[REPLY]
Skulle bruge pileskafter og spidser samt en ny klemme til mit gamle faneapparat. Alt blev leveret lynhurtigt og selv om jeg glemte at bestille klemmen og måtte gentage procedyren nåede alt at komme på rekordtid. God stil!
Hurtig respons - hurtig levering- produktet lever op til det ønskede!
Jeg har handlet et par gange hos Pamhule (grej til bueskydning), og hver gang er det bestilte leveret i løbet af få dage - uden bøvl osv.
Kan kun anbefale handel hos Pamhule Jagt & Fiskeri.
Vh., Verner Dam, Skanderborg
jeg tror det farvel og tak. får andre vare en den bestilte & svare på mail når de gider
Dejligt udvalg og super leveringstid. Jeg har ofte bestilt jagtudstyr hos dem, og det vil jeg helt sikkert fortsætte med.
alt kom første gang som det skulle uden problemer det kom 1 dag efter de havede sent det
Jeg fik min pakke allerede to dage efter bestilling. Jeg nåede dog ikke at få min "spor den pakke"-mail, men det gør mig nu ikke så meget, når den dukker op så hurtigt.
Dog synes jeg, at de burde finde et billigere alternativ til fragten. Den er en anelse for dyr!
Ellers fint :)
Det var en god oplevelse at handle der... Kan kun anbefales..:-)
Jeg bestilte min varer via nettet og modtag pakken 2 dage efter pænt pakket ind.
Det var super nemt og hurtigt og jeg fik varen til en super pris og slap for en kører tur til butikken.
Jeg fik en hurtig vare levering, men jeg havde bestilt forkert størrelse, efter returnering fik jeg hurtigt sendt den rigtige, uden omkostninger for mig. Tak
Servicen var helt i top i forhold til levering og varens kvalitet. Den eneste grund til at det ikke bliver fuldt hus med stjerner, er pga. jeg manglede nogle flere oplysninger på siden omkring det bestilte produkt - her tænker jeg på højden i cm på den bestilte vare.
Lidt ireteret over at ikke alt var med af det jeg havde bestilt, derudover vil jeg oplyse at forsendelsen ikke stilles ved døren som ønsket, jeg fik at vide på posthuset at den forsendelsesform ikke stilles uden kvittering, ellers godt tilfreds.
Jeg har oplevet rigtig fin service og god kommunikation med Pamhule. Men desværre har de pile, jeg har bestilt og modtaget ikke levet op til forventningerne. Nock'erne gik i stykker allerede ved de første skydninger, som foregik i Københavns Bueskytttelaug i Grøndals Centret.
Jeg vil fortsat bruge Pamhule som leverandør og jeg har skrevet om min oplevelse af de dårlige nocks i en besked i forbindelse med en ordre jeg har foretaget i dag.
Jeg håber at blive taget alvorligt.
Mvh
Christian Egesholm
Levering var perfekt - klar info under hele forløbet og dag til dag levering. Flot arbejde - fortsæt det gode arbejde
Christian
Hurtig ekspedition, pakken send den første hverdag efter pinsen, og fremme dagen efter med posten.
Vil helt sikker handle hos dem igen.
Fra bestilling til levering gik der kun få dage - herligt
Havde bedt om levering i carport, vi måtte en tur på posthuset - dog ikke det store problem i vores tilfælde.
Hurtig levering, uden nogen firmer for problemer
Jeg har bestilt og fået den vare jeg ønskede uden problemer.
Havde bestilt noget fiske udstyr, betaler med visa beløbet bliver reserveret 4 gange på min konto, modtager en mail mine varer er sendt, men der kommer aldrig et track and trace nummer, ringer til dem, de siger pakken er blevet væk, modtager så pakken, men der mangler 2 ting, skriver så 3 mails til dem uden svar, sender så en mail tilm dem igen hvorpå jeg skriver at jeg vil ha de ting som jeg har betalt for, ellers må jeg jo finde en anden måde at få mine ting, så gik der 2 dage, så kom det sidste fra dem. Aldrig mere vil jeg købe noget hos dem.
Skulle bruge tingene som gave, ringede efter bestilling på nettet for at høre hvor hurtigt de sendte varerne.
De lovede at jeg ville få varene dagen efter med posten.
Næste morgen var pakken med posten, god/ hurtig service.
Jeg købte klikpatroner og var positivt overrasket hvor hurtig jeg fik den sendt med post. Vil købe flere ting senere.
Jeg manglede oplysninger omkring G5 Montec CS såsom skære diameter, hvad de var lavet af m.m. kunne se det var sådan ved andre produkter også.
Ellers er der intet andet at sætte en finger på! Kanon hjemmeside og hurtig levering!
En meget professionel behandlling. Hurtig levering og man kan følge varen helt indtil den er leveret på bopælen
Jeg fik svar med det samme og kunne følge pakken og den kom rigtig hurtigt. Og varen var helt som jeg havde håbet..
Et velassorteret vareudvalg, en overskuelig hjemmeside, hurtig og effektiv ekspedition.
Køber en vare på webshop til Kr. 899,-
Finder senere ud af at samme vare er i "Forårskataloget" til 699,-
Sender mail vedr. uoverensstemmelsen - men får ikke svar tilbage.
Det er nu 16 dage siden.
Suk!!
Rigtig fin behandling også selv om jeg ændrede i bestillingen
Jeg fik ikke alt hvad jeg har betalt dem for. Forsøg på at kontakte dem har desværre været forgæves indtil videre.
Bestilte varer via web.
Aftalte leverings metoden over telefonen, og alt forløb som som aftalt.
Pamhule Jagt og Fiskeri (Jagtudstyr.net) kan varmt anbefales, og deres support er i top.
De glemte en genstand under min sidste bestilling, men sendte den promte, umiddelbart efter jeg kontaktede dem med problematikken.
Rigtig god og venlig service og et godt sortiment og varelager.