We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (156)

Review by confirmed purchaser

Leveret med rettidig omhu..

Ingen forbehold.. Jeg har fået det jeg forventede.

Hele 3 ting i 1

En super godt opbygget hjemmeside som rummer både et godt udvalg og som er nem at finde rundt på:
FIND DET DU ØNSKER
KLIK STØRRELSE
...OG 2 DAGE SENERE HAVDE VI VORES DØR LEVERET

Det er ikke sidste gang jeg handler her :-) Tak for en god, hurtig og sikker handel :-)

Review by confirmed purchaser

Vinduerne kom til tiden i forventet kvalitet

Jeg bestilte vinduerne, som var lagervare, og fik dem leveret 3 dag efter som lovet. Vinduerne ser ud til at leve op til forventningerne

Udemærket

Vi bestilte et normalt vindue, fik og betalte for et normalt vindue.

Eneste minus er at man ikke øjeblikkeligt får en mail med sin ordrebekræftelse i.

Problemfrit

Hurtig og problemfri levering!

Overraskende god kvalitet

Vi modtog vinduet som aftalt. Vinduet var pakket ind i plastic ved leveringen. Jeg må sige at kvaliteten af vinduet var i top alle fræsninger var pænt udført og malingen var lige så.

Review by confirmed purchaser

Gode priser, ok kvaliet og god service

Gode oplevelser med Jna. Både hvad angår kommunikation, service og kvalitet. Dog en ærgerlig levering af danske fragtmænd ved begge leverencer, men det er jo ikke JNA skyld. Måske de skulle ændre aftale ang fragtfirma...

Billigt og hurtigt

Ikke noget at klage på.

Topstyret vindue af JNA-kvalitet

Det hele er bare perfekt: Ordregivning,levering,kvalitet og forsendelse.
Men mit navn er kun med et "e"

ORDEN I DET AFTALTET

jeg har intet og klager over, tingene leveret til aftalt tid og pris og jeg har handlet
vinduer og døre igennem 3 år, så jeg kan kun anbefale JNA

Review by confirmed purchaser

produkt og levering i top

vi har intet dårligt at sige om produktet eller leveringen, og nok ikke sidste gang vi handler hos jer.

super levering

hurtig levering alt i top 5 star

Review by confirmed purchaser

Et sikkert og billigt sted og handle.

Efter en tur rundt på nettet, var JNA billigst, transportrn med i prisen, så døren bestilles. To dage efter kommer en flink vognmand med døren - alt OK.

Hilsen PM.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god fragtmand

Jeg bestilte 3 vinduer fra lager og modtog dem dagen efter med venlig fragtmand. Super hurtig levering og fejlfri varer lige til døren. (Ordrenr : 285739)

Der imod på ordre nr. 1000172 Terrassedør, var der nogen problemer med korrespondancen, sælgeren var ikke god til det skriftlige, kunne ikke finde ud af at bekræfte indgåede aftaler pr. E-mail.

Review by confirmed purchaser

Perfekt fra start til slut

Perfekt forløb fra start til slut. Gode råde og vejledning, et godt tilbud til den rigtige pris, levering til den aftalte tid, flotte vinduer og døre og flot udført arbejde i forbindelse med montering. Så indtil videre kan vi kun anbefale jna og deres håndværkere.

JNA Vinduer & Døre A/S

Stol ikke på nogen - heller ikke JNA !

Min oplevelse med at handle med JNA er at man ikke kan stole på nogen!
Medio juni 2012 bestiller jeg en yderdør via webshop.
Den er ikke på lager, derfor leveringstid. Men da den lidt forsinket ankommer i oktober, er det ikke en træ/alu dør (inkl. greb og lås) som bestilt, men en trædør (inkl. greb og lås).
Efter noget skriv frem og tilbage, sættes en ny dør i ordre – mod merpris. Igen leveringstid. Den leveres i december og trædøren tages med retur. Men nu mangler der greb og lås.
Det står heller ikke på ordrebekræftelsen – jeg efterbestiller det derfor, som tidligere 1 sæt m.dobbeltlås. Jeg får leveret 1 sæt med enkeltlås + vrider.
Jeg skriver igen om denne fejl, og får – mod betaling af merpris - leveret endnu et sæt med enkeltlås, men ikke engang komplet - der mgl. vrider. Det tidligere fejlleverede sæt tages ikke med retur.
Jeg skriver nu til JNA om denne fejl men får kun et spørgsmål tilbage – hvorvidt jeg anerkender at fragtmanden har afleveret den 2. fejllevering til mig. Det gør jeg selvfølgelig – det er jo den jeg skriver til dem om…
Det var den 8. december 2012 – siden har der været total tavshed.
Om JNA har jeg lært at: man kan ikke regne med at få leveret det, man har bestilt – check den lidt rodede ordrebekræftelse grundigt og spørg hellere én gang for meget… Og går noget galt, så vær forberedt på en langsom og tvivlsom behandling af sagen.
Jeg har naturligvis udførlig dokumentation i form af bl.a. emails for ovenstående udsagn.
Sigurd Christensen, Stevning, Als

Ketil found this review useful

Hej Sigurd,
Tak for behagelig telefonsamtale og dine gode input.
Vi håber, at kunne give dig en bedre oplevelse en anden gang.

JNA Vinduer & døre A/S
Morten Knudsen

Kvalitet og hurtig levering - I like

Hurtig e-mail korrespondence og klare svar - det kørte bare. Levering blev lovet til primo januar, men komme allerede medio december - glimrende. Eneste mindre anke var at jeg skulle betale inden levering. Ok så, men jeg er mere tilhænger af et girokort ved levering, mest som en service over for mig.

Overvejende godt, men....

Efter at have modtaget en større ordre i 2011/2012 var det nødvendigt at suplere med en mindre tillægsleverance. Til den store ordre i 2011 fungerede alt perfekt, super service, pris, kommunikation og levering. Det var så god en oplevelse, at jeg anbefalede andre at få leveret fra JNA.
efterbestillingen i 2012 var en noget mere langsommelig affære kommunikationsmæssigt især - og jeg hører det samme fra dem jeg anbefalede køb hos JNA. De oplevede endda at få en arrogant og ubehøvlet behandling af den midtjyske sælger (vedr. en leverance til Bjerringbro). Fik direkte at vide at man ikke var interesseret i ordren da man tillod sig at rykke for status på tilbud. Jeg tror JNA på dette tidspunkt måske har haft mere gang i forretningen end godt var - og måske var der ikke blevet grov sorteret nok i forbindelse med ansættelsesproceduren - i hvert fald var der vist sket en nedsmeltning et eller andet sted - ikke mindst hos aktuelle ubehøvlede medarbejder..
Min egen tillægsordre, efteråret 2012, forløb noget langsomt kommunikationsmæssigt, uden nærmere forklaring, men det lykkedes dog til sidst at få leveret i december 2012.

Hej "Kunde",
Jeg skal beklage, at vi ikke har ydet den service vi normalt er kendt for.
Vi arbejder løbende med tingene og har taget dine budskabet til os - det er ikke acceptabelt som du beskriver forløbet.

Morten Knudsen
Salgsdir.
JNA Vinduer & døre A/S

Review by confirmed purchaser

God telefonisk betjening og leveret til aftalte tid.

Bestilte 2 stk mahogni terassedører. Hurtig respons med hensyn til at få mail retur, med bestillingsoplysninger. Prisen er også rigtig god. Og leveret til aftalte tid. Nu skal de bare sættes i.

hurtigere end kvik.

jeg fik leveret vinduer 2 uger før aftalt tid, så bliver det ikke bedre.

Review by confirmed purchaser

Burde de ikke have styr på greb og låse til deres produkter?

Bestilte ny hoveddør med greb og cylender, ærgeligt at cylender med tilbehør ikke passer til dørbladets tykkelse, så den aligevel ikke kunne låses med det samme.

Hej Henrik,

Der er tilsyneladende et problem med låsekassen. Vi skal have service på. Vores servicekoordinator har forsøgt at få fat på dig i en uges tid nu og har skevet e-mail til dig. Jeg håber du vil tage kontakt til ham så det kan blive løst.

Kundeservice
JNA Vinduer & Døre

Review by confirmed purchaser

Aftaler og priser holdes.

Det var nemt at bestille på hjemmesiden. Det hele gik efter planen.
Fint udført håndværk.

Review by confirmed purchaser

God service, og alt blev overholdt til punkt og prikke.

Både JNA og deres anbefalede tømmer har lavet et rigtig godt stykke arbejde. Jeg vil helt klart benytte JNA igen.

Forskudte hængsler

En meget flot dør,men hængslerne bærer ikke helt på alle tre

ok service

Var langsomme til at komme med et tilbud, måtte rykke for det efter det. Vognmanden ringede ikke en time inden levering som ønsket.
Produkterne er helt iorden.

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse. Jeg kan se du afsendt tilbudsforespørgsel 6/11 og modtaget tilbud den 7/11. Men så har du haft nogle tilretninger efterfølgende som har taget længere tid end forventet at få tastet. Jeg kan se, at vores konsulent har afventet svar fra fabrikken omkring tilretningerne som ønsket. Vi vil prøve at speede denne proces op fremadrettet - tak for dit feedback :)
Desværre er det ikke altid fragtmanden husker at ringe selvom vi beder om det.

JNA vinduer & døre
Kundeservice

Kan anbefales

simpel og enkel betjening, alt lev. Ok enda leveret før tid. Ved godt det var en lille ordre, men har tidligere købt større mængde med samme gode resultat.

4 uger før lovet

Vinduerne kom 4 uger før forventet, så fragtmanden måtte køre til andre kunder medens jeg tog i banken.
Det var et rent hæld at jeg var hjemme.
Ellers var det helt perfekt.

JNa tiltiden

Jeg har bestilt mine døre i Roskilde, fin betjening af Kasper Roed lev. til tiden alt efter aftale.absolut ingen forbehold, kan sagtens anbefale til andre.

Mvh
Truels Vestergaard

Review by confirmed purchaser

Hold da op, en dårlig kommunikation!

Jeg tror faktisk aldrig, jeg har købt nogen hos nogen, der kommunikerede så elendigt. Ingen svar på spørgsmål i mails, to gav tilbud uden at læse svarene i mine mails. Jeg bestilte døren - som er OK uden at være prangende, derfor stjernerne trods alt - men trods henvendelse om udsættelse to dage før afleveringen vedr. enorme mængder sne, fik chaufføren ingen besked, og han havnede da også lidt i uføre. Mit telefonnummer samt anvisninger om aflevering havde han IKKE fået fra firmaet.

Kort og godt: Hold da op en elendig kundebehandling!

Hej HH,

Jeg er ked af den oplevelse du har haft - det er ikke normalt der går kludder i det. Jeg har kigget lidt ned i det og kan se du havde rettelser på tilbuddet som du sendte ind til os på email - det retter vi og sender nyt tilbud. Samtidig lavede du også en ny forespørgsel på hjemmesiden med rettelser. Den er der en anden konsulent der reagerer på og laver endnu et tilbud. Derfor gik der lidt kludder i det - det beklager jeg. Vores salgskonsulent oplyser dog, at I fik talt om det og afklaret det pr. telefon inden bestilling.

JNA Vinduer og døre
Morten Knudsen, Salgsdir.

Review by confirmed purchaser

Svag ordremodtagelse, men fine produkter.

Det tog godt nok lang tid før ordre modtageren forstod hvad det var at jeg ønskede. De sendte en mand ud for at måle op og han har målt vinduer og døre et par cm mindre end hvad var nødvendigt så vi er nød til at mure en del op efterfølgende, hvilket er lidt ærgeligt. Produkterne ser fine ud og vi er glade for det endelige resultat. Lang levering og tung ordremodtagelse.

Ekspress Levering Lykkedes

Fik leveret 4 uger før aftalt, da vi forespurgte om et produktionshul.
Kanonje.

Review by confirmed purchaser

Sidst jeg handlede med JNA vinduer, havde jeg bla. bestilt en hoveddør. Jeg havde dummet mig og døren var hængslet i den forkerte side.
En kort mail og jeg havde en ny dør dagen efter. Fejlen var udelukkende min, men JNA vinduer betalte fragten på den nye dør og hentede senere den forkerte dør kvit og frit. Det kalder jeg for super service

Review by confirmed purchaser

super service og gode vinduer

super rare mennesker og gode vare og kan varmt anbefale købe her

Review by confirmed purchaser

super service. alle aftaler holdt. leveret til tiden og kvaliteten er helt ok .

Leveringstid er overholdt. Specialmål kom endda 2 uger tidligere. Kvaliteten ser ud til at være i orden. Ikke noget at klage over.

Review by confirmed purchaser

Varen er af god kvalitet, hurtig levering.

Varen er af god kvalitet, hurtig levering og risiko for levering stå på producentens side. Perfekt!

Handelen var som lovet

Bestille over nettet - varen leveres dagen efter - fragten var incl.

Vinduet levede fuldt ud op til forventningerne

ikke i dag

Jeg er ok tilfreds med produktet. Naturligvis er der måske noget som professionelle ville brokke sig over, men kvaliteten til prisen er ok. Jeg studerede udvalget i Randers inden køb og bemærkede at gummilisterne på nogle af udstillingsvinduerne ikke dækkede særlig godt, men det kan man jo rette senere. Prisen er så god så man vanskeligt kan tillade sig at brokke sig. Jeg fik dem leveret til tiden, præcis som aftalt, det kostede ikke noget - og lige hvor det skulle være. På tidspunktet var der rabat samt gratis fragt. Jeg har sat dem på lager, og der skal de stå indtil foråret stunder til, og det bliver udendørs vejr. Håber ikke at rosen er kommet for hurtigt. Men så må vi jo tage den derfra. Forresten er de produceret i Balticum, dvs. arbejde ud af landet, samt danske ledige til følge.
Her sidder man og saver på den gren man selv sidder på!!!!!!!!!!!!

Fint

Bestilte en dør online. Det var nemt og overskueligt. Døren blev leveret næste dag i god emballering. Synes bestemt det er en ok dør til prisen.

ok hurtig levering

vinduer og dør ok levering hurtig

Review by confirmed purchaser

Value for money - og super service

Har købt hos JNA Vinduer før, og også denne gang var det en god oplevelse. Fik bestilt et vindue for lidt i første omgang, men en telefonisk kontakt fik alt på plads, så alt blev leveret sammen og hurtigt. God kvalitet til en meget attraktiv pris, og det er meget svært for mig og se, hvorfor jeg skulle handle andre steder ud fra de oplevelser, jeg har haft.