[REPLY]
Er dækket af overskriften.
Leverede varen til tiden og i den aftalte kvalitet. Kan ikke sætte en finger på denne ydelse.
Udvalget var rimeligt stort og de leverede det de lovede, og til den lovede tid.
Et track-and-trace nummer ville have været rart, og leveringstider på en uge er også set bedre.
Overordnet var det dog en udemærket oplevelse.
Jeg kan bestemt anbefale dette firma, har handlet der 3 gange, og hver gang lige god service og meget fornuftige priser. Kvalitet i top.
Fantastisk service da jeg havde bestilt forkert ophæng. De se sendte nye ub
God vejledning, fremsendelse af vareprøver og hurtig levering.
Super servise hurtig ekspedition altialt bare OK
Der var leveringsproblem på adressen, men Jemtex var uden skyld i dette. Ellers ok, efter forventning
Som skrevet rigtig god sevice, men det gik lidt langsomt med at få ordren sendt af sted. Til gengæld passede alt perfekt :)
Hurtig, let og effektiv bestilling, opfølgning og levering.
Tak for nogle superflotte plissegardiner. De passede perfekt og farven som jeg var lidt spændt på at se var ligesom jeg havde håbet. Kan helt klart anbefale Jemtex . Blev også informeret om hvornår gardinerne var færdige og kunne afsendes. Dette blev overholdt punktligt . Seriøst firma.
God hjemmeside, ment at bestille, varen pakket ordentligt ind, det virker.
Prisen OK i forhold til andre sider.
Man kunne vælge nøjaktigt det Velux vinde sommjeg havde, der var andre sider hvor man ikke kunne dette.
Varen kommet til tiden og alle dele var med.
Mit veluxgardin blev leveret med det samme og uden problemer. Og oven i købet til en god pris
Jeg var lidt i tvivl om hvilken størrelse mine gardiner skulle være i, men efter en samtale hvor jeg sendte et par billeder af døren hvor de skulle side i, fik jeg en rigtig god vejledning i hvordan jeg skulle måle op. Jeg modtog gardinerne præcis som aftalt uden forsinkelse. De lever helt klart op til mine forventninger og det er gardiner af meget høj kvalitet. Jeg vil uden tvivl bruge jemtex igen.
Varen skuffe aldrig, man bliver løbende informeret under hele leveringsforløbet, leveringstiderne bliver overholdt og det er på den go' side.
gode priser i jemtex,fik mørklægningsgardin til fin pris og lynhurtig levering fin fin service.
overskuelig hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering
Det er den anden gang jeg handler med JEMTEX og jeg er stadig super tilfreds!
Fra bestilling til modtagelse af vores persienner gik alt som smurt. Den bedste anbefaling til Jemtex.dk
Vi bestilte søndag aften. Mandag fik vi en mail, at varen var sendt, og tirsdag aften ankom pakken. Hurtigere kan det ikke gøres til normalpris. God pris på Velux Gardinet - sammenlignet med lignende netbutikker. JEMTEX's hurtighed og pris er noget af det bedste jeg har oplevet i forbindelse med køb på nettet. Super oplevelse - absolut ikke sidste gang vi handler hos JEMTEX.
Jeg sendte forespørgsel og ca 1 time efter var der svar at man gerne ville sende mig et par prøver. De kom hurtigt og da jeg bestilte var der hurtig bekræftelse af min ordre, mail om hvornår den ville blive ekspederet, senere hvornår den ville blive afsendt. Og ordren var fremme på datoen som jeg havde fået oplyst. Jeg vil anbefale andre at handle hos jer. Varen lever meget fint op til mine ønsker. En dejlig oplevelse.
Jeg har kun ros, at dele ud. God hjemmeside og nem bestilling.
Varen ankom meget hutigt.
nem at arbejde med og lige til at sætte op, rimelig hurtig esksp.
Terassetæppe. Fornuftig pris på vare, billige forsendelses omkostninger, hurtig levering, god emballering.
Den e-handelsplads kan jeg godt bruge en anden gang.
Alt bestilt var med og levering var lynhurtig. Det er nok ikke sidste gang jeg handler ved jemtex.
Jeg bestilte 2 mørklægningsgardiner til Velux - de kom som lovet, og de var nemme og montere. Jeg blev usikker på om det var den rigtige model, og skrev en mail, og 2 min. efter blev jeg ringet op. Meget fin service
det var en god, nem og hurtig levering.
Jemtex sendte forud for min bestilling en gratis vareprøve og den efterfølgende bestilling og levering af rullegardiner på mål kørte helt som den skulle.
jeg vil til enhver tid anbefale andre til at handle med Jemtex.