail videre til veninder, mødregruppe, netværk og familie, så de ved hvordan det står til med Hugin&Mugin& Mugin' s kundeservice..
For mit vedkommende kunne mailen være svaret tilbage med at de havde haft problemer mht betaling og så havde jeg trukket på skuldrene og blot syntes at det manglede da bare med lidt Info omkring dette...
Jeg vil gerne tilføre at da Hugin&Mugin lå i Kbh havde jeg Aldrig problemer og servicen var i top.. Min søn er to år nu og har gået i deres tøj indtil nu. Men nu er jeg færdig med at shoppe deres tøj, da jeg ikke vil betale for så dårlig service og man må jo sige der er alt for mange lækre danske børnetøjsmærker til at jeg vælger Hugin&Mugin..
Hvis det er sådan at HuginMugin svarer tilbage herinde med dårlige undskyldninger, så er i velkommen til at kontakte mig, så kan jeg videresende mailkorrespondancen.
Advarsel om top dårlig service !!!!!!
Jeg købte forrige sæson en pæn stor ordre tøj ved jer, bla. et par børne-knickers med store gule knapper på siden. Én knap faldt ret hurtigt af, og jeg sikrede resten for ikke at det skulle gentage sig. I den forbindelse skrev jeg til jer for at høre om man evt. kunne købe eller få en ny knap, da dette er det der gjort bukserne unikke.
Jeg hørte dog aldrig fra jer - det var en anelse irriterende at man ikke bare lige kunne høre et "ja" eller "nej" - bare et svar.
Ellers kun rosende ord herfra :o)
God kvalitet, og hurtig levering. At anbefale ;-)
Det er nemt at bestille, de tager forbrugsforeningskort, tøjet kommer hurtigt efter det er bestilt. Tøjet er lækker og er rigtig god kvalitet.
Kunne blot ønske mig, de lavede mere tøj :-)
Bestilde tøjet og hade det dagen efter. Dejligt tøj. Elsker det.
Rekommenderar dessa kläder till din bebis. Det gick smidigt att beställa på hemsidan och kläderna kom inom en vecka till Sverige.
Har ventet på mine varer 1½ måned har endnu ikke modtaget dem. forsendelsen kunne have været bedre.
Det tog et par dage, så havde jeg modtaget det fine tøj. Kvaliteten er fin, så det er ikke sidste gang, jeg handler hos Hugin og Mugin. (Hvorfor hedder I ikke Hugin og Munin lige som Odins ravne?)
De har det sødeste børnetøj til en billig penge..
Der går ingen tid før man har tøjet, når man tænker på at det skal afsted fra Sverige..
Jeg var så glad for mine køb..
Jeg har handlet hos Hugin Mugin flere gange og synes at tøjet er af rigtig god kvalitet og de har nogle utroligt gode tilbud. Jeg har f.eks. lige købt 15 stykker børnetøj til 800 kr. inkl. fragt. Jeg bor i Sverige og synes at det er outstanding at de sender til Sverige for kun 75 kr. det er der ingen andre danske webbutikker der gør. Jeg fortsætter at handle hos dem, så længe jeg har børn i huset.
Eneste minus ved seneste køb er at der ikke var vedlagt nogen faktura/ordrebekræftelse så er det lidt svært at tjekke at jeg fik det jeg har bestilt og betalt for.
God kvalitet i dejlige farver, med god pasform. Noget jeg er glad for at give til mine børnebørn.
Jeg fik fin og hurtig ekspedition Hos Hugin og Mugin og de var søde til at kontakte mig da de mente at jeg havde hakket forkert ud i leverings/afhenter selv delen.
Deres tøj er fortsat lidt småt i størrelsen, men i en fin kvalitet.
Lækkert design i rimelig kvalitet til prisen. Farverne holder godt.
God overskuelig hjemmeside. Levering dagen efter bestilling. Varerne levede op til forventningerne.
Jeg vil gerne anbefale jer til andre hurtigt lervering tøjet er en god kvalitet .
Lækkert og blødt børneundertøj. Bestilte om eftermiddagen og modtog pakken næste dag. Super service!
Super kvalitet, super priser, nem hjemmeside, hurtig levering. Kan kun anbefales ;-)
Vil helt sikkert foreslå, at du lige går ind og tjekker hjemmesiden. Super gode tilbud og hurtig ekspedition.
når man bestiller så kommer varerne i løbet af et par dage og kvaliteten på tøjet er helt i top
Jeg er kun tilfreds med de ting jeg i årernes løb har købt. Ammekjoler og babytøj som er brugt flittigt holder stadig facon, blødhed og ikke mindst farve.
Produkterne svarede helt til forventningerne.
Tøjet ankom hurtigt og var af den bedste kvalitet, som sædvanlig. Friske farver og flotte detaljer.
en rigtig god oplevelse, absolut ikke sidste gang jeg har handlet tøj hos Hugin Mugin:) og meget tilfredse unger. (dejligt)
Lækkert kvalitetstøj. Hurtig og problemfri levering. Handler meget gerne her igen og anbefaler til andre.
Det er første gang jeg har handlet hos Hugin og Mugin men absolut ikke sidste. Det er meget lækkert tøj jeg har modtaget til min datter. Jeg har allerede fortrudt at jeg ikke købte lidt mere med det samme.
Tøjet virker blødt, lækkert og i god kvalitet også efter at jeg har vasket det.
Hurtig og god betjening. Kvaliteten virker til at være rigtig høj, selvom prisen ikke er det. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen, hvis tøjet holder godt:-)
Lækkert tøj, hurtig service. En enkelt bestil vare var udsolgt, hvilket trækker lidt ned.
Servicen var helt i top. Super sød sælger, både i telefon og pr. mail. Tøjet er bare så fint.Jeg vil helt sikkert handle her igen!
Takk for kjempegod service og flotte klær. Jeg anbefaler dere til venner og familie! (Og så får de klær fra dere i julegave og bursdagsgave). :)
Jeg bestilte billigt lækkert mærketøj og i løbet af 2 dage stod jeg med det i hånden. Tøjet lever op til mine forventninger også efter det er vasket. Et stor plus min datter elsker tøjet. Fed at det kan mikses på mange måder så det både kan bruges vinter og sommer.
Helt igennem en god handel med hurtig ekspedition, ingen problemer med tøjet som er rigtig god kvalitet. Kan helt klart anbefale Hugin & Mugin til andre.
Lækker kvalitet, fornuftig pris og rigtig fint tøj! Oveni det var levring utrolig hurtig!
God hjemmeside, hurtig levering og ikke mindst meget fine varer.