We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (462)

super service

Jeg købte lædersofaer for ca 2½ år siden, da garantien var lige ved at udløbe, opdagede jeg at der var kommet huller i læderet i 3´er sofaen, jeg kontaktede Jysk og aftalte at jeg skulle sende billeder af hullerne via mail. 10 minutter efter min mail va sendt af sted, ringede de til mig og ville gerne bytte sofaen ud med en ny.
Så 14 dage før min garanti udløb fik jeg ny sofa. Og det uden noget problem.
Derfor ville jeg ikke være bange for at købe større ting i jysk.

God oplevelse i butikken

Jeg har netop købt en ny seng i Jysk i Vordingborg. Det er en beslutning - og da også noget af en investering - , som kræver mange overvejelser, så jeg besøgte butikken flere gange, hvor jeg fik god og venlig vejledning, og hvor der var god tid til at ligge længe og prøve, hvordan sengene passede. Da jeg omsider besluttede mig, kom varen til butikken den aftalte dag, og jeg fik god hjælp til at få produktet anbragt i bilen og på den medbragte trailer. Det var min valgte måde at klare hjemtransporten på efter at have læst om- og også selv for nogle år siden oplevet - ustabil levering. Der opstod et par problemer med samling af møblet, men de blev klaret fint pr telefon, og jeg er meget glad for min nye seng.

Jysk

Lamelgardiner er i elendig kvalitet

Har købt for flere tusinde kroner Lamel gardiner, og deres kvalitet er simpelthen fornærmende ringe. Har købt de sorte af mørklægningsgardinerne som faktisk er de dyreste! Lamellerne bøjer sig efter 1 måneds tid, således de overhovedet ikke kan holde sollyset ude. Det "gaber" nok et par millimeter mellem hver lamel.

Det drejer sig om disse:

Uforskammet behandling

Jeg har købt 4 stk. ens rullegardiner i Jysk
kommer hjem og opdager at der mangler alt tilbehør i den ene pakke, går derefter omgående tilbage og klager min nød.
Der spøger personalet om jeg ikke bare selv har snuppet. Efter at jeg kommer min lidt over det chok det nu en gang er at blive kaldt tyv, spøger jeg om det kan/vil hjælpe mig, men det kan de ikke, for de har ikke ekstra tilbehøret.
Så jeg måtte købe et ekstra rullegardin bare for at få tilbehøret. Det er virkelig super dårlig kundeservice.

Ringe service

Jeg må godt nok indrømme, at det er den ringeste service, at jeg har fået længe.
1: I "kommer til" at annulere min, i øvrigt, ret store ordrer. JA. I "kom til". Det var det svar, jeg fik da jeg ringede ind til jeres kontor, hvor man i det øvrigt ikke kunne hører, hvad kvinden i røret sagde, fordi at hun havde travlt med 117 andre ting, i stedet for at hjælpe mig.
I kan ikke en gang oprette ordren igen, så jeg smutter ind på jeres hjemmeside igen...........

2: Denne gang... Beklager i, at min ordrer bliver over en måned forsinket. Jamen.. Mange tak, jysk. Første og sidste gang, at jeg har handlet hos jer!

3: I burde skamme jer, at i overhovedet har en hjemmeside, når i alligevel har annuleret mine ordrer konstant, fordi at varen er "udsolgt". Påstår i. Jeg ved da godt, at i har nogen stående nede i butikken!!!!!

Jysk

Har handlet en del i jysk også via jysk på nettet.

Jeg har for det meste været godt tilfreds med de varer, jeg har købt i Jysk. Enkelte varer krævede en lidt alternativ samlemåde, før det lignede det produkt, jeg havde købt.

Levering har været hurtig og mulighederne for tidsrum til lervering har været skøn, når man arbejder meget. Personalet har, igen for det meste, været venlige og imødekommende.

Kommunikationen mellem to varehuse i to forskellige byer har også været iorden, sådan at man kunne få den ene halvdel med det ene sted og den anden halvdel i nabobyen, hvis man det ene sted ikke havde det hele hjemme.

Jysk

Så vi skal ikke købe ind i butikker mere ?

Man tager ind i jysk i kolding for at købe vare for 5500 kr , De skal så sendes med fragt , så siger damen , det koster 349 ,- , jeg gør så opmærkesom på at det er over 5000 kr , så plejer man at få gratis fragt ifg deres hjemmeside, Så siger hun , så må jeg jo købe det på deres hjemmeside .
Ok...

Så Jysk mener at det er billiger at sende en fragt mand af sted vist man køber det på nette , ikke fordi jeg har noget imod at betale for fragt , men når man gerne skulle prøve på at holde kundern i butikkern i danmark , så alt ikke bliver nethandle og flere og flere må lukke ned ,
så var det måsk en dårlig rådgiving . at bed mig om at forlade butikken og købe det på nette .

De får iværtfald ikke mig som kunde .

2 Stjerner .

1.fordi jeg kunne se alle varen
2.fordi alt var pænt

- stjerner

1.helle oplevelsen i jysk , var bar træls

2. I vores kø i butikken var der ikke mindre end 3 irriteret
kunder over prisern var forkert på vare , og en hvor
varen faktis ikke var det samme som billede på pakken

3.at jeg følte de heller ville have jeg skulle købe det nette
end nu bar at få de valgte vare sendt ud nu og betale for det
helle i butiken .

4.der forsvandt lige en stjerne mere
da vi fandt ud af at , varen faktisk ikke kom fra butikken men fra deres vare lager , som så ikke var på lager , var der oppe og ville have penge retur fra fragt , efter jysk.dk sendt mig ned til butikken hvor jeg kunne få mine fragt penge retur
, "chefen eller hvad han nu skulle være" nægte at give penge retur , og ville ikke engang slå min ordre op , og min bon på varen var ikke nok , så måtte køre 30 km , for at hente faktura for at få mine fragt penge retur

5. da min sofa kom var der riser i på siden .

Hvor er mine varer????

Kan kun blive til 1 stjerne, når man ikke får sine varer!

Havde købt 3 reoler og betalt 300,00 DKK i fragt for at få leveret mellem kl. 15.00-21.00...
Først og fremmest er det ganske imponerende og et stort firma som Jysk ikke kan lave en bedre fragtaftale?
Det er de færreste mennesker, som er til rådighed på hjemmeadressen kl. 15.00 og en tidslomme på hele 6 timer.

Nå men jeg måtte så tage 1/2 fridag fra jobbet, så jeg var hjemme til at modtage mine varer. Jysk vil ringe 1/2 time i forvejen, så det eneste jeg kunne gøre var bare at vente... Men men men... Det er i dag dagen efter levering! Jeg har ikke modtaget mine varer eller nogen form for besked fra Jysk! Utroligt hvordan man kan pisse på folks tid... Nu står jeg tilbage med 1/2 fridag mindre og ingen anelse om hvornår jeg får mine varer. Burde sådanne tilfælde ikke have konsekvenser for en virksomhed? Jysk skal absolut ikke forvente at jeg nogensinde vil handle med dem igen, efter sådan en urimelig dårlig service....

Jysk

Venlig kassebetjening, men kvaliteten bestemt ikke i orden

Jeg købte i Jysk i Roskilde den sidste LUPO blomstersøjle i valnød til 149 kr. og skoskabet LUPO i valnød til 499 kr.. Min mand samlede det og han brugte mange timer på det, og han har ikke 10 tommelfingre!
For det første skulle skuffen i blomstersøjlen slibes, for den kunne slet ikke gå ind. Og træet var så tørt, at det skulle ha noget olie.
Om skoskabet er at sige, at alt skulle slibes til og en møtrik gik i stykker, så gode råd var dyre, for hvor finder man sådan en møtrik, der i øvrigt var i en meget blød kvalitet. Det tog lang tid at få alle skuffer til at glide uden problemer, især den med den ødelagte møtrik, og også skabet skulle olieres.
Vi køber aldrig mere møbler i Jysk, lavet af kina-mænd; og jeg var ked af, at min mand skulle bakse så meget med det.
Og levere det tilbage kunne vi jo ikke, for det var jo samlet.
Hvorfor kan der ikke leveres nogle ekstra møtrikker/skruer med i en samling; de koster jo ingenting?

Nærværende og hyggelig ekspedition

I går købte jeg en boxmadras i Jysk Randers. Og mage til god oplevelse skal man da lede længe efter.
Ekspedienten, Sine, var ligesom sine 2 kollegaer, nærværende, tog stilling til mig som kunde og smilede under hele ekspeditionen. Der var friske bemærkninger, og selvom hun skulle sige nogle standardting omkring madrassen vinklede hun det til mig personligt sammenlignet med den tidligere kunde, som fik det samme serveret på en anden måde. På lageret var betjeningen også personlig og nærværende. Samtidig fik jeg en hamrende god pris på en jubilæumsmadras, så der er slet intet at udsætte.
Jeg kom derfra, meget positivt overrasket, glad og med lyst til at fortælle dette til alverden :-)

Lars Larsen og co. er faldet i søvn..

Det funker bare ikke i den kæde, er ked af at sige det.
I butikkerne er der slet ikke nok på arbejde og man står i flere hundrede meters kø..

Pindebrænde

Min mor købte for over 5000 kr møbler, og det viste sig at være det værste pindebrænde. Efter samlingen stod dørene på skænken skævt, og der manglede de korrekte skruer. Så det var lige et indkøb, der kunne smides ud lige bagefter! Skod!

Problemer med levering!

Min levering er foreløbigt udskudt for 2. gang med 1 dags varsel. Desuden kan du kun få oplyst at de leverer mellem 12 og 18, hvilket betyder at man skal tage en hel dag fri, for derefter at få at vide at leveringen bliver udskudt igen dagen før. 2 ugers forsinket levering på en ordre som blev bestilt en uge tidligere er langt fra acceptabelt. Foreløbigt ligger bedømmelsen derfor til 2/5.

Steffen Madsen found this review useful

Tak for mange gode år

Jeg har altid været udemærket tilfreds med Jysk. De har gode tilbud, gode produkter og udemærket priser.

Jysk

Dårlig service og ingen samarbejdsvilje

Khun-tee Netsuwan

hej Lars.
Jeg ville bare sige at jeg ikke er tilfreds med jeres service i jysk
Midt i august køber jeg et sengemiljø til 7000 kr og den 23 sender i en sms at det er ankommet, jeg tager ud for at hente det men det viser sig det ikke er komplet, vi aftaler at i leverer det ugen efter på adressen den 29 aug.

Den 27 aug sender i en sms hvor i beklager at det bestilte endnu ikke er kommet og forventes nu først leveret den 5 sep. Den 3 sep modtager jeg endnu en sms at leveringen igen er udsat til den 12 sep, jeg ringer til jer og forsøger eventuelt at få dem leveret med en anden (billigere) madras, jeg henvises til at kontakte butikken for eventuel at ændre ordren.
I mellemtiden er det bestilte faldet i pris, jeg henvender mig i butikken for at få refunderet differencen hvilket forløber problemfrit, jeg får en tilgodeseddel på beløbet.
den 10 sep sender i endnu en sms at varen bliver yderligere forsinket og forventes nu først leveret den 18 sep, hvor længe er det meningen at kunderne skal trækkes rundt ved næsen før de får deres varer, skulle i ikke få lidt mere styr på jeres leverandører.
Jeg føler mig efterhånden meget skidt behandlet efter mange sms'er fra jysk, jeg skriver det her på din profil da jeg ikke har god erfaring med servicen på jeres servicetelefon, her er det trods alt mange mennesker der ser hvad der er sket i handlen og kan ud fra det selv vurdere havd de vil gøre i fremtiden.

Hilsen John Jensen

Jysk

Vi er nok færdige med Jysk.

Vi har lige haft en lidt uheldig oplevelse i en af deres butikker.
Vi købte en vare (fik ingen info/hjælp/vejledning eller lign. til at vælge det rette), kom tilbage 4 timer senere (varen havde forkert størrelse - og varen var jo fuldstændig ubrugt), vi kunne ikke få pengene igen (der stod 4 medarbejdere omkring Os og anede ingenting). Vi fik af vide, at de havde deres egne regler i butikken (som de lige havde lavet), og at det derfor ikke var muligt at få varen byttet, få penge retur, få et tilgodebevis eller et afslag i prisen og få restbeløbet retur.

Det ville vi så ikke finde Os i - da vi er ret sikre på, at Jysk skal overholde købeloven mv., som alle andre butikker (forhåbentligt) også gør.

Vi brokkede Os i butikken og fik af vide af butikschefen (som de kaldte ham), at nu gad han ikke diskutere mere, så vi fik et tilgodebevis på beløbet. Dette var vi ikke tilfredse med, da vi efter alt dette, bare gerne ville have vores penge tilbage og bruge dem et andet sted.

Vi kontaktede efterfølgende hovedkontoret via mail på jysk.dk og fik et venligt og uddybende svar retur fra den rigtige chef (går vi ud fra) fra butikken og fik af vide, at vi kunne hente vores penge, og at hun var ked af, at vi havde haft en dårlig oplevelse. Vi hentede vores penge igår.

Efter dette er vi enige om, at det er slut med at handle i Jysk-butikkerne. På trods af at chefen var sød og hjælpsom. Men vi gider ikke ende i samme situation igen - vi skulle bruge 4 dage på dette.
2 stjerner på trods - da chefen trods alt handlede og svarede og fandt en løsning.

Jysk

Køb aldrig din pude i Jysk!!!

Jeg har nu i over 2 måneder kæmpet for at få den rigtige pude fra deres butik på Vesterbrogade!
Det startede med jeg gerne ville have den rigtige pude at sove med da jeg har problemer med nakken, jeg får anbefalet Wellpur Lake michigan, betaler de 700 kr og går glad hjem med den, men da jeg kommer hjem og pakker dem op kan jeg med det samme lugte en meget grim og jordslået lugt, og åbner betrækket op, og der finder jeg både hår, og pletter og huller i madrassen. Jeg tager puden tilbage og får den byttet til en magen til hvor jeg tjekker inden at alt er som det skal være. Jeg finder en og går hjem, men lugten hænger stadig ved den, jeg lufter den og putter en betræk på og håber at lugten måske forsvinder af sig selv, men nej! Selv min kæreste og venner kommenterede på den ubehagelige lugt der bare hang ved.
Jeg går igen ned og kigger på en pude, og denne gang tjekker jeg alle sammen for lugt, og selv ekspedienten må gi mig ret i at de lugter grimt og forklarer at de nogen gange får nogle dårlige sendinger. vi bliver så enige om at de vil bestille en ny til mig og lover der max går et par uger.
3 uger efter ringer jeg til dem for at høre status, og får en meget ubehøvlet ansat i røret, som jeg nærmest skal tigge og be om at tjekke status på min ordre. Han fortæller mig at de skam har nogen på lager og at de ikke har fået nyt i over en måned. Det betyder så at de fortsat har solgt de dårlige puder til andre uvidende kunder - Dvs udsat dem for jordslåede puder man kan blive syg af!
Jeg venter så tålmodigt på at den nye sending skal komme, men hører intet fra dem.
2 måneder efter bestillingen var jeg så nede i butikken for at høre hvor de bliver af, og får nu at vide at de ikke kan finde min ordre!! - Men at de har puderne på lager. Så jeg bliver igen præsenteret for en ny pude, med fuldstændig de samme fejl som den første!!
Jeg er meget utilfreds og får fat i en manager ved navn Christoffer og han forklarer så at puderne altså bare lugter sådan og ikke fejler noget på trods af 2 af hans kollegaer de foregående gange har sagt noget andet. Han kommer med en "standard" undskyldning uden nogen form for medfølelse og giver mig mine penge tilbage.

Det har været en lang og virkelig ubehagelig oplevelse for mig så derfor vil jeg råde alle til at holde sig fra Jysk!!!

Jysk

4 gange i jysk uden held!

jeg købte en phionex (staves måske ikke rigtigt) i jysk, med tilhørende 6 stole. vi pakker det ud og for det første var stolene urimelige svære at samle. men vi for samlet 4, den 5 stol får vi samlet 5 mand. og den 6 stol måtte vi køre op med igen, med beskeden om at lagermanden var på ferie. vi kommer så igen med stolen og får at vide at lagermanden har for travlt! det skal lige lige siges at vi har 15 kilometer hver vej. min kæreste spørger så om vi ikke bare kan få en udstillingsmodel, men nej det kan vi ikke. da bordet så har stået i 4 dages tid, stiller jeg en vase på bordet. jeg løfter vasen dagen efter og der er en SORT rende efter dette. jeg er udemærket godt klar over at et egetræsbord er meget sart, men vi fik besked om at det var olieret og mættet ved levering. jeg ringer så til kundeservice og for besked om at jeg skal gå i det lokale jysk og at det selvfølgelig ikke burde ske. jeg går i jysk for 3 gang! og får besked om at bordene nogengange står i kasserne for lang tid og at kassen dermed har suget olien til sig. så om jeg ikke ville komme op med nogen billeder. jo jeg kommer så med billeder og den "nye" stol vi fik som bestemt ikke var ny hvor stoffet var travlet. og for så besked om at gå hjem og sende en mail med billederne! og for besked om at det jo er et træbord og at det er sart så jeg må ikke stille et glas vand eller noget anden vådt på bordet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arrrg! det er så skuffende at køre forgæves 4 gange! og nu står jeg med endnu en usamlet stol og et plettet bord!

Jysk

De fusker og sælger falske varer..

Jeg var på udkig efter en seng, gik en tur i drømmeland og fandt en Nexus seng men da Jysk ligger lige ved siden af valgte jeg lige at tjekke deres sortiment. Blev overrasket over at de havde Temprakon og så endda billigt men jeg lader mig ikke lokke af lidt text og spørger om hjælp .. NU er det vel en original Temprakon seng? ... Ja det er det da siger hun ...Vi snakker lidt videre mht sengen om garanti og kvalitet ... Jeg går i Drømmeland igen og tjekker og så tilbage og snakker med en anden ekspedient som mener at deres Temprakon seng er bedre end den Nexus seng jeg har kigget på i Drømmeland .. Nexus'en koster 13.000kr og Temprakon'en koster 16.600 ... Det lyder jo slet ikke dårligt og får samtidigt lokket dem til at sætte sengen op for 350kr selvom det ikke er noget de gør normalt pga noget forsikrings halløj ... Betaler med det samme !! Vi aftaler at de skal levere om Torsdagen imellem 16-21 da jeg arbejder ... Men da det bliver torsdag er der en ikke-dansk-talende-medarbejder som ringer til mig klokken 11 og siger 20 minutter .. Jeg siger æh? du skal først kommer efter 16 jeg er på arbejde .. Han siger 20 minutter ok ? .. Nej, jeg arbejder og vi har en aftale !! ... 20 minutter tak siger han ... Hmmm tænker jeg og da jeg bor tæt på tænker jeg lige at jeg vil gå hjem ... Og til min store overraskelse står min "seng" så op af mit skur ... Hmmm jeg tjekker varen og til min store overraskelse er det bare en standard boks størrelse overhovedet ikke det jeg havde ventet. Jeg havde jo gjort alt hvad jeg kan mht spørgsmål om design størrelse og sågar indmad .. Og fik af vide af alle ekspedienter jeg havde snakket med at den skulle ligne den i butikken bortset fra at der ikke var elevationsbund i da jeg ikke ville have denne. Jeg kontakter Jysk og siger at det er noget fusk og hun siger hverken undskyld eller noget men tilbyder mig at hente den igen så jeg kan få mine penge retur .. Inden jeg siger ja spørger jeg så om hun så forventer at jeg betaler fragt igen .. Ja selvfølgelig , så hun mener jeg ialt skal betale 700kr for ingen ting .. Dette vil jeg ikke finde mig i og beder hende om at snakke med nogle chef'er også pga de ikke kan holde aftaler .. Jeg ringer imidlertidigt til Temprakon for at hører nærmere om deres senge ...

Temprakon : Vores Senge?
Mig : Ja !
Temprakon : Vi stoppede med at lave senge for en del år siden.
Mig : Hvad mener du ?
Temprakon : Ja vi stoppede produktionen.
Mig : Æh men Jysk har lige solgt mig en seng.
Temprakon : Det er muligt men det er ikke vores.
Mig : Hvordan kan det så lade sig gøre ?
Temprakon : Vi har solgt nogle licenser så folk kan bruge vores patenterede Temprakon til nogle lavprisfirmaer.
Mig : Æhh men en ting er at bruge Temprakon de må vel ikke sælge den som en Temprakon seng så.
Temprakon : Nej det er rigtigt.

Nå står jeg så her -350kr og føler mig groft udnyttet ! da jeg tager til kontakt til butikken og så spørger om de ikke så kan give mig rabat på en pude eller noget siger de bare NEJ !!!

Jeg må bare finde mig i deres bondefangeri.

Da jeg konfronterer hende ( en af cheferne ) med det som Temprakon fortæller bliver hun højrystet og vil slet ikke diskuterer det --- Tag den med vores hovedkvarter !!

Fantastisk service!

Et af mine møbler var blevet skadet under flytning og skulle derfor bruge nye skinner til to skuffer. Desværre var skinnerne udgået da mit møbel var godt 3 år gammelt og de brugte nu en anden model som ikke ville passe til mit møbel. En ansat fik fundet frem til nogle skinner der måske kunne passe, hvilket de heldigvis gjorde og jeg fik det ene sæt gratis med hjem. De fandt frem til et andet sæt som jeg fik nogle uger senere helt gratis. Som vi siger i Hvidovre; Det er fand'me go' stil det dér!! :-)

Jysk

Billigt, men kvaliten er ikke i top.

Har f.eks. købt gardiner i Jysk. Billigt, men kvaliteten er ikke i top. Så hellere en tur i Ikea!

Bondefangeri af højeste karat!!

Har lige haft den dårligste oplevelse i Jysk I Nykøbing Sj.
Jeg havde fået 2 faconlagner foræret, men de var for store - så jeg henvender mig høfligt i Jysk, hvor de er købt (deres logo står endda på pakken) - Jo, jeg kan godt få dem byttet til en mindre størrelse. Jeg finder dem, jeg skal bruge - de er 20 kr. billigere pr. stk - altså tænker jeg, at jeg nok får en tilgodeseddel på 40 kr., idet jeg ikke har bon'en med (og derfor selvfølgelig ikke kan få penge tilbage)... MEN de beder om at få 48 kr. af mig, da de kun refunderer, hvad der svarer til den billigste pris i deres system... "jamen jeg skal jo bare have byttet, jeg skal ikke have pengene refunderet" svarer jeg.. men nej, sådan er deres politik... så nu forstår jeg meget bedre Lars Larsens rigdom... de ville jo ha' scoret 88 kr. på denne handel... så jeg tog mine "for-store-lagner" og gik min vej... tænker man kan koge dem mindre ... men hold op, hvor er jeg vred!!!

Lars Roland Rasmussen found this review useful

Ganske godt tilfreds.

Jeg er og har altid været godt nok tilfreds med de ting, jeg har købt i Jysk.
Måske fordi jeg er klar over, at det ikke er verdens bedste kvalitet og at holdbarheden måske heller ikke er den bedste på alle deres varer.
Men de har faktisk varer, der er bedre end den kvalitet, der reklameres med.
Så vi handler da en del i Jysk - og synes faktisk at de ansatte gør en stor forskel på hvor du handler.

Jeg har f.eks handlet i Sorø og fik der en superbetjening - bare fordi jeg lige flyttede en kasse for ekspedienten, så hun ikke faldt over den mens hun hentede min vare ud fra containeren.
Altid flinke og smilende i butikken, så jeg er glad for at handle der.

Jysk

Jysk - billigt og udmærket service!

Det er billigt og måske for billigt. Min sofa var så slidt efter et halv år, at jeg fik en ny på garantien - og dette var faktisk god service. At jeg så faktisk måtte kontakte dem 4 gang efterfølgende, for at finde ud af hvornår den nye kom, er mindre heldigt(blev lovet nyt tidspunkt hver gang) Efter en måned kom den dog. Tror ikke jeg køber sådanne møbler der igen. De er dog altid venlige i butikkerne og der ser godt ud. :)

Typisk kineser skrald

Dårlig kvalitet solgt som gode varer indkøb ekstrem billigt salg overpriser , ikke sært at manden er en smule overvægtig med alle de goder han har som kunderne har betalt for .

God og reel service

Vi har været i butikken i Randers to gange på to dage (12, 13 juli 2012). Formålet var at se på- og evt. beslutte køb af nye elevationssenge. Vi bliver mødt af en frisk pige, som giver sig tid til at vejlede, rådgive og betjene os selvom det ikke ender med salg i første omgang. Vi kommer igen dagen efter med flere spørgsmål og vil prøve andre modeller. Vi får fat i samme medarbejder og igen bliver vi mødt med venlighed og samme gode vejledning, så vi føler os trygge ved situationen. Det ligger sælger meget på sinde at vi selv bruger den tid der skal til for at vores beslutning bliver den rette. Selvom prisen var god, var det bestemt også denne service der gjorde at vi handlede vores senge hos Jysk i Randers.

Vi oplever da også køen, varmen og de andre ting som andre brugere skriver om, men det er et problem i mange danske butikker.

Jysk

Elendige havemøbler, der ikke tåler at stå ude ?!

Købte forrige år et sæt havemøbler i "hårdtræ". Sættet lå prismæssigt omkring 8.000,00. Efter at have stået ude i kort tid, begyndte møblerne at virke vakkelvorne, og de begyndte at revne i træet og i samlingerne

Møblerne er blevet vinteropbevaret indedørs, og efter endnu en sommer med almindeligt sommervejr, er alle stole ved at gå fra hinanden i samlingerne. Bordbenene

Nu den 3. sommer er 2 af stolene blevet så ringe at de er gået helt fra hinanden.

Konklusion: "Nogen gange kan det bare ikke betale sig at købe for billigt."

Super god service...

Jeg har for 3.gang bestilt varer hos Jysk. Alle gange er tingene kommet lyn hurtigt. Varer levede op til mine forventninger.
Herfra altså positivt.
Kh Linda

gode tilbud

dejligt hjælpsomt personale og tit rigtig gode tilbud

Jysk

De er altså bare billigere med rigtig mange ting, og til en ok kvalitet.

Campingstole kan anbefales, til næsten halv pris af andre steder.

jysk

godt sted at handle, men hold øje med prisen

Hanne Frederiksmose found this review useful

Jysk i Frederikshavn

Har handlet i Jysk i Frederikshavn nogle gange nu - og jeg må ærlig indrømme det ikke indbyder til flere visits.

Der er meget varmt i butikken og en smule indelukket - det er måske svært at undgå med alt det tekstil der florerer i butikken, men ikke desto mindre så er en varm sommerdag - med dertil tilhørende 25 grader indenfor i en butik, ikke det mest optimale shoppe miljø.

Dog er det ikke hvad som afskrækker mig for at komme igen - det er mere den noget ligeglade attitude medarbejderne udviser når man kommer med spørgsmål om diverse ting.

Der har hidtil ikke været noget ukompliceret ved mine køb, ej heller fejl og mangler. Men jeg går derfra med megen usikkerhed og tvivl - og dét synes jeg er synd.

Så kære medarbejdere, selvom det er varmt og trivielt at betjene en butik til tider, så vil et lille smil og en venlig bemærkning falde i god jord - og lidt stærkere opsøgende hjælp ville være dejligt.

På trods af ovenstående har de et godt udvalg af varer og nogle rimelig gode tilbud på restvarer osv der er stillet frem. Stort udvalg af børneartikler og nips ting til hjemmet. Og et fint udvalg af persienner/gardiner og tekstil til baderummet.

Hurtig ombytning

Jeg er super glad for den hurtige ombytning, da min vare var i stykker ved ankomsten. efter 2 dage fik jeg leveret ny vare på min bopæl.

VI FÅR HVAD VI BØR!

JYSKE lover ikke mere end de kan holde. Butikken er ryddet op i forhold til nogle af konkurenterne (BILKA). Møblerne er okay til prisen. Selvfølgelig er det ikke BoConcept, men prisen afspejler produktet.
Personalet virker meget oplagte og jeg har kun oplevet god service. Dog er butikkerne nogle gange underbemandet og der kan forekomme en del ventetid.

Derudover går jeg ikke så meget ind for at møblerne er lavet af små fattige børn og her synes jeg JYSK burde styrke sin profil - alla en Fair Trade ordning.

Billigt

Ikke alt personalet er lige veluddannede og nogle er ligefrem ubehøvlede

Jysk

Jeg var fuldt tilfreds med købet

Jeg købte reoler på tilbud, og betjeningen var høflig og elskværdig og den gik nemt, og leveringen af varerne til min dør var ligeledes perfekt.
Og reolerne var nemme at stille op og de er pæne og dejligt holdbare, så dem er jeg glad og tilfreds med. Og de var til en pris, jeg kunne magte, mange tak til Jysk.

Super Star

Det har alle til kunde og en meget attraktiv prise

Jysk

gode produkter til fair priser.

købte et cocio sængesæt derfra til en meget fair pris. de har mange ting som man bare ikke kan finde andre steder og kvalitetet er i top