We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4,173)

eenvoudig en snel

prima site levert wat afgesproken

prima en snelle service

s'avonds besteld en de volgende dag met de post in huis, dat is lekker makkelijk en snel. Kortom een prima bedrijf.

Review by confirmed purchaser

een heel mooi guess hoesje ben er super blij mee!!! thanks..

bij iposhoes.nl een super mooi guess hoesje gekocht, ik vond het moeilijk een keuze te maken zoveel mooie hoesjes hebben ze daar!! en vandaag besteld en morgen al in huis!!!!!!!
met mama afgesproken dat ik snel weer een nieuw hoesje uit mag zoeken..

Review by confirmed purchaser

Voor je het weet ligt je aankoop op de deurmat!

eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Goede service door support

Had support nodig en ze hebben hun best gedaan om me snel te helpen. Ze hebben zelfs de Bruna gebeld voor me omdat ik daar mijn pakketje af wilde laten leveren omdat het een cadeau was voor mijn vader.

Review by confirmed purchaser

super service en snelle levering

Ik heb nu 3x bij ipodhoes.nl besteld en elke keer de volgende dag lag de bestelling op de deurmat.
Ik heb 1x mailverkeer met de klantenservice gehad over een stuk gegaan product dat, ondanks dat het een fout van mijn zoon was geweest, ze een kortingscode stuurde zodat de volgende bestelling gratis verzonden mocht worden.
Van dat aanbod hebben we de laatste keer gebruik gemaakt.
Mijn zoon is helemaal blij met zijn nieuwe where is Perry hoesje.

iPodhoes.nl

This review has been reported to customer service by the company for only being about the product.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Review by confirmed purchaser

Prima product tegen een scherpe prijs.

Snel, goedkoop en betrouwbaar.

Review by confirmed purchaser

Snelle service en niet te duur

Ik had een ipad mini sleeve besteld. (zondags) Dit was er heel snel.
En aangezien het door de brievenbus kon, waren de verzendkosten daar ook op aangepast!

gewoonweg goed!

zoals de sterren beoordeling aangeeft, ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
zowel de bestelling via de website, de snelle en accurate levering en de prijs/kwaliteit verhouding, kloppen bij Ipodhoes.nl
Gewoonweg goed, dus doen.

Fabolous Service

Very accurate product descriptions, fast service and very competitive pricing. All round, a very professional company to do with business with.

Review by confirmed purchaser

Goede, overzichtelijke webshop met snelle service

Ipodhoes.nl is een overzichtelijke webshop met snelle service. Ik heb om 20.45 mijn bestelling geplaatst en deze is dezelfde dag verzonden. Helaas is de bestelling pas twee dagen later bezorgd door PostNL.

Snelle levering, goed product

Ik ben tevreden over de levering, de prijs en de kwaliteit. Ik zal ipodhoes zeker aan je aanbevelen.

Review by confirmed purchaser

Goede service en producten van goede kwaliteit

Bij de aanschaf van een case voor mijn nieuwe toestel kwam ik al gauw op deze website terecht. Echter wist ik niet hoe de kwaliteit van de cases zou zijn alsmede of de foto's waarheidsgetrouw waren. Ik heb daarom contact opgenomen en kreeg te horen dat de kleuren overeenstemmen met de daadwerkelijke kleuren en dat als ik niet tevreden was, ik de case in de verpakking gewoon kon terugsturen. Die mail had ik al gauw gekregen als reactie op mijn mail. Uiteindelijk besteld en snel binnengekregen. De bestelling was goed ingepakt en ik kon het volgen via track en tracé. De kleuren kwamen inderdaad overeen en ben heel erg tevreden met de kwaliteit van het product dat ik heb gekocht! Ben heel erg tevreden met de service :).

helemaal goed

ik heb een digipen besteld, gemakkelijk en snel. Tussendoor wordt je via de mail netjes op de hoogte gehouden van het proces, en binnen 3 dagen lag het op de mat.
Helemaal goed dus.

IPOD dock extender

Mijn dochter heeft een IPOD met een griffin hoes. Door de hoes kan ze deze niet op haar docking station plaatsen om muziek te luisteren.
De docking extender zorgt ervoor dat ze nu zelf de IPOD inclusief hoes kan plaatsen op haar docking station.

Extender besteld en eenvoudig betaald via credit card.
Inderdaad volgende dag keurig verpakt en geleverd volgens afspraak.

Perfecte service

Hoesje besteld, volgende dag in de bus, precies zoals beloofd. Wat kan ik er nog meer over zeggen?

snelle service

vandaag besteld, morgen in huis.

Review by confirmed purchaser

iPodhoes.nl is het voor je smartphone!

iPodhoes.nl is dé leverancier qua toebehoren voor je smartphone.
Omdat ik het liefst ga hardlopen mét muziek op mijn oren, was ik op zoek naar een fatsoenlijke sportarmband om mijn HTC One X in te stoppen, zodat ik geen last heb van mijn smartphone terwijl ik hardloop (anders moet je die in je hand houden of in een zakje van je broek of jackie stoppen, maar met hogere temperaturen heb ik niet meer aan als een korte broek en een hempie, dus ja..). Ik heb een fijn exemplaar gevonden van Tune Belt, daarbij heb ik nog een waterdichte headset gekocht (aanbieding bij iPodhoes.nl) en mijn man moest nog een soft cover voor zijn Samsung S3 hebben, dus.. al met al perfect geslaagd bij iPodhoes.nl. Snelle levering. Toppertje dus!

Snel

Snelle betrouwbare website.

iPodhoes.nl

Customer service is in the process of investigating this review.

See our review guidelines here.

Review by confirmed purchaser

Betaling goed, levering goed en snel.

De betaling en levering zijn allemaal gegaan zoals je mag verwachten. Alles prima in orde.

Snel en goed!

Makkelijke website, snelle afhandeling en levering!

Informatieve website, vlotte levering

Ik zocht een hardcase voor mijn nieuwe iPod Classic. iPodhoes.nl was één van de weinige die ze nog levert. De informatie op de site was erg uitgebreid en er zat een informatief filmpje bij.
De bestelling werd, zoals beloofd, de volgende dag geleverd en voldeed aan de verwachtingen.

Review by confirmed purchaser

Super service en extreem snelle levering!

S avonds voor half tien besteld en de volgende ochtend in huis, echt geweldig! Makkelijk om te zoeken welke het best passend was. Super hoedje, hele goede kwaliteit.

Prima product

Prima product. Makkelijk om hè iPhone mee te nemen tijdens het lopen. Gelijk navigatie bij en een stemmetje die zegt dat ik door moet lopen...

Review by confirmed purchaser

Goede afhandeling en snelle levering

Nette afhandeling van mijn bestelling

Review by confirmed purchaser

Perfect alles geregeld zoals afgesproken!

Perfect ik belde dit bedrijf op donderdag op om +- 15:30 en vroeg om 20 ipad mini housjes ze hadden hier maar 1 van op voorraad maar dit was geen probleem en omdat ik ze ook nog is de volgende dag op vrijdag wilde hebben was dit kort dag toch gingen ze het regelen en zorgen dat ik het zou hebben en zoals afgesproken kwam netjes de volgende dag 20 stuks binnen zoals afgesproken.

in 1 woord perfect !

iPodhoes.nl

een IPhone band voor dunne armen

Mijn vorige IPhone band die ik om had bij het hardlopen, zakte constant af omdat ik vrij dunne armen heb en het klittenband daardoor niet strak genoeg kon.
Na een mailcontact kreeg ik het advies om de Tune Belt AB82 te nemen omdat ie daarvoor geschikt is.
Het klopt inderdaad en ik ben er heel erg blij mee!
Niets zo irritant als onderweg onder het hardlopen met andere zaken bezig te zijn!
Goed advies, levering zoals beloofd, ik ben een gelukkig mens!

perfect ifone hoes

bevalt goed, prettig in gebruik

Review by confirmed purchaser

Simpelweg perfect(snel, simpel, goed)

aantal spulletjes uitgezocht, niet duur, besteld en inderdaad twee dagen later in de bus. Wat wil je nog meer?

Helemaal goed

Scherpe prijs, snelle levering en geen overbodige invulgegevens gevraagd

Review by confirmed purchaser

Perfecte service, snelle levering!

Artikel halverwege de avond besteld en de andere dag goed verpakt aangekomen.
Supersnelle levering, makkelijke bestelling cq. betaling en een degelijk product.

Heb een hardcase voor mijn Ipod classic 160Gb besteld wat overigens een topproduct is!

Ik raad deze webshop iedereen aan!

Review by confirmed purchaser

Doet wat het belooft en ziet er nog geweldig uit ook!

In ons gezin start het altijd eerst met zoeken: wat willen we, tegen welke prijs, wat is het leukste.... En als je dan iets gevonden hebt wil je het natuurlijk ook meteen hebben ;)! Gelukkig vonden we hier echt de perfecte oplossing voor de nieuwe Ipod van onze dochter: stootvaste, krasvaste, spatwaterdichte en ook nog eens felroze cover. Wat wil je nog meer? Is hier al van de trap gestuiterd ( oh neeeeee!! hoorden we uit de gang) en werkt nog steeds geweldig! En we hadden het meteen de volgende dag keurig verpakt in huis.... Heel fijn!

Snelle en nette service!

Kijken, bestellen en snelle levering, netjes!

Helemaak tevreden

Na het plaatsen van mijn bestelling, werd het gelijk de volgende dag bezorgd. Ik ben helemaal tevreden.

Perfecte service!

's-Avonds om 21u30 besteld, de volgende dag al in huis!

Snelle service goede prijs

Adonit jot pro besteld via website. Binnen een paar dagen al in huis. Goed gedaan.

Topservice

Topservice en snellenverzending