[REPLY]
Site die af en toe interessante aanbiedingen heeft. Soms moet je goed opletten wat de aanbieding exact inhoudt en je moet vaak ook geduld hebben inzake leveringstijden. Als het echt een interessante aanbieding is neem je er deze ongemakken met plezier bij.
Ik heb een mobiel besteld bij Ibood, deze werd 5 dagen voor de leverdatum al bezorgd. Het pakketje was goed te volgen door track en trace. Daarnaast heb ik ook geen problemen gehad met het bestellen en bevalt de mobiel tot nu toe zeer goed.
Ibood is een goede site en betrouwbaar, de levertijd is wat lang maar ook deze kan korter zijn. bij mij was dit wel het geval. ik vind het een aanrader, je moet alleen wel iets kopen als je het wil hebben en niet omdat het alleen goedkoop is. maar mijn aankoop ben ik echt tevreden over.
iBood is een website waar elke dag een product (veel) goedkoper wordt aangeboden. Dit varieert van elektronica, parfum, spullen voor in het huishouden tot.. tjah wat niet eigenlijk.
Ik heb zelf de afgelopen 3 jaar zo'n 10 bestellingen gedaan en ik ben nooit ontevreden geweest. Ik heb zowel producten voor mezelf als ook cadeautjes voor anderen gekocht. De producten zijn gemakkelijk tot wel 40% goedkoper vergeleken met de goedkoopste aanbieder elders op het internet. Hierbij is dan wel een klein nadeel dat het enkele dagen tot 2 weken kan duren voordat het product geleverd is.
Het leveren zelf gebeurd altijd uitstekend: bij het bestellen wordt een verwachtte verzenddatum gemeld en als het product verstuurd is, wordt daar ook weer melding van gedaan. Het leveren gaat zover ik me kan herinneren altijd via PostNL.
Ook het achterliggende forum, bij een te bestellen product is erg fijn. Er worden vragen gesteld die zowel door andere gebruikers, als door mensen van iBood, als soms door productexperts worden beantwoord. Hiermee is al een heleboel informatie te vergaren en maakt vaak de keuze tot kopen wel aantrekkelijker.
Een erg fijne website, met goede aanbiedingen, voor producten waar je even op kan wachten voor het lagere bedrag.
Bij Ibood zijn er elke dag weer leuke aanbiedingen. De site is duidelijke en overzichtelijk. Eventuele vragen over het product worden vaak snel en adequaat beantwoord. De betaalmogelijkheden zijn ruim voldoende. En de producten worden vaker eerder verstuurd dan op de site stond aangegeven. Met andere woorden top aanbiedingen met een uitstekende service!
het is een zeer fijne en duidelijke site, zo heb ik ik hier mijn telefoon vandaan en een messenset. tot op de dag van vandaag bevallen beide producten mij nog en er is voor mij nog nooit onduidelijkheid geweest qua bestellingen
Ik heb de afgelopen jaren een paar maal de aanbieding van de dag besteld. Voor een goede prijs heb je een goede deal. Mocht er onverwachts toch iets niet in orde zijn, of je product vroegtijdig kapot gaan, dan wordt dit netjes opgelost. Tot op heden heb ik geen klachten.
Bestellen via Ibood werkt zoals het moet, aanklikken, gegevens ingeven en betalen via beveiligde procedure.
Nadien krijg je de bevestigingsmail en als je product is verstuurd een mail met "tracking code" .
Product werd verzonden nog voor de voorziene verzenddatum, dus alles top.
Ik heb al een 25 tal aankopen gedaan bij ibood over de laatste 4 jaar.
Ik heb nooit problemen gehad.
De site doet wat ze beloven. Voordelige deals elke dag. Je kiest zelf wat je wel en niet interesseert, als je twijfelt, bespreek je het gewoon met andere ibood-leden op de site.
De hunt is een leuke afwisseling van de dagelijkse promoties.
Recent heb ik een Samsung Galaxy S2 Plus gekocht bij Ibood. Dit produkt is top in zijn klasse en Ibood verkocht deze tegen een zeer scherpe prijs. De bestelling liet niet lang op zich wachen. Na 4 dagen kon ik reeds genieten van mijn nieuwe Iphone. Perfecte levering , democratische prijs en topkwaliteit , daar moet je bij Ibood voor zijn. Geen enkele online shop kan Ibood evenaren.
Onlangs de samsung S2 plus voor mijn dochter via Ibood gekocht. Leuk mobieltje !!!
Ik zelf was al helemaal trots op mezelf over het feit dat ik met mijn LG L7 een super en snel mobieltje had , maar toen kwam de samsung. Iedereen weet hoe die 16 jarige zijn die proppen alles meteen vol en zelfs dan is hij nog sneller dan mijn LG L7 hahahha .... Helaas is inmiddels al 2 keer de boel wel vastgelopen op het moment dat ze een fotootje wilde. Moet ze hem maar niet meteen zo vol proppen maar na een kleine uitleg en een "onnodige"app verwijderd te hebben loopt ie weer als een zonnetje. Kortom super telefoontje !!!
Al verscheidene aankopen gedaan op Ibood en heeft nog maar eens zijn pluimen verdiend.
- Heel snelle levering en leveringsdatum staat steeds vermeld.
- Verzendkosten zijn zeer acceptabel.
- Heel goede service/support.
- Alle dagen steeds nieuwe en aantrekkelijke aanbiedingen met belachelijke lage prijzen
- Verschillende betalingsmogelijkheden.
Er is wel 1 nadeel aan Ibood:
Eenmaal je de site Ibood kent, heb je wel een verslaving want je wil elke dag kijken naar die aantrekkelijke nieuwe aanbiedingen.
Ik heb een Galaxy 2 plus gekocht en had een snelle aflevering .
Het is een heel mooi toestel en bovendien ook nog de goedkoopste die er op internet te krijgen was
al met al veel waarde voor mijn geld
iBood is naar mijn mening de beste deals-site van België. Er komt alles voorbij. Ook de hunt is een zeer fijn concept! Snelle levering, gemakkelijk te bestellen. Zeer mooi.
De originele prijzen zijn meestal wat optimistisch, maar de prijs van iBood is altijd onder de normaalprijs!
IBood heeft interessante dagaanbiedingen aan bodemprijzen. Het bestellen gaat super gemakkelijk en de goederen worden meestal sneller verstuurd dan de beloofde verzenddatum. De verzendingskosten staan ook vermeld bij elk artikel zodat je bij de afrekening niet voor verassingen komt te staan. De verzonden goederen worden meestal de dag nadien al geleverd. Vragen aan de klantendienst worden ook altijd snel beantwoord. Ik heb reeds verschillende aankopen gedaan bij IBood en ben zeer tevreden over elke levering. Zonder twijfel een 5 sterren bedrijf.
IBOOD; elke dag de meest veelzijdige en goed geprijsde artikelen in de aanbieding.
De producten zijn altijd goed uitgezocht en er wordt niet met B merken geadverteerd!
Het is een soort verslaving, elke dag even checken wat er nu weer op de site staat.
Ik heb zelfs de app gedownload zodat ik altijd kan kijken. Ook de aanbiedingen van "home&living" en "health&beauty" en natuurlijk de "extra" worden regelmatig besteld.
Echt een aanrader!!!
Bij IBood een Samsung Galaxy SII plus gekocht.
Zeer tevreden met de betalingsmogelijkheden.
Levertijd duurt alleen wat lang, maar dat staat ook vermeld bij de
product beschrijving, de datum dat het product verstuurd wordt.
Product beschrijving was zeer gedetailleerd.
Ik ben tevreden met deze webwinkel, en zal zeker in de toekomst wat
bij hun kopen.
Ze reageren ook snel op vragen via e-mail.
Laatst heb ik de Samsung galaxy s2 plus gekocht voor mijn vriendin. Ze is heel tevreden met deze telefoon en ook de prijs waarvoor die werd verkocht. Verder heb ik al vele producten gekocht bij Ibood die optijd bezorgd werden en zonder beschadiging op 1 product na van mijn broer. Hiervoor is een vergoeding gegeven. Het duurde wel even en je moest er achteraan zitten maar handelen het verder wel netjes af. Ik zou Ibood zeker aanraden voor andere mensen.
ik heb de samsung galaxy s2 plus gekocht die is echt goed .
super mooi beeld goeie foto`s en ligt goed in je hand
ben zeer tevreden over elke bestelling die ik reeds gedaan heb en zal deze zeker aan vrienden aanbevelen voor mij is dees nr 1 wie hier iets slecht over zegt dit kan echter niet want ik heb zelf nog nooit iets mee gemaakt daarentegen met groupon heb ik bijna zes maand op mijn geld moeten wachten omdat ze het twee keer van mijn rekening gehaald hadden dus bestel ik liever op i bood ook de stunt van allerlei produkten een hele dag te volgen vind ik geweldig naar mijn oordeling geef ik ze 10/10 doe zo voort
Levering zoals is aangekondigd bij de bestelling, met dag van te voren een e-mail ter bevestiging van het verzenden (incl. tracking nummer).
De Samsung Galaxy S2 Plus is een high-end telefoon en voor de prijs waaraan hij op iBood werd verkocht € 139,95) kon ik hem niet laten liggen. Ik was bovendien toe aan een nieuwe smartphone. Het is een enorm verschil met mijn vorige (Samsung GT-I5510, nu bijna twee jaar oud). Vooral het verschil in snelheid is duidelijk te merken. De dual core processor maakt echt het verschil. De responsetijd van deze telefoon is indrukwekkend. Bovendien heb ik nu tenminste genoeg intern geheugen om alle apps te installeren. Ik hoop dat ik deze telefoon nog lang zal kunnen gebruiken!
iBood levert correcte produkten af (volgens beschrijving) aan heel scherpe prijzen.
De betalingsmodule is heel éénvoudig en veilig in gebruik.
De levering is meestal vroeger dan verwacht (1000 keer leuker dan 1 dag te laat :)
Bij de gebruikelijke electro ketens krijg je geen betere service, maar moet je toch meer betalen.
kortom : TOP !
Al jaren volgen wij dagelijks de aanbiedingen op internet / e-mail. Af en toe komt er voor ons écht de aanbieding voorbij waarop wij zitten te wachten. Na wat speurwerk op het internet wordt dan snel de bestelling geplaatst. Het bestellen, de administratie, betaling en aflevering verlopen bij ons altijd perfect, daar kunnen wij niets op aanmerken.
Wij kunnen Ibood écht iedereen aanraden.
Tot op heden totaal geen negatieve ervaringen gehad.
Ordered Onkyo amp from them and it turned out there are none !
Ibood is nu eens alles wat je niet wilt ivm met klantenservice.
- Ze reageren vaak niet op je mail.
- Zeggen dat ze je geld al hebben terug gestort terwijl het niet zo is
- Sturen je verschillende keren standaardmails terug terwijl je om meer info vraagt.
- Houden je amper of niet op de hoogte van wijzigingen van levering.
- Indien je product defect aankomt bieden ze je geen vervangen aan maar gewoon een refund ... Waar je ook nog eens lang op kan wachten.
Probeer deze site zo veel mogelijk te vermijden .
En is de deal toch zo aantrekkelijk ? koop dan niet iets wat je snel moet hebben of duur is of je een goede garantie bijstand voor wil.
Dit bedrijf is zeer slecht. Bestellen/verzenden gaat wel oke (levertijden halen ze vaak zelf niet). Maar als je problemen hebt later ben je de pineut. 18 oktober mijn telefoon opgestuurd ter garantie, en op dit moment nog steeds niks thuis aan reparatie. Zelf meer dan 10 keer contact opgenomen omdat er vanuit ibood nooit contact/updates zijn gekomen. Het pakketje was kwijt...opeens weer gevonden...het kon gemaakt worden en zou naar mij toegestuurd worden, een week later nog niks en weer gebeld en het zou die week komen. Vervolgens weer niks en toen ik belde kon het opeens niet meer gemaakt worden en kreeg ik mijn geld retour. Een dag later gebeld want ik had geen bevestiging gekregen...vertelde de mensen mij doodleuk dat er niks in het systeem staat dus ik geen geld terug krijg want het kan opeens weer wel gemaakt worden. 3,5 maand verder en nog niks in huis...deze "service" hoort niet meer te bestaan. Maar ibood maakt het nog waar.
Trap er niet in om hier wat te kopen. Je krijgt niet waar je voor betaald. ze sturen je gewoon iets anders. En ze reageren nooit op een e-mail. De telefonistes beloven je gouden bergen, maar die moeten de mensen aan het lijntje houden. Ik denk dat dit bedrijf niet lang meer leeft en dat is ook niet te hopen, want dat scheelt een hoop ergernis en ellende voor een heleboel mensen. Dit schaadt teveel de andere internetbedrijven die wel goed zijn. Dus BESTEL HIER NOOIT IETS>
aanbiedingen zijn vaak aantrekkelijk. De levering laat echter behoorlijk lang op zich wachten. Verder is de klantenservice niet makkelijk te bereiken en zijn helaas de berichten hieronder niet al te positief.
Toch is de iBood hunt een geweldig concept. Tot nu toe geen slechte ervaringen met deze shop. Maar bestellen bij iBood blijf spannend, aangezien de reputatie niet bijster goed is..
Slechte aftersales. Restituties van betalingen (wanneer het product niet kan worden geleverd) worden niet ontvangen. Op je email krijg je geen reactie. Telefonisch krijg je de mededeling dat de restituties wel zijn overgemaakt, maar niet terug te vinden...... ???? Vind ik wel erg vaag. Balanceert ibood op het randje van faillissement en probeert men de gaten te vullen? Stink er niet in voordat je je geld kwijt bent.
Dit is het meest verschrikkelijke bedrijf waar ik ooit mee te maken kreeg. Ibood levert het product niet. Geeft geen info over het het hoe en waarom. Ibood geeft geen uitleg over wat er zal gebeuren. Ibood beantwoordt je mails niet. Ibood beantwoordt de klachtenformulieren niet. 608 euro heb ik betaald meer dan een maand geleden. Ik krijg geen antwoord op mijn vraag wanneer en of mijn product nog geleverd wordt. Ze censureren hun forum tegen 100 km/u. Alles wat negatief overkomt ook al is het 100% de waarheid wordt snel gewist. Voor het welzijn van alle onschuldige consumenten hoop ik dat ze deze piraat spoedig uit de lucht halen!!
Ordered a laptop on 17 April, due for delivery on the 29th April did not arrive. Contacted ibood four times got one response telling me that the delivery was delayed - had figured that one out myself. No details received on the new delivery timeline. At this stage I dont know if I will ever receive it. Ibood tell me that I have already paid for the item which is great news as I am looking forward to me credit card bill for something I have bought and paid for but not received.
For 2nd time I made a mistake: I ordered a present on Ibood. Never I will do it again, Ibood has the worst service I ever saw. It is a good system, and the site is very simpel and clear. But the service is CRAP!
Zodra je bij Ibood besteld hebt is het de grote vraag of je wat geleverd krijgt of niet. En van de kant van Ibood krijg je ook totaal geen informatie over hoe het ervoor staat met de bestelling en e-mails worden nooit beantwoord. Een slechte zaak vind ik dit en bij een webshop hoort toch gewoon een goede klantenservice maar dit is ver te zoeken bij Ibood. Ik kan de webshop niet aanbevelen!
Ik heb bij iBood mijn Samsung televisie besteld. De levertijd was zelfs sneller dan dat ze op de site vermeld hadden. Over de TV ben ik ook super tevreden. Was al een aardige tijd opzoek naar een nieuwe TV toen deze voor een goede prijs voorbij kwam. Ik zou er zo weer iets bestellen.
In de advertentie stond een andere (kortere) leveringstijd dan de email bevestiging die ik daarna kreeg. Dat kan gebeuren dus had ik mij erbij neergelegd.
Helaas werd het product niet geleverd binnen de gestelde leveringstijd uit de email. Na contact (gelukkig waren ze telefonisch bereikbaar) konden ze mij alleen vertellen dat het niet door hun kwam dat het niet geleverd was. Een derde partij verzorgde de levering. Deze partij kon ik niet bereiken.
Twee weken na de afgesproken datum kreeg ik een telefoontje van de derde partij dat ze het product 'vandaag' langs zouden brengen. Had het geluk dat er iemand thuis was.
De kwaliteit van het geleverde product is prima, maar van de service hoef je niet al teveel te verwachten.
+ Prijs
- Leveringstijd
Jammer dat anderen slechte ervaringen hebben. Even een positieve noot, dat is ook op z'n plaats ;) Mijn ervaring is dat ibood altijd probeert iedereen tegemoet te komen, ook op het forum krijg je snel antwoord. Ik had de pleomax batterijen gekocht, maar had een houdbaarheidsdatum tot 2011 ipv 2012. Dit is netjes opgelost, kreeg een mailtje met een coupon voor gratis verzending bij mijn volgende aankoop. Ik ben er blij mee, en de aanbiedingen blijven trekken. Wat mij betreft kudos! ;)
Sinds vorig jaar ben ik lid van iBood, nadat ik me heb laten overhalen door vrienden die veelvuldig bij deze webwinkel kopen.
Tot nu toe ben ik erg tevreden. Handige en leuke aanbiedingen, meestal goedkoper dan bij andere sites. Ik heb nog geen ervaring met de aftersales, gelukkig (nog) niet nodig gehad. Alleen kan de levering soms wat sneller, maar dat valt te overzien. Daar maak ik mij niet zo druk om, als het maar komt ;)
ordered an item when it arrived it was faulty was told to post it back to amsterdam over 3 months ago so it can be fixed/replaced.
they informed me they had received the item months ago.
they are now ignoring all emails(I've sent over 20),I ring the ibood UK customer support number and the guy says he doesn't work for Ibood & cannot help me (figure that out)so how am I supposed to contact them???
so basically I've been screwed for £300
Why won't they answer me and let me know what's happened to my item???
Keep away from them they seem to have ripped me off