We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (17)

Hurtigt levering

Jeg har bestilt nogle perler, og modtog det 2 dage efter. Så hurtigt levering...

Synes dog ikke alle perlerne levede op til forventning, da billederne snyder lidt.

Super!

Bestilte tre slags faldskærmsline snor og 3 knapper dertil søndag aften og har modtaget dem med posten i dag tirsdag. Jeg fik opdatering via mail da mit køb var opstartet og afsendt. Super viden.
Kan varmt anbefale janehof til andre :)

Janehof

Det har været en stor oplevelse at handle med Janehof... Super hurtig levering, og da jeg fik noget fejl leveret, kom det rigtige dagen efter... Handler gerne igen.. Mange stjerner herfra

Janehof

super gode produkter og service

Gode holdbare produkter til gode priser leveret hurtigt.

Simpelthen perfekt

Jane leverer altid meget hurtigt og forretningen har et godt og bredt sortiment til rimelige priser. Ligesom man altid kan få hjælp hvis man støder på et problem.

Suveræn

Det er sådan et dejligt sted og købe sine smykkedele,altid gode vare,dejlig og hurtig betjening. Og så får man en lille sød gave med i sin ordre,dejligt

Janehof

Rask levering og flotte varer

Jeg har alltid vært fornøyd med det jeg har kjøpt herfra. Leveringen er rask, også til Norge:) Den lille gaven kaller alltid fram smilet:)

Rigtigt fint

Jeg bestilte nogle små plastikposer hos Janehof og alt var som det skulle være!

Super super

Har handlet hos Janehof i et par år, og altid fået den bedste service.

Janehof

Det var nemt og jeg kunne hele tiden følge med i min ordre, som kom dagen efter allerede ;o)
Super godt sted at handle gør det bestemt igen.

Hurtig levering, nem ombytning

Stort udvalg, nem og funktionel hjemmeside. Lyn hurtig levring. Nemt og hurtigt at få byttet en vare der var i stykker

Charlotte.

Det er ikke sidste gang jeg handler hos Janehof. Dejligt med en lille overraskelse også.

køb af perler

mit køb af perler det kom hurtigt køber der igen

Janehof

Super service, kan klart anbefales

Jeg havde købt 2 pakker perlestave. Da jeg skulle bruge dem, var jeg ikke tilfreds med kvaliteten. Jeg skrev til butikken og spurgte om der evt kunne være en fejl på et parti.

Jeg fik svaret tilbage, at de ikke havde kunnet finde noget galt, men jeg var velkommen til at returnere og de ville sende 2 nye poser.
I dag har jeg så modtaget 5 poser og kvaliteten er helt fin. Det kalder jeg en super service og en super måde at håndtere kundeklager, så jeg kan kun anbefale butikken.

Janehof

Jeg har flere gange købt hos Jane Hof, og varerne er altid kommet lynhurtigt og har været i orden.

Janehof

god service og hurtig levering

kan højst anbefales, stort udvalg, hurtig levering - og så er der en lille "lykkepose" med, med hver bestilling ;-) Den bliver min næbo's pige hver gang glad for :-)

Solevej Larsen found this review useful