We are hiring!

Review company
  • Reviews (77)

Featured review of Jobnet

sikke en gang L*** !

Siden er håbløst gammeldags.. tænk det offenlige ikke kan lave et ortenligt stykke arbejde, det har jo være dyrt nok, men sådan går det med alle de offenlige IT projecter.. spild af penge :-(

Er blevet lidt bedre

Fik faktisk mit job herigennem

Jobnet

God service men ikke alle søgninger er relevante til dem man har søgt

Jobnet

VAR ellers godt tilfreds med siden

og syntes det er genialt, at man kan se sine mødeindkaldelser..

MEN i dag oplevede jeg så, at møde op hos jobcenter - hvor det vidste sig at mødet var aflyst.... så blev jeg sgu sur og nægtede at gå før jeg havde talt med en rådgiver (jeg havde selv bedt om dette møde), og jeg vil altså ikke spilde min tid, blot fordi jeg er ledig.... så der gik der lige en stjerne tabt....

DESUDEN - og ved ikke hvem som har ansvaret, men iflg. jobcenter har jeg gået 17 uger ledig (så vi har da ikke travlt) - men iflg. A-kassen har jeg været ledig i 9 måneder (hvilket er korrekt).... Er det måske mit ansvar at jobcenter ikke er opdateret? Jeg skal bare slet ikke være kaste boldt....

Fungerer fint

Siden fungerer fint, og giver mig relevante jobopslag.

spild af penge

Er aldrig blevet behandlet så ringe og dårligt som her. De hjælper ikke en. De prøver at gøre alt for man mister sine penge, hvis man er på dagpenge

Fungere godt

Det er meget overskueligt

Dårlig Service:-(

Fandt selv et job men dette blev næsten forkludret af Jobcenters medarbejdere med en masse regler og love, det endte med at jeg selv fandt en løsning med arbejdsgiveren og er nu kommet i arbejde:-)

Mange tak til mig selv og min arbejdsgiver:-)

Det er vist godt

at de ikke skal leve af det system - i fri konkurrence med andre.

Det virker lidt som om det er en videreudvikling af Amanda.

Kun en kontrolinstans

JN er der kun for at holde øje med en og udfylde deres statistikker - resten må du selv ordne, hvis din kompetence ikke er kassedame eller kontorassisten!

Kasper and Persen found this review useful

langt under norm

i realiteten kan denne arbejdsplads ikke vurderes da skalaen ikke kan tage minus.
men af sende folk i aktivring i en anden kommune samt af deres personale ikke er opdatereet med deres kunder/borgere er langt under norm.
taler af erfaring .
og arbejder både i ulandet og dk , grd, mangel på arb i mit fag.
men har ikke fået 1 reelt arbejde gennem jobcentrene..
tværtimod

Obligatorisk side

Synes jobagenten der er tilknyttet "min side" er utrolig dårlig til at angive relevante jobs. Også de beslægtede jobs er langt fra - jeg kan jo ikke søge om at blive post-doc, associate professor eller lign i et firma (eller rektor på et universitet universitet ;) ), FØR jeg har taget doc'en .. (PhD'en)..

hmm

det er svært at finde rundt på siden!

Virker da fint

Jeg har absolut ingen problemer med at bruge siden. Jeg har endda tidligere fundet jobs på siden, som jeg har søgt og fået. Så kan kun rose dem.

bruger det 2til3 gange ugentlig

Da jeg er arbejdsløs bruger jeg at søge job

jobnet

en side for dem som er ledige, hvor man skal aktiver sig hver 7. dag, det er nemt og finde rundt på siden, man kan søge job og medarbejder osv

Martin Thomsen found this review useful

Jobnet

Der fra det offentlige...

Det er en trist hjemmeside, dårlig navigering og alt for mange nedbrud.
Hvilket skaber mange problemer for brugerne.
Specielt ved beskæftigelse af job søgning.

Store tekniske problemer

Jobnets hjemmeside er noget lort, der er næsten ingen jobstillinger, og der er tit tekniske problemer..

Dårlig side

Det er ikke til og finde rundt på siden mere overhovedet.

Jeg synes siden er blevet rigtig dårligt for jeg kan ikke finde ud af og søg arbejde på siden mere jeg ved simpelthen ikke hvordan man gør!

Men jobnet i Aabenraa er altid klar med hjælp vis man dukker op der ude og spørg om nogle ting. :)

KK Bla Bla

nem at logge ind

svær at finde rundt
hader at aktivere sig hver uge (skulle være 1 gang om måneden)

Jobnet

Overflødig offentlig institution der ikke er værdiskabende

Jobnet er et beskæftigelsesprojekt for akademikere. Der udføres ikke arbejde afværdi for brugerne

For ufleksibelt CV

Nu er jeg ikke selv ledig, men møder gennem mit job ofte personer, der er på vej i ledighed, eller er ledige.

Jobnet er ikke en funktion, der gør det nemmere for den enkelte ledige eller jobsøgende. Her tænker jeg ikke på aktiveringsknappen, men derimod på det CV, der skal indtastes på Jobnet.

Det er et CV, der måske er nogenlunde til at søge i for en interesseret virksomhed, men derefter er brugbarheden også slut.

Skal man bruge et CV uden for Jobnet, skal man selv skrive et, da det CV man kan printe er tæt på ubrugeligt - let kan fylde 3-5 sider og ikke giver et ordentligt billede af den enkelte jobsøgende.

Man kan ikke en gang vælge at uploade sit eget CVV, således at en interesseret virksomhed kan få en ordentlig præsentation af kandidaten.

Jeg oplever at grunden til at man udfylder det skyldes mere at ens A-kasse skal godkende det, end at det hjælper med at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Selv www.minkompetencemappe.dk kan levere et brugbart CV fra en database-indtastning, så prøv igen, Jobnet.

Liselle Angelique Awwal found this review useful

Jobnet

Den gør det den skal og ikke mereq

Hvorfor er der ikke mere dialog med de ting som en arbejdsløs også skal vide noget om som
* praktik ordning
* 6 ugers selvvalg

Okay side

Jobnet.dk er en okay side når man er arbejdsløs, dog lidt svært at finde rundt selv den første gang man er der ind.

OK site

Et fint site til at ilægge sit CV og søge job den vej.

Jobcenter

god overskuelig hjemmeside nemt og finde rundt rigtig god huskeservice for registrering af 7 dags periode

nemt og komme til sit cv og gode jobforslag alt i alt en rigtig god side

elendigt

efter jobnet.dk har lavet om på deres nye system så har det betydet at det er endnu mere besværligt at finde de forskellige jobannoncer.

Jobnet mja jo

Altså det er et sted der parkeres CV'er men de bruges ikke til noget specielt. jeg er aldrig blevet kontaktet af en arbejdsgiver der igennem

Jobnet

Personale der ikke har en skid forstand på noget

Min hustru har nu gået i snart 2 år uden job, og jobcenter kalder det aktivering at sende hende 3 gange nu, til samme kursus, hvor man skal lære at lave CV og ansøgning, hvad siger man så, når hun snart har lavet 4-600 ansøgninger og at de stadig tror de kan lære hende nyt.

Nå men til medarbejder der pisser på de arbejdsløse, hun var til møde i jobcenteret i tirsdag i københavn, her så hun et job der var opslået, dette ville hun gerne havde, hun skriver alt ned om kontaktperson og ringer til den medarbejder der har med den stilling af gøre.
Telefonen er optaget, hun prøver efter nogle min: men stadig optaget, så kommer hun igennem 3 gang, juhuuu, men men, Automatisk telefonsvarer, Hun indtaler besked på den at hun har stor interesse for det job og lægger sit navn og nummer og så burde en af jobcenteret ansatte jo ringe tilbage, men ikke ham her.

Det er et bevis på at De ansatte i jobcenteret i København skider på de arbejdsløse og behandler dem som lort, hvis de ikke gider ringe tilbage til folk der gerne vil havde et job, burde de ikke være ansat i sådanne stillinger.

Jobnet

Ikke helt som den burde være.

Hjemmesiden er lidt rodet og gammeldags, og jeg støder på "broken links" til eksterne sider gang på gang - ret irriterende når den eneste grund til at man skal bruge sitet er for at finde et job...

Dårlig jobforslag

Min mand er uddannet smed men arbejder som rejsemontør. Så en gang i mellem er han arbejdsløs. Så gør han som han skal med at melde sig ledig og alt det der.

På "min side" kommer der jo jobforslag, men 70% af forslagene er ikke raliteret til hans CV... næh nej, det er pædagog, bankassistent eller rengøringsjob osv.

Det kunne de godt gøre meget bedre.

God og overskuelig hjemmeside

Virker som den skal. Kunne dog godt bruge at man kunne markere de jobopslag man havde set på og evt. søgt, så man ikke skulle de samme igennem hver dag. Det ville gøre søgningen mere præcis og effektiv.

Jobnet

Dårlig hjemmeside der ofte ikke virker korrekt

Synes det er noget skidt med hjemmesidens søgekreterier, man får tit tilbudt ting som overhovedet ikke passer på ens profil, og som ligger i den anden ende af landet, eller i et helt andet land!!! Omm'er!

• jannie
  • jannie
  • Ringkøbing - skjern kommune , DK
  • 32 Reviews

nemt at finde ud af

Det er meget nemt at finde ud af hvad man søger, og den kan give mange gode jobtilbud, på ét sted

Spild af Tid

Jeg ved ikke hvordan andre har oplevet dette foretagende, men personligt, har jeg haft langt mere ud af at kontakte andre og mere professionelle "job-udbydere", der kunne hjælpe langt mere.
Syns det er alt for rodet og uoverskueligt og vil man vide noget om forskellige job, eller prøver man at blive bare det mindste specifik i sine søgninger, så er den helt håbløs.
Der mangler langt bedre "filtre" og søgemuligheder, der tillader at JEG kan sætte specifikke krav til mine søgninger.

fin side, men..

Det er i sig selv en meget pæn side, hvilket er rart når man skal søge job. Det er heller ikke svært, men der var nogle gange med søgningen, hvor det godt kunne drille lidt - f.eks. hvis jeg valgte "i nærheden af" og den så gav mig opfordringer fra steder som jo ikke var i nærheden.
Ellers er den let at bruge og ikke så meget der - og har endelig fået styr på det med søgningen. Den får dog alligevel kun 4 stjerne pga. søgefunktionen.

rodet og uoverskueligt

tja, titlen siger vel alt?

Jobnet

Fed side hvis man søger job!

God side at kunne

beurokrati

byrokrati og atter byorokrati igen og igen selv med stavefejl

Ringe

En utrolig ringe side.
Nem ifht hvilke jobcenter du skal kontakte og hvilke aftaler du har med dit jobcenter.
Men i ifht jobsøgning er den enorm ringe. Selv på jobkurser bliver man opfordret til at finde andre portaler, at bruge til jobsøgning. Så på den konto er siden en ommer..

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.