We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (12)
Hunters House A/S

har handlet der flere gange og er tilfreds

Alle de ekspedienter jeg har været udsat for hos Huntershouse har været dygtige og haft produktkendskab.
De har været ærlige og høflige.
Jeg har købt flere fiskestænger, fiskehjul, reservedele til fiskehjul, waders, jakker og meget andet.

Hunters House A/S

Gode erfaringer i en flot butik med flinkt personale - dog med høje priser

Jeg har både været i den fysiske butik samt bestilt bl.a. sportsskyttevåben og -udstyr gennem internetbutikken og har kun haft positive oplevelser med butikken.

Våbentilladelser behandles hurtigt og effektivt, man holdes opdateret og forsendelse mv. forløber ganske fornuftigt.

Personalet er altid imødekommende, hjælpsomme og venlige.

Eneste minus er de ret høje priser på visse produkter, men der findes bestemt også gode tilbud i blandt.

Super butik

Jeg har flere gange handlet i deres våbenafdeling og hver gang er jeg blevet sat godt ind i produktet før jeg forlader butikken. Om man vil spørge om noget, handle eller har brug for hjælp behandler de altid en med en faglig og venlig entusiasme.

Området er lille og trangt og det giver en hyggelig stemning nede i kælderen - selvom der ofte er en del mennesker dernede. Og rummet kan de jo ikke gøre noget ved når der er sådan et bredt udvalg af produkter, som hænger på vægge - som også giver en rigtig god stemning!

Jeg/vi har handlet nede i kælderen mange gange og har ofte også bare kigget og fået svar på nogen spørgsmål. De er ikke blege for at tage våbnet frem og lade en holde det og spørge ind til det.

Jeg kan anbefale det til alle, som skal købe udstyr til jagt, sportsskydning, fiskeri etc.
Perfekt butik!

Ingen problemer..

Jeg købte Scierra MWF Kit til til enhåndsstænger klasse 6/7 på tilbud uden problemer..
De gav besked da varen var sendt, og leverede samtidig et track & trace nummer...det gik stærkt og jeg er tilfreds med den hurtige forsendelse samt varen :)

Det sku en OM'er...

Synes godt nok det var en blandet oplevelse at handle hos dem...jeg skulle ind og købe et par La Crosse vinterstøvler hos dem.
Jeg havde tidligere(en anden butik) prøvet et par Sorel støvler, som jeg synes virkede smalle ved/over foden - jeg spørg ekspedienten om der er hold i, at La Crosse er en bredere støvle. Det vidste han ikke rigtig, men en kvindelig ekspedient blandede sig spydigt og sagde at Sorel er en bred model... Jeg forklarede hende at Sorel og min brede fod ikke rigtig matchede med at det skulle være en bred model. Hun kastede sig endnu engang over sit sproglige formåen og spyede ud "Sorel er en bred model og La Crosse er smal!"....
Så fik vi ligesom den ged barberet..... Magen til opførsel skal man lede længe efter...tsk.

Derudover virker butikken enormt støvet, rodet & uoverskuelig....

Sætter ikke mine ben i den butik igen - og vil ikke anbefale nogen at handle der!

Hunters House A/S

Bedste oplevelse i fiskeafdelingen.

Første gang jeg besøgte butikken fik jeg fantastisk service, reelle og gennemtænkte svar på mine spørgsmål, og enda rabat på mit køb...
Anden gang fik medarbejderne mig til at føle som en stamkunde, og det er virkelig flinke mennesker der arbejder i Hunters House...

I Hunters House slipper du for en lang og røvsyg salgstale som de har lært udenad på pakken af det produkt de sælger.
Du kan selv mærke produktet inden køb, og derved opnår du det bedste køb - vil du have garanti for at gå glad ud fra butikken hver gang, så er der intet alternativ til Hunters House!

super service

jeg kan varmt anbefale dette firma, super service. Hurtig levering.

Tid til betjening

De gange jeg har handlet her, har der været tid til en snak og til at yde en god service. Handler der stadig, og kan kun anbefale Hunters House

Hunters House A/S

Jeg har handlet pistoler flere gange hos dem og altid fået en rigtig god faglig betjening ligeså er deres service god, hvis man bestiller varer over enten nettet eller tlf.

Hunters House A/S

Købte vare på postordre.Ganske god service.Ombytning af vare uden problemer.