[REPLY]
Jeg syntes det er en god hjemmeside, dog skal man passe på hvem man hjælper og gør tjenster.
Jeg har haft mange gode oplevelser men også mange dårlige oplevelser på denne side.
Der er mange der overhovedet ikke burde eje en hund derinde, men der er så også dem der elsker deres hund ober alt på jorden.
Jeg syntes hjælpeadmin er noget fusk, for er man gode venner med dem, kan man tillade sig alt, er man ikke jeg så skal man bare stave et ord forkert, så ryger man på is eller blir slettet.
Birgitte Lorensen found this review useful
Det er jo enkeltvis en side hvor man kan snakke med andre om Hunde og hvor man kan se andres Hunde.
Til Natasja: Man bliver ikke sletter uden grund... du har åbenbart gjort noget.
Til Charlotte: Hundgalleri har en masse gode sælgere, men selfølgelig er der også dårlige... hvilken side har ikke dårlige sælgere? og hvis du virkelig skal købe noget så gør det dog i en butik i din nærmeste by. og hvis du skal ha købt dig nogle hvalpe så find dig en pålidelig kendel ... som jeg gjorde...
Det eneste jeg kan sige er:
Hundegalleri er en fantastisk side, med masser af søde og rare mennesker der vil hjælpe til hver en tid, har aldrig oplevet nogle sure, irriterende eller frastødende mennesker på hundegalleri, deres support er god, deres hjemmeside er flot designet.
5 kødben ud af 5 kødben herfra!
Lasse Larsen.
Heino Holdt found this review useful
Jeg fik slettet min bruger pga jeg angiveligt skulle have hængt nogen ud i forum, jeg nævnte dog hverken navne eller links eller noget der hentydede hvem jeg skrev om, det var udhængning. Uretfærdig sletning, og den eneste måde jeg kune komme i kontakt med nogen fra siden på var ved at oprette en ny, og for at kunne skrive til dem måtte jeg slippe med 60 kr !!! Jeg skrev til en admin hvad den reelle grund var, men der resulterede i jeg blev slettet igen, da en hjælpe admin havde set sig sur på mig.
Idéen om hjælpe admin er toltalt latterlig, når de kun kan hjælpe deres venner, og er det bare mig eller er det sindsyg dyrt at give 60 kr om året for at kunne noget på en netside ?!
Heidi, Birgitte Lorensen, Tanya Wrang and Henriette Hansen found this review useful
Hundegalleri skal man holde sig fra! Især markedet i Hundegalleri skal man holde sig langt fra! Her huserer diverse hundehandlere, useriøse avlere og dårlige hundeejere af værste karakter.
Jeg var medlem af Hundegalleri og forsøgte sammen med en lille flok af dybt seriøse hundeejere og opdrættere at gøre folk opmærksomme på man skal passe på hvor man køber hund. Jeg blev smidt ud da Hundegalleri har nogle hjælpeadministratorer der sidder og leger små "konger" og ikke bryder sig om at man siger sandheden!
Der er nogle dejlige seriøse folk på HG gudskelov, men det hjælper ikke når selve Hundegalleri sidder og sletter dem en efter en for at beholde de useriøse avlere!
Mark Jordt, Tanya Wrang and Henriette Hansen found this review useful
En side med en masse god info, en masse mennesker der er meget hjælpsomme og en masse dejlige billeder af menneskets bedste ven
Lasse Larsen and Heino Holdt found this review useful