[REPLY]
Nu har jeg nogle gange handlet i Imercos webshop og kan fortælle, at jeg er yderst tilfreds.
Eva
kan ikke gå nemmere bestille en elkedel lørdag, fik en om onsdagen .det er da meget fint , bruger helt sikkert siden igen
Ingen problemer.kom som lovet.
Det vil jeg gøre igen
Super nem måde at bestille varer på og hurtig levering.
Rigtig god oplevelse, bruger helt sikkert Imerco's webshop igen:)
Fik en mail med reklame om særlige tilbud. Bestilte varerne og wupti levering få dage efter. Nemt
Jeg har købt nogle fantastiske ting hos Imerco, billige, super fine, og leveret lige til min dør... Det skulle du også prøve :-)
Der manglede glasur på varen, det burde være tjekket. og for at få varen byttet fik vi 2 forskellige forklaringer og måtte selv bruge benzin da vi skulle bytte varen i en af deres butikker. Det var jo ikke derfor vi brugte webshop.
Så aldrig mere Imerco webshop
Meget venlig betjening, og hurtig rettelse af forbytning af varer til min fordel
Ikke noget at klage på, du kan rolig bestille, varen var pakket godt ind, der var også hurtig levering
Jeg bestilte nogle caféglas torsdag for en uge siden, at gik fint med bestilling/betaling og fik ordrebekræftelse. Ingen besked om, hvornår vareren var afgået, så man var forberedt på, hvornår de kunne modtages. Er så landet fredagen ugen efter - i fin stand.
ordren er gået fint, leveret til tiden, var i perfekt stand.
Alt fungerede til min fulde tilfredsstillelse. Tak for det.
Nem at finde ud af og levering var hurtig, kan fint anbefales
Hurtig levering og ingen problemer. Alt som det skal være.
det er super nemt at finde det man ønsker og bestille og leveringen foregår hurtigt og på en meget professionel måde,,, vil klart anbefale webshoppen og sikkert selv gøre brug af den igen selv.
jeg fik min pakke i dag fra imerco den var barer pakket så flot ind .skøndt
Havde set en vare på webshop, og gik i den lokale Imerco forretning i den tro, at jeg kunne købe til samme pris. Men de ville ikke sælge varen til den nedsatte pris, så jeg ringede til Imerco Webshops kundeservice for at høre, om de kunne sende samme dag, da jeg skulle bruge varen til en gave. Medarbejderen tjekkede om varerne var på lager, og dagen efter blev pakken leveret hjemme hos mig. Helt igennem prof behandling - modsat den lokale butik!
Det virkede perfekt... Ingen problemer, så det vil jeg sikkert gøre igen....
Det var fint at få varerne så hurtigt og jeg var glad for den gode og venlige service jeg fik i webshoppen - også selvom det var "maskinel" betjening.
Alt virker som det ska' - og fin gaveindpakning . . .
Det var nemt at finde produkterne og de var billigere end i butikken. Der var desuden hurtig levering, så alt var perfekt.
Som jeg forventer når jeg handler, varen kom som den skulle uden mangler. Der kunne godt have været en leveringstid på bekræftelsen, da leveringen tog lang tid (sikkert fordi det var en populær vare til en god pris).
Det var nemt at bestille og varerne kom til tiden, dejlig nemt
Jeg købte en Bamix håndblender, der jeg fik varen havde den været åben, og et bæger med låg der skulle have været der, var udskiftet med et litermål uden låg og i dårlig kvalitet.
Tak for tilbagemeldingen, en meddelelse som denne ville være dejlig hvis den havde været med i min pakke, så var vi begge dette bøvl foruden.
At handle hos Imerco var en god oplevelse!
Jeg fik hurtigt min pakke, som var fint pakket ind
Hilsen Hanne
Gik rigtig hurtigt med at få varene. Super tilbud