We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (417)

Lige i skabet.

At bestille nye/ ændre forsikringer går jo som en leg.

Hej Holger,

Tak for de grønne stjerner og pæne anmeldelse. Vi er glade for vores webshop er nem at gå til.

If Skadeforsikring

Hvor er det dårlig kundeservice!

Hej syntes lige jeg vil ligge mit forløb op på trustpilot så andre kan drage erfaringer om IF. Håber ikke andre er så uheldige at en fra IF kommer til at køre ind i jer.

Den 23. apr. 2013 skrev jeg til IF som følge af at jeg havde fået en skade på min bil. Denne skade var opstået på min 7uger 'gamle' bil.

Desværre blev forløbet ikke særligt heldig og det IF vælger ikke at give mig værdiforringelses erstatning da reparationen ikke overstiger 20% af bilen ny pris.

Da jeg vil anmelde skaden taler jeg i telefon med IF som sender mig en mail vedrørende værditab på min bil.
De vil sende mig en mail så så køre det hele af sig selv. Men det var vist her det hele begyndte.

== MAIL fra IF ==
Hej Thomas

Her er som aftalt en mail omkring værditab.

Vi følger de regler der er på området i overensstemmelse med de danske forsikringers brancheorganisation. Du kan læse mere på følgende link:

Betingelser for værditab se nedenunder:
Hvis modpartens ansvarsforsikring skal betale for værdiforringelse, vil følgende forudsætninger som udgangspunkt skulle være opfyldt:

1. Din modpart skal have helt eller delvist ansvar for uheldet.
2. Din bil skal være en nyere personbil, typisk under 3 år gammel. Er personbilen ældre, kan der ydes erstatning, hvis der er sket et påviseligt værditab.
3. Der skal være tale om en større skade, typisk en reparation på minimum 20 procent af bilens handelsværdi inden skaden.

Hvis de ovennævnte forhold er opfyldt, så bedes du skrive tilbage med følgende oplysninger: Din bils alder, hvad købsprisen var og hvad den er repareret for.

Så kontakter vi dit selskab og beder om at få en kopi af taksatorrapporten, så vi kan tage stilling til et potentielt værditab.

IF
== SLUT på MAIL fra IF ==

== MAIL til IF d. 23 april ==
Hej if

Som jeg kan se det opfylder jeg alle krav på nær punkt 3. Reparation på minimum 20 procent af bilens værdi. Her er reparation på omkring 9%. Bilen var kun 7 uger gammel og havde kørt 5005km og ud fra bilvurderinger på nettet er bilens værdi er forringet en del efter den her reparation.

Punkt 1:

Ansvaret var helt modparts.

Punkt 2:

Bilen blev levert d. 6. februar 2013.

Punkt 3:

Faktura fra VW på i alt: 330000,00 kr inkl. moms.

Faktura på skade i alt: 27465,39 kr inkl. moms.

Jeg kan kontaktes på mail eller telefon 3150 2451.

== SLUT PÅ MAIL til IF d. 23 april ==

7 dage efter dukker der dette svar op fra if.

== SVAR FRA IF PÅ MAIL fra IF d. 30 april ==
Hej Thomas

Det er, som du har læst, udgangspunktet at der skal være tale om en skade, hvis reparation udgør minimum 20 % af bilens værdi.

Jeg vil dog gerne bede dig fremsende dokumentation for at din bil er faldet i værdi som følge af den akutelle reparation.

Du må ikke opfatte det som et dækningstilsagn, da det stadig er min opfattelse at du ikke opfylder kriterierne for erstatning for værdiforringelse, men jeg vil gerne se din dokumentation for en nærmere vurdering.

== SLUT PÅ SVAR FRA IF PÅ MAIL fra IF d. 30 april ==

Dette må jeg jo så gøre selv om de jo har takserings rapporten og eller bare kan kontakte værksted eller mit forsikringsselvskab. Men man bliver sjovt nok bedt om selv at skaffe disse ting, det virker lidt til at det helst skal være så besværligt som muligt.
Jeg er så ude og skaffe dokumentation da jeg ikke bare ville sende dem vurderingen fra bilpriser.dk. Jeg tager derfor til VW som har lavet reparationen og får bilen vurderet, den vurdering sender jeg efterfølgende til if.

== SVAR TIL IF PÅ MAIL til IF d. 2 maj ==
Hej if

Jeg har nettop været hos VW Slagelse og fået lavet en vurdering på min bil, og det blev til samme resultat som da jeg selv vurderede bilen på nettet.

Jeg sender dig vurderingen lavet af den forhandler som har solgt mig bilen samt lavet reparationen.

== SLUT PÅ SVAR TIL IF PÅ MAIL til IF d. 2 maj ==

I mellem tiden får man lov at vente 11 dage, men nu var det jo også mig der sendte if noget, de skulle jo nødig selv gøre noget proaktivt.

== SVAR PÅ MAIL FRA IF d. 13 maj ==
Hej Thomas

Tak for din mail med vurdering fra VW Slagelse.

Jeg vil gerne bede om at VW Slagelse uddyber, hvorfor de vil give mindre for bilen, når den har haft den aktuelle skade.

Bilen skulle jo gerne være i stand, som før skaden, så medmindre der er varig skade, er det svært at se hvad årsagen til værdiforringelsen ligger i.

== SLUT PÅ SVAR MAIL FRA IF d. 13 maj ==

Endnu et svar fra if hvor de vil have jeg selv skal ringe og finde ud af detailer for dem. Det er godt nok ringe den her service hvis man da kan kalde det service.

== SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 14 maj ==
Hej if,
Da jeg fik min bil i januar/februar havde jeg købt ekstra garanti på 2 år så jeg i alt har fire års garanti på min VW Golf, men efter den er blevet skadet er der kun 3 års garanti på bilen. Hvordan vil du forklare at det ikke er en værdiforringelse? Skal jeg sende min faktura som bevis?

Hvorfor vil du have en forklaring fra VW (deres telefon nummer står på den sendte vurderering så du kan jo ringe til dem og få forklaringen)

Det er helt normalt at en bil falder i værdi efter en skade, og man har jo pligt til at oplyse om bilen tidligere har været skadet. Som man kan se her er satserne som følgende http://www.bilpriser.dk/helpmiscellaneous.do#skader

== SLUT PÅ SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 14 maj ==

10 dages vente tid før sagsbehandleren har lavet et svar!!

== SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 23 maj ==
Hej Thomas

Jeg beder dit forsikringsselskab fremsende den fulde taksator rapport til os.

Når jeg har modtaget denne rapport, vil jeg vurdere reparationen.

Det er dog stadig min opfattelse, at du jf. de retningslinjer der er udstukket af Forsikring og Pension, ikke har krav på værdiforringelse i den aktuelle sag.

== SLUT PÅ SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 23 maj ==

Nu er jeg så gal at og er udemærket klar over de aldrig giver mig ret. Det der bare gør en mest vred er at de er så lang tid om at svare og så når de endelig svare gør det på en arogant og overfladisk måde. Derfor går der lidt tid før jeg har fået brygget en mail sammen der beskriver min frustration.

== SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 30 maj ==
Hej IF,
Det vil jeg se frem til og håber du vil vurdere sagen objektivt, dog kan jeg ikke helt forstå den lange behandlings tid på mellem 6 og 13 dage for et svar på mail, men fred med det.

Hvis skaden var sket på eksempelvis en VW Up til 90.000kr ville den jo have udløst erstatning da den reparation ville blive stort set samme pris og have ramt over de 20% af bilens pris, derfor virker det her % snak lidt underligt men det er jo altid fint med retningslinjer.

Min bil var 7 uger gammel da den blev skadet, jeg pendler hverdag og da jeg modtog bilen efter fire uger på værksted lugtede bilen af lak og andre stærke kemikalier, selvom bilen repareret og du mener den er i "samme" stand som før (ny havde kørt 5005km)
Men plade arbejde er ikke 100% (ikke som fabriksamlet) og jeg kan se bilen er lavet, der er synlig lak samling bagbagklap i venstre side. desuden kan jeg se at skærmen er lavet i venstre side og at bilen har været skåret op. Hvis jeg valgte at sælge bilen (hvilket jeg seriøst overvejer nu efter den er blevet skadet) har jeg tabt 14000kr i værdi på min bil.

Selv om du er uenig, har du/if ikke bevist min bil har holdt sin værdi andet en henvise til jeres egen definition af en regel (jf. de retningslinjer der er ud stukket af Forsikring og Pension) der skulle kunne dække over virkeligheden og så kan man undlade at vurdere sagen.

Men lidt personlig betjening kunne måske i fremtiden give en glad kunde og noget god omtale.

== SLUT PÅ SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 30 maj ==

Okay nu går det stærkt, jeg får svar fra IF dagen efter min mail ( det jo kun 24 timers behandlings tid!!!! )

== SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 31 maj ==
Hej IF

Jeg skal beklage den lange svartid der har været.

Når jeg har modtaget svar fra dit forsikringsselskab, vender jeg tilbage til dig.

Kortvarige lugtgener, kan ikke opgøres som værditab, men det er klart, at hvis reparationsarbejdet er udført korrekt, og man stadig tydeligt kan se at den er blevet repareret, så vil det naturligvis være noget der taler for en udmåling af værdiforringelse.

== SLUT PÅ SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 31 maj ==

Man blev jo helt glad da det nu lød som om der var blevet lyttet til en.

== SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 31 maj ==
Hej Thomas

Du må gerne fremsende billeder af din bil, hvor man kan se reparationerne. Så kan vi tage det med i vurderingen.

== SLUT PÅ SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 31 maj ==

Nå men nu vil de gerne have en til at være behjælpelig igen, og jeg sender da dokumentation på min påstand. Det kan jo være dette går to veje.

== SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 31 maj ==
Hej IF,
Mange tak for din mail! Jeg har lige været nede og tage billeder.
Men det er lidt svært at tage billede af skærmen. har også taget et af højre side så kan du lige sammenligne.
Hvis du har brug for jeg tager et andet må jeg lige finde et bedre kamera frem.

== SLUT SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 31 maj ==

Sender ham dem og håber på positivt svar.

== SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 10 Juni ==
Hej Thomas

Jeg har fået en taksator til at se på billederne af skaderne, men vi kan desværre ikke se hvor laksamlingen er placeret da vi ikke kan se så meget andet end laksamlingen.

Har du mulighed for at tage billede af det område laksamlingen er placeret i, men så vi samtidig kan se noget mere af bilen af orientere os?

== SLUT PÅ SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 10 Juni ==
NEj nej nej 10 dage senere skriver de at billederen ikke er gode nok. Jeg må ud og tage nogle nye.

== SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 10 Juni ==
Hej,
Samlingen er i venstre side oppe ved taget bag bagklappen. Jeg vedhæfter billeder af hele bilen samt et hvor jeg har tegnet pil til hvor fejlen er.

== SLUT PÅ SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 10 Juni ==

Så NU er det bare at håbe på de snart finder frem til noget. Ind til næste mail fra IF.

== SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 12 Juni ==
Hej Thomas

En af vores taksatorer har nu set på de billeder du har taget og sammenlignet dem med det arbejde der er lavet.

Det er taksatorens vurdering, at det du har taget billede af, ligner en lakovergang, som er opstået i skillelinien mellem afdækningen og den del der skulle lakeres.

Værkstedet bør derfor tage stilling til om der skal slibes ned og lakeres igen eller om den samling der er lavet under lakken, ikke er stærk nok og skal forbedres.

Jeg bliver derfor nødt til at bede dig få værkstedet udtalelse til den lakovergang der fremgår og komme med deres vurdering af hvordan den er opstået.

== SLUT PÅ SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 12 Juni ==

De vil hele tiden have en til at ringe til værksteder få tekniske forklaringer. Men det er dem som er fagmanden, jeg forstår det simpelthen ikke?

== SVAR1 TIL IF PÅ MAIL d. 12 Juni ==
Hej,

Efter reparationen har jeg efterfølgende været hos VW for at få rettet døren da listen ikke var tæt. Jeg påtalte laksamlingen og deres mekaniker kiggede på det. Da jeg kom til bage udtalte værkføreren at de ikke kunne/ville gøre noget ved laksamlingen. Så jeg har fået en udtagelse fra VW.

Men dette ændre jo ikke på at en sådan samling ikke eksistere på en ny bil.

== SLUT PÅ SVAR1 TIL IF PÅ MAIL d. 12 Juni ==
Jeg må jo hellere bede dem selv om at ringe, da de ellers vil bede mig om at gøre det.

== SVAR2 TIL IF PÅ MAIL d. 12 Juni ==
til If
Hvis den ikke er teknisk nok min beskrivelse, bliver i nød til selv at kontakte VW slagelse (i kan kontakte Anja der er værkfører på pladeværkstedet) for en forklaring.

== SLUT PÅ SVAR2 TIL IF PÅ MAIL d. 12 Juni ==

Dagen efter fik jeg dette sure svar fra if.

== SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 13 Juni ==
Hej Thomas

Jeg beder vores kørende taksator i området om at se på sagen og tale med dit værksted.

Jeg vender tilbage, når jeg har modtaget noget fra vores kørende taksator.

== SLUT PÅ SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 13 Juni ==

Nu er det princip, og der er gået fire dage uden svar.
Så må jo hellere holde dem til ilden for der ikke skal gå 7-15 dage for et svar.

== SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 17 Juni ==
til If
Hvad er tidshorisonten for at taksator har talt med værkstedet?

== SLUT PÅ SVAR TIL IF PÅ MAIL d. 17 Juni ==

== SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 18 Juni ==
Hej Thomas

Jeg har nu forelagt sagen for vores taksator, og det er hans opfattelse at de synlige tegn du har påpeget, skyldes forkert udført arbejde og ikke har noget med værdiforringelse at gøre.

Vedrørende beregning af værdiforringelse, skal de dele af reparationen, der ikke værdiforringer køretøjet, trækkes fra.

I den aktuelle sag, er det vores opfattelse, at udskiftning af døren, ikke værdiforringer køretøjet, og at denne del af reparationen derfor skal trækkes ud af beregningen.

Reparation af døren udgør 6.287,50 kr. alt inklusiv, og det betyder at den resterende del af reparationen udgør 21.177,89 kr.

Forhandleren har oplyst at bilen har en værdi af 272.000,- kr. og det betyder at reparationen, uden døren, udgør ca. 7,7% af værdien.

På baggrund af ovenstående er det vores opfattelse, at skaden på din bil, ikke forringer værdien af køretøjet, og vi må derfor afvise at yde erstatning for værdiforringelse.

== SVAR FRA IF PÅ MAIL d. 18 Juni ==

Sender dem en mail hvor jeg forklare at jeg vil anke og ligge forløbet på trustpilot.

Det var den gode service fra IF. Syntes bare lige i skal have lov til at se hvor gnidningsfrit sådan et forløb kan køre hos IF *SARKASME*
Så er folk advaret, if kigger ikke på den aktuelle sag, men beskytter sig i stedet med paragraffer og procent satser.

Hej Thomas,

Hos If Forsikring tager vi både ris og ros til os. Henvendelse fra både kunder og - som i dit tilfælde - den forudrettede modpart, bliver i alle tilfælde modtaget seriøst og behandlet ens på højt niveau. Vi kan dog ikke tilbyde sagsbehandling via Trustpilot og i korrespondancen ovenfor er der allerede argumenteret for afgørelsen på baggrund af vores vurdering og med henvisning til de generelle retningslinjer udstukket af Forsikring & Pension.

Vi har taget din kritik af svartiden pr. mail med tilbage til de ansvarlige, da det er en måde vi kan blive bedre på og derved efterlade et indtryk af en effektiv behandling af de henvendelser der kommer hver dag.

Godt

Den er ok .....

Hej Carsten,

OK er også godt. Du skal have tak for din anmeldelse og for købet af forsikringen.

Review by confirmed purchaser

Super god og billig måde at få forsikring på

Jeg synes at If forsikring er den bedste måde at få forsikret sine ejendele på. De er billige og via deres hjemmesiden kan man klare det nemt og hurtigt.

Hej Sara,

Vi siger tak for den pæne anmeldelse og vi er glade for, at du syntes godt om webshoppen og vores billige forsikringer.

effectivt

jeg kan rigtig godt lide, du kan få rejseforsikring, der gælder for den rejse du skal på.du behøver ikke købe til et helt år.

Hej Jette,

Du skal have tak for at tage dig tid til, at skrive om din oplevelse. Vi er glade for, at du syntes om muligheden for ”Enkeltrejseforsikring” – så er der nemlig lidt til et hvert behov.

Det var hurtigt og nemt

Ingen dikkedarer, bare tast dine oplysninger og forsikringen er klaret

Hej Poul-Erik,

Vi er glade for, at det er så nemt at købe forsikringen i vores webshop. Du skal have mange tak for den pæne anmeldelse.

God pris...

...til fine betingelser :)

Hej Niels,

Tak for stjernerne og de pæne ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb.

If Skadeforsikring

Dårlig stil- giver et tilbud og efter at have fået kunder stiger primien med 30 - 223 %

Jeg skiftede til if, da min anden udbyder blev for dyr. de gav et godt tilbud og jeg flyttede. nu stiger forsikringerne så mellem 30 - 223 %.
samtidig skal det siges:
1) den oversigt de sender ud er med forkerte police numre.
2) hver gang man ringer kan de ikke finde ens forsikringer
3) de er uhøflige og taler i munden på kunden og vil ikke høre efter
4) når de endelig finder forsikringen skal man diskuterer datoer og dækning.
skod

Hej Gitte,

Det er beklageligt, at du ikke syntes at der bliver lyttet til dig ved kontakt til vores kundeservice. Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så du kan få taletid og en ordentlig gennemgang af dit forsikringsforhold. Der gives ikke en stigning på op til 223% uden grund, så det vil vi meget gerne have en chance for at undersøge nærmere. Du er velkommen til, at kontakte os med telefonnummer, kundenummer og policenummer på mailadressen: kontakt@if.dk og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

sagsomkostninger for 75.000,- IF vil kun dække 7.500,- MULIG TVANGSAUKTION

I 2008 henvendte jeg mig til mit forsikringsselskab, IF. Jeg havde haft udgifter til advokat ifm. en retssag, en såkaldt 'sagsomkostning'.
Iht. IFs eget website burde jeg være dækket - det er ihvertfald, hvad både jeg og forsikringsklagenævnet mente. Jeg citerer fra IFs eget website:

"Kommer du ud for en uenighed, der må afgøres ved retten, kan du i mange tilfælde opnå retshjælpsdækning. Med en retshjælpsforsikring betaler If dine advokatomkostninger og øvrige omkostninger i forbindelse med at føre sagen."

Morsomt nok er det ikke videre specificeret, i hvilke mange tilfælde man kan få den retshjælpsdækning.
IFs begrundelser for afslaget var ligeså mangfoldige, som de var farvestrålende. En af de bedre var, at hvis jeg vandt sagen ville sandsynligheden for at jeg fik tilbagebetalt de penge, man havde snydt mig for, være minimal. Sådan en udtalelse får da een til at overveje, om vi i Danmark overhovedet har brug for et retssystem - eftersom IF jo tydeligvis på forhånd kan forudse ikke bare sagens udfald, men såmænd også hvordan de involverede har tænkt sig at handle efterfølgende... Måske kunne de også forudse UDEN forudgående retssag? I så fald kunne folk fængsles inden de nåede at begå kriminalitet. Men det arbejder deres kundesupport sikkert med i øjeblikket.

Her 5 år senere kæmper jeg stadig videre. Både med retssagen og med IF. Sagen har nu udviklet sig, og sagsomkostningerne beløber sig foreløbigt til 90.000 DKK. Penge som jeg ganske enkelt ikke har mulighed for at betale.

Derfor er tvangsauktion nu nært forestående.

IF har fornylig kontaktet mig med et tilbud om at betale 7.500,-. Man skulle tro, at de ganske enkelt har glemt et nul - men det er ikke tilfældet. Og begrundelsen er nu, at de 75.000,- DDK ikke længere er en sagsomkostning, men hovedstolen; det tvisten nu drejer sig om. Og det er jo for så vidt korrekt - sagen ville bare slet ikke eksistere, hvis IF i første omgang havde overholdt de vilkår, forsikringen var tegnet under.

Flere bekendte har være udsat for samme svindelnummer som mig; det er desværre ikke noget usædvanligt. De har alle fået dækket deres sagsomkostninger. IF er gjort opmærksomme på dette, og har også været i dialog med de forsikringsselskaber, som har været involveret.
Ifølge IF har der aldrig fundet en godtgørelse sted, til trods for at jeg selv har set tilkendelsen af godtgørelse sort på hvidt.
Der er noget galt her.

Forsikringsklagenævnet synes, at sagen er meget interessant, og har bedt mig indsende alle dokumenter der foreligger. Jeg har for en uge siden anmodet IF om at sende de papirer, som de ligger inde med (som skal sendes sammen med mine egne), men jeg hører ikke rigtig fra dem. Gad vide om makuleringsmaskinerne er i brug hos IF?

Hvorfor betale til et forsikringsselskab, hvis det ikke overholder de vilkår, som de selv opstiller?

Hvis nogen er i tvivl, er jeg ikke længere kunde hos IF. Men det ændrer ikke på, at jeg står fast på min ret. Jeg vil have den dækning, jeg har betalt for, under de vilkår, forsikringen blev tegnet.

Hej Lotte,

Vedrørende forsikringssag som blev anlagt og afvist som ikke dækket første gang i maj 2008.

Du har ved mail i onsdags den 12. juni, bedt om at vi kopierer alle sagens dokumenter og sender dem til dig. I dag er det tirsdag den 18. juni, og jeg kan oplyse dig, at de omtalte bilag netop er lagt i posten til dig.

Som du ved, har vi gentagne gange bedt dig om at klage til vores Kundeombud eller Ankenævnet for Forsikring, såfremt du er utilfreds med vores sagsbehandling. Vi vil svare ankenævnet i sagen og følge dets afgørelse.

Review by confirmed purchaser

nemt og overskueligt, hurtigt ekspedering, online rabat

Kan anbefales

Hej Marek,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for at leve op til vores egne krav om en god og brugervenlig webshop.

God vejledning og support

Godt forsikringsselskab til familien.

Reply from If Skadeforsikring

Hej Søren. Tak for de rosende ord, dem påskønner vi.
Vi er glade for, at du fik den vejledning og support, du havde brug for.

latterligt

Jeg var inde og bestille forsikring, og det hele køre og jeg bliver oprettet, også en uges tid efter får jeg en mail om mit køb er annulleret pga manglede folkeregister adresse

Hej Rune,

Det er beklageligt, at du finder det latterligt. Jeg må minde dig om, at du ved køb af forsikringerne i vores webshop aktivt har accepteret vores vilkår for køb af forsikringerne via if.dk og i den forbindelse har bekræftet, at have fast dansk bopæl. Du skal være velkommen tilbage, hvis du får en kendt folkeregisteradresse.

Utrolig rodet selskab

Har aldrig oplevet lignede rod betaler pr. måned med forskellige indbetalinger hver måned ind i mellem kommer der rykker med små beløb betal eller dine forsikringer bliver ophævet flot.
Det værste var dog min bilforsikring den skulle være månedsvis men betale for 1år ok med det alle kan fejle men at de så kommer efter et år og siger der ikke er betalt er topmålet i hvilket selskab er det muligt at køre et helt år uden at betale kender ingen ud over IF.
så nej ikke lige de bedste opleverser jeg har haft

hansen found this review useful

Reply from If Skadeforsikring

Hej Lange. Vi vil meget gerne undersøge, hvad der er sket med dine betalinger og ordne sagen for dig hurtigst muligt. Vi skal bare bruge et police-, kunde- eller cpr nr. på dig samt et telefonnummer – du kan sende oplysningerne til mail: kontakt@if.dk - så kontakter vi dig med det samme.

Super nemt

månedlige betaling - det er fint!

Reply from If Skadeforsikring

Hej Oleksandr. Tak for din fine anmeldelse, den påskønner vi meget.

super if

nemt, hurtigt, billigt og overskuelig

Hej Sabrina,

Tusind tak for anmeldelsen og vurderingen. Det er godt at læse, at du oplever besøget i vores webshop som vi ønsker det skal være.

God oplevelse

Købte nemt og bekvemt en motorcykelforsikring over nettet. Under fem minutter, så var det klaret.

Hej RB,

Det var alligevel hurtigt klaret. Vi er glade for, at det var en god oplevelse ved køb af forsikringen til din motorcykel. Så håber vi på en sommer med godt motorcykelvejr.

Det bedste forsikringsselskab

Jeg er meget tilfreds med Danske Forsikring for altid en fin behandling.

Hej Adam,

Tak for de fine stjerner. Danske Forsikring er bestemt også et godt forsikringsselskab – ja, jeg har selv været kunde hos dem i tidernes morgen. Men vi er nu glade for, at du har valgt at købe en forsikring hos If Forsikring i denne omgang.

hurtigt behandling

God og hurtig betjening

Reply from If Skadeforsikring

Hej Michael. Tusind tak for de 4 stjerner, samt beskrivelsen af din oplevelse med købet af din forsikring.
If Skadeforsikring

For ringe service fra IF ved skade af bagrude.

pas på med at smadre din bagrude i bilen og spøger if. om hjælp for det første får du at vide du ryger 3 trin ned i anciennitet vi spurte til en lånebil Jeps den fandt de jo så også men glemte at fortælle min kæreste vi selv skulle betale for den det er noget af en trussel med hele 3 trin ned for et beløb på 3800kr selv om vi har den udvidet gladskade hvad hjælper en Fiat forsikring lige
PS HAR VÆRT KUNDE VED JER OVER 10ÅR UDEN EN SKADE SÅ FÅR MAN SÅDAN EN BEHANDLING .OVERJER KLART AT FLYTTE FORSIKRING NU
M.V.H John Hansen

Hej John,

Vi er glade for, at du er kunde hos os og har været det i over 10 år. Vi behandler dog ikke kunderne forskelligt ud fra hvor længde de har været hos os, men vi vil gerne få vores skadeafdeling til at kontakte dig og gennemgår din skadessag med dig. Vi skal blot bruge et police-, kunde- eller cprnr. på dig samt et telefonnummer – du kan sende oplysningerne til mail: kontakt@if.dk

overskueligt

Nemt at finde frem til den selve den lovpligtige hundeansvarsforsikring uden at skulle igennem flere andre muligheder for sygeforsikringer mm. billig og overskueligt

Hej Anne-Mette
Tak for de venlige ord omkring vores webshop, vi er glade for du fandt den ønskede forsikring, hurtigt og nemt. Venlig hilsen Liselotte

Review by confirmed purchaser

Forsikring man kan stole på

mega tilfreds kunne i 3 år , godt kunde service

Hej Senad,

Det gør godt at høre. Jeg skal lade din ros gå videre til vores folk i kundeservice og så håber jeg på et godt samarbejde i årene der kommer. Tak for anmeldelsen.

Super service - Imødekommende og ingen problemer

Vi har nu været kunder hos If i ca. 6 år. I den periode har vi adskillige gange haft brug for hjælp. Nogle år har vi været "skadesfri" andre år har vi flere gange haft brug for dækning.
Vi har aldrig oplevet andet end imødekommende og yders kompetente samt servicemindede konsulenter - der har aldrig været bøvl eller tvister og vi har gang på gang fået indfriet vores forventninger til, hvordan det burde være at være kunde hos et forskirningsselskab - nogle gange endda over forventning.

Kan kun medgive vores varmeste anbefalinger herfra.

Reply from If Skadeforsikring

Hej Kalle. Mange mange tak for dine varme anbefalinger og roser til vores medarbejdere.
Det er en fornøjelse, at høre om jeres gode oplevelser af os, når i har haft brug for hjælp.
1000 tak for den flotte anmeldelse. Venlig hilsen Liselotte

Review by confirmed purchaser

billige forsikringer, og god service

jeg havde en rigtig god oplevelse med if, jeg ringede ind til dem, og de var hurtige til at finde og besvare mine spørgsmål

Reply from If Skadeforsikring

Hej Maiken. Tak for den gode anmeldelse og fordi du tog dig tid, til at fortælle om din gode oplevelse med vores kundeservice, det gør os stolte. Venlig hilsen Liselotte

Forsikringen for Alle.

Skulle du få brug for en forsikring, så brug If skadeforsikring, så er du sikkeret en god forsikring hele livet.

Reply from If Skadeforsikring

Hej Anne. Sikken en flot anmeldelse du har givet os, den er vi meget glade for.
Tusind tak for de 5 stjerner. Venlig hilsen Liselotte

trist med online bestilling

upersonlig bestillings form

Hej Jacob,

Beklager bestillingen via vores webshop ikke falder i din smag. Det er selvfølgelig et temperamentsspørgsmål, så derfor kan køb af forsikringer hos If også ske ved at kontakte vores kundeservice på telefon 70 12 12 12 eller ved at få besøg af en sælger. Det bliver ikke mere personligt end det.

Review by confirmed purchaser

Godt tilbud på ansvarsforsikring til hund

God pris, tilfreds med månedlig betaling

Hej Nanna,

Godt du fandt en god og billig forsikringsløsning til din hund hos os. Månedsbetalingen giver lidt luft i budgettet. Du skal have tak for anmeldelsen.

Lad os nu se!!

Kan først bedømmes efter en situation hvor man har brug for IF. Erfarings mæssigt er det jo der problemerne opstår, havde det bare været den samme person som solgte forsikringen som behandlede skaden så var der jo ingen grænser for erstatningen!.

Reply from If Skadeforsikring

Hej Robert. Tak for de 5 stjerner, det påskønner vi. Hvis du skulle gå hen og få brug for din forsikring, vil vi naturligvis gøre alt, for at hjælpe dig hurtigst og bedst muligt.

Review by confirmed purchaser

Super gode og billige forsikringer

Forsikringerne og prisen fejler intet. Har samlet alt hos if. Når jeg ikke kan give fem stjerner, skyldes det en henvendelse til kundeservice, hvor jeg stiller er meget konkret spørgsmål, der af medarbejderen besvares med "det formoder jeg ikke". Formodninger kan ikke bruges. Viden kan! Det vidste sig så hun formodede forkert. Og online systemet vidste bedre.

Hej Camilla,

Tak for dit skriv – og dine stjerner. Vi er glade for, at du har valgt at samle dine forsikringer hos os. Jeg har tilladt mig, at kigge nærmere på det udsagn du skriver om – ”det formoder jeg ikke”. Jeg er glad for at kunne læse, at det ikke er skrevet i forbindelse med spørgsmål omkring hvad vores forsikringer omfatter og dækker, men ”kun” om hvordan en forsikring kan opsiges i et andet forsikringsselskab. Selvfølgelig skal du også have et klart svar på det, men med de lidt mere specialiserede forsikringsselskaber er der som oftest en anden opsigelsesprocedure – som der også viste sig at være i dette tilfælde. Men det er hermed ordnet, så dine forsikringer bliver opsagt som ønsket og overgår til os fremadrettet.

Jeg er IKKE tilfreds

I forbindelse med at jeg skiftede bil for ca. 2 år siden forsøgte jeg at tilmelde min forsikring til månedsvisbetaling. Det gik helt galt. I kunne ikke finde ud af at den var tilmeldt PBS, og I sendte ingen girokort, jeg måtte selv ringe for at "få lov til" at betale beløbet ved at overføre til Jeres konto. Lige pludselig var jeg bagud, og så var jeg forud, I kunne ikke finde ud af det. Til sidst tegnede I en helt ny police for at få det til at køre, MEN med årlig betaling. Så skiftede jeg bil igen. Jeg skrev om bilskifte til Jer og sendte min nye reistreringsattest og bad om at få besked. Jeg trak en fors.oversigt ud her stod der ingen bil. Jeg måtte igen ringe til Jer for at få bekræftet at bilen var forsikret. Jeg har stadig ikke modtaget policen, og I lovede at kigge på prisen men jeg har ikke modtaget noget. Dog fik jeg en mail om at min sag ligger i venteposition og er forsikret, men jeg er ikke tilfreds med behandlingen. Jeg er ved at flytte og skal også tegne indboforsikring men jeg indhenter tilbud på mine 3 forsikringer andet sted også

Reply from If Skadeforsikring

Hej Pernille og Susanne. Tak for den behagelige samtale over telefonen, jeg er meget glad for, at vi fandt en løsning, som alle er tilfredse med. Vi sørger for, at policen bliver tilsendt med det samme.

Nemt

Jeg bestilte en tillægsforsikring da jeg havde købt ny campingvogn. Det forgik nemt på hjemmesiden som var overskuelig og ligetil at gå til.

Hej Helge,

Tak for dine stjerner. Vi er glade for, at vores tjenester på hjemmesiden virker efter hensigten og er nemme at gå til.

Review by confirmed purchaser

Nemt at bestille via internettet

Det er nemt at bestille via internettet og meget brugervenligt.

Hej Theis,

Vi er glade for at brugerfladen i vores webshop er nem at arbejde med. Du skal have tak for din anmeldelse.

Hurtigt og informativt

Blev betjent hurtigt og fik de svar jeg skulle bruge i forhold til valg af forsikring, kan kun anbefale If.

Hej Anders,

Tak for dine ord og anmeldelse. Det er godt, at samspillet mellem kundeservice og købet i webshoppen gav en god oplevelse. Det er vi selvfølgelig glade for.

rigtig god forsikring

jeg synes den er rigtig go og den er ikke så dyr som nogen af de andre
de mangler bare en heste forsikring men ellers er jeg rigtig glad for den :) er fuldt ud tilfreds

Hej Tanja,

Du skal have stort tak for din pæne anmeldelse. Vi er stolte over, at være konkurrencedygtige og gode på samme tid. Jeg lader ønsket om hesteforsikringen gå videre til vores produktafdeling – hvis du ikke allerede har fundet et godt forsikringsselskab til din hest, så kan du eventuelt prøve hos Concordia Forsikring.

god forsikring

Hurtig nem forsikring da det er min første forsikring jeg har tegnet

Reply from If Skadeforsikring

Hej Michael. Vi er meget glade for den flotte anmeldelse du har givet os.
Tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse af vores webshop.

Det virker efter hensigten

Det vil jeg gøre.

Reply from If Skadeforsikring

Hej Senus. Tak for de 4 stjerner, dem påskønner vi. Det er godt at høre, at vores webshop lever op til dine forventninger.

God kundeservice

God kundeservice

Reply from If Skadeforsikring

Hej Ashu. Tak for de venlige ord, dem er vi rigtigt glade for.

Udmærket

Lige efter bogen.

Hej Louis,

Tak for din bemærkning - det er dejlig kort og præcist. Tillykke med den nye forsikring.

Hurtigt og effektivt

Bestilte forsikring over nettet uden problemer eller svinkeærinder. Modtog policen 2 dage senere og alt var i orden. Helt tilfredsstillende.

Reply from If Skadeforsikring

Hej Kathleen. Tak for de rosende ord, dem påskønner vi meget.
Det er dejligt, at dit køb levede op til dine forventninger.

Ikk godt nok.

Kontakten: Ok
Men hvad så?
Vi skulle have lavet noget om ?
Det tog over en måned før vi fik den nye police, og vi ringede MINDST 6-7 gange hvor vi hver gang fik af vide nu var den der. Først
Sidste gang hvor vi sagde vi var nød til at tegne et andet sted blev det i orden.

Men eller ok.

Hej Jesper,

Det er korrekt, at der har været lidt længere sagsbehandling ved oprettelse af forsikringerne end normalt. Jeg kan se, at de oprindelige forsikringer var fejloprettet i forbindelse med købet i vores webshop. Da forsikringerne både skulle genoprettes og der skulle fortages en helbredsvurdering af vores sygeplejersker, så gik der lidt længere tid end hvis det hele havde været oprettet rigtigt fra starten. Vi er glade for, at i nu har policerne og de er i orden.

tilfredsstillende

Det gik nemt, hurtigt og rigtig idet overblik. Bestilte over min mobil på nettet. Jeg fik en police efter et par dage så nu er hunden og jeg glade:-)

Reply from If Skadeforsikring

Hej Kasper. Det er en fornøjelse at høre du fandt vores hjemmeside nem at bruge, og at både vovsen og dig nu er glade. Tak for din fine anmeldelse.