We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (18)

ØV-OPLEVELSE

JEG HAR KØBT OG BETALT FOR EN "cube" TIL 3 FYRFADESLYS KR. 249,- IKKE SÆRLIGT BILLIGT,MEN BELØBET ER HÆVET PÅ MIN KONTO DEN 26.MARTS 13,JEG HAR RYKKET FIRMAET DEN 6.APTIL,MEN INTET HØRT,OM HVORNÅR JEG FÅR MIN LYSESTAGE.ER DET LOVLIGTMEDHOLDELIGT AT HÆVE KUNDENS PENGE OG IKKE FREMSENDE VAREN,DET HAR JEG IKKE PRØVET FØR,JEG KAN IKKE ANBEFALE JUST HALF PRICE,FIND ET ANDET STED AT HANDLE.

Hej Lisbeth.

Jeg tror du har misforstået vores koncept. På vores side køber du et værdibevis som giver dig ret til få varen til ½ pris hos den givne annoncør/forhandler.
Så når du køber beviset på vores side, sender vi værdibeviset med det samme og trækker derfor også pengene med det samme, da det du har købt hos os er sendt til dig.
Herefter skal du så med værdibeviset sende dine leveringsoplysninger til forhandleren, så du kan få den ønskede vare.

Vedr. din levering, så ved jeg naturligvis ikke hvornår, du har sendt dine kontakt oplysninger, men jeg kan se, at leverandøren har trukket din kode ud d. 2. april, så du burde have modtaget den.
Men du bør kontakte leverandøren, de har telefonnummer: 61 26 05 24

Fralægger sig alt ansvar

Har købt Permanent eyeliner ved Hollywood Beauty
Klagede til just half price over dårlig optegning og det blev gjort i eget hjem midt i stuen, med hunde og cigaret røg. Sælger ville ovenikøbet have ekstra penge (kort og godt meget uprofessionelt)
Chefen for half price [Private data removed] sammenlignede min permanente eyeliner med at spise på en restaurant og bagefter synes at maden ikke smagte godt.
Tænk at sammenligne mad med noget fysisk på ens krop.Just halv price fralægger sig ansvaret og jeg må nu selv kæmpe videre med sælger.
Som nu ignorerer mine mails.
Det er nu på vej til forbrugerklagenævnet.

Hej Selma.
Nej, jeg sammenlignede det IKKE med at gå ud at spise, jeg sagde blot, at hvis man var utilfreds med den mad man fik på en restaurant, så ville man heller ikke gå hjem og klage til sit ”pengeinstitut”.
Og det er jo det, der her er problemet, du købte værdibeviset hos os, får derefter udført behandlingen og giver så dit værdibevis til behandleren – noget tid efter kommer du så igen og får endnu en behandling og først efter denne behandling, klager du så til os.
Og her siger jeg til dig, at vi desværre ikke kan gå i mellem dig og behandleren og sige hvem, der har ret eller ej, det er noget du bliver nødt til at finde ud af med Hollywood Beauty.

Så det jeg sagde var, at du skulle have klaget på stedet.

Just-Half-Price.dk

hvor er de 50 % rabat henne?

Min kæreste og jeg, var ude og spise på en indisk resturant ( take away ) hvor vi kunne få en 3 retters menu til 120 kr pr. person, som har en værdig af 238 kr.. Til at starte med har stedet ikke engang styr på hvordan Just half price præcist fungere, så vi bruger omkring 20 min, på at forklare at vi har betalt for to personer. det lykkedes så og de fik styr på det. Maden var Ok , men man mister dog apetiten når man finder hår i maden, og ser sin dessert bliver hentet fra et pizzaria ved siden af. ( ganske almindelig kugle is ) . Vi sidder så bagefter og kigger på menu kortet og regner ud at det mad vi har fået svare til en pris af 165, Uden is, vi nægter at tro at den is koster ca 73 kr. Da vi så skal til at betale for vores mad skal vi betale 70 kr for 2 0,5 l sodavand, vi synes dog at det er meget for to sodavand, men får bare afvide at det er en resturant. Alt i alt, så kan vi ikke se pointen med at ' Just HALF price'.

Hej Julie.

Vi har fulgt op på det hos restauranten og beklager naturligvis den dårlige oplevelse.

For at tage det punkt for punkt.

Hår:
Han beklager, hvis der har været hår i maden. Han undrer sig dog over, hvorfor I ikke fortalte om det på stedet, hvor I så naturligvis ville have fået en ny ret.

Værdibevis:
I nævner, at de ikke havde styr på konceptet. Han forklarer os, at han brugte lang tid på at forklare jer, at tilbuddet gælder pr. person, dvs. at I skulle udlevere begge koder, da I var 2 personer. Efter hvad han siger, gik der over 20 minutter før I gav ham kode nr. 2.

Sodavand:
Hvad sodavand angår er det rigtigt, at en halv liter i restauranten koster kr. 35. Har du evt. kigget på deres Take away kort, hvor nogle ting er billigere end i restauranten. Dette tilbud er dog ikke take away men et restaurant tilbud.

Isen:
Da restauranten har egen isbar ved siden af, hentes isen rigtig nok derfra.

Rabatten:
I har fået mad for kr. 238 pr. person:
Naan brød: kr. 25
Chicken Pakora: kr. 40
Chicken Butter: Kr. 99
Pappadam: kr. 25
Dermed er prisen for isbaren kr. 49 pr. person.

Og det har I købt hos Just-half-price for kr. 119 pr. person= 50% besparelse..

Med Venlig hilsen
JHP
Just-Half-Price.dk

Forfærdeligt at slippe af med igen!

Som alle andre "deal forhandlere" sender JHP nyhedsbreve ud - hver dag, op til flere gange om dagen.

Smutter ind på deres hjemmese for at melde mig fra.. Følgende besked kommer så frem:
"ønsker du helt at stoppe med at modtage nyhedsbreve, så gøres dette via et link der er i bunden af vores nyhedsbreve."

Okay 3 stjerner, jeg fik en god deal og det er da fair nok, sådan gør man jo normalt.

Jeg citere lige bunden af de sidste nyhedsbrev jeg fik:
"Vil du afmelde nyhedsbreve skal du gøre det i bunden af de almindelige nyhedsbreve, der udkommer hver dag. (Dette er et ekstra nyhedsbrev)."

Nu er de nede på 2 stjerner.. For jeg fik jo en god deal og det skal jo kun gøres en gang - altså afmeldingen.

Nu kigger jeg så i et ældre nyhedsbrev..
"Du modtager denne e-mail fordi du er tilmeldt Dagens Wellness nyhedsbrev hos Just Half Price"

"Dagens Wellness" - jesus.. Så skal jeg helt sikkert melde mig fra på hvert nyhedsbrev - 1 stjerne.

Hej Jeppe.

Ja det er korrekt at vi har 4 temaer, så ja man kan være uheldig og skulle afmelde alle 4 (en af gangen).

Fantastisk service!

Jeg havde efter et køb en mindre tvist med virksomheden der udbød deal´en. Det var en skønhedsbehandling og virksomheden havde IKKE skrevet der var tale om et tilbud til nye kunder i forretningen. Jeg fik ikke lov at bruge mit bevis af denne årsag til trods for jeg gjorde opmærksom på det. Jeg henvendte mig til JHP og allerede dagen efter var beløbet ført tilbage på min konto. Virksomheden har sidenhen fået rettet deres deal så det tydeligt fremgår at det er førstegangskunder.

Hurtig og god service !

Jeg havde købt 2 stk. spray-sol behandlinger for en del tid siden og ikke fået dem anvendt (der var ingen tidsfrist for anvendelse).

Nu skulle det imidlertid være, så jeg ringede for at bestille tid. Og ringede, og skrev og ringede osv. Intet tilbagesvar. Til sidst cyklede jeg forbi firmaets adresse og ganske rigtigt, - fuglen var fløjet og lejemålet tomt.

Jeg blev lidt ærgerlig og skrev en mail til JustHalfPrice for at de kunne vide det og evt. advare andre. Straks dagen efter fik jeg svar, at de havde indsat beløbet må min JHP-konto. Dette havde jeg slet ikke forventet (det er jo ikke deres skyld) så jeg blev rigtig glad.

Det synes jeg er både hurtig og god service !

Hilsen
Ina Lise Larsen

Super service!!!

Jeg fik en tilbagemelding på min forespørgsel i løbet af ingen tid. Helt fantastisk og meget høflig service. Jeg vil helt sikkert handle hos Just Half-price igen og igen ... og igen!

Hurtig kundeservice - varen iorden - ingen problemer

Har købt en del på half-price efterhånden - alt fra frisørdeals til lærredrammer - og alt er leveret og udført uden problemer. Jeg har også vovet mig ud i køb af akupunktur, men fortrød, efter at have forsøgt at tage mod til mig i flere måneder - jeg spurgte om handlen kunne gå tilbage og fik 10 minutter efter svar på, at handlen var gået tilbage. Super hurtig og god service. Så alt i alt: Thumbs Up.

Utroværdig

Hvorfor svarer Just Half Price ikke på kommentarer der er tilføjet den 27. august 2012 på ovennævnte indlæg vedr. Hotel Radisson Blue i Silkeborg - det er efter min mening ikke den rette måde at løse problemer på ?

Hej Lise.
Vi har svaret.. og HAR gjort Trustpilot opmærksom på dette... :o)

Men det kommer her igen:

----------------

Hej Lise,

Vi har nu fulgt op på din klage, vi beklager naturligvis din dårlige oplevelse med hotellet, som vi kan se, at du har taget op med dem.
Vi forholder os derfor til det, vi kan kommentere på - altså prisen.

Jeg skal lige gøre opmærksom på, at det IKKE er et Business værelse, som du nævner, men et Standard værelse, der indgår i tilbuddet.
Jeg ved ikke helt hvor du har prisen kr. 1415 fra. Når vi spørger Radisson BLU Silkeborg, samt tjekker deres online booking, er prisen for 2 personer i dobbeltværelse kr. 1565.
Ligeledes, når vi tjekker priserne på Hjejlen så koster det normalt kr. 120 pr. person, altså kr. 240 for 2 voksne. Her oplyser Radisson BLU fejlagtigt os at turen koster kr. 150 (kr. 300 for 2).
Så lægger vi de rigtige tal sammen burde tilbuddet have heddet: kr. 1805 og ikke kr. 1865, og købsprisen ville derfor have været kr. 903 og ikke kr. 933.

Vi beklager fejlen, så hvis du sender os din mail-adresse sætter vi kr. 30 tilbage på dit kreditkort og samtidigt tjekker vi op på, hvorfor din mail-adresse ikke er slettet fra vores Nyhedsbreve.

MVH. JHP

Snyde

Har desværre kun haft dårlige oplevelser med Just half price.

Først skulle jeg købe et tilbud til langå kro, men de var stoppet samarbejde med dem. p.g.a samarbejds problemer sagde ejeren af Langå kro.

Så havde jeg købt et fodbehandling tilbud, men der jeg skulle bestille tid, havde de ikke noget med Just half Price og gøre mere da de sagde at de både snød kunderne med også deres samarbejdsparterne.

6 retters menu for 2 personer på Al-Diwan, værdi kr. 788

Dejligt at finde trustpilot ,så man kan komme af med sin mening om et knap så godt tilbud.
Købte i slutningen april en 6 retters menu på AL-Diwan københavn på just half price.
Kommer så fra jylland over for at spise der og finder ud af at "6 retters menu" faktisk er en buffe som tjeneren roser endnu mere da der er 8 retter så man bør være tilfreds. Var ikke tilfreds men middagen var jo købt og betalt. (bordet ved siden af var også med kupon og mente heller ikke at menu og buffe er det samme). Maden var fin men oplevelsen af menu som man selv tager af store fade var knap så romantisk.

Efter hjemtur skrev jeg til just half price men fik aldrig svar og har derfor ikke brugt firmaet oftere

Ringe kundeservice

Nok verdens ringeste kundeservice. De reklamerer med "hot spot" steder hvor man kan få et gavekort på 250kr til hjemmesiden, jeg har spist på et af disse steder og fået et "gavekort". Koden er den samme på alle gavekort og virker ikke når man taster den online. Jeg har så skrevet 2 mails, selvfølgelig uden at de svarer. Jeg har skrevet 3 indlæg på deres facebook side, dem sletter de også bare uden besvarelse. Så hvis du har det mindste kritik besvarer de ikke dine henvendelser.

Endvidere er det ikke tilbud de har, de reklamerer så flot med at nu er der f.eks 18 timer til tilbudet udløber. Ja hurra efter de 18 timer bliver det bare forlænget med 24 timer og sådan bliver det ved. Jeg har brugt deres "tilbud" tilbage i marts "tilbudet" kører stadig 3 måneder efter. Det kan da ikke være et tilbud når det har samme pris i 3 måneder.

Handler der aldrig igen.

Skuffende oplevelse

Havde fået to gavekort til massage, købt over Just-half-price.dk. Gavekortene skulle bruges inden tre mdr. fra købsdatoen, problemet var at der ingen dato stod på gavekortene. Så da vi to mdr. efter at have fået gavekortene bestilte tid til massage og troede at vi var i fin tid, fik vi en mail tilbage om at tiden var overskredet. Heldigvis fik vi lov at komme alligevel, dog ikke til den behandlig der var betalt for, men en billigere.

Hej Simone.

Nu har vi desværre ikke mulighed for at tjekke dine oplysninger, da vi udfra dette ikke kan finde dig i vores system.
Men har du købt et værdibevis der er gyldigt i 3 måneder, så skal "massøren" overholde dette, gør de ikke det, kan du klage til os og kan vi ikke løse problemet, kan du naturligvis altid annullere købet.

Meget Imponerende!

Jeg trængte til at komme til frisør, og jeg fandt således en frisør i min by via Just Half-Price.

Jeg betalte 133,- på JHP for et gavekort, som gav mulighed for 1 klipning hos denne frisør. Var jeg bare kommet fra gaden, så skulle jeg have betalt 265,- hos selv samme frisør.

Som studerende siger jeg mange tak...

TOP service - tak Just half price

Jeg har KUN gode erfaringer med div. tilbudsportaler ala Just-half-price - og har købt meget efterhånden.
Jeg finder et super godt tilbud på Resturant Zafran i Horsens, og køber 2 tilbud på et resturantbesøg, som skal bruges til overraskelse til min mors fødselsdag i morgen....men jeg ringer og ringer og ringer igennem virkelig mange gange til stedet for at bestille bord....

Det viser sig efter snart 2 måneders forgæves kontakt, at de er midlertidig lukket pga ombygning - og netop i den periode mine beviser er gyldig

skriver til JHP, og få timer efter skriver Michael S. Roger retur, at han har sat pengene tilbage på min konto.

Stor stor respekt for trykheden hos JHP og jeg kommer igen som kunde allerede idag igen.

venlig hilsen Heidi Nowakowski, Kolding

Just-Half-Price.dk

Perfekt til os, som gerne vil spare penge! :-D

Just-Half-Price er en side, som giver 50 % rabat på diverse hotel ophold, mad oplevelser, gavekort osv. osv. De holder hvad de lover, snupper ikke ekstra penge, og det er et sikkert sted at handle :) Jeg fik fx. et gavekort på 350 kr. til cdesign.dk for kun 175 kr, fordi jeg købte det via. just-half-price. Genialt, især når man er studerende ;-)

5 * Skovshoved hotel

Jeg har købt flere deal og er meget tilfreds, kan anbefale det varmt
Og vil helt sikkert bruge det ofte.

Birgit