[REPLY]
Jeg var uheldig og trådte på min IPhone 4...
Fandt iExpert via nettet, ringede til dem - og de var simpelthen så service mindede og fleksible.
Jeg var velkommen alle ugens dage, og prisen matchede klart den gode service.
Virksomheden giver 2 års garanti på arbejdet, og er forsikrede såfremt der skulle gå noget galt under rep.
Glasset var skiftet på under en halv time, og det var en fornøjelse at sidde i deres meget Kundevenlige lokale med både koldt og varmt til ganen.
Mange tak for en super god oplevelse
- jeg giver helt klart mine anbefalinger.
Mvh. Anette.
En tabt iPhone og touch-delen virker ikke længere.
Det er selvfølgelig aldrig rart at skulle have noget repareret, men når det så skal være, så er sevice, hurtighed, betjening vigtig. Og den er helt i top hos iEkspert.
På mindre end en halv time blev det ordnet. Virkelig god service, kaffe mens vi ventede. Jeg håber selvfølgelig ikke jeg skal have noget repareret igen, men hvis det sker - så ved jeg hvor jeg skal henvende mig.
hilsen Henrik
Fin service, originale reservedele og glimrende resultat. Havde tabt telefon og knækket glasset, ringede og fik hurtig vejledning til butikken -- let at finde og god parkering. Ventede med kaffe mens fronten på 4S blev skiftet; hurtigt og professionelt. Har anbefalet til kolleger og gør det gerne til resten af Aarhus; det er simpelthen stedet at få løst sine iPhone uheld.
Har fået lavet min galaxy s3 efter en vandgang.
Dejligt man som kunde bliver vist hvad der er galt, før der bliver skiftet komponenter ud.
Jeg var ude og inde på 5 minutter og min telefon ser helt ny ud. Er så glad for resultatet :)
Jeg tabte min iPhone 4s og skærmen flækkede. iExpert.dk leverede varen og på mindre end 30 minutter var skærmen skiftet og jeg var ude døren. Priserne er yderst fair og jeg kan varmt anbefale dem.
Hvis du som jeg er en klovn, så taber du nok også din telefon engang i mellem.
Først så fik min telefon en tur på fliserne (knap så godt), mig ud til iekspert. De fixede den i en snuptag...
Der gik ikke en måned så måtte jeg afsted igen (mig=klovn!), og nok engang fixede de den lynhurtigt og jeg fik endda kaffe mens jeg ventede.
Samtidig så kunne de faktisk også hjælpe med ekstra ladekabel osv.
Det er s.. rart at man kan få hjælp til det hele samme sted..
Jeg skal have ny skærm til min Nexus. Ingen andre har kunnet skaffe dele, men iExpert kunne! Det er service! De er venlige og professionelle, også over telefon og mail.
Vil gerne anbefale iExpert meget varmt.
Fik i dag (10/1 2013) en helt fantastisk service. Dejligt der stadig findes folk der kan yde den slags service. Min iPhone var totalt fucked up. Den kortsluttede programmer og rigtig træls :(((
For kort tid siden fik jeg skiftet "homeknappen" og troede det var problemet igen. Næ nej, der var fugt i tlf. Det blev selvfølgelig fikset og.......oven i hatten, så med en klækkelig rabat og en undskyldning fordi det ikke blev opdaget sidst. :) SERVICE...!!!!
Kan kun sige, at har du problemer, så går du ikke forgæves til iExpert.
Tusind tak
Det er sjældent, jeg ligefrem kan blive begejstret for at aflevere 600 kroner, men det var lige før det var tilfældet hos iEkspert.dk her til eftermiddag.
Allerede ved mit besøg på hjemmesiden i går fik jeg indtrykket af en virksomhed ud over det sædvanlige. Et godt og overskueligt design og en telefonsupport med lange åbningstider, hvor jeg kom hurtigt igennem og fik en god service.
Oplevelsen blev endnu bedre i butikken, hvor jeg mødte op for at få reparereret min HTC-telefon. TDC havde sat mig en ventetid på tre uger i sigte, men hos iEkspert.dk blev sagerne ordnet på 10 minutter. Den tid brugte jeg i butikkens sofamiljø i selskab med Euroman og en cola på huset. Nuff' said.
Nå ja, og reparationen var naturligvis fuldført helt til perfektion, så jeg tvivler på, jeg får brug for de to års reklamationsret.
1. gode anmeldelser
2. professionel hjemmeside
3. gode priser i forhold til andre på nettet
4. fantastiske åbningstider
5. professionel butik
6. venlig betjening og gode ventefaciliteter
7. hurtig reparation (ca. 25 min.) og 2 års garanti
Hvad mere kan man forlange?
Jeg vil gerne starte med at rose dette firma for at være yderst imødekommende og føre en behagelig dialog. De er virkelig så professionelle at de vil gøre en smule ekstra for kunden og dens smartphone.
Jeg var f.eks inde i deres fine butik i Århus og skulle forsøge at få repareret min Samsung Galaxy Note 2 N7105, da simkort læseren var gået i stykker, ved at 2 små Pins var knækket, og lå i rummet hvor batteriet skulle side. Jeg havde haft en yderst behagelig dialog med en medarbejder fra iekspert.dk via email korrespondance, der fortalte mig at han ikke på nuværende tidspunkt kunne skaffe den pågældende reservedel der skulle til for at reparere min telefon. Men han indvilget i at jeg skulle komme ind i butikken alligevel og lade ham se problemet for så ville han forsøge at udbedre problemet på en eller anden måde. Det er virkelig professionelt service at manden giver sig tid til at forsøge at udbedre fejlen selvom han ikke kan få originale reservedel. Det ville ingen anden elektronik eller telefonselskab tilbyde af samme karakter som f.eks (3,telenor,telia,tdc, fona, Expert.) Så derfor giver jeg 5 ud af 5 mulige stjerner for en fantastisk service og jeg vil til hver en tid benytte iekspert.dk igen hvis uheldet er ude.
Mvh Stig
En ødelagt frontskærm blev lavet på under 30 minutter! Hurtigt og nemt! Billigere end andre steder og rigtig venlig betjening :) jeg vil klart anbefale iExpert til alle og enhver!
Jeg kan stærk anbefalde at man får lavet sin telefon hos iexpert :) du får et super resultat og en super god service :D
Kan anbefales, så man får telefonen med igen med det samme.
Jeg kommet ind og får betjening lige med det samme de får min iPhone og jeg sidder mig ned og tar en ICE tea som selføelig er gratis og lige da jeg havde sat mig komme han ud med og er færdig så sidder jeg og snakke lidt med eksponenten imens jeg drikker min ICE tea så alt i alt en fantastisk service
Fantastisk service og super dygtige inde for alt hvad der hedder smartphones. Kan varmt anbefales til dem der skal have lavet deres smartphones! :-)
Hurtig og venlig betjening, efter en kop kaffe var der ny Home knap på min Iphone.
Kan varmt anbefales.
Jeg vil gerne dele min oplevelse da jeg besøgte iExpert.dk.
Jeg havde desværre ødelagt min iphone og besøgte dem nede i butikken.
En imødekommende og åben medarbejder fortalte mig straks, hvilken defekter min
iphone nu havde. De var meget professionelle og ærlige omkring min telefon, som
nu betyder en del for mig. Jeg nåede lige og drikke min kaffe, da medarbejderen kommer ud med min telefon og fortæller at den er klar til brug. Jeg sætter stor pris på når man bliver modtaget med åbne arme samt et højt kundeservice, hvilket jeg også lægger stor vægt på. Inden jeg forladte butikken fik jeg en joke og et smil med på vejen, hvilket også gør at jeg kommer hundrede procent igen. Skal DU have en god oplevelse, selvom din telefon er gået i stykker så har de stedet!
Shahram Milani found this review useful
Til hvem dette måtte vedrører.....
Har nu brugt dette værksted op til flere gange, og vil ikke tøve et sekund med at anbefale denne butik til alle der har brug for hjælp med Deres iPhone.
Er selv blevet hjulpet i pressede situationer efter lukketid endda..... Super service....Sød og imødekommende betjening...
Nu i nye skønne lokaler, hvor der er tænkt på bekvemmelighed for kunden, dejlige vente omgivelser med frisk kaffe eller sodavand.... Her føler man sig virkelig velkommen.....
Troede ikke dette fandtes længere i dagens Danmark....
B.Spring, Aarhus
Lavede min telefon med vandskade på et par timer. Rigtigt god information i hele forløbet. Kan helt klart anbefales.
Jeg kom forbi med min iPhone, som igen igen ikke ville lade.. regnede med at skulle betale mange penge for at få den fixet. Havde mine 2 børn på 5 år og 9 mdr så ville gå en tur mens han kiggede på den. Men vi blev pænt bedt om at tage en kop kaffe, et stykke chokolade og en sodavand og den lille måtte kravle rundt som det passede hende. Jeg skulle intet betale for at få den ordnet, da det åbenbart bare var er løst stik - er stadig overrasket over at man kan få noget gratis!
Tusinde tak for super service og ekspertise. Vi ses forresten senere i dag, da jeg lige har tabt iphonen på gulvt:-)
Kom uanmeldt ned igår d. 1. November klokken 17.30 fordi skærmen på min IPhone var gået i stykker. Der sad allerede 2 og ventede, men det var ikke noget problem sagde den venlige ekspedient - 20 minutter og en gratis kop kaffe senere var min iPhone 4's repareret. Super service, gode priser og 2 års garanti - bedre bliver det ikke! Hvis ikke du skal have lavet noget på din mobil, så burde du alligevel lige tage en tur forbi deres butik - det er en oplevelse! Tusinde tak iExpert - giver mine varmeste anbefalinger.
Shahram Milani found this review useful
Skulle have skiftet glas på min iPad 2 hos iEkspert.dk. Min kone indleverede iPaden og fik at vide at den kunne være klar kl 8:00 dagen efter. Jeg skulle hente den kl 18:00, hvor jeg blev mødt af en meget venlig ekspedient, som sagde at min iPad ikke var helt klar og bad mig tage en kop kaffe hvis jeg havde lyst. Efter jeg havde ventet i knap 30 min, som jeg brugte på at få 2 x 5% rabat, fik jeg min iPad udleveret i fin tilstand med nyt glas. Ekspedienten beklagede den lange vente tid og smed et beskyttelsesfilter med gratis. Hvis ikke det havde været for atmosværen i butikken og den venlige ekspedient ville jeg nok kun have givet 2-3 stjerner.
Fik repareret min iPhone 4, der havde tabt antennesignalet (efter jeg selv havde været igang). Fik en diagnose af problemet i løbet af 3 min.:)
Havde slidt fotoglasset på min mobil, og efter et telefonopkald uden ventetid, tog jeg ned i den fysiske butik i Aarhus, hvor jeg blev mødt af kyndig vejledning og yderst god betjening. Mobilen var ordnet i et snuptag, og jeg følte mig yderst godt behandlet. Pris og service gik op i en højere enhed. WUPTI!
Jeg er godt tilfreds med deres hurtige og veludførte service. Jeg kom lige ind fra gaden og en halv time efter havde jeg praktisk talt en ny mobil til en fair pris... Tusind tak og mine varmeste anbefalinger! (der er slik, drikkevarer og udlån af ipad i ventetiden!) :)
Fik skiftet Home-knap på 10-15min. Men man venter er der kaffe/sodavand. Må dog desværre afsted igen da knappen gik fra kun at virke nogle gange til nu at virke selv om telefonen bare ligger på bordet uden at blive rørt ved - så den er vist lige sensitiv nok. Havde knappen virket 100% havde der været 5 stjerner for servicen var super og det håber jeg nu også knappen bliver igen i morgen når jeg skal derned igen.
Jeg har lige været nede og få repareret min iPhone.
Det gik hurtigt og med super fin service og venlige medarbejdere. Der var tilmed kaffe og diverse, som var til fri afbenyttelse af kunderne.
Efter denne oplevelse kan jeg kun varmt anbefale virksomheden!
De ordnede forsiden på min telefon på 10 minutter, og jeg fik et bedre cover med oven i , det var en psoitiv oplevelse.
Fik skiftet homeknappen på kun 5 min iPhone 4, perfekt betjening og med 2 års garanti.
Super nem og flot hjemmeside, god service og professionel monetering af ny skærm til min Iphone 4s! Kan kun anbefales.
Har været der flere gange og altid fået god, hjælpsom og hurtig service. Og så er de billigere end de andre steder!!