We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (6)

Fantastisk kundeservice

Havde en reklamations sag og blev simpelthen behandlet så professionelt.
Kan ikke andet end sige at Hummels kundeservice er i verdensklasse.
Giver en tryghed til at købe deres produkter i fremtiden uden bekymringer.

Skod badesandaler.

Købte for godt og vel 1 måned siden et par badesandaler fra Hummel.
De er nu kappet midt over vristen, af at gå....

H2O bliver det nu istedet.

Hurtig levering, fantastisk service

Ved bestilling af både smykker og fodtøj fra LazyLazy modtog jeg smykkerne dagen efter, og mine Hummel sko efter 2 dage.
Desværre havde jeg bestilt skoene i en forkert størrelse, hvilket Hummel taklede på bedste maner. Normalt ville jeg skulle sende skoene til Tyskland, men da lageret dernede lukkede kl. 16 samme dag, fik jeg lov at aflevere skoene i Århus hvor jeg selv var bosiddende, samtidig med at jeg med det samme fik refunderet mine sko så jeg kunne bestille nogle nye med det samme.
På ingen måde sidste gang jeg handler her, især ikke i Hummel-afdelingen da deres service er fantastisk!

Hummel

lynlåse der går i stykke

Min søn har lige købt ny Hummel sportstaske, som han kun nåede at bruge et par gange og så gik lynlåsen itu. Det er ikke et spørgsmål om, at den er lynet skævt og kan rettes, den kan ganske enkelt ikke lyne mere. Så tasken er helt ubrugelig. Det er desværre ikke første gang det sker, og konsekvensen bliver formentligt at han fremover køber billigere tasker, så der er bedre råd til udskiftning!

Kvalitet for alle pengene

Her i huset er mine børn vilde med hummel, mest fordi det er lækkert at have på men også fordi deres styles er smarte og anderledes.
Kvaliteten er bestemt heller ikke ringe, det kan tåle vask på vask og tørring på tørring og stadig holde facon og farve.
Giver gerne en 50,- mere for noget som kan holde til børn.

Is Hummel your company?