[REPLY]
hey. har ikke købt noget endnu, men jeg vil, lige så snart jeg ved om i leverer til færøerne.
så.. gør i det? ;) jeg læste om nogen der fik HJÆLP til at få det billigere til Grønland. Det kunne så tyde på, at man skulle fixe transport ud af DK selv.
skulle ha købt boksesæk og boskehandsker med noget tilbehør.
Jeg syndes hjemme siden og leveringen var rigtigt godt. Men der er ingen info om at varen er sent og det skuffer mig rigtigt meget. Fik kun en bekræftigelse på odren.
Hvis man skriver en mail til dem gå der ca 30 min så havde jeg svar. Det er tilgængæld fedt!!
Nem bestilling, hurtig levering, ingen skader, nemt at gå til.
Fandt hvad jeg søgte, god varebeskrivelse og der var hurtig levering.
dejligt at det kun tog 1 dag at få cykel leveret, men så kniber det mere med at give svar på reklamationsmailen (defekt skærm). her 1 uge efter ved jeg ikke om mailen er modtaget og sendt videre til dem som skal sende ny skærm. så cyklen kan jeg ikke bruge, det mindste man kunne gøre var at sende evt et autosvar at man havde læst mailen og der ville blive gjort noget. måske med en forventet levering af ny del til cyklen
Jeg har ikke modtaget mit indkøb endnu, så det er derfor ikke muligt at bedømme det ..... men synes dog at ekspeditionen er langsom, når det tager mere end fire hverdage at fremsende en rulle plaster!
God service, altid direkte svar på e-mails, hurtig levering, hjælp til at gøre fragten billigere (til Grønland) -jeg vil i hvert fald handle her i gen!
Jeg fik kanon personlig service og svar pr mail. Kanon gode tilbud og lækker kvalitet. Derudover skal der også roses for gode råd og løsninger. Alt i alt en vild fedt sted og handle. Helt sikkert der jeg vil handle fremover..
Jeg fik god personlig hjælp pr. telefon, så jeg efterfølgende kunne købe de vare jeg skulle bruge.
Jeg er fuldt ud tilfreds med servicen hos jysk fitness..
Jeg bestilte en romaskine, og havde den tre dage senere..
Jeg har intet at klage over.. :)
Hurtig levering, varerne indfriede forventningerne, det trækker lidt ned, at fragtmanden uden varsel efterlod tingene synlige lige ud mod offentlig vej, på trods af anden aftale!
ole a olsen
Billig, nemt og hurtig levering. Bedre kan det ikke beskrives.
Bestille ny airback da den forrige blev utæt efter 3/4 år. Kan ikke undvære den i bilen og på rejse. Pris OK , levering OK. Synes dog at 70 kr i forsendelse for noget, der kan være i en foret kuvert, er for meget.
Havde et problem med min nye crosstrainer. En fragtmand hentede den tirsdag og fredag i samme uge kom den tilbage tip top iorden- SÅDAN !!! DET ER SERVICE :O)
Kan kun anbefale at handle hos Jyskfitness.dk, når man sender en mail, går der ikke langt tid, før man får svar. Og når varen er bestildt, kommer den som aftalt. Ikke sidste gang vi handler der. :-)
Jeg bestilte en vare på hjemmesiden og bestillingen gik fint nok igennem.
Afsendelsen af varen tog dog lidt længere tid end jeg brød mig om, så jeg ringede over og fik en forklaring på hvorfor.
Jeg håber dog at processen bliver hurtigere fremover!
Der er ikke noget der taler for ikke at handle her igen. :)
Har ikke modtaget min varer som jeg bestillte for 2 uger siden.
Og det var en varer der var på lager!!!
En helt igennem dårlig oplevelse med firmaet, men varen er god og som forventet.
Jeg fik varene leveret dagen efter bestilling, og til en god pris.
Kan klart anbefales:-)
Vi bruger Jysk Fitness i forbindelse med indkøb til vores fysiske træningslokale på Hellebjerg Idrætsefterkskole.
Jysk Fitness har de produkter, vi efterspørger, inkl. diverse reservedele, til en fornuftig pris. Leveringen efter vores bestilling er afgivet er hurtig og sikker. Normalt er de også meget hurtige på at svare mailhenvendelser, men de kan dog godt "svigte" lidt på det punkt.
Bestilte en træningsbold 4 dage efter havde jeg den ingen problemer.
Dejligt nemt at handle med jer, hurtig levering, alt perfekt.
Ikke sidste gang jeg handler med jer. :-)
Kom dagen efter jeg havde bestilt.
Billigere end andre steder
min kiropraktor så den og sagde: meget fin hvor har du købt den?
jeg har kun prøvet at handle en gang, men jeg vil bestemt gøre det igen
Jeg ville gerne have haft en "Track og Trace" stregkode så jeg kunne følge pakken igennem systemet.
Jeg havde så været bedre forberedt på pakkens ankomst, end da chaufføren ringede " jeg er hos dig om en halv time".
Men ellers var det en god levering !
Der var superhurtig levering, men min vare var pakket ind i pap, der slet ikke kunne klare transporten. Da jeg hentede den på posthuset, var pappet gået helt i stykker og tingene faldet ud.
Varen lever helt op til forventningerne, kom i løbet af 2 dage.
Kan kun anbefales som leverandør
Varen er præcis som beskrevet og leveringen skete hurtigt.
jeg har købt kettler rower axos, maskinen er bare super effektiv da den gir mig alt det jeg har brug for. jeg er 32år og har desværre dårlige knæ så løbetræning er ikke en mulighed for mig, romaskinen gir mig den træning i mine ben uden at belaste mine led da den kører i en glidende bevægelse uden impact" dvs når man løber løfter mand jo benet og slår det ned igen det gir et fysisk hårdt impact (slag) på dine knæ.
samtidig gir maskinen en utrolig god træning til underarme, skulder, bryst muskulaturen. jeg er mere end meget tilfeds med mit produkt og den service jeg har fået her hos jyskfitness.dk mvh Henrik H
Alt fungerede fint; hjemmesiden er nem og overskuelig og varen var desuden lidt billigere end hos konkurrenterne på nettet. Levering skete også uden forsinkelse, og jeg kan derfor kun anbefale jyskfitness.dk.
I den tilsendte mail skriver I: "Kare Carl" - mit navn er Kim, men bor på Carl Langes Vej. En lille programfgejl?
Har handlet et par gange hen over et par år med jyskfitness. Jeg har kun gode erfaringer med firmaet og vil opfordrer dem der vil gøre et godt køb til at handle med firmaet.