[REPLY]
Nu har IAKs opkrævningssløseri betydet at jeg er frataget er min dagpengeret i en kort periode. Trist måde man behandler medlemmer på. Uhyggeligt at tænke på, at vi selv betaler for disse analfabeter der sidder og hygger sig på Kalvebod Brygge.
De 22 år jeg har betalt til denne forsikring er penge ud af vinduet.
Rådgivningen er absolut "0" og har du husleje og andre regning at skulle betale så gå langt uden om denne A-kasse.
Det tog dem samtlige 2 måneder før de bad om dokumentation på at jeg var ledig?? hvad var det lige jeg informerede dem om den dag jeg blev ledig?
behandle min sag og udbetale penge kunne de naturligvis ikke før de havde fået denne dokumentation. (en udskrift fra jobnet.dk som de sikkert selv kunne have fundet hurtigere end at skrive til mig)
Har dags dato været ledig i 3 måneder og har indtil nu ikke set en krone fra dem.
det tog 3 dage for dem at svare på hvorfor der ikke er sket en udbetaling endnu. svaret var at der var sket en fejl i mine datoer og jeg TIDLIGST kunne forvente at se en udbetaling efter en uge. det er nu 12 dage siden jeg fik det svar og der er stadig ikke sket noget. jeg starter på et nyt job om 4 uger (ikke takket være IAK). det bliver spændende og se om jeg når at få lidt ud af mit kontingent inden den dato.
Jeg vil sige IAK er den værste A-kasse i Danmark: 1. De har forsinke hver måned for at sende dagpenge 2. Altid "optaget" konsulent. 3. De besvarer dine e-mails efter en uge! 4. Forkert beregning af skat, som fik mig til at miste mine penge Jeg ville aldrig nogensinde nogensinde vælger denne lorte A-kasse!
IAK har, på grund af dårlig vejledning fra IAK's a-kasse-vejledere, kostet mig rundt regnet 2500kr.
Det eneste IAK gør for deres medlemmer er at tynde ud på deres bankkonti. Og så kan man ikke engang få lov til at få en anden vejleder! - De er bundet op på CPR-numre.
IAK er så ufatteligt bureaukratisk.. Bliv dog lidt mere flexible!!
Hvad mere er, deres hjemmeside er simpelthen elendig! Navigationen stinker, og man er tvunget til at bruge deres elendige post-system..!
Jeg synes at det er ærgeligt at IAK ikke kan hjælpe deres ledige noget mere. De bør tage mere ansvar for ledige. Send dem til kurser ( gratis ) sådan at de lediges kompetencer styrkes. I må kunne da gøre noget for at hjælpe ledige.
Jeg er dybt skuffet over IAK's håndtering af de ledige.
Engang kom jeg til ledighedsmødet hos IAK/komplement. Hvor vi skulle bruge 2 timer på at høre på om stress. Hvad fik jeg ud af det som ledig? INTET. Det viste sig så senere at underviseren åbenbart var mere stresset end os ledige.
Jeg tilslutte min enighed med Hans95. Man kommer bare for at blive krydset af. Jamen, det er jo ikke lige det som vi har brug for. I må selv hjælpe folk i arbejde, til det er det ikke mening at i skal læse CV'er og rose dem. I skal selv aktivt kontakte virksomheder eller kontakte netværk.
Gør et eller andet. Det kan ikke være rigtigt at vi betaler for så ringe service. Come on, get a grib.
@Hans95
Jeg kan ikke være mere enig med dig Hans!
IAK starter ud med at bombardere dig med oplysninger, som bare gør dig mere forvirret end til gavn!
Efter min karantæne kontaktede jeg IAK for at forhøre mig, om de havde alle de oplysninger de havde brug for, hvor jeg fik svar om at det havde de.
Efter ½ måned havde jeg ikke hørt noget fra dem eller modtaget nogen dagpenge, så jeg kontakter dem igen og finder ud af at de alligevel mangler visse papirer, før de kan sende mig dagpenge. Jeg modtager ca. en uge efter et brev med oplysninger om hvad de skal bruge, samt to vedlagte papirer som skal udfyldes. Jeg går selvfølgelig ud fra at det er de papirer de skal bruge.
Så igen efter 14 dage har jeg ikke hørt noget fra dem eller set skygge af dagpenge. Jeg kontakter dem igen og her får jeg så at vide at de papirer jeg havde udfyldt var kun "halvdelen", resten skulle jeg selv finde og printe ud på IAK's webside!?! Sikke en service, og det synes de ikke jeg havde brug for at vide!? Så det betød at jeg røg jeg ud over min 5 ugers periode, og kan derfor ikke få kompensation for den 1½ måned jeg ikke har modtaget dagpenge i!!
Flot IAK, i forstår virkelig at (vild)vejlede folk, men det er vel hvad man kan forvente af en "billig" a-kasse.
Bjarke Chr. found this review useful
@Hans95
Enig. Lidt tamt.
Komplement begyndte ikke mødet til tiden.
Undervejs fik man en opgave at overveje en jobansøgning til en foreslået profil, som var _helt_ forskellig fra min (biotek). Jeg er IT/elektronik.
Under mødet blev man ignoreret hvis man stak fingeren i luften nede bagved - med mindre en anden deltager gjorde mødelederen opmærksom herpå.
Efter slide-showet slutning måtte jeg sidde og vende deres folder ved bordet i en stiv klokketime inden jeg - som den (næstsidste)sidste - fik mit "personlige møde" (hvor man fejlagtigt troede at mit cv på jobnet ikke var godkendt - indtil vi loggede ind og kunne vise dem ting). Fik også rådet at søge på alting - og helst endnu mere end det.
Da jeg kom tilbage havde de ryttet bordet og smidt alle papirer i affaldskurven - hvor jeg måtte stikke mine hænder ned og rode rundt.
9 år på universitetet - senest 13 år uden brug af A-kassen. Og det er hvad man møder...
Bjarke Chr. and anni found this review useful
Jeg er enorm træt af A-kassen's måde at tage ansvar.
Da jeg ringede til IAK's kundeservice som dimittend, bad IAK mig at finde et ufaglært arbejde. Det er simpelhen for groft at man har så dårlig behandling.
Dernæst bliver man indkaldt til rådighedsmåde for hver 3 måned hos IAK's/KOMPLEMENT. Det er obligatorisk for dem der er arbejdsløse og modtager dagpenge. Men man føler bare at man kommer for at blive krydset af. De gør ingenting for at sende de arbejdsløse i beskæftigelse. De har hverken tænkt sig at betale for relevante kurser, give folk relevante kurser, finde en løntilskudsstilling eller andre ting som kan holde en beskæftiget. Med andre ord, IAK/KOMPLEMENT gør ingenting for en, man kommer bare for at blive krydset af som ledig.
Jeg forstår ikke at jeg skal rejse ca. 50 km for hver vej for at blive krydset af. Man kunne lige så godt blive krydset af via en email korrespondance eller via tlf'sk henveldelse.
IAK/KOMPLEMENT er total inkompetente og har en total dårlig service.
S1996, Bjarke Chr., anni, TreeHugger and Trine V found this review useful