We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (370)

Review by confirmed purchaser

Een snelle en zorgvuldige aflvering van mijn bestelling, helemaal tevreden!

Wat een goede, en vooral snelle bezorging van mijn bestelling! Draag mijn kettinkje met plezier!

Supersnelle betrouwbare levering

Prima service! Eerst even gebeld met de klantenservice of mijn bestelling toch zeker op voorraad was ivm kado. Vriendelijke medewerkers. Daarna besteld. En de volgende dag al in huis! Super!

Prima! Besteld en zonder verzendkosten snel in huis

Prima! Besteld en zonder verzendkosten snel in huis

Leuke mooie dingen toppy

U pakket was netjes en goed ingepakt
En een snelle verwerking
Enkel jammer dat het pakket bezorger niet goed pakjes kan lezen denk ik
U had heel netjes groot op de doos geschreven !,,, niet bij de buren afgeven !,,,
Ik was even onder de douche en heb de bel niet gehoord !
Maar geen nood !,, er stond dat de bezorger het dan een paar keer aanbood
Nee hoor de man negeerde u pakket met grote letters niet bij de buren
En wat doet hij hij geeft het aan de buurman die echt v niemand wat wil aan pakken
Die geeft het pakket weer aan een andere buurman die een weekend naar de campping ging net retour kwam en zij sorry ik had u pakketje vergeten te geven
Ik belde bij de buurman aan de eerste die mij pakket aan pakte en die zij ikke geve het aan buurman zijn adres stond op het kaartje in de brieven bus
Dus zo word er met u mooie sieraden omgegaan die u zo netjes en met zorg en heel snel inpakte omgegaan !,, ik had after pay dus nog niet eens betaalt
Ik vind het zo jammer voor u en lastig voor mij zelf !,,
Dat dit tegen woordig vaak gebeurd met pakket bezorgers
Niet even op letten wat op de doos staat
Ik zet er niet voor niets op NIET BIJ DE BUREN!,,,,,
Zo zijn er al veel pakketen niet bij mij gekomen
Ik weet dat u er niets aan kan doen
Daarom mijn hartelijke groet

Review by confirmed purchaser

onduidelijk wanneer je afterpay doet

Ik zie nergens een rekeningnummer staan waarop ik het verschuldigde bedrag kan overmaken.

Review by confirmed purchaser

Prima shop met veel keus!

Als je een sieraad als cadeau zoekt ben je bij Jewelzshop aan het JUISTE adres.
Grote keus en snelle levering.

Past precies

De Jewelzshop.com dan. De ring die ik heb besteld niet. Maar dan pas merk je iets van de goede service.
De dag na levering naar de echte winkel waar ik de ring direct heb kunnen omruilen.
Even netjes poetsen en een tevreden klant loopt de winkel uit.

Review by confirmed purchaser

Goede service, alleen jammer dat de verzending met ups is.

De service is goed, het is op tijd binne.

Snelle levering, prima service

Op dinsdag om 16:20 besteld, volgende dag al in huis.

Review by confirmed purchaser

niet tevreden. niet gekregen wat ik heb besteld.

Ik had schoenen van B.loved besteld met een wit neusje, maar dit heb ik niet gekregen en het was ook niet meer op voorraad dus nu heb ik na heel veel moeite alsnog niet de schoenen die ik wilde hebben.

Beste Angelique,

Bedankt voor je beoordeling. Door een miscommunicatie met B.Loved is er helaas een verkeerde foto van de schoen online geplaatst. Na het retourneren van je bestelling hebben wij meteen actie ondernomen zodat dit niet meer kan voorkomen. Natuurlijk vinden wij het jammer dat we je niet aan de juiste schoenen hebben kunnen helpen. Hiervoor willen wij je dan ook onze excuses aanbieden.

Review by confirmed purchaser

Duidelijk, snel én een scherpe prijs. Aanrader !!

Duidelijke website, gebruiksvriendelijk. Levering is snel, goede voorwaarden én scherpe prijs. Echt een aanrader.

Super

Ik vond het heel goed geregeld, het was ook snel binnen en heel leuk ingepakt ! Super!!

Correcte behandeling

Ik werd netjes gebeld dat de kleur van de tas die ik had besteld lichter uitviel.
Mocht de tas, als hij niet beviel op hun kosten retour sturen.
Kleur van de tas was OK, maar er zaten wat krasjes op en na overleg een acceptabele korting gekregen, dus al met al een goede service.

subliem

gisteren besteld, vandaag in huis, mooi verpakt,....
gewoon "TOPPIE"

Review by confirmed purchaser

alles naar wens verlopen .

alles is naar wens verlopen .
altijd voor herhaling vatbaar .
vlug en goed verzorgt .
de volgende aankoop is ook bij u .
mvgr guy en cathy.

geweldig

ik zou zo weer bestellen ookal krege we niet het armbandje wat we besteld hadden maar deze was ook erg

Review by confirmed purchaser

goede service en binnen niet al te lange tijd thuis ontvangen

Ik zou iedereen die het product wat ik bij Jewelzshop heb besteld nodig heeft en het niet kan vinden in de 'normale' winkels aanraden het via Jewelzshop te kopen

mooi product, snelle levering

Een duidelijke site, producten zijn goed te zien in detail.

Super blij

Voor eerst een bestelling gedaan bij jewelzshop, werd gelijk s' middags gebeld, dat zij een artikel niet hadden. Met 2 dagen stond mijn geld weer op mij rekening. De rest van mijn bestelling is correct geleverd. Ik ben daar erg blij mee.
Annet van Duijn

Review by confirmed purchaser

Van bestelling tot aflevering in een woord : perfect !

Had voor mijn dochter een ring besteld bij Jewelzshop. Was de eerste keer dat ik bij deze webwinkel iets bestelde, en dan is het toch altijd maar afwachten. Ik ben bij webshops altijd een beetje huiverig of het allemaal wel in orde komt, of ze zich wel aan de opgegeven levertijd houden, en je het juiste artikel toesturen, dat soort dingen. Daar hoef je je bij Jewelzshop geen zorgen over te maken. Zo perfect geregeld allemaal. Doe daar een volgende keer met een heel gerust hart opnieuw mijn bestelling!

Review by confirmed purchaser

Goede webshop!! Snelle levering!

Binnen een dag binnen. Netjes verpakt!!

perfecte afhandeling

alles volgens wens verlopen.

prima webshop!

De website is zeer overzichtelijk, duidelijke uitleg, bestellen gaat heel gemakkelijk. De aankoop was zeer snel in huis en prima verpakt.

Snel en betrouwbaar

Ik heb een armband besteld bij Jewlzshop.com en kreeg hem de volgende dag al.Hij is precies zoals ik gehoopt had.

Review by confirmed purchaser

Perfecte service, zeer klantvriendelijk.

Zeer klantvriendelijk website. Vooral de livechat functie waarin je je vraag kunt stellen en je direct antwoord krijgt.
Jewelz krijgt van mij een 10+.

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, goed en mooi en veilig ingepakt

Prima ! Bestel er zeker nog eens.....

schitterend!

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, alles was helemaal in orde. Heel mooie verpakking ook.

super goede service !

super hoede service op de site stond voor half 5 besteld morgen in huis ik had het om 5 uur besteld en toch de volgende dag al in huis !

Review by confirmed purchaser

Prettig om online leuk te winkelen

Je kunt alles makkelijk vinden en het staat goed beschreven, met een goede foto erbij.
Alleen altijd jammer dat je afhankelijk bent wanneer het bezorgt wordt. Het is fijner wanneer er bij benadering een tijdstip van bezorgen gegeven zou kunnen worden.

Review by confirmed purchaser

Snel en makkelijk in huis, maar omslachtig en prijzig bij retour

Snel en makkelijk bestellen, ook snel in huis.
Groot nadeel is als je wil retourneren, wat het geval was.
Kan niet retourneren in een Jewelzshop als je je geld terug wil, alleen tegoed.
Enige mogelijkheid is om dan terug te sturen. Dat moet wel op eigen kosten en bij voorkeur aangetekend. Dit maakt het voor mij erg onaantrekkelijk om nog een keer wat te bestellen waarbij ik het product nog niet ken of de maat nog niet weet. Voorwaarden zijn omslachtig en niet meer van deze tijd. Maak het zowel mogelijk om product in de shop terug te brengen als gratis te kunnen terugsturen bij verzending via post.

Beste W.J.

Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen wat u van onze webshop vind en zijn altijd opzoek naar de beste service voor onze klanten. Wij kunnen begrijpen dat u teleurgesteld bent in het retour proces. Helaas is het voor ons financieel nog niet rendabel om ook gratis retournering aan te bieden. De Postbedrijven in Nederland vragen hiervoor een nog te grootte vergoeding.

Wij zijn op dit moment bezig met een oplossing dat bestellingen ook kunnen worden geretourneerd in een Jewelz winkel met de optie om het aankoopbedrag retour te ontvangen. Dit is op dit moment wegens administratieve redenen nog niet mogelijk. Wij hopen dat u begrip heeft voor de situatie en zullen uw retourzending direct in behandeling nemen.

Amazing

Product thuis viel iets tegen, naar winkel gebracht en eerst volgende werkdag alles afgehandeld zonder dat ik daar iets voor hoefde te doen. Veilig dus!

helemaal goed!

super snelle service en prachtig verpakt. Ben er erg blij mee.

Review by confirmed purchaser

Eerste bestelling, geweldige ervaring!

Een eerste bestelling geplaatst en vanaf het eerste contact tot en met de levering perfect verlopen. Aan deze service mag menigeen een voorbeeld aan nemen. Klasse!

Helemaal super!

Hallo,

Ik heb laatst een pakketje besteld bij Jewelz en de volgende dag werd deze netjes op tijd afgeleverd. Dit is niet het enige pakketje dat ik daar besteld hebt, ik heb nog nooit problemen gehad, ook bij het terug sturen niet.
Je word altijd netjes op de hoogte gehouden.
Ook in de winkel word je goed geholpen en ik raad jullie allemaal aan om er ook eens binnen te lopen!

Review by confirmed purchaser

Super snelle levering conform de afspraken.

Ik heb een paar oorbellen voor mijn vrouw besteld, a.s. donderdag 25 e ga ik ze aan haar geven. Ze zijn zo mooi verpakt dat ik de inhoud nog niet heb kunnen beoordelen.

de 14 dagen zicht is er netjes.

Bert

Review by confirmed purchaser

heel correct en super snel

Ik ben zeer tevreden. Al meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd super snel ontvangen.

Razend snel in huis

Woensdag avond de site bekeken en een mooie ring gezien . Heb hem s'avonds besteld en zoals beloofd Vrijdag in huis . Geweldig . De ring is ook prachtig niets te veel beloofd . Als ik weer iets wil hebben ga ik zeker eerst naar deze site .vriendelijke Gr. Marja van Norden

Review by confirmed purchaser

recht voor één recht voor allen

mijn dochter wilde dezelfde horloge bestellen voor dezelfde prijs maar dat kon niet. Mijn dochter heeft de horlge voor mij besteld voor 149 euro en kon gee tweede meer bestellen voor dezelfde prijs. Binnen enkele minuten was de horloge op de site voor 180,00 euro. Waar ligt dit aan?

Beste mevr. Boejharat,

Bedankt voor uw beoordeling, onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen per email. In deze email leggen wij u uit hoe heeft kunnen gebeuren dat het horloge in prijs is gestegen.