We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (8)
importbiler.dk

Importbiler.dk er karakteriseret ved sublim faglighed og professionalisme.

Hans Jørgen fra Importbiler.dk har just hjulpet med at få hjemtaget en herlig 530d, som jeg bare smiler ad hver gang jeg sætter mig ind i bilen.
Undervejs i forløbet er jeg blevet positivt udfordret og har modtaget sparring på mine ønsker, så de slutteligt stod skarpere for mig, end da jeg startede søgningen med Hans Jørgen. Denne sparring har helt sikkert gjort at jeg er endt op med en bedre bil, end jeg ellers ville have gjort.
Jeg anvender selv referencer når jeg skal igang med at handle med virksomheder, så til dig der overvejer at bruge Importbiler.dk til import af bil, kan jeg kun anbefale dette.
Klavs Skafte
Greve

importbiler.dk

Kanon service og forståelse for mine ønsker

Jeg kan kun sige det lige ud, og har haft en fantastisk oplevelse med importbiler.dk. Tingene bliver ikke gjort halvt. firmaet er velfunderet økonomisk.
Hvilket giver mig en tryghed for at evt. problemer kan løses hurtigt. Jeg har virkelig fået en lækker bil, og har sparet mere end 300.000kr i fht. en ny. Bilen har kørt 50.000km og er 2½ år gammel. Bilen fremstår som ny. og er en fornøjelse at køre i.

Best regards/此致敬礼
Fax. +45 75 55 40 21
Mob +45 20 22 37 88
www.ecm.dk

importbiler.dk

Særiøs handel til billige penge.

Til trods for stor mistanke og skepsis omkring hvordan selve handlen skulle foregå på, blev alle mine bekymringer tilintetgjort da slutresultatet viste sig.
Via egen bank blev Hans Jørgens CVR nummer samt bankoplysninger undersøgt, og det stod klart at Importbiler.dk ikke var et ”snyde-firma”. Som aftalt blev pengene overført til en konto i Danske Bank og nogle dage senere hentede jeg en flot bil hos Hans Jørgen i Odense. Bilen er i meget flot stand, og det er bestemt ikke muligt at finde tilsvarende model i Danmark til samme penge. Bilens gode stand skyldes alene, at Hans Jørgen er meget kritisk i udvælgelse-processen, hvilket jeg er meget taknemlig over.
Jeg har fået en rigtig god service og vejledning hele vejen igennem. Det har været muligt at kontakte Hans Jørgen udenfor dagtimerne, og trods det møde fantastisk service. Well done !

Ved køb af næste bil vil jeg bestemt handle hos Importbiler.dk igen.

Michael Skovdal, Veksø Sjælland

Troværdig og seriøs

Jeg har nu haft min BMW 320D siden november 2011 og har kørt 15.000 km uden problemer:-). Jeg var selvfølgelig lidt skeptisk ved at skulle købe en bil ubeset og give en fremmede mand et anseligt beløb med på en check, men jeg har kun ros til Importbiler.dk måde at gribe sagen an på. Han fandt efter en lang snak om mine "krav/ønsker" nogle biler, som passede nogenlunde til kravene - og han forklarede hvorfor det netop var de biler, der var gode til import mv.

Da bilen var valgt tog Hans Jørgen ned til sydtyskland og hentede bilen og kørte den til Danmark, fik den synet, sendt papirer til SKAT osv. Registreringsafgiften var i mit tilfælde desværre lidt over hvad Hans Jørgen havde estimeret, men det skyldes desværre for mig en nogenlunde tilsvarende bil, der var sat til salg til en ublu høj pris.

Alt i alt vil jeg gerne give min anbefaling til Importbiler.dk for en god, troværdig og seriøs konsulentvirksomhed.

importbiler.dk

Er service vigtigst af alt ?

Så vælger du den rette partner med www.importbiler.dk, hvis du skal tage en bil hjem fra udlandet. Sjældent er jeg behandlet så godt og professionelt, og jeg kan give mine varmeste anbefalinger.

Jeg valgte firmaet til at finde end Lexus i udlandet, men faldet senere for en Audi tæt på ny. På trods af de havde påtaget sig opgaven, og jeg var forpligtet til at betale, får jeg alligevel besked om at "de jo ikk ehavde brugt ret meget tid", og jeg derfor ikke skulle betale noget.

God service glemmer man ofte, men det er sådanne eksempler på god service man aldrig glemmer, og jeg vil uden tvivl vende tilbage, forhåbentlig som betalende kunde.

Tumbs up......

importbiler.dk

Fantastisk god oplevelse og handle med importbiler

Jeg har nu haft plader på min nye bil i 14 dage. Det har på alle måde været en fin oplevelse og handle med importbiler. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til andre som måtte ønske og handle med importbiler. Jeg har i hvert fald ingen reservation i forhold til og gøre det igen.

Steve

importbiler.dk

Hvorfor er alle forhandlere ikke som importbiler?

Jeg har købt en Audi A4 avant hos Hans Jørgen, og det er min bedste bilhandel nogen sinde.
Lige fra start af er der fuld service hos importbiler.dk. Alle detaljer bliver gennemgået inden man køber bilen. Hans Jørgen hjælpe med alt og giver dig vejledning så du er garanteret en god oplevelse. Når prisen så samtidig er god så er det jo den perfekte handel!
Jeg kan kun varmt anbefale importbiler. dk og det er helt sikkert at når jeg skal handle bil igen er det hos Hans Jørgen.

importbiler.dk

Importbiler.dk - ekstremt højt service niveau og professionalisme

Ros!!!

Vi har nu kørt ca. 4000 km. i vores nye Volvo V70 D5. Vi nyder hver km. vi kører og glæder os over at have fået en super velholdt og sund bil, i et marked, hvor det som lægmand kan være svært at vurdere hvad man køber.

Importbiler har igennem hele forløbet fungeret som vores sparringspartner og blandt andet reddet os fra en handel, vi kunne have brændt fingrene på. Vi kan kun give vores bedste anbefaling af Importbiler og deres ekstremt høje service niveau og professionalisme. Vi vil efter råd fra Hans Jørgen køre i vores nye bil i et halvt til et helt år og så bede Importbiler om at sælge og finde os en ny bil.

Anders Bundgaard