We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (512)

Brandvarnare

En viktig produkt, 2 st brandvarnare inhandlades via IF säkerhetsbutik. Snabbt, enkel men kanske lite dyrt.
Trodde det skulle vara billigare när man är kund hos If, men som sagt inom 2 dygn kom produkten. Bra!

grymt

snabbt och tryggt till ett bra pris

Vilseledande och ofullständig information

Jag ska köra bil i sydöstra Europa så köpte jag ett Mega Lock Twin rattlås för att få ett bättre skydd och slippa självrisken om bilen skulle bli stulen. I webbshopen står att självrisken betalas om bilen blir stulen trots att låset används. Tillsammans med låset kom hela villkoren: ”Bilen måste vara stulen, förflyttad och återfunnen. Ersättning utgår ej för stöldförsök.”

Återfunnen? Normalt sett stjäls inte bilar för att bli återfunna! Så om bilen stjäls på riktigt eller om någon trots allt försöker bryta upp rattlåset får jag ändå betala självrisken. Vad är det då värt?

Ett solklart fall av vilseledande och ofullständig information i webbshopen! En länk till fullständiga villkor vore bra.

I informationen som medföljer rattlåset hänvisas till www.megalock.se där det ska finnas detaljerad information och bruksanvisning för låset. Sidan finns inte, istället skickas man till en annan jättetarvlig sida som är ”under konstruktion” och som saknar information om Mega Lock.

Jag kontaktade If med mina synpunkter ovan men har inte fått något svar. Fegt!

Först levererades fel vara men efter kontakt så skickades rätt vara och returfraktsedel omgående. Det är sånt som händer men det löstes snabbt och enkelt.

Kanonbra!

Snabb leverans, och varorna levde upp till mina förväntningar. Jag kommer helt klart att handla utav If igen =)

Review by confirmed purchaser

Bra utbud och priser, enkelt att beställa och snabb leverans, utmärkt helt enkelt.

Snabbt, billigt och bra

Enkelt att beställa, bra priser. Fick efter någon dag mail om att varan var restnoterad, men ett par dagar senare kom grejerna som utlovat. Allt till belåtenhet, kan rekommenderas!

Snabbt effektivt och säkert

Bra pris på en bra produkt, skönt att slippa en trött säljare i butik

Idioti

Det är obligatoriskt att skriva in ett mobilnummer. Jag tillhör det fåtal som inte använder mobil och kunde därför inte handla utan att först ta mejkontakt med butiken för att få reda på att man kunde mata in ett streck.

Du kommer att tappa ett mindre antal kunder som inte använder mobil om mobilnumret är obligatoriskt.
För övrigt är webbutiken godkänd.

Bra sortiment, leveranstid & betalningsalternativ

Hittade ett bra urval av de säkerhetsprodukter jag sökte. Fick en snabb leverans. Bra att kunna betala via min internet bank hos SEB.
Förbättringsförslag. Fraktkostnaden borde inkluderas i priset från början så det Ej som nu poppar upp senare. De flesta internet butiker jag handlar av har inkluderat fraktkostnaden i priset.

Review by confirmed purchaser

Snabbt, enkelt och prisvärt.

Bra utbud, mycket smidigt och snabbt att handla från beställning till betalning.

Långsam leverans

Leveransen tog betydligt längre än vad som anges på webbsidan. Dessutom tog det många dagar innan vi fick besked om förseningen. Nöjd med produkten (lekande barn skylt) förutom att det inte ingick något att fästa skylten med.

Review by confirmed purchaser

har köpt produkter som jag hoppas aldrig kommer att behöva användas

snygga produkter
tyvärr fick jag inte brandfilten jag ville ha då den var slut.
om jag behöver använda släckaren eller filten så hoppas jag de fungerar lika bra som de är snygga

Enkelt och snabbt

Bra webbsida och butik. Väldigt snabb leverans!

Säkert säkerhetsval

Bra, snabb, konkurrensökande, produktsortiment

Mycket bra!

Jag visste inte ens att mitt försäkringsbolag hade en webshop för såna sköna grejor.
Där har ni nog lite att informera era kunder om eller också är jag bara en dåligt informerad kund.!

Review by confirmed purchaser

Det fanns Inga taggar på den rosen

Det funkade precis som det skall .

Välsorterad nätbutik

Enkelt att hitta det jag ville ha och lätt att beställa. Det enda jag kan klaga på var att paketet som levererades var onödigt mycket större än innehållet i det, vilket inte känns särskilt klimatsmart.

If är bra

Bra, snabbt och säkert

Hjälp mot objudna gäster

På landet, i skärgården vi ofta får
påhälsning av folk som ej svenska förstår.
När GPSen till vår tomt guidar dem,
Ängsö de trodde! Men det är vårt hem!
Från If vi köpt fina skyltar två
som besökarna fortsättningsvis ska förstå.
"Privat område" skyltarna visar opp,
så att vi för turisterna sätter stopp!

Review by confirmed purchaser

Ingen vara och inga pengar tillbaka!

Köpte och betalade en vara för två veckor sedan. Fick ganska snabbt mail om att varan trots allt inte fanns. Skulle få pengarna återbetalade. Inga pengar har kommit än trots påminnelse. Scam?

Reply from If Säkerhetsbutik

Jag är hemskt ledsen och vill återigen be om ursäkt för att återbetalningen tagit så lång tid. I samband med att jag besvarade dig att varan hade utgått ur sortimentet så skickade jag dina uppgifter till ekonomiansvarig för återbetalning. Tyvärr är min kollega väldigt överbelastad då hon sitter helt själv på avdelningen och bearbetar kundärenden i turordning, men efter din påminnelse skickade jag återigen ärendet till henne med högsta prioritet, och jag fick snabbt bekräftat att återbetalning är gjord. Eftersom du har betalat via paypal så hamnar pengarna på ditt paypal konto om du inte har kopplat till ditt bankkort. Det bror helt på hur du gjorde vid betalningen. Så har pengarna fortfarande inte kommit till ditt konto finns de med all säkerhet på ditt paypal konto, kolla gärna det.

Vänligen Nina Söderblom.

Är mycket nöjd !

Bemötande vid första kontakt var super bra. Det blev några mail fram och tillbaka tills jag fick den hjälp jag behövde. Jag är mycket nöjd, verkligen.
Mvh/Spomenka Tadic

Review by confirmed purchaser

Lätt att beställa, bra produkter

Köpte röd flytväst till mig själv. Sökte efter barnflytvästen som var bäst i test (15-30 kg) men hittade den inte! Den som ni har klarar inte att vända ungen efter alla test-konstens regler, så köpte en annan väst till lillpojken. Gick efter det här testet: http://www.testfakta.se/sport_fritid/article62876.ece

Oläsbara Villkor och persondatapolitik, så skriver under med annat namn.

Tjipp!

Bra service

Snabb leverans! En av brandvarnarna fungerade inte, men vi fick en ny utan krångel. Vi är mycket nöjda och kommer att handla på IF Säkerhetsbutik igen.

Review by confirmed purchaser

Leveransen var mycket snabb.

Det gick snabbare än jag trott att få leveransen. Över förväntan!

Bra snabbt agerande

Saknade en variant av den produkt som jag köpte. Skickade ett mail. Några dagar senare fanns den att beställa. Efter ytterligare några dagar fanns den hemma hos mig. Bra service och bra pris.

Review by confirmed purchaser

Bra pris och snabb leverans!

Mycket nöjd med If Säkerhetsbutik. Kan rekommenderas!

AAAA

Inget direkt att klaga på
Visste knappt att man kunde beställa varor hos er
En broschyr om att ni finns vore bra
Hittade er när vi googlade på nätet efter en viss produkt

(Vore bra om Villkor och persondatapolitik var på svenska så man vet vad man godkänner i denna enkät)

Review by confirmed purchaser

Helt okey, fängslande eller hur?

Funkade bra, kanske lite mer information kring de olika produkterna och hur det gick att göra kompatibla med varandra. Stod inte så mycket om hur de fungerade.

Säkert bra

Tycker det finns mycket bra grejer i säkerhetsbutiken. Dock för min egen del så saknar jag fyrhjulingsrelaterade artiklar. Tex hjälmar.

Men i övrigt: 4 toasts av 5 möjliga

Snabbt och lätt!

Smidigt att beställa, snabb leverans, lätt att hämta ut med SMS med nummer och bara hämta på Maxi med legitimation. Kanon!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt att beställa. Förväntade mig att en liten artikel skulle skickas direkt till postlådan, men istället var den lilla artikeln inpackad i ett urdåligt större paket och var således även tvungen att ta mig till postombudet. Leveransen drar ner betyget.

Små artiklar borde kunna packas förnuftigare och skickas via vanlig post (och kanske då även billigare postavgift?)

Betalade för 2 veckor sedan - ännu ingen leverans

För mer än 2 veckor sedan beställde OCH BETALADE vi för nyckelbrickor. De har ännu inte levererats. Ringer man upp klockan 17 finns det ingen att prata med trots att de har telefontid till klockan 18. De skulle ringa upp, men det tog en dag för dem att göra det. Då sa de att brickorna hade skickats i måndags men idag är det lördag och inga nyckelbrickor har kommit. Aldrig mer IF Skadebutik!

Enkelt

Lätt att komma i kontakt med och bra guidning till bra köp.

Review by confirmed purchaser

Tar betalt direkt, men sedan varken leverans eller besked på två veckor

Inte ok. Tar betalt direkt via kort, anger att de "slutfört" ordern på webbsidan, men har efter två veckor inte leverat något och inte ens hört av sig och meddelat status för beställningen. Försökte nå dem på telefon i går och får besked av telefonist att det inte är möjligt, men att hon skulle be någon återkomma "inom 24 timmar". Det är nu passerat med ett halvt dygn. Det verkar som att IF samarbete med St George Säkerhetsbutik lett till att ingen av dem tar något ansvar.

IF tar betalt men skickar inte varorna found this review useful

Review by confirmed purchaser

Bra pris men svårt att få kontakt

Hej
Min åsikt är att det är svårt att nå en kontakt med någon från butiken, jag pratade med den som var ansvarig för butiken och hon var tydligen helt själv som drev butiken men just när jag ville ha tag i henne så var hon sjuk. Att bara ha en person som driver en butik verkar vara en chansning.

Annars är jag helt nöjd.

Review by confirmed purchaser

Lättmonterad och fungerar perfekt.

Jag har nu köpt mitt tredje kodhandtag och är jättenöjd.

Review by confirmed purchaser

Smidigt att beställa och snabb leverans!

Smidigt att beställa och snabb leverans!

Fungerade perfekt

Perfekt att beställa och leverans..
Dyra saker bara . Tycker som IF anställd borde vara annat pris och utan frakt ?

Helt OK

Snabb, smidig leverans..