[REPLY]
Nem hjemmeside. Hurtig levering. Super ide med chokolade hilsen. Handle her det vil du ik fortryder.
Det var nemt at bestille varen - og meget hurtig levering!
BESTIL DEN ENE DAG OG FÅ LEVERET NÆSTE DAG - INGEN PROBLEMER
Tak for super hurtig levering - og den dejlige overraskelse i pakken!
Vi vender tilbage!
Hjemmesiden var nem at finde rundt i, og da jeg havde et enkelt spørgsmål via telefonen blev det også hurtigt klaret . Alt i alt en meget positiv oplevelse at handle hos Jakodan!
Har aldrig set så hurtig en ekspedition af ordre før! Dette er UTROLIGT, der er INTET at sætte en finger på!
Forsæt det gode arbejde :-)
Jeg har handlet hos Jakodan et par gange og har hver gang modtaget varerne hurtigt. Man kan få emballage til gode priser og samtidig er produkterne i en god kvalitet. Kan kun anbefale at handle med virksomheden.
Det er meget meget let at bestille fra Jakodan.
Vi bestiller næsten det samme hver gang. De har gjort det så nemt. Manlogger ind - og så kan man genbestille fra sine tidligere ordrer- Færdig bum- Det tager kun 5 minutter.
Klart anebefales
Bestilte om eftermiddagen, og havde det dagen efter. Der kom både ordrebekræftelse og besked om afsendt pakke undervejs. Super Service
Pakken kom indenfor 2 arbejdsdage og alt var i orden. Vil bestemt anbefale.
Jakodan leverede de bestilte varer dagen efter bestilling. Ingen problemer. God service.
Velfungerende webshop, god kommunikation, hurtig levering og varen er som forventet
Da jeg bestilte fik jeg ved en fejl det forkerte tilsendt. Da jeg ringede fik jeg en venlig betjening og den rigtige vare havde jeg med posten næste dag.
Bedste firma at handle via!
De leverer hurtigt og det er pakket forsvarligt!
levering næste dag - uden problemer og varen levede op til beskrivelsen på webshoppen..
Der er fin oversigt over varerne. De blev leveret ved døren 2. hverdag efter bestillingen.
Handler altid hos Jakodan, da jeg her får professionel rådgivning og tip top service!!!!
Alt er som det skal være i en rigtig Web shop. Perfekt. Kommer tilbage. ++++
Vi bestilte nogle små papkasser til vores firma.
Pakken var allerede fremme 2 dage efter.
Godt pakket ind og med gratis slik.
Måske lidt for meget reklamer med, ellers top service! :-)
Vores virksomhed Drømmeliv.dk har handlet med Jakodan igennem flere år og er yderst tilfredse med deres service. Super hurtig levering, top kundeservice og nogle af markedets bedste priser.
Er altid interesseret i at finde en løsning. Sender gerne vareprøver så kunden kan træffe det rigtige valg.
Har for første gang handlet hos Jakodan og det er bestemt ikke sidste gang. Bestilte silkepapir mandag formiddag og modtog det dagen efter. Dét kan jeg li´...
kan kun give mine varmeste anbefalinger. varerne kommer dagen efter jeg havede bestilt. Poserne er i en god kvalitet.
Min mine varer allerede dagen efter, det kan jo ikke gøres bedre :) Tak for en god handel.
Hurtig og nemt. Alt var korrekt og som forventet.
bestilte fra hj.siden og ca 1 time efter fik jeg mail om at pakken var afsendt. Det bliver ikke bedre
Jeg har igen modtaget mine varer dagen efter jeg bestilte. Kan kun anbefale !
bestilte og havde bestillingen på under 24 timer
Kan kun anbefale at handle ved Jakodan!
Rigtig god service ved hver ordre og rigtig gode produkter, til fornuftige priser.
Mit foretrukne sted at handle!
Super service fra første kontakt! Og lyn hurtig levering!