[REPLY]
Webwinkel functioneert prima, er wordt snel gereageerd op de gedane bestelling, update over bestellingsstatus is prima en de verzending via TNT verloopt uitstekend.
Ik heb een eigen web-log http://chopinensander.web-log.nl daarin schreef ik op donderdag, 18 augustus 2011
Het nut van goede bretels.
De afgelopen maanden ben ik een kleine 10 kilo aan gewicht kwijtgeraakt.
Op zich geen probleem want ik ben er niet minder knap van uiterlijk door geworden.
Dus draag ik nu bretels omdat de broeken me een heleboelebbende te wijd zijn geworden
Maar daardoor bevind ik me wel vaak, zonder het te willen, in broekzakkerig weer.
Erger, dan komen er momenten voor dat je plotseling, tijdens het boodschappen doen, in je blote onderbroek staat omdat de klipjes van de bretels open zijn gegaan.
Geloof me op zo’n moment voel je je op z’n zachts gezegd aardig als die man met de korte achternaam (lullig).
Dus op jacht gegaan naar bretels die het broekzakkerigweer weten te voorkomen.
Na veel zoeken heb ik die gevonden bij:
Ik kan nu weer gewoon mijn boodschappen doen.
Volgens de eigenaar van de supermarkt is het door deze nieuwe bretels wel minder druk in de winkel geworden maar was, doordat de mensen niet meer door mijn afgezakte broek werden afgeleid, een verhoogde omzet opgetreden.
Zo zie je maar hoe nuttig bretels kunnen zijn.
Het voorkomt het afzakken van een broek en werkt omzetverhogend bij de supermarkt
truien zie er super uit ,mooie kwaliteit en lekker warm
Goede internetsite
.Duidelijk en overzichtelijk.
snelle levering.
Ik kan niet anders zeggen dan "vandaag besteld, morgen in huis". Helemaal geweldig.
Eerst informatie opgevraagd. Snel gekregen en beantwoord naar tevredenheid. Bestelling geplaatst en de andere dag ontvangen. Helemaal super
Heel snel had ik mijn regenbroek te pakken. Fijn. Ik ga zeker nog een keer iets bestellen.
Mooie artikelen, snel verstuurd, netjes verpakt.
keurig allemaal
Via mail goed geinformeert, en toen de bestelling compleet was thuis gestuurd.
Helemaal goed. ( geen last meer van muggen )
PS, is het mogelijk om mij nog een cataloges toe te sturen ?
Alvast bedankt.
G. Kuenen
De Smid 22 5813 CT
Ysselsteyn.
de cap was te klein voor mij endat verbaasde mij omdat de petten die ik draag large zijn. mijn vrouw is echter zeer tevreden met de cap die haar uitstekend past.
Dit is voortaan het adres voor alle jacht/vis/outdoor kleding.
donderdag om 15:00 uur besteld, vrijdag om 08:30 geleverd. Kan volgens mij niet sneller. En dat voor een klinkende aanbieding.
Ik houd de website in mijn favorietenmap
Binnen 48 uur in huis, duidelijke updates per e-mail. Product goede kwaliteit en reële prijs. Niet mijn eerste aankoop hier en zeker niet de laatste.
Ik ben heel tevreden vooral de snelle levering
stel ik erg op prijs.
Verder vind ik de kwaliteit van de kleding erg goed.
Overzichtelijke site.
Snelle en correcte levering.
Uitstekend, alle moeite gedaan om artikel dat niet op voorraad was toch voor de kerst te leveren en ook nog tegen de actieprijs. Klasse, zeer betrouwbare en klantvriendelijke leverancier.
Na kort telefonisch contact snel bestelling binnen gekregen.
Top !
Per abuis verkeerde product besteld. Dit werd direct retour genomen en gerefund.
De door mij bestelde patronentas en wildstop werden keurig en vlot geleverd. De producten waren heel netjes verpakt in een tasje. Kortom zeer tevreden over zowel de producten van Baron als de levering door Jachtkleding-online.
Normaal maak je zo'n service alleen maar mee bij bedrijven waar je al jaren "goede" klant bent.
Hier lijkt het gewoon vanzelfsprekend
COMPLIMENTEN!!!!
Een duidelijke en mens gerichte service. De bestelling was de volgende dag al binnen. En alles zat perfect. Door te luisteren en klant gericht bezig te zijn.
Kortom een goede service.
laarzen (online) besteld die niet op voorraad leverbaar waren. de bestelling zou tot 4 dagen kunnen duren en dan nog op de post. ik verwachte dat er meer dan een week moest wachten voordat ik laarzen in ontvangst kon nemen maar het is anders gelopen dan de verwachting de levering was er veel eerder dan verwacht. op zaterdag (online)besteld op woensdag in huis
prima (online) servies
Prima advies, goede kwaliteit, tegen een redelijke prijs
Ik heb online een outdoor jachtbroek besteld. De bestelling werd correct behandeld en daags erna geleverd. De broek was helaas één maat te klein. Ik heb na de winkel gebeld en werd door de eigenaar, bijna als vriend, te woord gestaan. De uitleg met betrekking tot de kleding was correct en zeer duidelijk. De eigenaar was zeer bekwaam en behulpzaam. Nu ik de winkel heb bezocht en de eigenaar en zijn vrouw heb leren kennen voelde ik me gelijk thuis, gastvrijheid! Compliment en ik zal uw winkel zeker vaker bezoeken voor het kopen van kwaliteit kleding. De kleding is niet goedkoop maar wel kwalitatief zeer goed. Ga zo door. Mvg. Frank.
aandacht en behulpzaam helaas werkt het niet via een imac...
dat is wel weer jammer
Goede ervaring met dit bedrijf. Uitstekende service en vriendelijke mensen.
perfect een patroongordel de ene dag besteld en had het de volgende dag al binnen, was alleen wel een foutje gemaakt met de kleur. Even gebeld en ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon en binnen een dag had ik (kosteloos) een nieuwe ontvangen.
TOP SERVICE !!!
meerdere keren besteld en altijd perfecte levering in alle opzichten echt een aanrader zowel online als in de winkel in Sitard perfecte service.
Het is altijd prettig wanneer je bestelling nog extra te volgen is.
De bestelde cap was ook uitstekend verpakt en afgeleverd,
alleen iets later dan verwacht, maar dat ligt waarschijnlijk aan
het postbedrijf.
Prima, snelle reactie ook. De levering nog niet ontvangen maar dat komt toch nog wel!!
Als we weer wat nodig hebben bestellen we weer online omdat het erg bevalt en snelle levering!!! zelfs binnen 15uur was het al afgeleverd.