[REPLY]
Som overskriften siger !
Jeg bestilte den ønskede vare fredag eftermiddag, og allerede mandag formiddag modtog jeg pakken. Super effektivt, super service.
Havde ingen problemer med at finde det jeg ville have og det var hjemme hos mig efter kort tid
Det var en fornøjelse at handle med Jardex.
Kan anbefales
det er så giga fedt. allerede før at jeg fik købt derinde selv ringede jeg til en kammerat for at fortælle ham om siden ;-)
Rigtig fin og flink betjening, handler der helt sikkert igen,det er dejligt at så gode forretninger stadig findes. Mvh. Finn. Holm. OBS. Er ikke ansat i firmaet.
Kan kun anbefale Jardex eftersom det er hurtigt og nemt at bestille vare via nettet og levering sker stort set fra dag til dag. Super service
Når man køber en vare på nettet til 49,-, er det svært at retfærdiggøre at man skal betale 124,- i alt - man burde kunne vælge en billigere leveringsform når produktet ikke koster mere.
Jeg er ret sikker på, at Post Danmark tilbyder flere leveringsformer når det drejer sig om et satintørklæde til jakkesættet - det kunne være rart hvis I også gjorde...
Så derfor er der nogen irritation, desværre. Jeg bestilte 4 stk af varen hos Jardex netop fordi beskrivelsen der lovede 100% bomuld. Ellers lever varen op til forventningerne, måske en anelse strammere om halsen end jeg før har oplevet med rullekrave, og den høje rullekrave virker lidt påsyet. Men jeg fik hvad jeg betalte for, og jeg ved udmærket at der skal betales en del mere for en bedre vare.
Som sagt, varen som sådan lever så godt som fuldt ud op til forventningerne, der er bare det med stoffet ....
Alt fungerede som det skulle, hurtig levering, godt indpakket og god vare
Jeg fik min ordre før jeg egentlig troede den ville komme, så top fra mig
Jeg synes det er en god og hurtig måde at få sine ting på.
Jeg har godt nok ingen erfaring om hvordan det er når jeg feks skal bytte som jeg ikke håber jeg skal gøre. Det jeg har købt fornæmmer jeg er kvalitet selvom det hvar rimeligt billig i pris.Jeg kan også se der er gode tilbud på mange vare.
Let og meget hurtigt
Godt udvalg og hurtig levering af varer i høj kvalitet. Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Jardex!
Jardex webhandler funker, selv om lørdagen sender de varerne.
Det funker bare!
Vil sikkert snart handle der igen!
Problemfrit forløb - lynhurtig forsendelse, varen passede som skræddersyet, positiv oplevelse
Jeg kan næsten ikke være mere tilfreds. Synes de har et godt udvalg i et mix af billige og dyre kvalitets produkter/mærker.
Kundeservicen er helt i top, og de følger op på deres ordre, og jeg er blevet kontaktet telefonisk, hvis de har haft mere end 3 dages levering.
Det eneste lille problem jeg har, er deres såkaldte VIP bonus program, som ikke virker efter hensigten, for mine ordre bliver ikke registreret korrekt, og flere gange er jeg blevet bedt om at oprette mig som VIP, selvom jeg har gjort det 2 gange før.
Nå, det vigtigste for mig er dog, at jeg får en god oplevelse når jeg handler der, så skidt pyt med om jeg er VIP eller ej ;-)
- og det er vel det som er meningen når man køber på nettet: Ordre, betale og vente på levering. Alt kørte i en bevægelse og jeg fik hvad jeg bestilte.
Når man handler på nettet ved man hvad man skal have og får så også hvad man forventer. Case closed.
hurtig levering, allerede dagen efter bestillingen
Navnet Jardex forpligter og min forventning blev fuldt ud indfriet.
perfekt handel
For et par uger siden besluttede jeg at det var tid for en ny habit. Som moderne menneske skimmede jeg nettet og faldt over Jardex' hjemmeside. Der var flere gode tilbud, men der stod også, at der var endnu større udvalg i butikkerne. Jeg brugte derfor en halv fridag på at køre fra Haslev til Roskilde for at besøge butikken. Jeg fik en rigtig god og professionel betjening af ekspedienten, der gav sig god tid. Da jeg forlod butikken havde jeg købt en habit. Jeg havde også købt skjorte og slips, da det kunne tilkøbes mod fornuftig merpris. Bukserne skulle lægges op, og vi aftalte at de skulle være klar onsdag eftermiddag. Ekspedienten noterede mit telefonnummer for en sikkerheds skyld. Jeg kunne ikke undlade at vurdere ekspedientens professionalisme under hjemturen, idet jeg selv i over 35 år har beskæftiget mig med salg, og oplevelsen havde været så positiv, at jeg besluttede mig for, at Jardex fremover skulle være "min" tøjbutik. (Man har et standpunkt, til man tager et nyt).
Fredagen efter ville jeg så afhente min habit. Altså 48 timer efter den var blevet lovet klar, og jeg brugte igen en væsentlig del af min ugentlige fridag på at køre til Roskilde. Jeg blev skuffet og vred, da ekspedienten fortalte mig at der var sket en fejl, og at min habit ikke var klar. Hans eneste forslag til at løse problemet (vel at mærke Jardex' problem) var, at jeg kunne jokke rundt i Roskilde nogle timer og vente på at min habit blev klar. Jeg fortalte ham, at det havde jeg hverken tid eller lyst til, og at jeg bor i Haslev. "Så måtte jeg jo komme igen en anden dag" ????
Når man tænker på, at Jardex nethandel sender varene uden beregning bare man køber for over kr. 500,-, hvor svært kan det så være for en ekspedient at lægge en habit i en æske og sætte frimærke på???
Jeg måtte køre hjem med uforrettet sag mens jeg spekulerede på hvad butikken egentlig skulle med mit telefonnummer når de alligevel ikke gad ringe når der opstod problemer.
Lørdag rev jeg igen nogle timer ud af min sparsomme fritid og kørte til Roskilde. Dels for at afhente min habit, og dels for at tale med indehaveren af butikken om den behandling jeg havde fået. Denne gang blev jeg ekspederet af indehaveren selv, der viste sig at være en overraskende ung mand. Han havde kendskab til sagen og forløbet, og beklagede episoden, men heller ikke han havde fundet det nødvendigt at ringe mig op, tilbyde at fremsende varen eller - som en yderst rimelig afhjælpning af problemet - lade en af sine ekspedienter køre en tur til Haslev og aflevere habitten. Også for ham var den mulige løsning på et af Jardex skabt problem, at kunden skulle investere tid og besin for at få sin vare.
Gennem mit erhvervsaktive liv har jeg konstateret, at hvor der er kundeservice sker der fejl. Jeg har lært ikke kun at vurdere folk ud fra de fejl de laver, men også ud fra hvordan de afhjælper dem. I begge forhold får Jardex i Roskilde karakteren 03. Hvis min oplevelse med Jardex er signifikant for deres kundebetjening, spår jeg at Jardex inden deres 100 års jubilæum i 2017, er reduceret til en netbutik, hvis firmaet da overhovedet eksisterer til den tid.
Inden jeg forlod butikken, foreslog indehaveren at jeg prøvede bukserne efter oplægning. det så jeg imidlertid ingen grund til. Min forventning er at de passer, og skulle skrædderens arbejde ikke leve op til forventningerne kunne jeg aldrig drømme at indlevere dem hos Jardex. Det har jeg ganske simpelt hverken tid eller temperament til.
Hele dette groteske forløb sluttede med, at indehaveren tilbød mig et par sokker (!!!!) som kompensation for ulejligheden. Jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller græde, for hvis han mener, at 2,5 time af ens fritid + 110 km. i bil kan kompenseres med et par sokker,så har jeg 10-12 kun lettere brugte par han gerne må få, mod at han kører sjælland rundt et par gange i egen bil i sin fritid.
Den korte version: HVIS DU VIL UNDGÅ AT BLIVE GJORT KOMPLET TIL GRIN FOR DINE EGNE PENGE, SÅ GÅ I EN STOR BUE UNDENOM JARDEX I ROSKILDE - DE ANER IKKE HVAD GOD KUNDESERVICE INDEBÆRER.
Efter at have modtaget duplik fra Jardex, har jeg følgende kommentar:
Kære hr. René Jardorf;
Tak for Deres hurtige og seriøse behandling af min bedømmelse her på Trustpilot. Det klæder såvel Dem som Deres virksomhed, og er i fuld overensstemmelse med den forventning jeg oprindeligt havde til Jardex.
For fuldstændighedens skyld har jeg dog enkelte kommentarer til deres fremstilling:
Jeg sagde ikke at jeg ville komme igen senere. Det havde jeg simpelthen ikke mulighed for, tværtimod var min slutreplik "det er bare ikke godt nok". Det er korrekt at jeg hastigt forlod butikken, ekspedienten kom jo ikke med andre løsningsforslag, og jeg anså det ikke som værende min opgave.
Da jeg kom igen om lørdagen spurgte jeg gentagne gange Deres bestyrer om han var indehaver af butikken, hvilket han bekræftede flere gange. Havde han oplyst sin korrekte stillingsbetegnelse, havde jeg ytret min utilfredshed på anden måde end i dette forum.
Deres oplysning om, at bestyreren ikke var tilstede om fredagen står jeg uforstående overfor. Han oplyste nemlig overfor mig om lørdagen, at det var ham selv der havde konstateret at bukserne manglede? Havde han fri om fredagen, måtte han således have konstateret manglen allerede om torsdagen, hvilket jo ville have givet personalet oceaner af tid til kontakte mig eller skynde på skrædderen.
Det er korrekt, at jeg igen om lørdagen forlod butikken hurtigt. Efter bestyrerens tilbud til mig om et par sokker (og intet andet) følte jeg mig så grundigt til grin at der ikke var andet at gøre.
Bestyreren/personalet kunne både fredag og lørdag have kontaktet mig telefonisk.
Som jeg skrev tidligere, var det ikke Deres pakketilbud, men hjemmesidens oplysning om at udvalget i habitter var større i butikkerne, der gjorde at jeg kørte til Roskilde. For god ordens skyld skal bemærkes, at afstanden fra mit hjem til torvet i Roskilde - jvf. KRAK - er 48,5 km. Tur/retur bliver det 97 km. Jeg beklager, hvis jeg ikke har kørt den korteste vej. Deres ekspedient erindrer måske, at vi drøftede, og jeg prøvede, flere andre habitter førend han introducerede mig for den jeg købte. At valget faldt på netop den skyldtes, at benklædernes snit var mere klassisk (højere talje og større benvidde) end de moderne sæt. Metervaren (super100) er udemærket til en hverdagshabit, og da habitten opfyldte mit sidste krav, den lille lomme til mobiltelefonen forneden i jakken, blev det den. Først derefter oplyste ekspedienten mig om Deres pakketilbud med skjorte og slips. Jeg kan ikke umiddelbart forstå hvordan Deres opremsning og kalkulerede besparelse har relevans for sagsfremstillingen (eventuelle interesserede kan jo blot besøge Deres hjemmeside) men jeg kan da anføre, at jeg opgradere skjorten til en Eton (1198) og tilkøbte et par manchetknapper (299). Ialt iflg. kassebon kr. 3.083,- :-)
Min opgradering af bedømmelsen fra een til to stjerner skyldes alene Deres hurtige og seriøse tilgang til min kritik.
Henrik Nielsen
var heldig at mine jeans passede perfekt :-)
De rigtige varer kom dagen efter bestillingen. Sådan!
Fik den vare som man bestilte inden for kort tid.
Hurtig og korrekt levering.
Mærke varer
Det bestilte var en fødselsdagsgave til en person i den anden ende af DK. Det tog 3 dage fra bestilling til afsendelse (vi bestilte vel at mærke mandag kl 9, så der er ingen helligdage eller weekender som undskyldning) Den dag pakken ankom, var vi så i den anden ende af DK til fødselsdag - uden gave! Den måtte vi efterfølgende sende med en ekstra omgang porto som naturlig følge. Nu håber jeg blot at den passer, så han ikke skal sende den retur og vi skal gennem byttehelvede med endnu mere porto som resultat. Ikke den bedste oplevelse desværre.
Varerne jeg bestilte overholdt alt hvad i lovede så
det kunne ikke blive bedre.
Jeg handle med jer igen.
Hilsen Per'
de havde ikke det produkt jeg efterspurgte, men jeg blev ringet op og tilbudt et alternativ - som jeg var fuld tilfreds med. 4 ud af 5 da hjemmesiden kunne have været bedre opdateret mht varebeholdning
Jeg synes at jardex var hurtig til at sende de varer som jeg bestilte via nettet, jeg tror ikke at det kan gøres meget hurtigere
Hilsen Edvin
Hurtig levering - det bestilte levede op til forventningerne.
Eneste minus var dog, at der var en grim og besværlig plet på leveret jakke - dette må dog stamme fra fabrikanten, da jakken var i forseglet pose og pletten nok derfor ikke umiddelbar synlig. Sprang dog straks i øjnene ved udpakning.
Dette skal dog ikke forhindre mig i fremtidige køb ved Jardex!
Jeg modtog mine vare med poste dage efter bestilling.
Jeg købte et par bukser på Mr Jardex`s hjemmeside, men benyttede forinden deres e-mail, da jeg havde nogle spørgsmål vedr. størrelser. Hurtigt tilbagesvar. Jeg modtog varen dagen efter. Buskerne var for små til mig, da jeg havde bestilt et forkert nummer. Jeg tog derfor til Mr. Jardex`s butik i Rødovrecentret og fik bukserne byttet uden problemer. God Service og hurtig betjening.
De har ikke nødvendigvis de bedste priser, men til forskel fra andre online tøj sælgere ser det ud til at man kan stole på deres lager angivelse.
Jeg modtog varerne dagen efter jeg bestilte dem - det var de korrekte varer og indpakningen var i orden.
Bestilte varerne og nogle viste sig udsolgt, men Jardexskaffede varerne inden for 24 timer og varernevar leveret inden for fire dage.
Kanon virksomhed, nem hjemmeside, god service
Kan varmt anbefales som leverandør
Det kan anbefales,jeg vil altid handle igen.
Nemt - godt og meget hurtigt.
Kommer igen en anden gang