We are hiring!

108 Trustpilot review(s)
Most recent review
Review company
  • Reviews (108)

Man får det, men bestiller - og hverken mere eller mindre! :-)

- OG så gik det hurtigt. På trods af pinsehelligdagene, så blev mine varer leveret hurtigt! Jeg bestiller fredag kl. 18, og kl. 20 får jeg en mail, hvor der står, at mine varer nu er leveret til udbringerne - og tirsdag (første hverdag efter pinsen) får jeg en besked om, at de kan afhentes. Så det kunne jo absolut ikke være bedre!
Tak til iBob for billige, gode varer (hulapparat, tapedispenser og klipsemaskine) og hurtig levering! :-)

IBOB er bedst

Besilte printerpatroner torsdag modtog dem fredag. Super service, billigt og pt. gratis fragt. Er yderst tilfreds med det hele. !!

Vældig billigt og hurtigt

Jeg var bekymret over de blandede anmeldelser herinde, ikke mindst fordi jeg tænkte at priserne var mistænkeligt lave.

Men jeg modtog min ordre dagen efter jeg bestilte, pænt pakket ind og med korrekte antal på alle kontorartikler. Og så igen, ekstremt billigt. Næste gang jeg bestiller, kan jeg begynde at udtale mig om pålideligheden. Har dog ingen grund til at tro, at de ikke kan levere hvad de lover.

Kort og godt- Hold jer væk

Hvis jeg skal fortælle hele forløbet bliver det en alt for lang og kedsommelig bedømmelse. Ibob erkender blot ikke sine fejl og har meget svært ved at holde hvad de lover.
FÅ ALT PÅ SKRIFT FRA DEM!!!!

Super super hurtig levering

Bestilte i går aftes og fik pakken inden 9 her til morgen - det er helt utrolig flot service!!!!
Go Bob, Go Bob:-)

SUPER HANDEL!

Rigtig lækker og brugervenlig webshop! Jeg fandt nemt mine produkter på siden, og prisen på printer patronerne var lavere end hos konkurrenterne, så jeg valgte at slå til. Jeg lavede dog min bestilling forholdsvis sent, så jeg havde regnet med ca. 2 dages levering, men på trods af den sene bestilling, så dukkede min pakke op allerede dagen efter! Kan virkelig kun anbefale iBob til alle jeg kender :) :) :) :)

Føj en dårlig service, 0 stjerner herfra....

Jeg bestilte et sæt uoriginale patroner i oktober 2012 ,de virkede ikke i min printer, jeg klagede min nød til kundeservice der tilbød at ombytte dem til originale med beskeden af det var kun hvis der var en stor pris diff. at jeg ville modtage en fakturer på beløbet. Jeg modtog hurtigt de nye patroner og en returlabel ,ingen fakturer !
Nu et halvt år senere skulle jeg bruge blæk igen, jeg brugte funktionen på hjemmesiden hvor de sender en mail med hvad man før har handlet hos dem, jeg genbestiller varen, men kommer så i tvivl om det så er originale eller uoriginale ,så jeg ringer til kundeservice ,og de fortæller at det er uoriginale .Jeg beder om at få slettet ordren og beder om originale i stedet for, men jeg får oplyst en pris der er meget dyrere end ved den lokale boghandel, så jeg undskylder mange gange for ulejligheden og beder om også at få slettet denne ordre.
Dagen efter modtager jeg en mail om at mine vare er blevet afsendt !? Jeg ringer med det samme til kundeservice der indrømmer at de har lavet en fejl, efter lang tids snakken frem og tilbage får jeg dem endelig til at fremsende er returlabel da jeg ikke ønsker at betale returporto.
Jeg beder så om at få mine penge tilbage, og efter flere henvendelsen modtager jeg så pengene minus 200 kr. Nu har ibob pludselig "fundet" en gammel fakturer i deres system fra oktober sidste år !!??
Jeg har handlet i mange netbutikker i hele verden, men har aldrig mødt så dårlig service, deres kundeservice er direkte ubehøvlet i telefonen, og når man ikke er enig med dem på mailen, så holder de bare op med at svare !

Jeg har nu købt blæk på ebay til 170 kr. for 3 hele sæt (18 patroner) det er mindre end ibob skal have for 4 patroner, de kom til tiden og virker!

Super

Savner du også god service - så skal du handle hos iBob.dk !!!!!

Bare lad være....

Orker næsten ikke at beskrive hele forløbet, men de varer, som iBob tilsyneladende havde på lager den 4. april, og som skulle være leveret indenfor 3 dage, er stadig ikke kommet efter 14 dage. De bliver ved med at udskyde leveringen, og den seneste dato, jeg har fået hedder 4. juni. Det er simpelthen ikke godt nok! Så hold dog op med at påstå, at det er en lagervare, for f...! Jeg har annulleret ordren og vender ikke tilbage.

Løbende information om status på vores order.
Da nogle af de bestilte ting var i rest-order, så sendte de blot erstatnings varer i en bedre kvalitet

Ibob er en solid samarbejdspartner for erhverv, og en god leverandør til private

Jeg har både købt hos ibob ifbm. Med mit arbejde, og privat. Jeg har altid fået en eksemplarisk behandling i kundecenteret, og fået varerne leveret til tiden. Jeg har både købt ORIGINALE toner og kopi toner hos ibob, og min erfaring er at kopi-produkterne er mindst lige så gode som de originale, så man kan sagtens købe dem. Den eneste gang jeg har haft et lille problem med en patron, har de byttet den uden problemer (og endda betalt for returforsendelsen). Så jeg kan helt klart anbefale ibob.

Tip top

Vil gerne påskønne den hurtige, gode og kvalitets service de leverede.

Det har fungeret upåklageligt med ombytning af printer partoner.

God handel

Jeg må ærlig talt indrømme, at efter at have læst alle de her anmeldelser, så var jeg lidt usikker på handlen. Imidlertid havde jeg først tjekket anmeldelserne på trustpilot efter købet.

Men jeg har faktisk en rigtig fin oplevelse. Jeg har fået det jeg bestilte, og der var ikke rigtig noget at klage over. Der var en mindre ting, men det er noget som kan forekomme hos alle og ikke noget der havde betydning.

Alt i alt kunne jeg sagtens finde på handle hos dem igen. Nemt og billigt.

Fed side...:)

jeg bestilte billigt pap og modtog så et opkald dagen efter hvor de tilbød mig noget bedre pap til samme pris da de ikke havde nok af det jeg havde bestilt til at fuldføre min bestilling... det er da lækkert istedet for at man bare får en skrivelse om at det er udgået...:) jeg har allerede modtaget det 3 dage efter....

Barnligt snyd!

Det er utroligt barnligt at iBob skjuler at de sælger kopi-blæk når man faktisk tror man køber den ægte vare.
'Kundesupportteamet' skriver til andre her på siden, at deres eget blæk lever helt op til en eller anden europædisk standard. Det er muligt, men så skriv DET på hjemmesiden. I tror jo ikke selv mere på jeres blæk, end at I giver det samme varenummer som de originale så jeres kunder ikke kan se forskel.
Det er dumt af jer. Ville helst give 0 stjerne hvis man kunne.

Fusk og svindel

Min far bestilte blækpatroner fra IBOB, og de kom også som lovet, men her stoppede alt service så også. Regningen blev betalt på posthuset, men så kom rykker 1 og derefter aftales med ibob at kvittering mailes ind. Så kommer rykker nr. 2 og endnu engang må han ringe ind, og får derefter en mail på at de har modtaget hans mail er og ham bare skal se bort fra rykkeren. Nu har de så sendt sagen til advokat, hvorpå min far ringer til dem endnu engang og siger at de har modtaget de informationer de har bedt om, og han har modteget en mail fra dem, men bliver mødt af en meget arrogant dame der siger at hun ikke kan gøre noget før chefen er tilbage om en ugen, og desuden er ham der har sendt mailen ikke arbejder hos dem mere så det er ikke deres problem....

Det er sgu ikke godt nok.

Hanne Frederiksmose found this review useful

Kære Thomas

Først og fremmest vil vi meget gerne undskylde denne uheldige sag og den dårlige oplevelse, du og din far har haft. Efter du kontaktede os, har vi gennemgået jeres sag, og vi konstaterede, at det er os, der har begået fejlene. Det beklager vi naturligvis dybt.
Selvfølgelig vil vi ikke gøre mere ud af sagen.

Vi vil meget gerne tilbyde dig og din far en kompensation for denne dårlige oplevelse. Hvis I kontakter os på telefon: 75 45 79 00, så vil en af vores kundesupportere sørge for, at I på jeres næste bestilling får en premierefilm efter eget valg – værdien er minimum kr. 149,-. De finder jeres kundekort og skriver det på kortet. Næste gang I bestiller, ringer I til os og nævner, at I har en premierefilm til gode. Så vil kundesupporteren sørge for, at filmen kommer med.

I kan se udvalget af premierefilm her: http://www.ibob.dk/film/nyheder

kedelig oplevelse

købte nogle produkter 11/3, men på trods af ordrebekr. hvor det fremgik at ordren ville blive sendt i løbet af 1-3 dage, har jeg endnu ikke modtaget varerne.
Jeg har lavet en annullering og købt et andet sted. skidt service.
Opdatering.
Det er fair nok at lave fejl, men jeg kan se på de andre anmeldelser, at jeg absolut ikke er den eneste der har oplevet det her. Derfor falder jeres svar også lidt til jorden. Hvis man ofte ikke magter at levere til tiden, må det være fordi at man skal ændre sin leverings politik. I stedet for at skrive en evig strøm af beklagelser, kunne i så henvise til jeres vilkår.
Når en kunde køber nogle produkter, som er på lager og i selv oplyser en leveringstid på 1-3 dage, så beder i jo om, at blive tæsket på trustpilot.

Kære Bo

Vi beklager den dårlige oplevelse, du har haft med leveringen af dine varer. Vores lager arbejder hårdt hver dag på at kunne levere varer fra dag-til-dag. Hvilket også lykkes os i 99,4 % af alle tilfælde.

Det har desværre ikke været muligt at finde din sag i vores system, så vi kan ikke se, hvad der er sket i dit konkrete tilfælde. Men på enkelte varer kan der desværre opstå en uforventet lang leveringstid, da de kan gå i restordre hos vores leverandører. Når dette sker, modtager vores kunder en orientering herom pr. e-mail. Vi beklager endnu engang, den dårlige oplevelse, du har haft.

Måske for billig

Nu har jeg for 3 gang bestilt varer hos Ibob.dk og for 3 gang er varene ikke kommet til den annoncerede tid.
Normalt siger man vidst 3 gang er lykkens gang, men i mit tilfælde er 3gang vidst sidste gang hos dem...
Jeg bestiller rigtig mange ting på nettet og helst om aftenen når man ikke skal så meget andet og når man ikke
gider sidde i en telefon kø og egentligt helst er fri for personlig kontakt så er Ibob umiddelbart et fint valg, lige indtil man har bestilt 2 gang så begynder de også og ring for lige at høre om ikke man lige mangler dit og dat + en masse andet lort som man ikke engang ved hvad skal bruges til.

Kære K Thomsen

Vi beklager, at du har været så uheldig, at dine varer flere gange ikke er kommet frem til det forventede tidspunkt. Vi leverer som udgangspunkt fra dag-til-dag, og det overholder vi i 99,4 % af alle tilfælde. Enkelte gange lykkes det os desværre ikke. I vores sortiment er der flere tusinde varer. Vi har derfor mange ordrer, der hver dag skal håndteres. Det er ikke altid muligt for os at forudse efterspørgslen på de enkelte varer. Ligesom at enkelte varer kan være i restordre hos vores leverandører.

Vores dygtige kundeservicemedarbejdere sidder klar alle hverdage kl. 9 -21 på telefon: 75 45 79 00, så du altid kan få hjælp og kompetent sparring til de produkter, du ønsker at bestille. Vi sidder klar helt til kl. 21.00. Således får alle kunder (med minimal ventetid) mulighed for at bestille eller stille spørgsmål til varerne og stadig få levering dagen efter. Det er også altid muligt at afgive din bestilling over telefonen og her blive oplyst om den konkrete leveringstid på varerne.

superhurtige

kæmpe udvalg, billige priser og levering dagen efter at jeg havde bestilt.Så kan man ikke forlange mere

Hej Henrik

Det er altid godt at høre, når vores kunder har været tilfreds med ordreforløbet.

Kundesupportteamet

Bliver man bondefanget af Ibob???

Jeg fik en mail 26/2., hvor der stod, at der var et godt tilbud på blækpatroner hos Ibob: De havde indtil den 28/2. billige blækpatroner, og man fik ved køb af mindst 4 stk. en af dem til 1 kr. Beløbet blev 514,84 kr. alt incl.
Jeg bestilte 6 stk., og de kom allerede dagen efter.
Men stor var min forbavselse, da jeg pakkede dem op, for det viste sig at være uoriginale patroner! Det fremgik ikke på hjemmesiden.
Da jeg for en sikkerhed skyld lige ville tjekke igen, blev jeg endnu mere forbavset: For nu kunne man købe de samme patroner, der igår kostede op til 81,50 kr til 52,50 kr, og oveni var der gratis fragt!
Altså: det "gode" tilbud kostede mig 193,34 kr, eller 60% mere!
Jeg talte med en medarbejder hos Ibob, der sagde, at der ikke plejede at være noget i vejen med de uoriginale patroner, og at han ikke kunne se de nye priser...

Kære Elsebeth.

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot. Vi beklager den mindre gode oplevelse, du har haft med at handle hos iBob.dk.

I nyhedsbrevet du modtog d. 26. februar var der som du skriver et tilbud, hvor man kunne få den billigste blækpatron til kun 1 kr., hvis man købte minimum 4 stk. Tilbuddet i nyhedsbrevet var gældende for både printerproducenternes printerpatroner og vores egne printerpatroner. På hjemmesiden fremgår det, hvilke der henholdsvis er printerproducenternes produkter og iBob’s egne produkter. Dette kan aflæses både på ikon og varenummer. Hermed kan kunden frit vælge de produkter de foretrækker.

Alle vores egne printerpatroner er testet, så produkterne lever op til europæiske standarder og normer for kvalitet. På denne måde sikrer vi, at alle vores printerpatroner er af højeste kvalitet, og at vi kan tilbyde vores mange kunder højkvalitetsprodukter til absolut lavpris. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dine printerpatroner, har du altid 30 dages fuld returret. Således kan du altid teste produkterne hjemme hos dig selv og vurdere deres kvalitet.

Med hensyn til prisen, justerer vi løbende vores priser på hjemmesiden, og ligesom de fleste andre virksomheder markedsfører vi os igennem en lang række medier. Her giver vi gode tilbud der kan variere alt afhængig af medie og kampagneperiode. Hvis du kontakter vores kundeservice på telefon: 75 45 79 00, vil vi dog gerne tilbyde dig en ombytning eller kompensation for din mindre gode oplevelse i form af en premierefilm til en værdi af kr. 149,-, et USB stik eller to pakker fotopapir.

Det er ikke i orden !!!

Vil bestille 4 printerpatroner det bliver 224 kr, jeg skal lige lave noget andet og bliver for hindret i at betale. 1 time senere prøver jeg igen, men min indkøbskurv er udløbet. Jeg bestiller igen det samme men til min undren skal jeg nu betale 336 kr for de samme printerpatroner + 70 kr fragt....jeg går så via en ny søgning ind på ibob og kan så få det uden fragt. Heldigvis kan man købe printer patroner andre steder......
Måske skulle I sende knap så mange nyhedsbreve ud og koncentrer jer om at få styr på jeres priser.

Kære Henrik

Vi beklager den uheldige oplevelse, du har haft på iBob.dk.

Når en kunde gør brug af et tilbud fra et nyhedsbrev, så huskes tilbuddet via en såkaldt cookie. Hvis cookien slettes eller udløber (alle cookies har en løbetid, som de virker i), så virker tilbuddet desværre ikke længere.

Det er dog ikke så svært at aktivere tilbuddet igen, hvis dette sker. Det eneste, man skal gøre, er at klikke i nyhedsbrevet endnu en gang, og så vil man igen kunne gøre brug af tilbuddet.

Vi beklager mange gange den uheldige situation. Hvis du kontakter vores kundeservice på telefon 75 45 79 00, vil vi sørge for, at du kan få printerpatronerne til den annoncerede pris.

iBob A/S

billige, lynhurtigt levering og super kunderservice

Jeg bestilte 3x250 kageæsker nr.5 til billige pris sent om aften, de ankom dagen efter om formiddag.

Det viste sig at det var 3x200 vi fik, en telefon opringing til kundeservice, og en pakke til 200 stk bliver tilsendt uden regning.

Det bedste handel jeg har oplevet i lang tid.

Hej Tuyen

• Nyk F, DK
  • 3 Reviews

Fantastisk pris, lynhurtig levering, kan ikke gøres bedre!

Bestilte et større antal superbillige memoblokke onsdag kl 15:21 som blev leveret fragtfrit i Nyk F torsdag kl 12:03. Med leveringen fulgte et skrabelod/gavekort: 100kr rabat ved næste køb, tak.
Det kan ikke gøres bedre!

Hej

Mange tak for din gode anmeldelse og tillykke med gevinsten på skrabeloddet.

Faktura fejl 13844932

Bestilte 2 sæt printer patroner til Canon MG5250 med rabat skulle jeg betale 438 kr incl moms. ifølge hjemmeside.

Men jeg betalte 767,97 kr

Jeres faktura hænger ikke sammen med jeres priser på jeres hjemmeside.

Kære Ejvind Skov.

Vi har fået set nærmere på dit problem og har kunne konstatere, at der i dit tilfælde er sket en prisfejl. Fejlen opstod i forbindelse med, at din faktura blev udfærdiget. Dette beklager vi naturligvis dybt.

Vi har efterfølgende været i dialog og sammen kunne løse dit problem. Dine penge er på vej retur til dig.

Vi vil endnu en gang beklage, den mindre heldige oplevelse, du har haft hos iBob A/S.

iBob A/S

Lover hurtig levering! men .........

Firmaet lover hurtig levering. Hvis man bestiller inden kl. 21 bliver varene leveret dagen efter!
Men dette lever firmaet ikke op til. Det er kun faktura og opkrævning af pengene der går hurtigt.

Kære Thorkild Thomsen.

Vi er kede af, at det har taget os længere tid end lovet at levere din pakke. Normalt leverer vi fra dag-til-dag i mere end 99 pct. af alle tilfælde. Vi har set på din sag og kan konstatere, at din ordre blev pakket og rent faktisk var klar til afsendelse d. 11. februar. Desværre blev din pakke ved en fejl først taget med af fragtmændene d. 13. februar. Dette er naturligvis en meget beklageligt og fejlen ligger selvfølgelig hos os og GLS.

Vi undskylder den ulejlighed den sene levering har forårsaget og for at råde bod på det mindre heldige forløb, vil vi gerne kompensere dig.

Næste gang du vil bestille, ringer du blot til os på telefon 75 45 79 00 – alle hverdage mellem 9 og 21 og nævner, at du har en kompensation til gode.

iBob A/S

hurtig levering god service billige priser så er det ibob

jeg kan kun anbefale at handle med ibob hurtig levering fra dag til dag altid gode tilbud på blækpatroner,kont orartikler,film,ect,ect altid venlige og hjælpsomme medarbejdere hvis man er i tvil om noget og ringer til dem alt i alt en god oplevelse hver gang man handler med ibob.

Hurtig levering og fantastisk kundeservice

Varerne er for det første fantastisk billige.

Desværre fik jeg ved en fejl fra ibob's side leveret nogle forkerte faneblade, så dér stod jeg med faneblade til mine mapper, bare den forkerte slags. MEN efter jeg kontaktede dem på mail fik jeg hurtigt og proffessionelt svar tilbage og tilsendt de rigtige faneblade gratis uden at jeg skulle tænke på at sende de andre tilbage. Det kalder jeg fantastisk service!

Derudover fik jeg min første pakke 18 timer efter jeg bestilte den - godt gået! :) Venter nu på den næste. Kan varmt anbefale Ibob.dk.

Forkerte oplysninger

Jeg kan ikke ha' tillid til et firma, der meddeler mig at varen er afsendt, men det var den bare ikke. Det betyder en forsinkelse på 3 dage. Dårligt når man "praler" med dag til dag levering.

Reply from

Kære Jørn Lønborg Jacobsen.

Tak for din anmeldelse på Trustpilot. Vi vil meget gerne beklage den uheldige oplevelse, du har haft med levering fra iBob.dk. Vores lager arbejder meget intenst på, at vi får leveret minimum 99% af alle vores ordrer fra dag-til-dag, og derfor arbejdes der helt indtil det tidspunkt, hvor GLS henter pakker hos os.

I dit tilfælde var dine varer ved at blive pakket færdigt på eksakt samme tidspunkt, som GLS hentede pakker hos os, og det så ud til, at den lige nøjagtigt kunne nå at komme med. Det kunne den beklageligvis ikke, og din pakke blev derfor fejlagtigt registreret i vores system som værende afsendt. Det er vi naturligvis rigtig kede af, og vi forstår selvfølgelig godt din forvirring omkring den fejlagtige information, du har modtaget.

Let og super levering

Det var nemt og uden problemer og varen var der dagen efter.

Jeg har købt nogle printerpatroner gennem discountpatroner.dk, og fik ikke hentet dem i tide hos GLS pakkeshop.

Så fik jeg en mail om at ibob.dk har fået pakken retur, og om de skal sende den igen - hvor ER det fedt! Og uden at kræve ekstra betaling for det :)

Sikke en dejlig overraskelse!

Hej Karina

Tak for din gode anmeldelse, den er vi rigtig glad for.

Alt er forløbet PERFEKT

Jeg kan kun give ibob.dk mine varmeste anbefalinger. Jeg bestilte i går eftermiddag, og sidder nu med vare på mit bord. Prisen er helt i orden, jeg har ikke kunnet finde det billigere. Helt fantastisk service, blev kontaktet i går i blev tilbudt et billigere produkt, de ville sikre sig at jeg havde bestilt korrekt.
Det er helt sikkert at jeg handler her igen næste gang jeg mangler noget af det i tilbyder.

Hej Lise

Det er altid rart at få ros fra vores kunder, det er kun på den måde vi yder den bedste service over for vores kunder.

Du må have en rigtig god dag.

Ikke så meget at sige

Firmaet er blandt de billigste og jeg har været fint tilfreds med serviceniveauet.

Hej Martin

iBob A/S

For langt tid om at trække pengene på dankortet

Ca. 30 dage om at trække pengene fra dankortet kan give forvirring. Normalt hæver butikker pengene efter 0-4 dage. Når der så pludselig kommer et træk på ens konto, og man ikke indenfor de sidste 5-10 dage har handlet, så tror man at der er noget galt. Det kan så tage tid at grave i sine kvitteringer m.v. for at finde ud af hvordan det hænger sammen. Det er til ulempe for kunden.
Derudover er (mindst) én af de tre billige elektriske blyantspidsere til 39kr gået i stykker (og jeg gidder ikke bytte den for sølle 39kr). Samlet set kun 3 stjerner herfra.

Kære Michael Holm

Tak for din anmeldelse på Trustpilot. Vi er beklager mange gange, at du har modtaget et produkt med fejl på. Det er ekstremt vigtigt for os, at alle vores kunder får en positiv oplevelser, når de handler hos os. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld returret, så kunden har mulighed for at afprøve produkterne og sende dem retur, hvis de ikke skulle leve op til forventningerne.

Det er selvfølgelig udelukkende en fejl fra vores side, at du modtog et produkt der var fejlbehæftet, og derfor opfordrer vi dig til at kontakte vores kundesupport med det samme. Så kan vi sammen finde en fornuftig løsning, hvor du får tilsendt et nyt og fungerende produkt uden ekstra omkostninger og besvær. Vi kan træffes på telefon 75 45 79 00 alle hverdage fra kl. 9.00 til 21.00.

Vi beklager ligeledes, at der gik næsten 30 dage, før pengene blev hævet på dit kort, og vi forstår godt din forvirring. Det er ikke normal procedure hos os og forsinkelsen skyldtes udelukkende et mindre teknisk problem, som desværre resulterede i, at pengene ikke kunne hæves tidligere.

Næsten perfekt!

Lavede en lille ordre, for at ungerne kunne f fyldt penalhuset op:-)

Modtog to dag efter, rigtig fint! MEN jeg havde købt to pakker med 4 kuglepenne i hver. Da børnene åbnede dem sejlede det i farve, s både tøj og fingre var blå og grønne:-(

Jeg har skrevet til kundeservice og venter nu på svar.

Hurtig levering og fine varer

Jeg har efterhånden handlet blækpatroner ved iBob mange gange og jeg har ikke noget at udsætte på dem. Deres hjemmeside er overskuelig, varerne har fornuftige priser og leveringen er hurtig.

Hurtig levering til billige priser

I går klokken 17:00 bestilte jeg 900 lynlåsposer i et anfald af en eller anden art, og i dag klokken 10:30 var de ankommet i GLS' Pakkeshop. Det er godt nok hurtigt! Jeg havde læst de andre anmeldelser, og tjekkede selvfølgelig om indholdet var korrekt, da der nemt kunne være sket fejl med min ret specifikke ordre, men alt var som det skulle være.

Hurtig levering og billige priser.

Lynhurtig levering

Bestilte patroner til Canon kl. 21. og næste dag havde posten dem med! ;o)

God personlig kundeservice

Jeg har handlet hos ibob før og der har altid været levering som lovet. En enkelt gang har jeg været uheldig og ikke fået de varer jeg havde bestilt. Havde bestilt 2 hvide ringbind, men kun modtaget 1. Men fejlen blev hurtigt rettet.........

Jeg har også forståelse for at der kan ske fejl, ingen mennesker er ufejlbarlige. Det der gør hele forskellen, er den utrolig venlige og personlige kundeservice de yder. Man skal virkelig lede længe efter et firma, der gør sig samme bestræbelser for at tilfredsstille deres kunder.
Og så er det jo virkelig billigt... :)

Kan kun anbefale iBob

Superhurtig levering, rigtigt god kundeservice

Jeg sidder en fredag aften 19:30 og vil bestille. Har et enkelt spørgsmål, ser de stadig har åbent, ringer, får svar med det samme og afsender min bestilling. Samme fredag aften ved 21-tiden får jeg mail om, at varene er sendt. Det havde jeg ikke regnet med på en sen aften!

Mandag ankommer varene - rigtig hurtigt, da de som sagt blev bestilt fredag aften. I pakken havde de inkluderet to poser bolscher, sød detalje!

Der manglede dog en vare, ser jeg ved gennemgang, og ringer og beder dem sende den. Det gør de samme aften, og da jeg åbner døren næste morgen 7:30 ligger den manglende vare indpakket på dørtrinnet.

Normalt giver jeg ikke fem stjerner, hvis der har manglet en vare, men jeg synes de håndterede det godt og alt andet var tiptop, så det er 4,5 stjerner, og så falder det ud til deres fordel, så de får fem.

Aldrig igen!

Deres website er fyldt med fejl. De tonere vi bestilte passede ikke til den printer som annonceret på Ibob.dk Vi bestilte 4 tonere hos Ibob.dk og modtog 4 forkerte. Det anerkendte de efter vi havde henvendt os 3 gange og sendte så én af de rigtige vi havde bestilt efter et godt stykke tid. Efter yderligere rykkere sendte de så 3 der passede til vores printer, men havde kun 1/3 printmængde i forhold til den vare vi oprindelig havde bestilt.
Vi fik en returlabel og har sendt de 4 fejlleverede retur og nu kører de simpelthen inkasso sag på os for de returnerede tonere.

Pas på når i handler med Ibob.dk!

Kære Jacob Guldager.

Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med de produkter, du oprindeligt modtog i forbindelse med din bestilling i marts. Vi var derfor glade for at kunne tilbyde dig mulighed for at få ombyttet dine printerpatroner til producentens egne.

Da vi ønsker, at alle vores kunder er glade og tilfredse, er dette en service vi tilbyder hos iBob. Det eneste kunden skal er at betale prisforskellen på de printerpatroner han/hun oprindeligt købte og de nye printerpatroner vi sender i stedet. Hvis de skulle vise sig at være dyrere.

Vores ColorBob printerpatroner indeholder ofte mere blæk end producenternes egne printerpatroner, og derfor oplevede du i dit tilfælde, at der ikke var den samme mængde blæk i de nye printerpatroner du modtog.

Da vi ikke modtog din betaling for differencen mellem de første printerpatroner du sendte retur og nye printerpatroner vi sendte til dig i stedet, har vi hver uge i 3 måneder forsøgt at få fat på dig, eftersom vi var overbeviste om, at der blot var tale om en misforståelse angående den manglende betaling. På trods af vores gentagne forsøg lykkedes det os - desværre - ikke at få kontakt til dig. Vi har ligeledes sendt dig en betalingspåmindelse og en rykker, men også her var der ingen reaktion.

Inden vi var nødsaget til at lade din sag overgå til inkasso i oktober, sendte vi dig en sidste rykker, som bad dig om betaling og gav dig endnu en mulighed for at kontakte os. Eftersom du heller ikke her betalte eller kontaktede os overgik din sag til inkasso.