We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,929)

god og nemt side

just eat er fantastisk service det samler alle resturationer i nærheden så du ikke let kan overskue det

Just-Eat, et godt måltid

Jeg bruger altid Just-eat, når det er min kæreste tur til at lave mad, fordi det er mener sikkert at bruge just-eat end at sende ham i køkkenet! Det er en fantastisk godt iterativ!

godt mad ca til tiden

god mad leveret til døren så man selv slipper for at lave mad.

Just-Eat.dk Aps

En god koncept, men altid plads til forbedringer

Savner lidt Point shop, selvom den havde ikke nogle varer som var til at prale af på det sidste.
God kontakt med kundeservice.

Super gofd service.

Maden kommer hurtigt, er super god.
Mange mulige valg af pizza og andet.

Just-Eat.dk Aps

god ordning med storts udvalg og fine rabatter

Jeg bruger ofte just-eat og har ikke meget at klage over. Den eneste grund til, at de ikke får 5 stjerner er det, at jeg engang bestilte mad fra en restaurant, der havde lukket, og derfor aldrig fik min bestilling. Men kundeservice hos Just-eat var forstående, og jeg slap selvfølgelig for at betale. Det var dog irriterende, at jeg måtte vente på noget mad, som aldrig kom - og derefter bestille igen et andet sted. Var pænt sulten, da der endelig kom mad på bordet! :-)

Perfekt

Jeg har ingen dårlige ting at sige om just Eat..
De er altid nemme at få fat i hvis uheldet sku være ude og der er gået noget galt med bestillingen..
Respekt herfra ;-)

Just-Eat.dk Aps

Bedst når køkkentjansen ikke trækker

Nemt og overskueligt. Er der problemer med en levering (som jo ikke Just-Eat's skyld med spisestedet's), er Just-Eat gode og hurtige til at finde en god løsning på problemet.

Aldrig nogen problemer

Hvis der endelig er lidt - er det jo med maden og ikke funktionen ag hjemmesiden. Men det kan man jo se ud fra bedømmelserne for spisestederne.

Fantastisk service!

Great service. Something like this is sorely needed in Canada.

Nemt og overskueligt!

Med Just-Eat er det nemt og overskueligt at bestille mad, samt klare betalingen online. Væsentligt nemmere end at skulle rode med menukort, kontanter og hænge i telefonen når ens sult efter junk en gang i mellem dukker op :)

Virker

Kanaon side kan kun anbefale det virker perfekt hvergang

Fra sult til servering på 34mins :D

Let at anvende, hurtigt overblik over restaurenterne, nemt at bestille hvad du lige har lyst til :)

Just-Eat.dk Aps

professionel side, der giver godt overskud.

Just-eat fungerer godt. Siden giver et nemt overblik over restauranter i dit område, samt et professionel mandskab der altid er klar på at hjælpe dig.

Problemfrit og nemt!

Det er såre simpelt og virker kanon godt. Glimrende koncept

Just-Eat.dk Aps

Godt sted at bestille mad

Jeg bruger altid just-eat når jeg skal bestille mad udefra

Glimrende koncept

Det er fint, at man kan se flere restaurenters menukort og bestille maden uden at skulle ringe rundt til dem.

Det er ærgeligt at jeres pointshop ikke kunne fortsætte, men gaverne var også ærgelige til sidst. Ved godt, at det var gratis, men i starten var det rigtig godt.

Kommer der noget lignende for os, som er trofaste?

genialt koncept

Det er fedt at man kan logge ind og bestille lige fra den restuarant man føler for lige den dag.
Jeg har aldrig haft de store problemer med levering af maden.
Og det er jo rart at man kan slippe for madlavningen en gang imellem :)

FASTfood

Fantastisk koncept! Alle har prøvet at stå hjemme, mangle noget og spise og ikke have kontanter på sig.

Man kan betale med kort, har oversigt over en masse menu kort osv, det gør aftensmaden så meget nemmere!

GENIALT!

Hurtig og nem bestilling

Når jeg har bestilt ved Just-eat har det været nemt at finde rundt på deres hjemmeside. Nemt at bestille og betale :)

Nemt

Super nemt, super hurtigt.
Det holder bare.. har aldrig haft problemer med just-eat.

det er bare super ;)!

ja, det er super dejligt og nemt med just-eat. der er ikke en finger at sætte på det :)

Just easy

Bare en nem og overskuelig måde at bestille take-away på og et godt og varieret udvalg af steder....

Fantatisk udført

Tror aldrig jeg har oplevet at det var Just-eat, der var fejlen... Det er som regel altid pizzarierne der klokker i det... Men det ville de jo nok også hvis man ringede til dem

Just no problems

Bestilling Hos RIVA Helsingør altid godt, beste Hjemmelavet Burger ever

Nemt at bestille mad!

Hos just-eat er det nemt og hurtigt at bestille mad. der er gode søgefunktioner så man kan finde det bedste sted at bestille fra. Desuden er de gode til at komme med tibud på mail så man også kan få maden billigt. Dog har jeg enkelte gange oplevet problemer med siden hvor jeg er blevet logget ud mens jeg bestilte mad og derfor skulle starte forfra.
Just-eat giver et overblik over hvor du allerede har bestilt mad fra før så du kan vælge de samme steder igen eller ved hvad du skal vælge fra.
alt i alt en positiv oplevelse at bestille mad gennem just-eat.

Just-Eat.dk Aps

Just Eat is a great service!

I love being able to get great food from restaurants all over the København area. Being a foreigner living in Denmark, this service makes it easy to try a lot of new things when I don't have time to go out. The ratings make avoiding less wonderful food easy to avoid also. I highly recommend Just Eat.

Just-Eat.dk Aps

Super nemt, og god service... Aldrig oplevet det svigtede, og der er mad til en hver smag:)

Et god sted at finde mad, om det er til tømmermænd, sen mad onsdag aften, til middagsselskaber eller noget helt fjerde, du kan altid finde det på justeat.dk. Nemt at anvende og har aldrig haft problemer. Mange restauranter at vælge i mellem... Bare kom i gang ;)

super virksom

det er bare en dejlig nem måde at bestille pizza på og det er til at stole.

yeah!! mad

jeg bruger siden fordi at jeg er doven og nogle af de steder jeg bestiler mad hos accepterer ikke det kort jeg har så vis denne side ikke var der så var jeg tvunget til at gå i banken for at kunne købe mad

Den "ekstra" hushjælp

Nem og hurtig måde at fodre familien af på, de dage hvor tiden er knap. Stor hjælp

Det funker...

Det er rart at bruge, og det virker! Don´t cock and eat! Just eat and eat and...

Just eat - Just perfect

I har reddet mig mere end én gang på en travl dag!

giver søndagen et løft.

Når søndagen er grå og kedelig, energien mangler og lysten til at lave mad ikke er eksisterende er just eat det eneste rigtige ;-)
Nemt og dejligt.

Reply from Just-Eat.dk Aps

Hej Søren

Tusind tak for din flotte anbefaling.
Du kan tro vi sætter pris på den.

Mette, Kundeservice

hurtigt og nemt

Til dem der gerne vil have mad men ikke selv gider at lave den. Det eneste der er at sætte på Just-eat er at deres system ikke kan følge med på de største take away dage (f.eks. 1. Januar)

Let og enkelt

Helt kanon hvis man er træt og ikke gider til at lave mad, eller ens køleskab er tom.