We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (8)

Köper det mesta här

Det mesta i verktygsväg mm. köper jag på Jula. Lite omständigt att man behöver välja ort för lagersaldo varje gång man kollar på en produkt för att skapa shoppinglista...

Jula

Bra priser men kan tumma på kvalitén

Jula har riktigt bra priser på samtliga artiklar, dock kan kvalitén vara lite sådär..
Men om man letar efter något som inte får kosta allt för mycket så är det helt klart prisvärt!

Dåligt mottagande vid reklamationer

Har problem med en läckande dieselpump. När jag försökte beskriva felet för att få hjälp svarade de på Jula att pumpen måste demonteras och köras av mig till närmsta varuhus. Det är en resa för mig på 20mil. De visade ingen förståelse för det och vägrade dessutom mig en ersättningspump. Skulle det inte vara en garanti får jag stå för frakterna och resorna till och från varuhuset.
Anm: pumpen läcker fortfarande och räkneverket har stannat.

Bra varor-bra priser

Jag är klubbmedlem numera och köpt mycket på Jula som oftast har de bästa priserna vid jämförelser som jag alltid gör. Tyvärr har jag under åren fått lämna in två produkter då de inte höll vad som lovats. Det var en kompressor som slutade att ge luft och en elcyckel som inte gick så många mil på batteriladdningen som lovat. Båda reklamtionerna har hanterats snabbt och till min belåtenhet.

Gillar Jula STARK 3:a

Kanske inte alls den bästa kvalitèn alla gånger. Men bra priser och enkla grejer... En butik för alla. Sätter ett medelbetyg.. Jag handlar här ofta och det är medel till mindre krångel. Felaktiga varor har bytts utan krångel.

Superbra ställe!

Här är ett företag som alla borde besöka! Här kan man tillbringa i timmar utan att bli trött, finns så mycket att se och köpa om man behöver något!

/Berth

Bra "grovbutik"

Bra på verktyg, arbetskläder, garage, trädbård, maskiner mm

Is Jula your company?