[REPLY]
Hurtig levering uden bøvl - pakken lå i poskassen 2 dage efter bestilling.
bestilte det og 1,5 dag efter kom det, transporteret fint og sikkert.
har aldrig haft problemer med at bestille på denne side!
De sendte besked da varen var sendt. Alt var ok. Sjovt at firmaet ligger i Aalborg ø.
jeg syntes at det gik godt og at varen var som den skulle
Simpelt, hurtigt, og billigt. Bestilte et kort lightning kabel, og fik det to dage senere.
Var ude i butikken på indkilde vej lige før lukketid. Mine varer blev hurtigt fundet, og jeg betalte dem over nettet. Nemt
Varen leveret som aftalt, hurtigt og korrekt.
Emballagen var beskadiget men indholdet var tip top
Nemt. Hurtigt. Nemt. Hurtigt. Godt pris!
Hurtig levering, varene lever op til forventningen, og ganske brugervenlig hjemmeside. Jeg handler hos jer igen, det er helt sikkert :)
Stort udvalg, nem bestilling og hurtig levering.
Det er nemt at finde de rigtige produkter til mobiltelefoner på hjemmesiden.
Kan helt sikkert anbefales.
Det ser ud til at jeg ikke får min vare alligevel.
Har rykket efter den, men den er ikke dukket op.
Kunne ikke være bedre. Alt i skønneste orden. Havde lidt svært ved at finde ud af, hvilket materialet, den bestilte vare, var lavet af, men datteren var fuldt ud tilfreds.
Jeg har flere gange handlet hos inCover.dk
Det er let at bestille via hjemmesiden. Hurtig levering.
Da der var fejl på en mobiloplader jeg havde købt, talte jeg med kundeservice, og næste dag ankom en ny lader. Flot kundeservice
Incover fungerer bare som man kan forvente af en seriøs butik.
Det gik mega hurtigt med levering, fik det dagen efter bestilling.
Og uden skrammer, pakket i bobbel kuvert,
Kan varmt anbefale in cover.dk
Købte et uoriginalt Kineser Samsung Galaxy S3 batteri på 2850mAh (original 2100mAh).
Køb et ORIGINALT!!! Det uoriginale batteri, holder ikke strøm, nær så lang tid, trods
højere mAh!!
Hurtig levering :)
Super nem at finde den vare man søger, nem betaling og frem for alt hurtig levering
Jeg syntes at det er fedt der ikke er fragt og porto selvom man ikke køber så meget, helt sikkert, at jeg vil benytte inCover næste gang.
Gratis fagt, med post Danmark så det bliver leveret lige til din dør :) hurtig levering
Hej, jeg havde en lader jeg købte, som brændte af dagen efter. Jeg ringede bare og fortalte og ordre nr. Dagen efter havde jeg en ny plus Porto til at sende den anden tilbage...
Super hurtigt leveringstid, fik allerede min pakke dagen efter ;) super fedt hjemmeside, meget nemt og finde rundt. Også gratis fragt det kunne ikke blive bedre ;)
Jeg godt tilfreds med mit nye cover til den nye mobil. Og leveringen kom hurtigt
Synes hjemmesiden er let overskuelig, derfor let at bestille. Hurtig og korrekt levering..
Jeg fik varen efter en dag, og den lever fuldtud op til mine forventninger
Nemt at handle med og hurtig levering- ingen problemer :-)
Priserne er fornuftige, udvalget stort og leveringen hurtig. Jeg har brugt incover flere gange og er fuldt tilfreds.
Bestilte mandag aften og fik pakken i postkassen fredag
Jeg bestilte et cover til min telefon og blev glædelig overrasket over, at det allerede kom med posten dagen efter. Det er da SERVICE. Super. :-D