We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (10)

Virker upåklageligt

Man er på ingen måde utryg ved at man ikke får sine penge at se igen når en kunde anvender Ibill. Dejligt! :-)

Review by confirmed purchaser

iBill var meget fleksible i deres måde at angribe tingene på, og de fik hurtigt fundet løsninger i fællesskab med mig.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk og fleksibel service!

iBill har siden første kontakt, formået at overraske os positivt gang på gang.

De er lette at komme i kontakt med, det er let at komme i gang, de har brugbare kreditgrænser, udviser utroligt stor fleksibilitet i samarbejdet, og så er de oven i købet billige. Samlet set giver det langt mere end de 5 stjerner jeg har mulighed for at give her.

Efter vi har implementeret iBill opelver vi at vi sælger flere af de dyre produkter som vi ellers ikke sælger, og at kunder der bruger iBill lægger lidt mere i kurven end andre. Så hvis du har en webshop og gerne vil tjene lidt ekstra på det samme antal kunder, kan jeg kun anbefale iBill på det kraftigste.

Vi er i hvert fald særdeles tilfredse.

Går den ekstra meter!

Vi skrev os op via Quickpay til at blive kontaktet af IBill, da vi fandte det meget interessant med at tilbyde deres kredit service til vores kunder. Vi er et firma som sælger digitale spil, og mange af vores udgivelser kommer midt/sidst på måneden, hvor mange ikke har råd, og er nødt til at vente til d.1
Med IBill ville få muligheden for at tilbyde vores kunder en faktura løsning, hvor de fik lov til at købe varen nu, og betale indenfor 14 dage.
Vi blev kontaktet af IBill dagen efter vores email, og blev mødt af en MEGET venlig gut Martin, som fortalte om deres service.
Vi fik dernæst integreret iBill i vores system, deres logoer og materialer var let til at finde på deres hjemmeside, Martin kunne svare os på alle juridiske spørgsmål, så ingen af os kunne komme i "klemme".

Hele vejen har Martin/Ibill været mere end bare hjælpsom, han har fulgt op på deres service, for at høre om alt er ok, alt der er blevet lovet er blevet holdt, problemer er blevet løst indenfor 1 min.

Da vi hos Playgames værdsætter at vores kunder får det bedste service, med hurtigt svar, og effektivitet, så kan vi kun sige, Tak IBill for at yde ligeså god service! Det glæder os at bruge jer, og vi ved at vores kunder har taget rigtig godt imod IBill!

Vi kan se at de kunde vi måske kunne have mistet, er ikke mistet længere pga IBill, og det glæder både os, men også de kunder som stadig gerne vil have billige spil, men må vente, ikke længere skal vente til d.1!

Jeg vil anbefalde iBill til jer alle som har et firma, og har brug for en ekstra betalingsmulighed.

KÆMPE ros til hele iBill teamet, og vores kontakt person Martin

Perfekt!

Vi har i nogle måneder haft iBill på skiftselv.dk, og har til nu ikke haft nogle problemer med iBill. Det er også positivt at iBill har fået integreret NEM id, da man som webshopejer så er mere sikker på at det er den "rigtige" person som sidder i den anden ende og laver bestillingen.

iBill A/S

Seriøst firma - god kontakt.

Vi har brugt iBill i nogle måneder og har været med på et pilotprojekt i opstarten. Der har selvfølgelig været nogle opstarts-udfordringer og vanskeligheder, men det vigtige i den sammenhæng er, at man altid kan få fat i nogen hos iBill og at udfordringerne bliver løst på en god måde - og det gør de. Vi er meget tilfredse og glæder os til, at afbetaling ligeledes bliver en mulighed.

iBill virker bare!

Jeg benytter iBill på flere shops. Det er virkelig nemt at gå til, og så er det yderst fedt, at, hvis man har en lille webshop, man kan få iBill til at stå for opkrævning af penge hos ens kunder.

Så; smart system og god service!

Review by confirmed purchaser

Super nemt system, integeret i QuickPay

Det er nemt at få systemet installeret i QuickPay, selvom jeg kører et custom made webshop modul som egentlig ikke understøttes af QuickPay. iBill står for mine opkrævninger via. faktura, og det gør at jeg slipper for en masse bøvl med kunder i RKI som ikke betaler deres regninger. Jeg får mine betalinger, og kunden kan få regning med kredit - win/win :) Helt sikkert værd at benytte sig af iBill hvis man vil undgå bøvl med slutkunder. Thumbs up herfra!

Kristian Petersen found this review useful

Review by confirmed purchaser

iBill er en ny og seriøs konkurrent til Klarna, PayEx mv.

Vi har hos Konsol-chips.dk samarbejdet med iBill i 3 måneder.

iBill kan klart anbefales hvis du fx. ønsker at tilbyde dine kunder kredit, uden at risikere at miste penge på dårlige betalere.

Betalingen løber ind på kontoen som aftalt med iBill a/s og der har aldrig været nogen form for problemer.

Vi valgte iBill efter at vi havde undersøgt priser og mulighederne hos både Klarna og PayEX.

iBills service og support er både venlig og hurtig.

Har ingen tilbagemeldinger fra kunder om fejlopkrævning, dårlig service eller lign. hos iBill, så går ud fra at vores kunder også er tilfredse med iBill.

Review by confirmed purchaser

Bedste løsning for det lille firma

Da jeg startede salg på nettet faldt jeg tilfældigt over iBills løsning, og i første omgang tænkte jeg at det kan ikke passe jeg får mine penge 14 dage efter hvad enten kunden betaler eller ej hvis jeg opretter en Quickpay aftale og en iBill aftale.
Men det har vist sig at være rigtigt.
Kunden får sin faktura og skal betale 14 dage efter, og jeg får mine penge hvad enten kunden betaler eller ej.
Jeg fatter ikke at andre ikke har kommet på det samme koncept, det er da en super løsning, og kunden behøver ikke betale med det samme, så det er en ren Vin-vin for både kunde og firma.