We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (274)

Hurtigt og nemt!

Ingen porto, og varen blev sendt hurtigt, og med go information!

inspiration

Bestilte en skål som var på tilbud til 400 kr normalprisen er 1000kr så det er altså 600kr sparet. jeg så tilbudet i deres avis og kiggede på deres hjemmeside søndag aften som tilbudet startede mandag og der stod den var udsolgt, så jeg stod troligt foran min lokale inspiration kl.9.30 mandag morgen da de åbnede og der kunne de så fortælle at den var udsolgt og de fik ikke flere hjem??? Jeg var den første kunde i butikken, mærkeligt. var på inspirations hjemmeside igennem hele ugen og skålen stod stadig som udsolgt, søndag aften hvor tilbuddet udløb lykkedes det mig at "lægge varen i kurven" selvom den var udsolgt.
Pakken kom tirsdag, ikke noget at klage over der, men at starte sit tilbud med at være udsolgt er lidt uprofessionelt, jeg ved godt de ikke tjener ret meget på den til den pris, men måske man skulle lade være med at annoncere til den pris så??? Oplevelsen vil nok ikke få mig til at handle der igen, når de er så useriøse.

Ingen afvigelser

købte en bryllupsgave, kom allerede 48 timer efter i super flot indpakning, og godt beskyttet. Super oplevelse.

Perfekt

Alt var som aftalt. Flot gratis indpakning og meget forsvarlig og skånsom forsendelse. Faktisk fik jeg det næsten helt dårligt over det ressourcespild, det jo egentlig er, at jeg ikke bare selv gik ned i butikken, men i stedet skulle have en stor pakke med skumfiduser tilsendt.

Inspiration A/S

Dårlig start, men god slutning.

Jeg har efterhånden mange gange brugt Inspirations hjemmeside så jeg slipper for at drøne rundt en lørdageftermiddag.
Jeg har aldrig før haft problemer, bestiller mine varer og de ankommer efter 2-3 dage flot indpakket.
Denne gang modtog jeg ikke min vare efter 9 dage, tog kontakt via email fredag eftermiddag, blev ringet op 1 time efter med besked om at min ordre var blevet væk. Brian fra webshoppen fik det ordnet på bedst mulig måde så jeg forbliver en tilfreds kunde. Super kundeservice det må jeg sige. Jeg vil fortsætte mine bestillinger på webshoppen og håbe at denne ene gang var en wupti.
Tak Brian og Birgitte i FBR. centeret :)

Inspiration A/S

Hurtig ekspedition og meget fin indpakning og kort samt meget fint med gratis forsendelse. Varen kom 2 dage efter bestillingen.
Super Flot

Det virker...

Hurtig levering. Men jeg fandt ikke ud af hvordan man får sin gave indpakket...

Super.

Ikke meget andet at sige. glad kunde som kommer igen en dag :-)

Inspiration A/S

Måske julegaver til marts eller april

da jeg bor i grønland. er det ikke ofte at jeg kan se min familie eller købe gaver til dem i forbindelse med jul og fødselsdag. derfor har jeg benyttet inspiration.dk. hvilke må siges, at have været en noget dårlig oplevelse jeg ikke gentager. I 3 ud af de 5 gange jeg har brugt siden, har jeg enten ikke har fået det jeg har bestilt, eller de har skrevet at noget ikke kunne leveres, men er så blevet det alligevel. det skaber et problem, når man så bruger en anden webshop eller familie til at købe en gave. andre gange er vare de har lovet blev leveret, ikke leveret. den en gang fik min familie julegaver til marts og i år var vi hende i april. jeg tror ikke det er nødvendigt at skrive mere.

Review by confirmed purchaser

Nem web, manglende sms service

Godt web og god pris. Men tilmeldte mig sms service (1kr) som dog glimrede med sit fravær...

Henvendte mig til Kundeservice efter 8 arbejdsdage, så lå varen i butikken samme dag.

perfekt

ikke mindre end perfekt og hurtig, sådan, godt gået og hun blev glad

Review by confirmed purchaser

hold da op for hurtig levering

nem og hurtig levering, som desværre blev forsinket hos postvæsenet - ellers havde gaven været fremme på dagen!

Review by confirmed purchaser

Nem, hurtig og gratis levering!

Dejligt med gratis levering - så man ikke skal tænke over min. køb eller samle flere bestillinger på en gang. Det gik nemt og hurtigt og dejligt med indpakning!

Review by confirmed purchaser

Bestilte søndag fik det leveret tirsdag på arbejdet.
Eneste minus ,der skulle være 3 brødposer med til brødskålen, sort,hvid og rød (ingen rød, nok udsolgt)

Fin redning

Hurtig levering. Desværre viste varen sig ikke at svare til det forventede, fordi der var vist et forkert billede på hjemmesiden. En mail til supporten medførte hurtigt en undskyldning samt flere løsningsmuligheder og problemet blev løst meget elegant og hurtigt. Billedet blev straks udskiftet til det rigtige.

fucking godt

jeg handlede med inspiration over nettet. jeg syns det gik rigtig godt og hurtig. fik en mail da de havde modtaget min order fik en igen da de havde pakket og sendt mine vare. det er bare super med de mails jeg syns det er rart jeg kan følge med i forløbet.

Rigtig god

Hurtig aflevering!

God og Hurtig.

Fornuftig netshop.

Perfekt levering

Jeg fik mine gryder leveret før beregnet og så uden porto

Review by confirmed purchaser

Superservice og superpris :-)

Når man ikke lige har energi til en bytur, er det rigtig lækkert, at man både kan se vareudvalget og få superpriser her på nettet - og endda fri fragt og gaveindpakning - leveret lige til døren. Det hele på 2 døgn, endda selv om det var en søndag jeg bestilte varen. Bedre kan det vist ikke gøres :-)

Alt i fineste orden

Fint intet at klage over

Effektiv og hurtig kundebetjening

Jeg bestilte mine varer en fredag eftermiddag - sent -, jeg fik øjeblikkeligt bekræftelse på ordren.
Mandag fik jeg en mail med faktura og et link til track and trace.
Varen var ved min hoveddør tirsdag.

Dejlig service

God service i telefonen og hurtig levering. Kunne ikke være bedre.

Super indpakning

Emnet var godt forsejlet samt pakket fornuftigt med fornøden sikkerhed.

Fragtfrit og supernemt...

Jeg er overrasket og superglad fordi jeg opdagede hvor nemt det er, at handle online hos jer. Jeg vidste præsis hvad jeg skulle have, og slap derfor for en lang køretur og alt for besværlig parkering i Hillerød.
-og så var det oven i købet fragtfrit....

Alt forløb perfekt

Det er nemt og overskueligt at bestille, du får god information i ordrebekræftelse og afsendelsespapirer. Og det blev leveret hurtigt og super godt pakket ind :-D

God service!

Fedt at man kan købe en gave og ikke selv skal bære den tunge gave med hjem hvor efter at skulle transporter den videre til modtagen, det er fedt at man bare kan få den sendt direkte til modtageren:)

Review by confirmed purchaser

Jeg bestilte gavekortet på nettet, og bad om at få det fremsendt til en specifik dato... og det spillede bare :-)

God og sikker levering

Det var nemt og gennemskueligt at bestille varen og skøntat der ikke var den voldsom dyre porto oveni prisen.
Leveringen gik helt uden problemer og varen nåede frem som gave præcis som det var tænkt.

Bedste oplevelse nogensinde!

Det føltes som en ægte online virksomhed hvor man fik svar og bekræfelse indenfor meget kort tid. Desuden gik der kun halvandet døgn inden jeg havde mine indkøb i hånden.
Købte Royal Copenhagen tallerkener som jeg havde opgivet at vente på gennem min lokale isenkræmmer. De plejer nemlig kun at have meget få eksemplar af hver vare i forretningen og jeg ville have tallerkener nok til hjemmet.
Har også lige købt bryllupsgaver som fik leveret i gavepapir-kan det blive nemmere?

Perfekt

Kunne ikke finde gratis indpakning, ellers var alt helt perfekt

Prima service

Nemt og hurtigt, uden problemer af nogen art. Hjemmesiden er overskuelig og nem at betjene

Super handel

Super fin og hurtig handel - handler gerne her en anden gang

Inspirerende

Mange kunne tage ved lære af den måde Inspiration, håndterer E-salg :-)

Review by confirmed purchaser

Jeg har været meget tilfreds med at købe gaver hos Inspiration over nettet. hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

fornem opringning, da de ikke havde vareren på lager

Hurtig levering og forespørgsel på om det hastede, da de ikke havde vareren på lager. Det har jeg ikke prøvet før..

Virker nemt og overskuelig

Har brugt inspirations hjemmeside ofte til køb af vare, de kommer hurtigt og er pakket godt ind.
Jeg kan kun varmt anbefale inspiration til online handel...

Hurtigt og nemt.

Jeg bestilte min vare om mandagen og modtog den om onsdagen. Der var ingen problemer overhovedet.

Særdeles tilfreds

Vi afgav ordren om søndagen - modtog varerne lige til døren allerede om tirsdagen. Særdeles fin service idet varerne desuden sendes til kunden uden tillæg af forsendelsesomkostninger mm., det er bestemt ikke sidste gang, at vi handler på denne måde.
mvh Niels Erik og Jette Trane

Velfungerende

En dejlig hurtig og nem løsning, når man sidder i Spanien og gerne vil sende en gave til et bryllup i Danmark.