[REPLY]
Bravo bravo bravo! Fantastisk behandling. Man vælger selv hvem der skal sende éns ordre, og hvis man køber for mere end 500 kroner, så er der gratis levering. Og med deres kæmpe (!!!) vinyl lager, så er det jo slet ikke til at få hænderne ned. Keep up the good work!
2 stk. cd's. Billigere end hos TP, Fona etc. og så i postkassen under 48 timer efter den er bestilt.
Stort udvalg og en let og overskuelig hjemmeside. Jeg bestilte en plade der ikke var på lager, men modtog den præcis på den dato, der blev opgivet som "forventet leveringsdato". Samtidig tog det kun 5 hverdage, hvilket jeg vil mene er en hurtig leveringstid, sammenlignet med oplevelser jeg har haft andre steder.
Kan varmt anbefales.
Jeg kan kun sige, at jeg er tilfreds med Jeres behandling af min bestilling - og jeg vil gerne handle med Jer igen
Jeg bestilte 4 CD'er, hvoraf 2 var på lager og de andre skulle hjemkomme inden levering til mig. På trods af helligdage havde jeg alle 4 indenfor 10 dage - fantastisk.
Jeg har kun rosende ord om Imusic.De har som regel de bedste priser og leveringen er hurtig og uden problemer.
Mvh. Susanne jensen
Jeg køber altid cder ved imusic.dk som man ikke kan købe i butikkerne, jeg køber altid hos imusic.dk når jeg ser den cd jeg søger, men også nogen gange dvdfilm, men ikke så tit, mens cder..
Havde forsøgt at bestille en CD hos CDON, som var i deres katalog, selvfølgelig, men som det viste sig de alligevel ikke kunne skaffe "fra deres leverandør". Fandt den hos Imusic, og havde bange anelser om at de måske heller ikke kunne skaffe den. Det blev heldigvis gjort til skamme, for Imusic havde ingen problemer med at få den hjem. CD'en var med en kunstner, som ikke sælger særlig godt i DK, og det kan være svært at finde enkelte ting/kunstnere inden for den genre herhjemme. Imusic havde som sagt ingen problemer. Og jeg fik varen inden for den lovede tid (vist nok 5-7 dage - skulle importeres). Nice!
En god levering og præcis levering, med den dato der var sat.
Desværre er post Danmark i dette tilfælde flere dage om leveringen.
Blev afsendt fredag 03-05-13.Imail fra imusic.. Modtaget, (efter jeg talte med posten om mandagen om omdeling) onsdag den 08-05-13. Post har lige været i tv, med dårlig omdeling. Imusic´s lev er ok. Thomas.
Perfekt at pakken str. gjorde at den kunne komme i min postkasse så jeg ikke skulle på posthuset og hente den.
IMusic er et godt sted at hente musik og film, og jeg har brugt dem mange gange. :-)
Jeg bestilte en forudbestilte en plade, og fik den leveret i min postkassen på udgivelsesdagen! -Så bliver det vidst ikke nemmere!
Jeg er meget tilfreds med at handle hos imusic. Nemt at bestille og hurtig levering lige i postkassen.
Jeg fik en mail med ordrebekræftelse og der stod der ville gå 9 dage for jeg ville få min cd. Der gik kun 3 så det er sgu hurtig levering. Vil helt sikkert burge jer igen.
Berstilte online den ene dag og næste dag besked om at ordren var klar - havde valgt afhentning. God og overskuelig hjemmeside!
Jeg havde bestilt et produkt, der ikke er normal lagervare og som har rimelig lang leveringstid. Men produktet ankom noget før forventet levering og alt var i fineste orden. iMusic kan på det varmeste anbefales.
Jeg er meget glad for min CD med Kim Larsen.
For 4 mdr. siden mistede jeg min mand, han var stor Kim Larsen Fan.
Men vi manglede lige" Kielgasten".
Og min Søn sørgede for at "Piano Mand" blev spillet i kirken.
Den havde jeg aldrig hørt før.
Og den kom fint indpakket i postkassen alle tiders.
Så nu breder der sig trods alt et lille smil på læben.
Når jeg hører den, tænker jeg på min mand.
Henny Lund-Sørensen
Bestilte et dvd bokssæt. Der først skulle hjem fra USA. Bestilte 14.04.13 og fik varen 23.04.13. Der var dog nogle problemer med at omslaget var knækket nogle steder. Jeg ringede til Imusic og kom igennem med det samme. Boksen kostede 499,- og jeg fik et afslag på 200 kr. !!!!!! Det kalder jeg god service! Desuden kostede den først 550,- men da dagspriserne fra leverandøren ændrede sig. Fik jeg den 50,- billigere. En igen en fin behandling. Jeg kan kun anbefale Imusic!!!
En særlig tak til Andreas fra deres kundeservice. For den fine behandling
Hjemmesiden er godt opbygget. Der er et stort udvalg af Cder, DVDer o.a. Og der er en fin service i behandlingen af bestillinger. Alt fungerer tilfredsstillende, så jeg kan kun anbefale IMusic.
Jeg bestilte en cd hos iMusic.dk
Da de sendte den af sted modtog jeg mail om at min cd er afsendt. Det synes jeg var dejlig, det er altid dejligt at vide om ens bestilling er rest ordre eller hvornår man kan forvente at modtage den bestilte vare.
en rigtig fin betjening.
Denne anmeldelse startede faktisk med to stjerner efter jeg har lavet to bestillinger. Den første (skal dog siges er et par år siden) af mine bestillinger mødte aldrig op og jeg fik så pengene tilbage, da de ike havde den på lager alligevel. Den anden mødte heller ikke op, og da jeg så skrev en anmeldelse her, ringede de mig op og fik rettet trådene ud. Pakken var åbenbart mistet i Post Danmark-systemet og jeg kunne åbenbart bare have ringet til dem efter en uges tid og så ville de løse det, men da var det 3 uger efter min bestilling, var den "long gone" så de sendte mig en ny som kom inden for et par dage. Rigtig god stil at sende mig en ny uden merpris, så jeg giver dem 3 stjerner for mine oplevelser alt i alt. Dog har jeg indtryk af, ud fra de andre anmeldelser, at jeg i mine fremtidige køb kan forvente mere af iMusic.dk, men det må fremtiden jo vise. Mht. udvalget har begge cd'er jeg har bestilt ikke kunnet findes andre steder, så det tæller også på!
Jeg har kun haft positive oplevelser, når jeg handler med iMusic.
Vil bestemt handle der igen (o:
Ok - kunne være hurtigere med leveringen
Nem og hurtig handel, dog kom Cd'en frem med knækket cover, hvilket må tilskrives temmelig sløset indpakning.
Prøvede med endnu en bestilling af en ny dansk CD, skønt denne CD kan købes i alle butikker, gig den lige i restordre hos iMusik. Det er for dårligt
Det var fint at handle med iMusic.dk. Varen kom 1-2 dage efter bestillingen, og der var ikke nogen problemer. Nem og effektivt.
Der er ikke meget at komme efter. Jeg bestilte CD'er som ikke var på lager. På deres hjemmeside sagde de at der nok først ville gå 30 dage før jeg modtog dem, men jeg modtog dem allerede under 10 dage efter jeg bestilte dem. iMusic.dk kan varmt anbefales!