[REPLY]
Fonogle år side, købte jeg farvepatroner til min Canon 600. Sikket noget lort de sendte. Farverne var så blege, at det ikke kunne bruges til noget. Jeg brokkede mig over kvaliteten, og returnerede patronerne. Men selv efter et par år, forsøger de stadig at score penge på dette snydsalg.
Så købte jeg fra FyldSelv, hvor kvaliteten er lige så god som de dyre original patroner.
Inl-Club er i dag så stor, at der ikke også er plads til forretningsmoral.
ALDRIG MERE INK-CLUB
Fik en blækpatron der ikke virkede - det beklagede jeg og fik uden problemer en ny tilsendt :-)
Super gode priser og hurtig leveringstid. Købte patroner af deres eget mærke til min HP printer, og de virker fint. Eneste ulempe er at man ikke kan se hvor meget blæk der er tilbage i kontrolpanelet, hvilket man kan med de originale patroner fra HP.
Jeg vil klart bruge dem igen fremover, men fremover bliver det med originale patroner hvor de stadig har gode priser
Jeg har nu handlet 4-5 gange ved Inkclub, både elpærere, blækpatroner, rengøringsartikler m.m. Der har slet ingen problemer været de første par gange.
For nylig var der så en lille fejl i en forsendelse, det ene par af 5 stk. gummihandsker var forkert størrelse. Efter en mail til dem, kom der straks ikke bare et, men 5 par i den rigtige størrelse, samt meddelelse om, at jeg kunne beholde det forkerte par også.
Gangen efter kunne jeg ikke forstå, hvad min bestilling blev af, da de havde skrevet, den var afsendt, men ikke modtaget ca. 10 dage efter. Vi skrev kort pr. mail om problemet, hvorvidt den kunne være forsvundet i posten el.lign., og de meddelte straks, at de ville sende bestillingen påny, og vi aftalte, at jeg naturligvis sendte den ene retur, hvis den første forsendelse pludselig skulle dukke op. Herefter sendte de hele bestillingen igen, og denne gang kom den frem. Så deres service i forhold til den type problemer er super ud fra mine oplevelser indtil nu.
Det er dog et MEN...deres blækpatroner holder meget kort tid i forhold til andre. Jeg har et par gange købt til en Brother, og nu har jeg en Epson. Især Epson patronerne er der en meget kort "levetid" på, så i sidste ende bliver det ikke billigere med deres uoriginale patroner.
Køb IKKE de uoriginale InkClub-toner! Jeg købte et uoriginalt sæt farvepatroner til min farvelaser, men det er gået helt galt. Efter kun 50 print virkede de ikke mere. Jeg kontaktede derfor InkClub, for at reklamere og forventede helt klart ombytning uden problemer.
Efter 9 (!) mails frem og tilbage er problemet ikke løst endnu - det er som om de opfinder nye problemer hele tiden for at undgå at skulle sende nye patroner.
Så skal de rystes - så skal firmware opdateres - så må man IKKE opdatere firmware, for så virker de ikke - og så videre og så videre...
SUK!
Hanne Frederiksmose found this review useful
Jeg havde bestilt to printerpatroner til min HP printer, og da jeg modtager brevet er der kun en. Jeg kunne godt ønske mig at Inklclub havde et telefon nummer man kunne henvende sig til direkte, så man var fri for at maile med dem.
Heldigvis fik jeg dog hurtigt tilsendt den manglende patron.
Havde bestilt nogle patroner til min printer, og de kom ikke.
skrev til dem og de sendte dem igen, de kom heller ikke der og nu syntes jeg godt nok det var ved at være underligt..
så jeg skrev om den 2 gang og sendte min adresse med for en god ordens skyld og de sendte en ny pakke som jeg modtag dagen efter.
SUPER SERVICE!
Jeg købte en "bluetooth" højtaler hos "InkClub" og den kom efter et par dage. Desværre virkede den ikke. Jeg skrev til dem og forklarede problemet. Dagen efter fik jeg en mail hvor de beklagede og lovede mig en ny højtaler. Den kom 4 dage efter.
Det er god service - fejl kan ske, men så hurtig reaktion dur bare.
På hjemmesiden lover de levering indenfor 2 - 3 dage, men dette kan de ikke overholde. Jeg bestilte i god tid (6. januar) for at være sikker på at have blæk nok til at udskrive en rapport i forbindelse med mit studie. På trods af dette er der gået 9-10 dage siden jeg bestilte til jeg i dag (15. januar) modtog pakken. Dette skyldes ikke at jeg ikke har været hjemme til at modtage den, da den blev sendt som brev og røg i postkassen. Ergo må det være sløs?
Sidste gang jeg bestilte modtog jeg defekte blækpatroner, men tænkte at alle fortjerner en ekstra chance. Det fik de og missede. Fremover finder jeg et andet sted at handle hvor forhandleren kan leve op til det de lover.
/Lasse
Havde bestilt lasertoner til min HP printer ...kom hurtigt med posten og så lå der sgu oven i købet en pose matadormix med i pakken ...ha ha ha det har jeg ikke prøvet før ...det er god stil :o)
Vil købe der igen
Vi har købt en pakke med 4 patroner i til vores HP printer. Vi har jo nu prøvet at skifte alle 4 patroner med et samlet resultat, de virker bare ikke.
Jeg vil fraråde at købe efterfyldte patroner eller hvad det nu er de sælger, det virker ikke. Gider ikke engang at sende lortet retur.
Jeg bestilte nogle varer som jeg med det samme så var forkert.
Grunden til jeg så det var forkert, var at jeg læse fra stort set alle at deres discount blæk produkter ikke fungerede. Udover det kunne jeg se herinde at mange var utilfreds med deres produkter alligevel, de sendte det forkerte, der var ikke tilstrækkelig blæk i el lign.
Jeg kontaktede kundeservice et par minutter efter men ifølge dem var det for sent og pakken var sendt.
I mailen jeg modtager står der "Du kan udnytte fortrydelsesretten på dit køb, hvis varerne har ubrudt beskyttelseplastik og er i ubrudt emballage. Du står selv for returudgifterne"
Her er det jo meget tydeligt at de prøver at få det til at lyde som om at jeg kun kan bruge fortrydelsesretten hvis der er sket et brud i emballagen.
Hvilket jo er decideret løgn jf. Forbrugeraftaleloven §17 stk.1. og §18 stk. 1.
Ud over de prøver at sælge en ret alvorlig løgn (som de sikkert har tænkt at sige er en formuleringsfejl), så skal jeg også selv betale for at sende det retur.
Nu har jeg handlet en del år på nettet, men så ringe og svindlerlignende forretningsføring har jeg dog aldrig set nogen steder.
Udskriver af HT! Har lige tjekket forbrugsniveau og det er allerede kritisk efter 5 udskrifter!! Virkelig lort!!
Har nu måtte kasere den fjerde printer patron, fordi printeren melder at patronen ikke kan godkendes. Nogle gange kan jeg få en enkelt kopi ud af en patron, men LANGT fra godt nok. Bruger aldrig inkclub igen, og kan ikke anbefale det til andre. Sorry.
Købte for nogle måneder siden nogle opladelige batterier og en oplader, efter et par måneder var der 3 af batterierne der ikke kunne holde strøm, jeg skrev så en mail, og fik meget hurtigt svar tilbage, at jeg ikke behøvede at sende de dårlige batterier tilbage, dem skulle jeg bare smide ud, og så ville de sende mig nogle nye, og efter 2 dage, så modtog jeg nogle nye batterier, men ikke bare 3, 2 pakker med sammenlagt 8 nye batterier :-)
Det er sku hvad jeg kalder KUNDESERVICE, og det oplever man alt for sjældent efterhånden.....
Det er da utroligt at en virksomhed som profilerer sig så meget på det danske marked INSISTERER på at man skal sende produkter retur til en svensk adresse.
Det betyder jo, at man reelt betaler KASSEN for at udnytte sin fortrydelsesret.
Uanset hvad - det er min sidste ordre hos dette site - det er simpelthen for dårlig kundeservice!!!
Prøvede lige en omgang uoriginale patroner. Nu må jeg ha lært det, det fungere bare ikke. Chippen havde været brugt (mærker) på kontaktfladerne) og åbenbart flyttet fra en original, måske også derfor man skal sende de brugte tilbage, så chippen kan pilles af og genbruges.
Jeg har forgæves forsøgt at skrive til dem i et halvt år,
da jeg ikke ønsker mere spam mail fra dem.
Ingenting har de gjort!!!
Man kan heller ikke ringe til dem!
Jeg har handlet hos dem en gang, og mindes aldrig jeg satte noget flueben ud for nyhedsbrev etc.
Hold jer lang væk fra dette lorte firma.
Jeg bestilte en blækpatron en uge før min ferie, men til trods for at den var på lager blev den ikke afsendt før 4 dage efter at den blev bestilt.
Heldigvis nåede jeg at bestille en i et andet firma, som blev leveret næste morgen.
Første gang jeg bestilte hos ink-Club tog det lige så lang tid. Dette var anden gang jeg bestilte, men også sidste.
Jeg har ved flere lejligheder købt blækpatroner ved Ink-club. Har kun godt at sige om firmaet. Man skal lige være opmærksom på, at de sendes fra Sverige, så det tager nogle dage. Men varerne er iorden, ingen tvivl om det. Så 5 stjerner herfra.
Jeg fik to toner fra inkClub som begge har lav blæk og blev færdig efter få tekst sider udskrift!!!
google og du skal finde !
- det var let og lige til - bestil , afvente - 2 dage efter en lille pakke med toner.
Alt iorden, så 5 stjerner herfra
Lars
Købte for fire måneder siden blæk til min printer, hvoraf den ene var til en nyere model.
Jeg skrev til inkclub at den ene patron ikke passede sendte dem et billed af rigtige og den forkerte, 3 dage senere fik jeg et brev fra inkclub med en ny patron, som passer + et brev til returnering af den anden
Fik ikke hvad jeg bestilte og lidt langsom levering
6. april 2012
Jeg bestilte blækpatroner, og det tog 5 dage. Jeg bestilte ander ting fra andre firmaer i samme periode, og de kunne levere fra dag til dag eller på 2 dage. -men ok. InkClub har heller ikke lovet andet end "Hurtig levering" og det er jo en lidt fleksibel størrelse.
15. april 2012
Jeg startede med at give 5 stjerner, men i dag skulle jeg så sætte blækpatronerne, som jeg købte, i printeren og så stoppede printeren helt og fortalte mig at jeg havde sat en gammel og outdated printermateriale i. Jeg fik den først i gang igen ved at sætte den gamle patron i igen. Derfor er jeg så nød til at sætte min bedømmelse af InkClub på stand by til dette er afklaret og jeg ser hvordan et håndteres af firmaet. I første omgang havde overskriften været at jeg fik hvad jeg bestilte, men nu måtte jeg jo desværre tilføje et "ikke".
21.4.2012
For 5 dage siden fik jeg så beskeden fra InkClub efter klage over varen "Jeg sender en erstatningsvare til dig for at løse problemet". Så tænkte jeg det er da fin og hurtig service. Det må da bringe vurderingen op på 4 - 5 stjerner - men ------ da blækpatronen kom var den overfyldt med blæk. Det kunne jeg så hælde af. Jeg skulle rive en forsegling af over et hul i toppen, stod der. Da jeg gjorde det strømmede der mere blæk ud. Jeg har nu cyan fingre, men blækpatronen ser ud til at fungerer. Det er tydeligt at blækpatronen er brugt og slidt. Jeg kommer nok desværre ikke til at handle her igen og jeg kan vist ikke tilføje flere stjerne trods den servicen. Det er jo kvalitetsvare jeg er ude efter og det synes jeg ikke jeg har fået.
24. april 2012
Ja, men så må jeg jo give et par stjerne mere, på grund af god service. Efter InkClub havde læst det herover fik jeg tilsendt en helt ny original farvepatron. Så man kan ikke påstå andet end jeg nu har fået det jeg søgte, men det tog lidt tid og skriverier.
Alt fungerede perfekt, lige fra bestilling til levering, tilsyneladende fungerer patronerne også ok.
Jeg bestilte Ink-Club´s egne miljøpatroner til min printer. Da jeg fik pakken. Var der først forkerte patroner til min printer, og samtidig var der en patron der lagde farve ud.
De forkerte patroner til min printer, der havde Ink-club lagt forkerte patroner til en printer på Deres egen hjemmeside.
Resultatet med den forkerte blækpatron, at min printer blev total indsmurt i sort blæk. Og jeg kunne smide printeren ud.
Som et plaster på såret tilbyder Ink-Club min nogle originale patroner uden beregning. Og De vil gerne overtage garantien af min printer, hvis Jeg kan bevise at fabrikkantens garanti ikke gælder.
I HP´s brugsanvisninger står der at Deres garanti gælder kun hvis bruger originale patroner og ikke genbrugspatroner.
Ink-Club tror at de bare kan tilbyde mig nye patroner uden beregning og lukke sagen. Fordi jeg skrev til dem at sagen ville havne på trustpilot. Derfor køb ALDRIG genbrugspatroner det lever Ink_club af, men din printer garanti gælder IKKE.
Det er ellers et godt firma jeg har handlet med, men efter denne sag ville jeg kun købe originale patroner fremover
6 ml. blækpatron meldes v. linket i 10% rabat kampagnemail "pt. udsolgt".
Bestiller i stedet (og betaler) 3 ml. patron. Derefter meldes osse denne i restordre.
Modtager mail, om at begge nu lagerføres.
Foretrækker derefter ordren ændret til oprindelige ønske.
Svar: Desværre NEJ, ordren ER faktureret!
Sig mig: Hvorfor så overhovedet meddele mig, at nu lagerføres patronerne, når oplysningen alligevel kommer for sent.
Gør det bedre næste gang, Karin
Sælger uoriginale patroner med 3-4 ml istedet of 10-20ml som originale. Og svaret fra dem er ups er den tom? så må i jo købe en mere. 3 udskrifter og den var tom. Selvom chippin stadig viste fuld.
217kr for 4 udskrifter..
Warning.
They are selling unoriginal inks with small 3-4ml instead of 10-20 ml as original so u can only print 1-6 pages, Then when u contact them saying the chip says full but the ink is empty, they say woops u better buy another one.
217 Dkr for 4 prints.. thats really expensive.
Outre la rapidité de livraison, l'offre variée, la conformité des commandes et la courtoisie des interlocuteurs, en cas de problème ou de défaut sur un produit le site rembourse la commande sans tergiverser. Sûr. Fiable. Honnête. 100% !!!!
Vi har bestilt og hurtigt modtaget uoriginale støvsugerposer til vores Nilfisk, samt diverse filtre til samme.
Umiddelbart passer de forskellige dele, men posernes tykkelse er noget tynd i forhold til de originale.
Skriver selvfølgelig igen med hele 5 stjerner, hvis posen holder :-)
Jeg skrev en anmeldelse den 7. marts 2012 med 4 stjerner med forbehold for, om poserne holdt. Det gør de! :-)
Derfor 5 stjerner som lovet
Jeg har flere gange købt forskellige ting på inkclub. Der er altid god service også selvom de engang havde glemt at den ene af de ting jeg havde bestilt, så sendte de den lynhurtigt efter jeg havde gjort opmærksom på det.
Og så er deres uægte patroner i super kvalitet og til en rigtig god pris!
Jeg har handlet hos ink-club.dk 20-30 gange efterhånden, og jeg har hver gang fået blækpatroner der virker - originale såvel som uoriginale. Det er fedt at man rent faktisk kan vælge de markant billigere kopi-blækpatroner uden at skulle være nervøs for at kvaliteten er for dårlig.
Genialt med den nyere batterishop - fedt at man kan få fyldt op en gang imellem uden at skulle slippe en formue.
Jeg har nu handlet med Inkclub via internet i over 3 år. Er meget tilfreds med kundeservice. Pakken kommer altid til den lovede tid. Der svares altid hurtigt på spørgsmål til kundeservice. Rimelige priser og gode tilbud. Men det allervigtigste er at firmaet tager hensyn til vores fælles miljø !
Fine varer, super priser og hurtig levering.
Har kun positive oplevelser herfra.
Prima kwaliteit, snelle service en betalingsvoorwaarden. Dik tevreden eigenlijk. Tegenwoordig veel concurrentie
Jeg er yderst tilfrest med den den måde de behandler orderne på,har været kunde i flere år og forsætter med det
Har købt en mus til 39,- + levering men fik samlet regninger for knap 1000,- for det samt inkasso kastet i nakken flere gange.
Inkasso firmaet erkendte allerede første gang efter diverse dokumentation at det var Inkclub der havde fejlen alligevel sendte de mig til Inkasso for samme sag igen et år senere. Det er IKKE muligt at kontakte fuskerfirmaet pr. telefon hvilket jeg nok burde have set som et varsels tegn allerede inden. Men man er vel lidt naiv alle hvis man kan sparre lidt...
Søren Hummelshøj Petersen found this review useful