We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (57)
InfoCare Service A/S

Forfærdelig, skod, uprof, skod virksomhed.

Min MSI bærbar har været til reparation i 5. uger nu. De skriver det vil tage 1-3 uger MAKS. Nu har den været til reparation i 5 uger. Har aldrig oplevet sådan en SKOD virksomhed som denne. De burde stoppe med det samme. LAD VÆR MED AT GÅ TIL DENNE FORHANDLER. STOP.

Hej Sebastian!

Tag kontakt med vår kundtjänst, service@infocare.dk , och ge dem uppgifter om reparationen så kommer ni få feedback på varför service dragit ut på tiden samt att vi kommer prioritera ert case!

Med Vänlig Hälsning
InfoCare

Håbløst.

Jeg kan ikke forstå at philips bruger dette firma til reklamationer.
Får et nyt tv i dec 2012, men der er en periodisk fejl i. Taler med philips om det, og det bliver sendt ind til infocare. Da det kommer tilbage må jeg rode noget med det for at få det tilbage i fabriksindstillinger, og periodisk fejl er ikke rettet.
Taler med philips igen, og det bliver sendt til rep 2 gang. Da det kommer tilbage er der en løs genstand i tvet, og periodisk fejl er ikke rettet.
Taler med philips igen igen, og det bliver sendt til rep for 3 gang. Da det kommer tilbage virker standby diode ikke, og periodisk fejl er ikke rettet.
Så i næste uge skal jeg have fat i philips igen !! Og denne gang det skal være slut med infocare.

Hej Peter!

Det var tråkigt att läsa att du inte är nöjd med reparationen av din TV och att vi misslyckats med att göra dig nöjd.
Vi skulle gärna vilja ha information ang vilket casenr eller serienr det är på er TV, så vi kan återkomma med mer feedback till er vad som hänt.

InfoCare Service A/S

God service, genial reparation!

Jeg havde et problem med en fane i min macbook pro. Jeg henvendte mig til elgiganten, de sendte den videre til infocare. En uge efter fik jeg en sms om at jeg kunne hente min vare. De var så flinke at skifte topcase ud som jeg bad dem om, oven i hatten. Fik ikke sagt tak til dem, men here goes: MANGE TAK!

hilsen en gut fra kbh

Hej Adam!

Tack för er feedback!
Vi har informerat teknikern som reparerat er dator att ni är mycket nöjd med servicen!

Återigen, tack!

Håbløs virksomhed

Jeg har oplevet infocare igennem det danske firma sharkgaming.
Da min MSI bærbar til knap 13.000kr gik i stykker, med noget så simpelt som en HDMI udgang. (bærbarens eneste)
1. gang skifter de skærmen.
2. gang skifter de bundkortet, og en plastik del går i stykker i fragten.
3. gang går det op for dem at HDMI udgangen sidder på grafik kortet og skifter begge. men laver ikke plastik delen.
4. gang nu er der uenighed imellem sharkgaming og infocare om hvor vidt bærbaren havde skader eller ej da de melder at de har modtaget en bærbar med flere skader end meldt.

Det er mig uklart hvordan en virksomhed som arbejder med at reparere bærbare kan bruge 3 forsøg på at lave en HDMI udgang og at der 2 gange er skader i fragten.
Pr 11 April 2013 har min sag med sharkgaming og dermed infocare varet 197 dage over 4 RMA sager og stadig løbende.

Det er mig uklart hvorfor MSI vælger at bruge infocare.

Ville gerne give 0/5 stjerner men kan kun give ned til 1 stjerne.

Hej Mikkel!

Vi beklagar att vi inte lyckats reparera er dator!

Finns er dator inne på service just nu?
Skulle du kunna återkomma med serienummer eller servicenummer så vi kan hitta er reparation?

Vi beklagar det som hänt men måste samtidigt ha info om service för att kunna hjälpa er så er dator blir reparerad korrekt!
InfoCare Service A/S

Elendig service - minus eller 0 stjerner desværre ikke muligt!

Har en MSI Wind U160 netbook som stadigvæk har samme fejl efter den har været indsendt til Infocare 3 gange!!!! Første gang - netbooken var fuldstændig død - og det sker ca. 2 uger efter anskaffelsen. Reparationstiden trak ud og tog ca. 3 uger fordi der skulle skaffes dele fra MSI samt nåede Infocare at ødelægge start/sluk knappen og det stykke plastic selve batteriet er beklædt med!! Den skulle så indsendes igen og reparationen er mangelfuldt - der er stadigvæk en synlig revne i batteriets "beklædning".
Anden gange - samme problem med at netbooken er død - så siger de kan ikke finde en fejl men jeg tvivler på de foretaget noget idet jeg oplever de samme problem med netbooken.
Når man ringer ind som opfølgning på sendte mails og stiller spørgsmål bliver man mødt med uhøflighed, ligegyldighed og stupiditet.

Gad vide om de firmaer som de varetager reparationer for er klare over hvor dårligt fungerende det står til? Jeg tager direkte kontakt til MSI for at gøre dem opmærksom på situationen og min utilfredshed. Det burde alle gøre - så kan det være at der kommer det nødvendig ændring på den elendig kommunikation - og ufattelig lavt service niveau.
Aldrig mere Infocare

Hej Patisa!

Det var tråkigt att höra att vi inte lyckats reparera er dator.
För att kunna hjälpa er och få en lösning på problemet så skulle vi behöva antingen serienummer på datorn, eller referensnummer ifrån InfoCare.

Vi beklagar det inträffade, men vill gärna hjälpa er så ni blir nöjd!

Inkompetente

InfoCare har nu haft to forsøg til, at reparere den samme fejl. Begge gange har de fejlet. Forløbet har nu strukket sig over 2 måneder. Der er ikke så meget at sige, andet end at de er absolut inkompetente.

De forsøger at reparere den samme fejl to gange, med samme metode - en tydeligvis ødelagt harddisk forsøges udbedret, ved at geninstallere software og opdatere BIOS. Hverken i første eller seneste forsøg, har de efter geninstallering af software og opdatering af BIOS, testet produktet for, om fejlen overhovedet er forbedret. Man må i hvert fald sætte spørgsmålstegn ved, hvordan en fejl, som allerede viser sig ved POST og indlæsning af Windows, ikke bliver opdaget. Jeg har aldrig hørt magen - at en tekniker ikke engang tester et produkt efter reparation.

Det er jo tåkrummende pinligt, at MSI, Sony og andre større brands overhovedet vil sættes i relief med dette skandaløst ringe firma. Det er i øvrigt en MSI-bærbar, jeg har haft til reparation. Og når man tager kontakt til MSI's egen support, som i øvrigt er ualmindelig ringe og besværlig, er behandlingstiden utilfredsstillende lang (omkring 8 dage for at besvare en ticket på deres supportside), hvor besvarelser fra support, er lige så pinlige, som InfoCare er inkompetente.

Jeg køber aldrig en MSI-bærbar igen af to årsager:
- MSI's egen support er elendig.
- Jeg skal aldrig i mit liv have noget med InfoCare at gøre igen.

patisa rasmussen found this review useful

Reply from InfoCare Service A/S

Hej igen, och tack för ditt svar.

Är er dator inne på service just nu?
Om vi ska kunna hjälpa er så behöver vi serienummer på datorn, eller ett referensnummer ifrån InfoCare eller den butik där ni lämnat in datorn så vi kan hitta er datorn och kontrollera historiken.

Kunne ikke reparere bærbar PC

Har nu haft min PC til reparation hos Infocare gennem Sharkgaming 3 gange, og sender den nu for fjerde gang, og forventer pengene retur. Det er ganske enkelt uacceptabelt at de ikke kan reparere de fejl som de får besked på. Ikke et ondt ord om Sharkgaming, men hold da kæft hvor burde MSI og co. bare overveje at få nogle andre til at reparere deres bærbare computere. ARH det er trættende.

Hej Anders!

Det är naturligtvis inte acceptabelt att det ska behövas 4 reparationer för att laga er dator.

Jag skulle behöva serienummer på datorn eller referensnummer ifrån Sharkgaming eller InfoCare för att hitta er service för att se vad som blivit fel.

Vi vill gärna hjälpa er så ni blir nöjd.
InfoCare Service A/S

Elendig service og ekstremt langsomme!

Update:

Har her til morgen snakket med Infocare, hvor jeg fik en rigtig rar og venlig medarbejder i røret. Hun fortalte, at der nok skal blive fundet en løsning på problemet, så jeg atter kan blive glad og føle mig bedre behandlet. Jeg afventer spændt på, hvad der sker.

Jeg sendte d. 6. januar en defekt Sony VAIO til reklamation. Den havde defekt LCD, som var "sprunget", højst sandsynligt grundet de løse hængsler, som også blev bedt lavet.

De har så efterfølgende været 1 måned og 5 dage om at sende en forespørgsel til Sony Support, og få svar på denne igen. Forinden det, tog det 4 uger fra de modtog enheden i Danmark, til der blev kigget på den i Sverige.

Deres support skyder skylden på Sony, og er derudover meget arrogante og pisse ligeglade.

Jeg har ventet i 2 måneder på, blot at få at vide, at Sony Support har afvist reklamation af skærm. Efterfølgende har jeg bedt dem lave hængsler, hvilket de har været 3 dage om at svare på.

Aldrig, nogensinde, har jeg oplevet så elendig service. Behandlingstiden er derudover helt hen i skoven.

Værste service i Danmarkshistorien

Hvordan kan Philips være så tåbelige at bruge et firma som Infocare?

Trine Juul Andersen and Thomas Kvist found this review useful

Meget dårlig service

Jeg har tidligere arbejdet i en virksomhed som måtte bruge infocare som værksted da leverandøren krævede det, og jeg måtte kæmpe en kamp med næsten hver eneste sag hvilket var til stor utilfredsstillelse for både mig og mine kunder. Nu har jeg selv en Ipad inde hos dem via en forsikringsskade og de er MEGET langsomme, umulige at få fat i via telefon og deres kontroller status på deres side henviser til en forhandler login. Forstår virkelig ikke leverandørerne bruger dem.

InfoCare Service A/S

4 forsøg og virker stadig ikke.

Jeg var den lykkelige ejer af en super lækker Sony Vaio computer.Efter 14 måneder, brændte den 1. harddisk af. Jeg afleverede den til reparation hos min forhandler, som sendte den til Elektronik Center, som sendte den videre til Infocare. Efter et stykke tid, fik jeg min computer tilbage, med en ny harddisk. Jeg var glad, men glæden var kort, for der gik ikke andet end et par måneder, inden den stod af igen. 2 harddiske på knapt 17 måneder. Ikke lige det jeg havde håbet. Jeg afleverede den igen og denne gang kom den direkte til Infocare. Endnu engang fik jeg en ny harddisk. Nu virkede min Vaio igen. Jubii. Det var så der jeg fik 3. overraskelse. 7 måneder senere, sker det IGEN. Denne gang taler jeg med en anden butik som også sælger Sony. De sender den også ind til reparation hos Infocare, som sender et tilbud tilbage, på hvad det vil koste at lave min Vaio, da min garanti er udløbet med 1 uge. Det tilbud bliver så annulleret fra Sony, da en høj herre inde fra Sony Nordic, fortæller Infocare, at den skal bare laves, for de betaler. Super service af Sony. Min computer bliver lavet endnu en gang. Nu kører jeg på 4. harddisk i min computer, men som om det ikke skulle være nok, stod den af igen. Endnu engang, gik jeg til min forhandler og beklagede min nød. De tager nu fat i Sony Support og mail'er med en af de højere personer, som skriver at den skal bare krediteres, da det ikke kan betale sig at lave den IGEN, men at de skal sende den ud til Infocare, som vil ordne det formelle. Det vil Infocare ikke være med til, for de påstår at det ikke er en hardware, men software fejl. Min forhandler, har også talt med en dame fra Infocare, og fortalt, at den bare skulle krediteres. Det mente damen ikke, at personen fra Sony Support tage stilling til, så hun var egentlig ligeglad med hvad andre sagde. Min forhandler var meget rystet over den måde, at denne dame havde talt til ham på. Jeg beder om at få min computer tilbage, uden nogle ændringer på min maskine. Ikke engang det kunne de finde ud af hos Infocare. Jeg får min maskine tilbage med en genindlæst software som var maskinen ny. Jeg bliver meget sur, for jeg ville gerne have vist min forhandler, at jeg havde ret og det kunne jeg ikke nu. Jeg går hjem med min computer og sætter mig til at opdaterer den. Alt virker indtil jeg skal installerer Windows 7 sp1. Jeg læser at man kan hjælpe sp1 med at blive installeret ved at installerer et andet program inde fra Microsoft, men det vil maskinen heller ikke. Til sidst finder jeg på at kører en hardware skanning af min computer. Det er et program som er en del af Vaio Recovery Center. Der gik ca. 4 timer, men resultatet talte til min fordel.Under harddisk test, kom den op med: Surface scan test - Failed. Endelig kunne jeg bevise at min computer ikke virkede.
Nu har jeg talt med min forhandler og de har taget fat i Sony igen, som stadig vil krediterer min maskine. Jeg forstår ikke Infocare sætter sig imod Sony's beslutning. Jeg forstår heller ikke at de ikke engang kan lave en maskine og at de så påstår, at det er en software fejl, når jeg kan finde ud af noget andet. Jeg lever ikke af at arbejde med IT, men ved åbenbart mere om hvordan det skal virke end de "professionelle" hos Infocare, men da de også er de eneste som reparerer elektronik, kan de jo også behandle deres kunder som lort, for der er ingen konkurrence på området.

InfoCare Service A/S

Kommunikation, service... Hvad er det ?

Min bærbare computer blev sendt til reparation fra Elgiganten... Da jeg efter ca 3 uger fik den tilbage, var den slet ikke til at få til noget som helst - ydermere manglede der en tast, som var løs ved indlevering men en del af reklamationen. Den tast mente de ikke de skulle sætte på... Men så kunne de da i det mindste bare lade mig få den med tilbage ;)
Computeren fungerede ikke længere i menuerne, ville ikke samarbejde ved internet brug, og at hente opdateringer til Microsoft var totalt udelukket... Efter flere dages ''kamp'', endte det med at Elgiganten annullerede købet.

Nu er jeg så endnu en gang nødsaget til at tage brug af Infocare, da mit tv købt hos Elgiganten, ikke fungerer som det skal.
Det har været til reparation en gang...
Men der er stadig fejl på det, og der er blevet taget kontakt til Infocare flere gange - både fra butikken, samt fra producenten af tv'et. Hver gang får jeg at vide at Infocare vil kontakte mig, så der kan laves en ny aftale om reparation... Men jeg har endnu ikke fået en opringning fra Infocare.
Sidste besked var at jeg ville blive ringet op inden 48 timer - de er gået nu !
Så mon ikke man kan sige at de har fået rigeligt med chancer for at udbedre fejlen ???

InfoCare Service A/S

Langsom og utrolig dårlig service

Jeg sendte min MSI bærbar ind til dem, fordi der er kommet 2 små insekter ind under skærmen, efter de har modtaget pakken, går der så 3 dage inden de begynder at arbejde på den, så går der yderlige 3 dage hvor efter de skriver til mig at garantien er udløbet, så jeg sender dem et købs bevis, IGEN går der 3 dage inden de finder ud af at der stadig er garanti på. Så ved et uheld kommer en af arbejderne til at ødelægge rammen til skærmen, fair nok, shit happens, nu har jeg ventet en hel Måned på reservedele. og hver eneste gang man ringer for at høre hvad der sker får man en ekspedient som lyder sur og som i bund og grund ikke har styr på noget som helst. 1 ud af 5.

InfoCare Service A/S

alt alt for lang tid til at udbedre fejl ved computer m. garanti

Brugte 5 uger til at reparere en 2 uger gammel computer.
vi har ingen reservedele var undskyldningen.
hvem kunne ogsaa vide at deres skulle bruges reservedele, naar man paatager sig en reparationsopgave for en producent/forhandler :-(
ved fremtidige indkoeb - ogsaa af andre ting -, vil jeg checke om infocare staar for (garanti-) reparationerne .... hvis ja, fravaelger jeg produktet

Min Msi bærbar.

Jeg sendte min msi bærbar ind pga den havde en løs forbindelse i opladeren. Og andre små ting.. Jeg får så min bærbar tilbage og de har skiftet opladeren. Men nu kan jeg så ikke få lys i min bærbars tastatur.. Jeg sender den så ind igen og nu er der gået en uge hvor der ikke er sket en skid.. Det er så for dårligt at de faktisk sendte mig en halv pc tilbage! Også skal jeg sende den ind igen pga de fucker det op hele tiden..! Hold jer væk fra dem!

• Vejle O, DK
  • 6 Reviews

Langsomme og inkompetente

Havde for 1½ måned siden min Philips Sensotouch 3D shaver til reparation hos dem.

Der gik kun 1½ måned fra jeg fik den retur til den IGEN gik i stykker.

Efter samtale med Philips fik jeg hurtigt sendt den ind og vedlagde (også efter aftale med Philips) en note hvor vi skrev at det hastede da vi stod og skulle af sted på en længere ferie (1½ måned) om to uger og at de allerede havde forgæves forsøgt at reparere den en gang. Da vi ikke kunne undvære den var alternativet at vi skulle ud og købe en ny.

Ifølge Philips burde der ikke være noget problem ved at udføre reparationen inden for de to uger da der formentlig bare er tale om en simpel udskiftningen af bodyen.

I dag har jeg så kontaktet infocare - 10 dage efter vi sendte den ind og 3 dage inden vi tager af sted - og der var ikke sket noget som helst.

Til trods for at de allerede har fejlet på den en gang og at det var en hastesag havde den bare stået i 8 dage. Supporteren forsøgte at bilde os ind af "de lige havde fået den i dag", men vi kunne så heldigvis se på post.dk track & trace at de fik den for 8 dage siden - godt forsøgt. . . . . . .

Som det noget blakkede ry herinde også viser - så undgå dem for alt i verden - og undgå hos Philips produkter da de åbenbart samarbejder med info"care".

Simon Thiim found this review useful

Fint:)

Sendte min Msi Gt683 ind til Infocare med en fejl på bundkortet der gjorde at den ikke gad oplade. 4 uger efter jeg sendte den ind fik jeg den tilbage hvor den virkede igen. så jeg er godt tilfreds

Ikke så dårligt...men

Hvis i har købt et vare hos nogen ,det er ikke jeres problem hvor de får den serviceret /repareret. IT virksomheder vil gerne have i opretter RMA sager direkte hos Infocare selv om i har ikke handlede med Infocare.Det sparer dem for et masser arbejde og ansvar hvis tingene går galt.Det bliver et sag hvor i er dårligt indstillede.Hvem skal den web butik i har købt jeres vare fra ,tror på.
Jeg har købt hos computersalg et MSI pc , og har insisteret for at sende den til computersalg for at udbedre et garantí sag.De har sendt det til Infocare som fik kun repareret det halve og den skulle sendes ind igen for at lave det sidste.
Computersalg har haft et god tone og god kommunikations niveau hele vej igennem,og Infocare har repareret det hele på meget tidfredstillende mode.Ikke noget er gået tabt,de får 3 stjerner fordí processen tog 6/7 uger .'
Jeg er glad over for jeg fik mit PC tilbage.......men, vil jeg være lige så glad hvis jeg fik oprettet RMA og sendt direkte hos Infocare ???

InfoCare Service A/S

Mest elendige service nogensinde!

Vores iMac sadge en mærkelig lyd, og Applecare har åbenbart Infocare til at udføre deres reperationer. Udover lyden fejlede computeren ingenting da den blev sendt afsted. Da den kom tilbage kunne den ikke starte, og ham jeg talte med hos Infocare virkede hverken overrasket eller som om det på nogen måde ragede ham. Han bad mig bare selv geninstallere styresystemet. Hvordan de kan fikse en hardwarefejl og så få softwaren til at crashe er mig en gåde, og service var der absolut ingenting af.

InfoCare Service A/S

De nægtede at ombytte bærbar !!

Jeg bestilte for noget tid siden en bærbar gennem et andet firma. Den bærbar valgte så at smelte på bagsiden af skærmen og LED lysene virkede ikke. Jeg kontaktede så dem, som havde solgt mig den, som så sendte den videre til Infocare.. VERDENS STØRSTE FEJLTAGELSE ! Infocare nægtede ar reparere min bærbare eller ombytte den, da de sagde at det var min egen fejl.. Hmm.. Skulle jeg have haft siddet med 7 stearinlys på lige linje bag min spilnternye bærbare til 8000 kr?? Nej vel? Heldigvis har jeg en kæreste, som har rimelig god forstand på computere, så han kunne komme med nogle ideer til hvad der kunne være sket.. Men de nægtede pure at fejlen var selve bærbaren og ikke min.. De sendte mails med billeder hvori de påstod at man kunne se at fejlen var min egen.. Men det eneste man kunne se var at de havde taget bagsiden af skærmen.. Nå men det endte med (Efter over en måneds kamp, mails frem og tilbage, og støtte fra Forbrugerklagenævnet), at de langt om længe "pludselig" kunne se at det ikke var min egen fejl, og så sendte de mig heldigvis en ny!
Hvis jeg havde vist at salgsstedet brugte InfoCare, som reparatør, så havde jeg ALDRIG købt ved dem !

Et godt råd: Hold jer langt væk fra dem !

InfoCare Service A/S

Utrolig lang ventetid og arrogant behandling.

Ventetiden på reparationen af mit tv har nu overskredet en måned for blot at få Infocare.com til at afhente tv'et. Derefter har jeg modtaget en regning på 800 kr. for ikke at være hjemme, til trods for at et andet tidspunkt blev aftalt.

Firmaet har fortjent mindre end 1 stjerne.

????

Værste kundeservice i danmarks historien må være infocare.
sendte min bærbar ind, og kom tilbage med fejl. De ville ikke tage ansvaret for det, først efter en del dialog frem og tilbage.
Ville de tage ansvar for deres handlinger.

Inkompetent og flabet

Min Sony Vaio blev sendt til Infocare for at få skiftet tastaturet, da der var en knap der havde løsnet sig.

Får den tilbage med ridser på oversiden, en touchpad (mus) der ikke fungerer optimalt og højttalere der ikke er sluttet til.

Da jeg efterfølgende kontaktede dem, var det en arrogant melding jeg fik fra dem om, at jeg bare kunne klage til dem jeg købte den af og at det i hvert fald ikke var dem der havde lavet ridserne.

Hvis i nogensinde skal sende et Sony produkt til reparation så sørg for at de IKKE sender den til Infocare.

InfoCare Service A/S

Dårlig service og uhøflig kommunikation

Har udelukkende oplevet dårlig service fra Infocare. Min iMac skulle til reperation. De sender en fragtmand, der lugter langt væk af øl og smøger og klædt i cowboy-tøj. Han henter computeren, som kommer tilbage efter en uge ... med fejl! Under reparationen har de ødelagt harddisken. Da jeg ringer for at aftale ny reparation er medarbejderen i forsvarsposition og jeg skal nærmest tigge og be for at få ham overbevist om, at computeren er gået i stykker efter at have været til rep. hos dem.
Computeren bliver afhentet. Hører ikke noget i fjorten dage. Derefter ligger der en besked på min telefonsvarer om at jeg skal ringe for at aftale levering. Da jeg ringer op får jeg at vide, at levering er aftalt – til den pågældende dag! Jeg spørger hvad tid, men det kan de ikke oplyse om, det står ikke i deres system.

Gennemgående helt elendig service og ubehøvlet behandling af kunderne!

Ringe

Har indleveret computer til rep.
7 arbejdsdage stod der på ordren fra infocare. Gud ved om det er 7 dages arbejde hos infocare, for så tror jeg at de er oppe på ½ dage resten af den måned den har været hos infocare er der ikke sket en skid andet end at den venter på MSI og det kinesiske nytår eller hvad de nu kan finde på.
Jeg bliver squ nok nød til at give kunden en ny bærbar inden han kommer slæbende med Ekstra bladet, forbrugerstyrelsen og diverse advokater
-------------------------------------------------------------------------------------------
28.02.2012 UPDATE:
Så kom den endelig tilbage- efter næsten 2 måneder.......Ombyttet til en fin computer med Hollandsk/Belgisk software....... Kontakter igen Infocare og får beskeden at jeg kan sende den ind til dem igen for at få lagt dansk software på. Det har jeg bare ikke tid og nerver til, så jeg må nok selv bruge et par timer for at få den på dansk...

Erik Hjetting found this review useful

InfoCare Service A/S

DÅRLIGT SERVICE OG REPARATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har fået en utrolig dårlig oplevelse af infocare, desværre.

D.12.11.2011 fejlmelder jeg min Vario bærbar hos Infocare, da min venstre museknap ikke virker.

D.09.12.2011 Sender de bærbaren retur fra 1. repration.

D.19.12.2011 modtager jeg min bærbar - Jeg når kun lige at afprøve om min museknap virker, hvorefter den går ud. Jeg sætter min lader i, for jeg havde ikke sendt min lader med, og tænker at den nok bare mangler strøm - dette hjalp ikke, for kunne ikke tænde den?

D.20.12.2011 Kontakter jeg Infocare med en email, for at sige mit problem er opstået efter den har været til reparation, da jeg er usikker på om garantien dækker på mit nye problem der er opstået, efter jeg lige har afprøvet den fra 1. reparation.

D.20.12.2011 efter jeg fik svar på min email, hvor jeg forstår det sådan at jeg bare skal fejlmelde min Vario og sende den ind. Derfor fejlmelder jeg min Vario.

D.05.01.2012 modtager jeg en email fra xxxxx (ham som har undersøgt min Vario 2.gang.) hvor der står at det er batteriet som skal skriftes og garantien ikke dækker længere, da sony har 6 månder garanti på batterier. Derudover modtager jeg en prisoversigt, hvor jeg enten kan vælge at betale 2400 kroner for et nyt batteri eller at jeg kan betale 400 kroner, for at han har brugt tid på at konstatere problemet.

Samme dag kontakter jeg sony, hvor jeg dog heldigvis kender en som arbejder. Vedkommende tager kontakt til infocare - det viser sig at infocare ikke har brugt meget tid på min computer, og at de havde lavet en fejl, da jeg havde sendt den ind første gang(det var derfor den var lang tid om at starte op). Derudover påstod de ikke at de havde sagt at der skulle et nyt batteri i, for det fejler ikke noget.

Så efter mange månder, så venter jeg stadig på min computer!!!!!!

Hold jer langt væk !!!

Køb ikke nogle varer hvor infocare står for servicen. Totalt dårlig service - eller der er bare ingen.

InfoCare Service A/S

Reparation hos Infocare? Nej.

Det er nok 1-2år siden, jeg havde erhvervet mig en MSI bærbar. Efter nogle uger begyndte skærmen at "gå" i blå, mens lyden bare ville loope. Til start ville jeg ikke undvære bærbaren pga. studier, men blev hurtigt træt af problemet. Jeg snakkede med min forhandler, som henviste mig til Infocare, idet de står for alle MSI reperationer.
Labelen fra Infocare kom skam hurtigt nok, men da jeg sender den ind, modtager de den, men påbegynder først reperationen 1 uge efter. Okay, fint nok - de havde sikkert travlt. Da jeg får den returneret efter næsten 1 måned, er emballagen jeg pakkede den i manglende, og den "sejler" bare rundt i papkassen.
jeg tjekkede den da for skader, men der var ingen synlige.
På et papir som de vedlagde, står der at de har "renset blæseren". Det skal her siges problemet opstod selvom computeren lige var startet op (altså ikke varme påvirker, som jeg også skrev).
Jeg sender den så retur, (med samme fejl), og da jeg får den igen 1 måned senere, er emballagen igen manglende, og fejlen er stadig ikke lavet. Efter tredje tur til Infocare udskifter de grafikkortet, som fjernede problemet i et par måneder. Nu opstår fejl nr. 4: Computeren "crasher" og vil ikke starte.
På det tidspunkt gad jeg slet ikke sende den ind mere, for de ville sandsynligvis ikke kunne lave den alligevel. Jeg fik så mine penge tilbage af forhandleren.

Men budskabet: HOLD JER FRA INFOCARE !

Utrolig Dårlig Service...-

Føler mig så groft pisset på af infocare og deres behandling af deres kunder..- Har et tv der skal rep i mit hjem, to gange har de nu aflyst aftalen på grundlag af at en medarbejder pludselig er blevet syg..- Det simpelthen for ringe service, vi kan alle blive syge men ikke en time før de sku have været her, det kostet mig omkring 5000 i tabt arbejdsfortjeneste indtil videre, så hvis i sidder med et Philips tv og de henviser jer til Infocare, så sig pænt nej tak og aflevere selv dit tv i forretningen hvor du købt det og bed så til at de kan finde ud af lave det rigtige..- Jeg hvertfald spændt på se hvor lang tid det vil tage dem med mit..-

Elendige

Hold jer langt væk fra dette l**** firma - går i 2g og har ikke tid til at sende min computer til reperation i tide eller utide! De ha ringen situationsfornemmelse, og da jeg har sendt den ind én gang og den stadig har den samme fejl (MSI CX623 Blue Screen of Death) har jeg intet til overs for dette og har søgt om kreditering, men dét fatter de heller ikke engang.....

Utroværdig og uden service

INFOCARE har haft min pc til reparation 3 gange, og har endnu ikke oplevet noget der minder om acceptabel service.
Denne gang skulle der gå 2 uger med at finde ud af, at maskinen skulle have en ny hard-disk.
Dette på trods af, at jeg på forhånd havde bedt om lidt hurtig service, da computeren er meget vigtig i min hverdag (arbejde/rejse).

Ved modtagelsen fandt jeg ledning og strømforsyning fuldstændig indsmurt i fedt/lim og maling. Det var tydeligvis ikke min strømforsyning.
Infocare afviste min kritik og hævdede, at strømforsyningen var sådan, da de modtog den !!!!!!

Infocare sendte min computer i en fuldstændig usikret æske, og hævdede også, at det var sådan, de modtog den.

Dette var blot et par at de kritikpunkter jeg har efter mødet med Infocare.

Mit råd nr. 1: Hold jer LANGT VÆK, hvis det er muligt.
Mit råd nr. 2: Køb IKKE en MSI computer, da den i givet fald skal repareres hos Infocare. De magter ikke opgaven.

FORTSAT D. 7. MARTS 2012
Jeg tænker stadig ofte på min dårlige oplevelse med INFOCARE. Nu har jeg lige læst en del af de nyeste anmeldelser.
Gad vide, hvad der sker i et firma, der på deres hjemmeside (http://www.infocare.dk/fullstory.aspx?m=129&amid=775) blandt andet skriver:
"Kundetilfredshed er afgørende for en servicevirksomhed som InfoCare. Vi prioriterer løbende træning i bløde værdier og kundeservice højt. Alle vores aktiviteter er baseret på InfoCares værdier; Respect, Citizenship, Trust and Joy. For at sikre en høj kundetilfredshed i vores serviceleverance, udfører vi jævnligt kundetilfredshedsundersøgelser internt såvel som udført af eksterne specialister. Vi udfører dybdegående interview med partnere og kunder. Vi bliver løbende målt af vores partnere."
Kontrasterne taler for sig selv.

InfoCare Service A/S

Adm. direktør for InfoCare Service, David Friisholm, forlader virksomheden.

• odense, DK
  • 12 Reviews

insister altid på en løsning fra butik/producent som IKKE hedder "reperation hos Infocare A/S"

en samsung bærbar blev sendt ind sidste år, tre gange for at fixe 2 problemer. første gang fixede de problem 1, og undgik at kigge på problem 2. anden gang sagde de at de havde fixet problem 2, men det havde de det ikke. tredje gang fik de det så rigtigt, troede jeg da, for senere fandt jeg endnu et problem som var opstået efter at de havde haft min bærbar i godt 2-3 mdr.

så jeg ringede 2 gange til Samsung support, 2 gange til Infocare, og en gang til tredje-parts reperatør (henvist fra Samsung), alle fem siger at min detaliejede problem beskrivelse tyder på en fejl, som bestemt kan blive fixet på garantien, og Infocare levede også, i telefonen, op til kravet om at jeg burde kunne få den ombyttet.

men jeg viste det var for godt til at være sandt, for selv om fem personer gav mig ret i fejlen, og 2 af dem var Infocare selv, siger infocare at der ingen fejl er og jeg får en regning på godt 500kr.

SUPER!!

hvis du skal have et product repereret på reklamation, insister ALTID STÆRKT på at det IKKE er Infocare som skal fixe det. ud over det håber jeg infocare brænder til grunde for at være sådanne nogen elendige fæhoveder.

InfoCare Service A/S

In february an error started to show up on my tv (a vertical line), after which I contacted Philips. It was a bit difficult to get it fixed, as I bought my tv in Holland but live in Denmark now.
The European law states that, wherever you bought the tv, as long as it is within the EU countries you have a right to 2 years of warranty.

After a few back and forth calls between Philips Denmark and Philips Netherlands, Philips Denmark gave me the repair.

Within a week after Philips agreed on repairing it, there was a guy of InfoCare calling me that the parts were in and that he wanted to make an appointment to do a "hjemmefix", so I did not have to part with my tv!

The guy completely disassembled my tv, replaced the panel and it worked like a charm. He must have been inside my place for about 3 quarters.

Perfect service!

Sadly enough, a blue spot started showing on the panel midway through June, so I called philips again who directly contacted InfoCare to order a new panel.
Today, 8th of July, the technician came to replace it. And again after taking good care of my tv, it works like a charm, without blue spots.

Great extra: My tv runs out of warranty tomorrow (2 years ago I bought it), but the panel has an extra 6 months warranty.

Nothing bad about InfoCare from my side!

InfoCare Service A/S

Nedladende, dårlig og uforskammet service!

Der går en måned, og jeg vil gerne have vide hvor langt de er kommet med min MSi bærbar. Da jeg siger at jeg for det første ikke har et service nr. fordi de ikke har givet mig noget, bliver jeg skældt ud.

- Derefter spørger jeg om de ikke kan bruge mit telefon nr..
Det tog hende bogstaveligtalt 2 sekunder at finde denne sag. Gennem hele samtalen bliver der talt ned til mig og da min computer endelig kommer tilbage efter 40 dage, er der stadig fejl på. Før var fejlende bare noget HDD, men de har slettet alt software, recovery og alt det andet.

Hvad fanden tænker de på? Man får da ikke recovery disc, det er en gammel ting. Nu ligger alt på harddisken.

- Hvis du skal til at sende din computer ind, så annuller aftalen, mens du stadig kan.

Det ser også ud til at de har lavet yderlige defekt på andre steder i computeren.

InfoCare Service A/S

Elendig service og beholder folks ting!

Sendte min gamle iMac til reparation hos InfoCare. Da jeg ikke længere havde den originale indmad til selve kassen som min iMac kom i havde jeg for at beskytte den lagt en tynd dyne og et uldtæppe i kassen omkring maskinen.

Efter end reparation fik jeg ikke disse ting med retur. Jeg ringede derfor til InfoCare som blot gav mig den undskyldning at de skrotter alt emballage som sendes med ind til reparation...

Jeg kiggede derfor alle deres bettingelser igennem og der stod intet omkring dette.

Jeg var flere gange i kontakt med InfoCare via telefon og mail, men blev konstant mødt af en sur tone fra deres direktør som ikke ville tage ansvaret for de ting som de havde skrottet men blev blog ved med at sige at de skrottede alt emballage som var sendt med ind...

Det der så undrer mig er at de godt kunne finde ud af at sende min iMac i den kasse som jeg også havde sendt den i... Men min dyne og mit tæppe kunne de bare ikke magte at opbevare i kasse ment min iMac blev lavet...

Syntes det er under alt kretik og læner sig næsten op af tyveri!

Det skal så nævnes at jeg i min meget udførlige fejlbeskrivelse havde gjort klart opmærksom på hvilke dele der var sendt med ind til Reparation og hvordan enheden var pakket og at jeg ønskede det hele med retur.

Politi og advokater blev kontaktet (det blev en princip sag) men mente ikke de kunne gøre noget, desværre.

Og nej reparationen var ikke udført korrekt, så måtte have enheden til reparation igen, men denne gang blev InfoCare ikke valgt!

mulis found this review useful

InfoCare Service A/S

Dårlige teknikere og elendig service.

Jeg sender en bærbar PC til reparation p.g.a. en løs forbindelse der skaber forstyrrelser på skærmen. InfoCare's løsning på dette problem er at skifte hele skærmen! Det er en forkert løsning og virkelig uprofessionelt arbejde!

Kommunikationen har også været dårlig. Det virker som om de ansatte ikke er sat ind i sagerne. Udadtil virker de også illitterære, da grammatikken de bruger i e-mails ikke engang kan bestå en folkeskoleprøve. Når der tages høje priser bør der arbejdes meget hårdere synes jeg.

Legalt tyveri

Jeg er forhandler af notebook, og har på den baggrund tit sendt notebook til reparation hos Infocare. Jeg kan forstå på en tidligere ansat, at de mangler penge. Og så kan jeg jo godt forstå deres optræden. Jeg har ved flere lejligheder været ude for, at infocare påstår at der intet var i vejen med computeren, og på den baggrund vedhæftet en regning på 800 kr. (Legalt tyveri). Jeg har lige fået en Toshiba retur, der havde lavet sig selv undervejs, til trods for at bundkortet var brændt af. Det er et stort firma der selv har It-afd. der havde undersøgt pågældende Pc inden den blev indleveret til mig, hvor jeg konstaterede at den var helt død, testet med og uden batteri, og flere strømforsyninger. Jeg har arbejdet med det her siden 1980, så jeg har lidt erfaring. Men jeg fik den tilbage, med en regning på 800 kr. Efterfølgende vil jeg klage over afgørelsen, der var mailadresse hvor man kunne klage. Jeg fik selvfølgelig ikke noget svar, og jeg sendte så en mail mere, med det resultat, at min IP adresse blev blokeret, så jeg ikke kunne sende mail mere. Jeg holder nu helt op med at sælge mærker der skal ind til infocare

Michael Bo Kjeldsen found this review useful

InfoCare Service A/S

Bedre end jeg havde frygtet

Jeg købte en MSI GT 660 og den virkede fint, men kun i en ti dages tid, hvor der så skete et eller andet med batteriet så det ikke ville lades op. Så jeg gik i gang med at ringe til MSI Support hotline og fik min computer fejlmeldt, og dagen efter fik jeg pakkelabelen. Jeg sendte så min computer afsted til Infocare ved forhåbningsfuldt mod, men så kom jeg så herind og så alle de skrækscenarier der blev tillagt Infocare. Jeg var noget nær skrækslagen, og begyndte straks at checke op på mine rettigheder som forbruger og alt det halløj. Jeg blev dog beroliget efter to dages tid, da jeg så kunne gå ind og se status på reparationen. Og så i fredags, 6 dage efter at Infocare havde modtaget min computer, fik jeg besked om at de var færdige med den.
Overordnet er jeg tilfreds med Infocare, jeg er dog stadig en smule frygtsom for at jeg måske får batteriproblemer igen, da der som status for udførelsen af reparationen stod at der ikke var blevet oplevet nogen opladningsproblemer.
En ting der irriterer mig noget, er dog at Windows var blevet sat tilbage til startinstillingerne, men det er dog et mindre irritations-moment,

kundernes ting forsvinder

Der er en læk hos Infocare kundernes ting forsvinder, bærebar, fladskærme og dele siver ud hver eneste dag Infocare har sat overvågningskamera op og medarbejderne bliver visiteret med det hjælper ikke på problemet.