[REPLY]
Der er ikke så meget at komme efter.
Leveringen er lige lovlig grov, især når man bor 5 min kørsel fra et af varehusene men desværre ikke har bil. Desuden er der jo nogle ting, man alligevel ikke kan fragte med bil pga. størrelse og vægt.
Hjemmesiden er super nem at navigere rundt på, dog med det minus at når man når til indkøbskurven er det ikke altid, der fungerer som det skal, og at man desværre ikke kan bestille mindre ting leveret hjem til sig selv.
Ud over det har jeg ingen klager. Kvaliteten er helt i top, har aldrig haft noget der er gået i stykker, og som studerende på SU har jeg utroligt mange Ikea ting ;)
Der er gode prisklasser at vælge imellem, samt et stort udvalg der ofte bliver opdateret. At rende rundt i varehuset i Odense er sgu også lidt hyggeligt. Medarbejderne i bistroen er super sjove og maden er også helt okay.
Dog ville jeg ønske at de mørke møbler ikke kostede tre gange så meget som de kedelige lyse, men hey, man kan ikke få alt ;)
Det er fragtprisen, der trækker ned her.
Var i Ikea og købe to boxmadrasser med tilbehør til 10030 kr inkl levering. Da varen bliver leveret fra butikken i Aarhus, mangler der alle benene til sengene. Da jeg kontakter varehuset og beder dem om at sende nogle ny således vi kan få samlet sengene får jeg beskeden at jeg selv kan komme ud og hente dem i en anden type, da de har solgt en vare de ikke havde på lager.
Så selv om jeg har betale 390 kr i levering skal jeg nu selv køre fra Randers til Arhus for at hente mine manglende vare.
Rigtig dårlig service. Sidste gang vi køber varer fra Ikea. Ikea kan absolut ikke anbefales. 1 stjerne herfra.
Mogens Østergaard and Helle DG found this review useful
I used their home delivery service to get some furniture. I was unable to get time off work for the delivery slot they allocated me, so I rang them to change it. I was on hold for around 45 mins on an 0845 number to get it changed from Tuesday to Friday. I came home from work on the tuesday to find that delivery had been attempted. I was furious that I had spent money trying to get a delivery slot changed and they hadn't even done it properly. I was able to change it with the courier, luckily but sent a complaint to Ikea. A woman phoned me regarding my complaint and treated me as if I was stupid and I had gotten it wrong! When I explained I had recieved an email that confirmed the Friday delivery slot still no apology. Would not use again.
Har købt en fin reol, får den bragt hjem for 395 kr
Har ryddet stuen og pakket alting ud og så er der ikke en skrue i pakken
Ringer til ikea der siger at enten skal jeg komme ud med det hele igen (60 kg som jeg ikke selv kan transportere) eller også vil de sende det i løbet af 2-6 arbejdsdage
Hvad kan jeg bruge det til???????
Næste gang må jeg jo bede om at få det hele pakket ud derude og tjekket for om alle dele er der, hvis alle gør det vil det nok vække jubel
Mogens Østergaard found this review useful
Bestilte en stol på hjemmesiden. Hjemmesiden er nem at håndtere og enkel at finde rundt i. Den kom idag d.26 som lovet. Jeg kunne følge pakken på hjemmesiden. Fragtmanden var super sød. Stolen var solidt pakket ind, og jeg skulle bare skrue ben på, og det var jo ingen sag. Stolen kostede 599 kr. Fragten kostede 295 kr. Halvdelen af hvad stolen kostede! Og det var kun så "billigt" fordi den vejede under 35 kg. Og det er simpelthen for meget. Så kun 4 stjerner.
Jacob found this review useful
Da vi købte vores ret store klædeskab i IKEA, takkede vi ja til at lade IKEA's partner Asermo samle skabet. Dette ville ifølge IKEA's sælger koste 2700 kr. Vi syntes dt var dyrt, men efter sælger havde fortalt hvor stor opgaven var, besluttede vi at lade asermo samle skabet - hvad sælger IKKE fortalte var, at de 2700 kr var en vejledende pris og at Asermo arbejder helt uafhængigt af IKEA, og at man derfor selv skal tjekke prisen med Asermo. Vi får, efter asermo har udført opgaven, tilsendt en regning på 6400 kr, hvilket vi naturligvis klager til IKEA over med det samme, da vi mener vi er blevet groft villedt. Havde vi vidst at prisen kunne være højere ende de 2700 havde vi slet ikke købt denne service i første omgang.
IKEA ignorerer denne præmis og svarer blot, at dette er en sag mellem asermo og os, og at de ikke vil gå i dialog om prisen.
Helt igennem elendig service og meget overraskende ansvarsfralæggelse fra IKEA's side. Tænk jer godt om inden i handler større ting med IKEA
Lars Holm and Mogens Østergaard found this review useful
Okay ting til okay priser, og det er sjovt nok at skulle samle nogen ting selv
Men den nye butik i Odense fx. er for stor og forvirrende, og jeg kan heller ikke lide navnene på de forskellige ting.. Men det er nok bare mig der er underlig
Bestiller 2 reoler på hjemmeside.
Ikea bekræfter med dato og leveringstidspunkt.
Da jeg ved, at reolerne ikke er på lager i hverken Tåstrup eller Gentofte, kontakter jeg deres kundecenter for at høre om jeg VIRKELIG kan regne med, at jeg får mine 2 reoler leveret.
Nej da .- det kan jeg da IKKE!!!!!!! på trods af deres bekræftelse!!!!
Jeg kan måske regne med at blive ringet op - og ordren måske skal annulleres.
Kundecenter kan ikke engang tjekke i computersystemet om reolerne er "øremærket" til min bestilling, for den ting foregår heeeeelt ovre langt væk i Sverige!!!!?????
Resultat.
De har bekræftet ordren, kan ikke levere og bestillingen er nu annulleret, og jeg har spildt en masse kostbar tid. Nu må jeg finde reoler et andet sted.
Fuldstændig amatøragtigt og uprofessionelt!
Mogens Østergaard and Helle DG found this review useful
Jeg er sådan set ovenud godt tilfreds. Måske er det bare fordi jeg er vestjyde, så jeg ikke er vant til den slags. Men jeg vil ikke tage IKEA for givet. Det er sgu et herligt sted.
Min lokale IKEA er i Taastrup. Det er den nærmeste. Det er kraftedeme stort. Man får altid en sjov tur, for der er altid så mange mennesker, og chancen for de dummer sig, eller deres unger gør, til min store morskab, er ret stor. Det er fedt.
Hvis ikke der var lysende pile på gulvet ville jeg aldrig kunne finde rundt, men de gør det godt med små "kort" over det hele, så man kan se hvor man er og hvor man skal hen. Eneste minus er, at der burde være flere smutveje. Hvis man mangler en lille ting, bruger man hurtigt en helvedes masse tid på at mase sig ud fra varehuset.
Pluk selv er genialt. Et koncept som jeg ikke har prøvet før. Lav en indkøbsliste og tøf rundt i deres lager med en vogn og pluk de ting du mangler. Det er smart. Møblerne er ganske udmærkede. De er hvad man kan forvente til prisen. Det fede er at man faktisk selv kan sætte et præg på hvad man har.
I jysk kan man købe møbler med åndssvage navne som Poul, Preben eller Ulla eller hvad fanden det altsammen hedder. Navnene er sådan set også ligegyldige. pointen er at møblerne er i orden. Herhjemme har jeg haft meget svært ved at indrette. Men IKEAs sortiment hjalp, idet man selv kan købe moduler til hvad man har brug for. Det vil sige man faktisk kan fuldstændig skræddersy sin indretning. Så alt passer til det man skal bruge det til. I dag er TV borde jo ikke mere end måske 30cm høje. Det er jo latterligt! Vægophæng er ikke noget for mig. Så jeg købte nogle reoler, som jeg satte sammen, købte fødder til som der også var et udvalg af og satte det sammen som jeg synes det skulle være.
IKEA Taastrups ansatte er flinke og sjove. Et eksempel er mig og en kammerat skulle have en hotdog hver. Gutten i bistroen satte den første hotdog op på disken. Hvor min kammerat jo vidste det var hans, så han greb ud efter den, men så sagde ham i bistroen "nej det er til mig". Min kammerat faldt for vittigheden og det gjorde jeg også. Det var sgu en god griner. Godt landet!
Check-ud-selv kasser er rigtig smarte. Det kan selvfølgelig udnyttes af fuskere. Men IKEA vælger at stole på kunderne og se det bedste i folk. Det synes jeg er fedt. Det giver en tryghed og åbenhed, så man ikke føler sig overvåget totalt.
Så er der restauranten. Jeg forventede, at man selv skulle lave maden. Sådan næsten. Det er jo IKEA. Samle selv mekkaet. Men heldigvis var alt lavet og udvalget var stort. Alt fra kager til varme retter. Jeg har efterhånden spist mange kødboller i Ikea. Fantastisk.
Og deres bearnaise sovs er fantastisk.
Alt i alt, så er jeg rigtig glad for IKEA i Taastrup. Jeg kender ikke til andre, men jeg antager at de også er fine steder at være og handle. Jeg mangler stort set aldrig noget, når jeg tager i IKEA. Men alligevel formår jeg at flå budgettet i tusind stykker fordi man jo lige "får en god indretnings idé"....
Keep up the good work! Vi ses! Jævnligt.
Nåja! Kom da lige i tanke om hvorfor jeg tog derned i dag..,. For et par måneder siden, bestilte og betalte jeg for hjemtransport. Men jeg kunne ikke få en transport mand før efter et par dage. Dum som jeg jo er, troede jeg man bare skulle vente til der var en mand ledig med en vogn. Anyway... Jeg fik at vide, at jeg bare skulle besøge Retur afdelingen for at få pengene tilbage jeg havde lagt ud.
Jeg fjols glemmer alt om jeg har penge til gode, til der dukker en IKEA kvittering op i min tegnebog, i min søgen efter kontanter til mere alkohol på en bytur, godt halvanden måned senere... Jeg tager min ramponerede, slidte og krøllede kvittering med ned i Retur og fik mine penge tilbage med et smil. Fik dog at vide, at jeg liiige skulle være lidt hurtigere ude næste gang. Ja selvfølgelig! Jeg tog jo også en chance. Men jeg blev alligevel retfærdigt behandlet. Så var der lige 390kr lige ned i foret, som jeg for længst havde afskrevet som tab :-)
Har ventet over en time i ikeas vare udlevering. Andre vi har snakket med har ventet halvanden time. Dårlig stil.
Jacob found this review useful
Jeg er rigtig glad for butikken og hjemmesiden. Jeg indrømmer gerne, at min lejlighed er det rene IKEA, men en ting er jeg dog ked af - At man ikke kan bestille produkterne over internettet. Selvfølgelig er der enkelte ting, men de produkter jeg tænker på er alt fra sengetøj til rammer. Ja, mindre produkter. Det er virkelig synd for det er der hvor Jysk så vinder mine køb, men ellers kan jeg rigtig godt lide konceptet.
At komme i varehuset er super. men jeg have en pakke med en ris i. Men på ikeas hjemmeside. kan man udfylde en form med data om varen og købet. men i "skriv dit spørgsmål" kan jeg ikke skrive noget men jeg kunne flyt noget over. Men man kan jo ikke regne med alle folk kan regne den ud.
De er gåret fra 4 til to nu, grundet at jeg i en butik så en vare den vil ikke komme på lager i den butik. men den var andre steder i landet og de vil ikke hent den hjem til den butik jeg er i. Men jeg kan kører rundt i landet. og den var fremme som demo var og ikke noget med at sælge demo varen for de skulle jo af med dem. Det kan jeg ikke helt forstå. alle andre steder jeg handeler der vil de godt hent nogen ting hjem fra en anden afdeling. Men ikke ikea.
rene
Jeg købte køkken. I Ikea Gentofte.
De var også rigtig flinke når de skulle sælge.
Men efter 1 mdr begyndte bordpladen " bøgetræ" at flække flere forskellige steder, de påstod at var montages fejl fra egen side af. De glemte var styk som var savet af. men det var også flækket. Sagde de var for de jeg glemte at veligeholde dette styk.
Havde flere tømmer og sneker mester ude
De sagde alle sammen ikke var montage skyld men dårlig bordplade. De emails jeg fik fra dem var så frække så man tror det løgn, prikken over i. var det brev jeg fik til sidst.
Som der stod jeg var åbenbart for dum til forstå email så de var nød til sende afslag på brev.
Og deres mad så ulidligt jeg engang ku finde på give til en gris.
Så køb aldrig mere for et beløb, vis går i stykker ka smides ud.
IKEA Bryster sig af stolte traditioner, men lider af metal træthed. Efter at svenske medier valgte at lange hårdt ud efter Ingvar Kamprad i en ikke så fjern fortid, valgte IKEA Koncernen at ombygge en række af sine varehuse, heriblandt IKEA i Tåstrup ved København.
Ombygningen har ført til at man som kunde ledes af en labyrint igennem afdelingerne, med få eller ikke eksisterende muligheder for at slå genvej gennem afdelingerne; som er påklageligt specielt for gangbesværede kunder.
Dernæst kommer at elevatorerne tidligere kun kunne bringe folk opad og ikke nedad fra restauranten, hvilket igen munder ud i at gangbesværede har trange kår; det har de nu rettet op på ved mit sidste visit, men sikken frustration at skulle støtte en gangbesværet ned af trapperne.
Parkeringspladsen henleder tankerne til det sydlige Europa, hvor varebiler og ikke invalide biler glædeligt holder parkeret i hele tidsrummet for deres indkøb på handicap pladserne. Forklaringen fra Kirkens Korshærs varevogn er at der ikke er læseplads nok i de almindelige båse. Hvilket jeg godt kan se, "Bilka buler" er ingenting i forhold til hvad et ophold på IKEAs P-plads kan føre til.
Måske skulle IKEA genoverveje deres indretningsidéer...
Mogens Østergaard found this review useful
Det er altid let at finde det man skal bruge. Og nemt at samle de møbler som har brug for at blive samlet :)
Elsker at gå i IKEA! Det billigt, og lige til at finde ud af...
Dog synes jeg at IKEA i sverige har lidt mere at byde på, og her snakker jeg sådan nogle POAW tilbud.. Kunne godt bruges lidt mere i DK! Men ellers, så er IKEA der hvor jeg skal købe mine møbler når jeg engang flytter hjemmefra :)
Fredag den 14 september. Var jeg i ikea for at købe en seng. To af delene skulde hentes i udleveringen. Men der var meget lang kø, og efter at have ventet 1½ time var mit nummer endnu ikke kommet på skærmen og personalet kunne ikke sige noget om hvornår den ville komme. Jeg var derfor nødsaget til at køre hjem med tomme hænder, da jeg havde små børn med som skulle i seng.
Lørdag morgen ville jeg gøre endnu et forsøg på at få mine ting. Så jeg ringede til jer og forsøgte at få jer til at levere det da det jo var jer der dagen for inden var skyld i at jeg ikke kunne få mine ting med hjem. Da dette blev afvist bedte jeg så om at få bekræftet at varene var klar til afhentning hos udleveringen inden jeg igen kørte en tur på 90 km. Jeg fik da efter et stykkes tids ventet at vide at min ordre ikke var der, formentlig fordi at den var kørt tilbage igen, og jeg måtte bare komme der ud igen. Da jeg så kom til vareudleveringen og expedienten havde undersøgt sagen fik jeg at vide at i slet ikke havde tingene her men på et andet lager. Men om han ikke bare skulde sende det.
Det sage jeg jo tak til. og fik at vide at den ville komme først på ugen. Nu er der gået 3 uger og venter nu på at den skal komme sidst på ugen. Det er under al kritik at jeg må køre 2 gange forgæves når jeg enda forsøger at ringe og sikre mig at alt er som det skal være inden jeg køre, samt at jeg selv må tage kontakt flere gange for at få at vide at den er forsinket.
Ikea indviligede så i at kompensere for den ene af de 2 spildte køreture efter skats gældene takst. men når det så kom til sagen ville de ikke dække efter den gældene takst som er 3,8 kr/km. men fandt så en takst for kørselsfradrag på 2,10 kr/km, hvilket jo ikke godtgøre min kørsel. Det betyder jo ikke så meget i kroner og øre, meeen det godt nok småligt. Så nu er der bare at håbe på at det så bliver i den her uge sengen kommer.
Mogens Østergaard found this review useful
I dag var jeg i IKEA, Tåstrup for at købe 3 låger til køkkenskabe. Hjemmefra havde jeg undersøgt at tingene var hjemme og hvor de var. Trods dette skulle jeg gennem hele butikken for at komme til afdelingen for "Tag-selv-møbler".
Her kunne jeg så konstatere at lågerne skulle hentes udenfor butikken.
Efter at have stået i kø i en time, for at få lågerne - måtte jeg opgive og bad om at få en kreditnota.
Måtte opgive at få det købte med hjem og forlod butikken.
Alt i alt tog det ca. 2 timer i IKEA - kun for 3 låger. Og det selvom det hele var undersøgt hjemmefra og der derfor ikke var brug for hjælp hos personalet.
Det varer længe inden jeg kommer i IKEA igen.
For en billig penge kan man købe udmærkede møbler hos Ikea. De holder så ikke så længe, men det er virkelig fint at unge mennesker kan købe møbler, som fremstår flot og fint i deres nye hjem eller værelse. Somme tider er det dog lidt vanskeligt at samle møblerne, idet brugervejledningerne er mangelfulde, men det kan Ikea ikke gøre for. Desuden er der ofte alt for mange børnefamilier, der er ganske lydhøre...men det er jo også hyggeligt med lidt larm og spektakler. Jeg kan kun anbefale Ikea!!
Handler af og til i ikea, da jeg ofte synes man kan finde nogle fine ting til rigtigt billige priser, det ville dog ikke gøre mig noget hvis kvaliteten havde været en smule bedre, selv hvis det skulle koste lidt mere :) - lige nu har jeg f.eks en ikea reol, som efter 1 år er begyndt at se lidt slidt og ridset ud, synes det er er hurtigt - men tja, man får hvad man betaler for - og den kostede vel sådant set heller ikke mere end det halve af hvad den havde kostet alle andre steder, så jeg må jo bare ud i ikea og have mig en ny :) - det er et fint nok koncept.
Ikea skal derfor have 4-stjerner fra mig, da jeg synes at det er til at leve med kvaliteten, i og med deres ting er så billige!
Bitten Bech found this review useful
Købte halvdelen af stumperne til en stålreol for et lille års tid siden.
Da vi ville supplere - var de ikke på lager, og da vi spurgte ind til hvornår de ville komme på lager, var svaret efter 2 ugers ventetid, at de var gået ud af produktion !
Nu ryger skidtet på genbrugspladsen som gammelt jern, og vi køber en ny reol hos onkel Harald.
Jeg har stort set købt alle mine møbler i Ikea... Billige og god kvalitet(Især til prisen). Personalet har altid været hjælpsomme og flinke og leveringer kommer til tiden.
Har bla. købt en reol jeg først fandt i et andet bolighus som ikke kunne leverer den alligevel, hvilket jeg selv måtte finde ud af efter en lang kamp med deres kundeservice. Jeg fandt den til gengæld i Ikea(Ved ikke hvorfor jeg ik bare tog derud til at begynde med)... Ikea leverede den til tiden uden problemer!
Tager bare direkte i Ikea for fremtiden:)
Hos Ikea er der ingen slinger i valsen, sitet er nemt og overskueligt og virker professionelt og stabilt.
IKEA er fantastisk til dem, som vil have deres møbler billigt og holdbart. Alle mine rum er indrettet med IKEA møbler. God service!
Meget dårlig service grundet manglede af levering køkken bord plade, og så kom de øvrige køkken dele heller ikke til den aftalte dato og tidspunkt. Orden på køkkenet er sket igennem ikea Taastrup.
Almindelige dødelige har jo ligefrem råd til møbler når IKEA er opfundet. God service og godt udbud i IKEA i Århus.
Jeg havde et bord som gik i stykker, da der var en fejl på en af brædderne, hvilket jo kan ske engang i mellem. Jeg skrev til Ikea og sendte billederne af skaden. Der gik dog 4 dage inden jeg fik svar, men det var jeg klar over da svartiden stod på deres hjemmeside. Jeg var i tvivl om noget angående deres svar, så jeg skrev til dem på deres chat og hun tog sig personligt at opgaven og sørgede for at mit svar blev ekspederet hurtigt. 10 min senere ringer hun og siger, at de sender et nyt bord til min adresse (uden beregning) og at de bare skal have det gamle med retur. Aldrig har jeg oplevet så god service før!
Dejligt bredt udvalg til udemærket priser, dejligt med udstillinger
gode møbler der er nemme at samle og med fine brugsanvisninger
il sito è ottimo, lo uso come catalogo per guardare le caratteristiche die prodotti e confrontarli tra di loro, poi con le idee chiare in testa compro all'ikea a colpo sicuro, senza perdere tempo a guardarmi in giro. Nel fine settimana c'è sempre un sacco di gente e non è possibile guardare i prodotti con calma
Vi har handlet mange ting i IKEA Taastrup gennem årene. Tre x køkkener, møbler til stue, spisestue, soveværelser, børneværelser, havemøbler, køkkenting, brugsting, tæpper, persienner mv.
Nu har IKEA Taastrup så været igennem en kæmpe renovering - hvilket de sikkert mente var nødvendigt - men hold nu op... Vi orker simpelthen ikke at ta' derud mere!
Man bliver ledt 80.000 kilometer rundt i hele butikken - selvom man måske lige skal købe en lille dims til sin seng eller lign. Så får man af vide, at man bare kan bruge "selvbetjenings-kioskerne" - hvilket nu er et fint nok tiltag, men hvorfor kan man ikke bare få lov til at gå direkte ind i butikken, videre ind til varelageret (ved kasserne), finde en selvbetjeningskiosk, bestille sin vare, betale og køre til vareudlevering - uden at skulle hele bygningen rundt. Vi fik bare svaret "Det fungerer meget bedre sådan her".
Før i tiden kunne der godt ryge nogle ekstra ting i kurven - impulskøb, men nu tar' vi bare, det vi skal ha' og styrter igennem etagerne for at komme ud.
Indretningen er superforvirrende (sådan er det nok med alting - med forandring), men vi syntes overhovedet ikke det er logisk eller "smart".
Så vi har nok opgivet IKEA lidt. Nu har vi så ikke IKEA møbler længere - kun på børneværelset.
Vi skulle ud at købe en skummadras til vores søn igår, og det tog simpelthen en krig og en madpakke og få købt/bestilt/hentet en enkelt madras til 350 kroner. Så indviklet burde det ikke være. Det der tog længst tid, var dagsvandringen rundt i hele butikken for at komme ud.
Dog har vi altid syntes at retur-afdelingen har fungeret rigtig godt - trods lange køer indimellem. Men sådan er det, og det tar vi med. Der har aldrig været noget brok eller "det kan I ikke levere tilbage".
Jacob and kunde found this review useful
Lørdag formiddag, skal jeg ud og have et tv bord.. Som det opfordres til på hjemmesiden tjekker jeg at de har varen på lager (grøn markering 4 stk på lager) og kører den halve time derud.. Jeg kan ikke lige finde det, hvor det burde ligge, men i informations-øen bekræfter ekspedienten at det er der, men må også konstatere at det ikke passer.. Jeg har jo så brugt benzin og mere end en times kørsel for ingenting. Nå men alle kan jo lave en fejl og så må de jo sende et til mig uden gebyr, men NEJ.. "Det er bare ærgeligt" som ekspedienten (Simon) smågrinende siger.. Mage til ubehøvlet og inkompetent service har jeg da aldrig oplevet.. Handler der aldrig igen og vil gøre alt hvad der står i min magt for at andre heller ikke gør.. håber det er kr. 295,- i porto værd for IKEA.
Herdis Larsen found this review useful
Det er lørdag eftermiddag, og mens vores ene barn er til fødselsdag kan vi lige nå i IKEA og købe et garderobeskab til et børneværelse. Vores 3 andre børn og en nabopige er afleveret til venligt personale i Småland, og vi sætter kurs mod afdelingen med garderobeskabe. Vi ved nogenlunde hvad vi vil have og får super effektiv hjælp af Anders L. til at få printet lister med alle varer og komponenter, så vi kan finde det i tag-selv-reolerne.
Der er mange mennesker ved alle kasser, men vi vælger den forkerte. Efter at et par kunder langsommeligt er blevet ekspederet kommer to kvinder til kassen med lidt småting og en seddel på noget til vareudlevering. Så siger kvinderne, at de ikke er helt sikre på, at de har fået det hele med, og ikke helt ved hvor de skal finde det. Ekspedienten ved kassen vælger at finde sin telefon frem og ringer til nogen i kundeservice. Han forklarer problemet og taler i flere minutter med kollegaen om den manglende vare. Der er endnu ikke scannet nogen af kvindernes varer ind, men i stedet for at bede dem trække til siden, mens de finder det de mangler, så går den ene kvinde ned til lagerreolerne mens den anden bliver stående og venter.
Jeg spørger om ikke han kan ekspedere nogle andre af de 5-6 kundevogne, der har samlet sig i køen. Det svarer han ikke på. Jeg siger "der står mange i kø, kan du ikke ekspedere den næste i køen" (det er mig, og mine varer ligger på båndet). Stadig ingen svar. Jeg siger det med ret normal stemmeføring, men det er åbenbart ikke nok til at han kan høre mig, eller også vælger han bare at ignorere mig.
Ekspedienten når endnu engang at tale i telefon med en kollega enten lige inden eller lige efter kvinden kommer tilbage, og flere i køen slår som jeg ud med armene, og beklager sig over ventetiden. Der står nu mindst 12 vogne i køen, og mens vi har ventet på denne ene ekspedition, har min kone nået at hente 4 børn i Småland OG købe kanelsnegle, så de vender tilbage til køen inden det bliver min tur.
Da jeg så kommer frem til kassen, så siger ekspedienten Sasa at jeg skal lade være med at råbe ad ham. Det siger jeg , at jeg bestemt ikke har gjort, men at jeg synes det var meget forkert, at han ikke henviste kvinderne til det servicepersonale, der går rundt blandt tag-selv-reolerne og hjælper dem, der ikke kan finde de rigtige ting, når der står så mange mennesker i kø. Han fastholder, at jeg ikke skal råbe ad ham og siger han vil kalde på sin chef. Jeg råber stadig ikke, men jeg er sur over hans anklage og taler selvfølgelig meget bestemt til ham. Der står en anden mand klar til at overtage betjeningen af hans kasse, og han finder ikke anledning til at gribe ind. Det havde han nok gjort, hvis han havde oplevet, at kunderne råber ad ekspedienten (?).
Sasa kalder på en kvinde, som hedder Camilla, der kommer til og uden at høre på nogen forklaring siger, at vi må gå over til en anden kasse, når vi råber ad ekspedienten. Det vil vi selvfølgelig ikke, når vi har ventet i over 15 minutter, og køerne bare er vokset. Der er ikke lang tid til vores barn skal hentes fra fødselsdag, så vi siger, at vi ikke vil gå til en anden kø.
Jeg siger, at hvis ikke han vil betjene os, så må vi lade varerne stå, for så vil vi bestemt ikke handle der. Det skal vi bare gøre siger hun med det samme, og skubber vognen til side og siger at vi bare skal gå. Jeg tænker at hun ikke vil lade diskussionen gå ud over de andre kunder, som må vente, men i forhold til de mange minutter de allerede han måttet vente pga. Sasas prioritering, så er dette ubetydeligt. Da vi siger, at det forhåbentlig ikke er hendes alvor, efter al den tid vi har brugt i varehuset, vælger Camilla at hæve stemmen overfor os, og råbe af os, at vi skal gå ud. Jeg har ALDRIG oplevet lignende adfærd fra personale, hverken i IKEA eller andre steder.
Vi vil selvfølgelig ikke finde os i hendes behandling, så vi lader skab, låger, fyld og diverse andre varer for minimum 3.500 kr. I alt ligge og forlader butikken.
Da først vi er blevet afvist, og personalet begynder at hæve stemmen overfor mig, råber jeg helt spontant tilbage, så Camilla og Sasa vil have ret i at jeg har råbt ad personalet, men jeg har IKKE råbt ad Sasa mens han så helt bevidst lod en masse kunder vente og samtidig fuldstændig ignorerede opfordringer til at lade andre komme til mens kvinderne handlede færdig. Og jeg var meget bevidst om på INTET tidspunkt at blive personlig i min argumentation – før Sasa blev det på ubehagelig vis.
Vi har brugt en del tid på at forberede indkøbet, havde lejet en trailer på en lokal tankstation, da der ikke var mulighed for at booke hos jer, været i butikken i en time og oplevet fantastisk betjening ved valg af skabet. Anders L. Kaldte os dagens nemmeste kunder fordi vi så hurtigt lod os vejlede til et godt produktvalg.
Og så skal købsoplevelsen ødelægges af så afsindig mangel på overblik og situationsfornemmelse, at jeg ikke håber Sasa har været ansat ret længe, for det var håbløst. Hans performance undergås kun af Camilla, der på ingen måde havde til opgave at hjælpe kunden i den situation eller få tingene til at komme tilbage på sporet, så vi kunne komme af sted med vores varer.
Vi fik ikke det skab vi ville have – det vi skulle have brugt for at få indretningen på plads i løbet af søndagen, og humøret er helt i bund over oplevelsen og den hånlige behandling særligt Camilla udsatte os for, både hos børn og voksne. Og vi skal nu bruge en masse timer på at starte forfra i research og købsproces for at finde et andet skab.
I er sikkert i det store billede ligeglade med vores manglende køb for 3.500 kr. At vi i kælderen har IKEA hvidevarer stående til det køkken vi skulle have købt hos jer i løbet af efteråret betyder sikkert heller ikke meget for IKEAs regnskab.
Vores hus er praktisk taget fyldt med IKEA ting og vi har været glade kunder i mange år. Men sandsynligheden for igen at skulle betjenes af Sasa eller Camilla vil få os til at tænke en ekstra gang inden vi kører i IKEA Odense igen.
Så jeg vil opfordre jer til at overveje de instrukser Sasa arbejder efter: kasserne er til betaling og kundeservice er til kundeservice. En rolig tirsdag formiddag kan man måske blande tingene lidt, men der var virkelig ingen god grund til at prioritere således på månedens første lørdag eftermiddag.
Med venlig hilsen,
THC
Mathias Fruergaard found this review useful
Jeg havde købt en gynge-elg til min datter, men halen manglede desværre. Dette så jeg først da jeg kom hjem og samlede den nogle dage senere. Jeg ringede til deres kundeservice. Det var en smule besværligt at komme igennem, men da det lykkedes lovede de at sende en ny med posten. Dagen efter kom den og gynge-elgen er nu taget flittigt i brug herhjemme
Købte stol og sofa i ikea da vi kom hjem og skulle samle det kunne vi ikke sætte det ene ben på stolen, så ringede vi til ikea og de kom inden for kort tid med en ny vare som var 100% iorden, vi havde så glemt at gemme overtrækket så den fik chaufføren med igen, men så ringede vi til ham og sagde det og så vendte han bare om og kom tilbage.
Hver gang kataloget kommer hos os er der nærmest julelys i min kærestes øjne og vi elsker at tage et smut i ikea i odense
Jeg kan klart anbefale Ikea.
Vi har altid fået gode møbler igennem dem.
Vi har dog én gang oplevet at købe to kommoder mage til hinanden til 1000 kr. stk, hvor skufferne bøjede i bunden og ikke kunne bære noget - Selv håndklæder gik de ud af.
Men altid rigtig fedt sted, jeg bruger det som det første sted når jeg skal handle billige flotte møbler.
Købte en børnegitterlåge, som det viste sig ikke kunne bruges på stedet. Den havde været revet ud af indpakningen og skruet op, men fejlede ikke noget. Indpakningen var derimod ikke meget værd. Den blev taget tilbage uden problemer. Der står selvfølgelig heller ingen steder at indpakningen skal være intakt. - Købte så en anden model samme sted i Gentofte. Fin service.
Samtidig skal selvbetjeningskasserne også lige roses. Det er rigtig godt at man ikke skal stå i kø i lange tider mere. Det kunne tidligere godt få en til at undgå at gå i IKEA.
Har købt 2 malm kommoder og må da jeg har samlet skabene konstatere at overkanten på alle listerne mellem alle skuffer er synlig spåndplade og den ikke synlige kant er lakeret.(ikke samlet forkert)
Tager kontakt til IKEA hvor de efter 14 dage vender tilbage og informere at sådan er skabet også i udstillingen, men at jeg kan skille skabene ad og transportere dem til Odense 150km kørsel hver vej og få dem krediteret. Ingen fejl færdig slut. Tager endnu engang kontakt til IKEA for at få bekræftet at det virkelig er holdningen. Får nu fat i en ny medarbejder som også går i butikken og konstatere de synlige spåndpladekanter. Hun giver ret i at skabet er produceret forkert, og bestiller nye lister ved butikken i Odense hvor de er købt.
2 dage efter kontakter en medarbejder i Odense mig som siger de ikke har de "rigtige" lister og han mener at de er lakeret på underkanten for at tøjet ikke skal sætte sig fast i kanten. !!!!!!!!!
Imponerende!!! Ikea er så den eneste producent af kommoder i ind og udland som gør dette.
Så indrøm dog i har produceret listerne forkert, og kom med en løsning istedet for undskyldninger og bortforklaringer.
Sørgeligt!