We are hiring!

Review company
  • Reviews (2)
Hvedegraessaft

Problematisk levering!!

Min første og anden oplevelse med en ordre fra dette firma var helt og aldeles udemærket. Jeg fik mine varer hurtigt og uden problemer. Så det var jo med den erfaring og forventning at jeg afgav min tredje store bestilling.

Desværre skulle denne gang, som jo ellers plejer at være lykkens gang vise sig at være det modsatte.
Der var store problemer med fragtfirmaet, som ud over en helt urimelig lang leveringstid, ikke har styr på hvor forsendelsen befinder sig eller sågar hvad den indeholder og på trods af et stort rødt advarselslabel på pakken, hvor der står at det er frostvarer, og derfor SKAL stilles på adressen og IKKE returneres til lager, alligevel formår med en forsinkelse på 6 dage, at være på adressen for herefter at tage pakken med retur på lager.....aflevere igen dagen efter med det resultat, at forsendelsen som skulle have indeholdt frossen hvedegræsjuice for knap 3000kr, var tørt op og lige til at smide ud.

Irriterende og spild af gode produkter og spild af tid og resourcer for alle involverede parter.

Til LiveWheatGrass Juice's forsvar vil jeg sige at de i deres kundeservice var søde at være i kontakt med og hurtige til at lave en ny forsendelse. Som dog først kan afsendes om 2 uger på grund af forestående efterårshøst.

Jeg synes det er et fantastisk koncept og har været rigtig glad for den hvedegræsjuice det er lykkedes mig at modtage i tide.
Så jeg håber inderligt at det her er et enkeltstående uheldigt scenarie, og at jeg om 2 ugers tid atter kan se frem til at modtage min bestilling.

Men jeg synes det er kritisk at have et samarbejde med et fragtfirma, der i det her tilfælde har handlet aldeles inkompetent. Hvilket er årsagen til at jeg kun giver 3 stjerner, i stedet for de 5 stjerner jeg egentlig synes produktet er berettiget til.

Hvedegraessaft

Rimeligt godt

Ganske godt koncept, kunne dog godt have ønsket en lidt bedre kundeservice.

Is Hvedegraessaft your company?