We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (31)

Ingen varer og kontakt

Bestilte varer på deres webshop. Modtog dem aldrig, prøvede både at ringe og skrive til dem. Efter længere ventetid svarede de endelig på min mail- der var sket en fejl og de lovede mig at varene ville blive sendt afsted med det samme. Efter yderligere ventetid, måtte jeg endnu engang skrive til dem. Til sidste opgav jeg overhovedet at modtage varerne og blev nu ved med at skrive at de skulle tilbagefører pengene. Heldigvis er de blevet tilbageført nu, men det var en lang kamp.
Kan på ingen måde anbefale dem, da det er snyd og humbug. KØB DINE VARER ET ANDET STED

Frataget e-mærket

Info til mig selv - De er frataget e-mærket

Birthe Sigenholm found this review useful

Kadecshop

Umulig at komme i kontakt med

Jeg bestilte en vase i lørdags, som skulle bruges til gave. Der stod at den ville være leveret fra 1-3 dage, men jeg har ikke modtaget noget. Jeg har ringet et utal af gange, men enten er der optaget eller også får jeg bare en telefonsvare. Min mail er der heller ikke blevet svaret på. Nu har jeg så skrevet og annulleret min ordre, men hvordan kan jeg egentlig vide om den bliver det, når man ikke får noget svar. Jeg venter spændt...

Profilfoto snyd?

Er jeg den eneste der synes det er underligt, at stort set alle de positive "anmeldelser" er uden et rigtig profil foto??? ( ansigt )

Utroværdig butik

Jeg bestilte poser til en Vipp spand. Fik en odrebekræftigelse, men ingen poser. De trak beløbet på min konto til trods for, at de i egne handelsbetingelser skriver: at beløbet først trækkes når varen er afsendt.Det er direkte bedrageri.
Det telefonnummer der fremgår af ordrebekræftigelsen er fiktivt.
Det nummer der står på hjemmesiden besvares KUN af en telefonsvarer.
Jeg mailede 4 gange og fik den ene gang svaret, at vi vender tilbage inden 24 timer. Ellers hørte jeg intet. Jeg måtte bruge tid til at gøre klar til en politianmeldelse og da jeg oplyste dem om det, så kom mine penge retur.
I skrivende stund kan man stadig købe poser til Vipp og der står intet om, at de har problemer med leveringen.
Hold jer langt væk fra handel med den butik, betal hellere en tier mere et andet sted.

Dårligste netbetik ever!!

kadecshop.dk får mine dårligste anbefalinger.

De hæver pengene på ens konto men sender aldrig varerne. De tager ikke telefonen i deres telefonåbningstider. De melder tilbage på mail, at de vil undersøge sagen (2 gange), men efterfølgende hører jeg intet fra dem.

Jeg fik IKKE pengene retur - ej heller mine varer.

Godt at man kan lave en indsigelse i banken og på den måde få sine penge retur fra Nets... pyha... skodbutik!!

Anbefaler ikke Kadecshop

3. juni: bestilte min vare og modtog ordrebekræftelse. Leveringstid ifølge hjemmeside: 1-3 dage.
12. juni: intet hørt eller modtaget - sendte en "rykker"-mail til Kadecshop
14. juni: svar-mail om at varen er udsolgt - forventes inden for 12-14 dage, hvilket jeg takker nej til.
16. juni: i dag kan man stadig lægge min vare i indkøbskurven på kadecshop.dk - og der står stadig, at leveringstiden er 1-3 dage.

Det er for dårligt, at firmaet ikke informerer om, at en vare, man har bestilt, er udsolgt - og at man selv skal rykke for det.
Det er for træls, at firmaet ikke opdaterer deres hjemmeside med "midlertidigt udsolgt" eller "leveringstid forlænget til 12-14 dage" eller lignende. Utroværdigt.

2 stjerne for at svare relativt hurtigt på min mail, men jeg vil IKKE anbefale andre at bruge kadecshop.dk.

Kadecshop

Dårligste internetforretning jeg nogensinde har handlet med!

Jeg har gået og ventet på min vare siden den 30. maj, hvor jeg fik besked om, at nu ville jeg modtage min vare en af de nærmeste dage. Jeg har endnu ikke modtaget noget og pengene har de trukket allerede den 22. maj. Jeg har heller ikke fået svar på min mail af den 6. juni, hvor jeg har efterlyst varen og spurgt om den overhovedet var afsendt. De gode internetbutikker sender en mail med besked om at varen er afsendt. Hvordan kan den Kadecshop være blevet godkendt af e-handelsforeningen?

Hold jer væk

Endnu en netbutik, som tilsyneladende har valgt svindel og humbug som deres levevej.

Hold jer væk. Det handler ikke om leveringstider eller manglende respons. Det handler kort og godt om systematiseret snyd.

Jeg har nu måttet tage kontakt til min advokat for et latterligt beløb.

Stop! De leverer ikke.

Brug dem ikke- De leverer ikke varen, lyver om ventetider og tilbagebetaler ikke når man fortryder sit køb.

Henrik Vind found this review useful

Kadecshop

Ren svindel...Modtog aldrig vare og fik først Dankort betaling retur gennem min bank

Ren svindel...Modtog aldrig min bestilling og fik først min Dankort betaling på 4000 retur da jeg tog kontakt til min egen bank og PBS. Leverandøren er dybt useriøs og lover, at varen er sendt og trækker pengene hurtigt med ingen mulighed for at få denne betaling retur.

Leverandøren udviser ingen service og mangler total opfølgning på direkte henvendelser via mail og telefon. Denne skyldes ifølge leverandøren sygdom, ferie og manglende personale med det eneste resultat at trække sagen ud.

Jeg kan på ingen måde anbefale Kadecshop og kan kun anbefale andre ikke at begå samme fejl som jeg og hvis betaling har fundet sted at tage direkte kontakt til sin bank for direkte indsigelse af betaling.

Svarer ikke

En ordre bliver ikke leveret i løbet af mere end 14 dage.
Der bliver ikke svaret på telefon og en besked på voicemail bliver ikke fulgt op.
Der bliver ikke svaret på mails.
Men - et ønske om at bekræfte en annulleringsmail bliver omgående imødekommet. Virksomheden eksisterer altså!! Den har bare ingen service.

Kadecshop

Ingen svar på noget før man skruer bissen på!

Bestilte for næsten 1000 kr varer som blev trukket på min konto næste dag. Der kom dog ingen varer. Jeg prøvede at maile og fik ingen svar, ventede et par dage. Hvor jeg så ringede, men deres nummer er ude af drift. Der efter fik de en mail om at reagerede, annulere min ordre og returnere mine penge da jeg elllers ville kontakte min bank og Forbrugerstyrelsen. Så kom der sørme svar og mine penge gik ind på kontoen samme dag. Hold jer langt væk fra denne butik.

Martin Sun and Simon Mikkelsen found this review useful

Rystende oplevelse

Få nogen til at svare på telefonen!! Har en gang prøvet en hel uge at få fat i jer... For ringe!

Utroværdig

Bestilte varer for godt 5 uger siden. Ingen levering. Hver gang, hvis man fik kontakt/information, så fik man besked om levering i næste uge.

Martin Sun and Henrik Vind found this review useful

• København s, DK
  • 1 Review

Ingen levering, intet svar på mail

Der sker ikke noget når man skriver, og har heller ikke modtaget min ordre. Bestilt for over en måned siden.

Henrik Vind found this review useful

Kadecshop

Find et andet sted at handle

25 dage efter bestillingen har jeg nu valgt at annullere min ordre. Én ting er lang leveringstid, noget andet er at man ikke får svar på sine henvendelser, og når man gør, så lover de noget, som de ikke holder. Nu gider jeg ikke mere.

Det er ganske enkelt for dårligt.

Jeg handler meget på nettet, og synes, at man næsten altid får god service og hurtig levering. Kun én gang før har jeg været ude for en lige så dårlig service som hos Kadecshop.

Elendig kundeservice :-(

Skønne produkter i butikken (derfor en stjerne i anmeldelsen). Jeg bestilte en vare, som ifølge hjemmesiden kunne leveres inden for 1-3 dage. Stor glæde :-) Men efter 6 dage havde jeg intet hørt eller set, så jeg sendte en mail som anbefalet på siden. Ingen respons. Kontaktede herefter butikken telefonisk. Sød betjening: 'Vi undersøger sagen og ringer eller mailer til dig i løbet af dagen'. Hørte intet - ringede dagen efter igen: 'Den er på vej - kommer i dag eller på mandag med pakkeposten'. - Ingen vare ankom.
Ringede igen og igen og igen ... kunne nu ikke komme igennem på telefonen et par dage :-(

Fik til sidst fat i dem - knap 3 uger efter bestilling - men telefonforbindelsen blev afbrudt. Og 45 min efter modtog jeg en mail, hvor de beklagede ikke at kunne levere varen og derfor havde tilbageført min indbetaling (- som var blevet trukket ved bestillingen. Utjekket!). Pengene ér gået ind.

Kadecshop

Irriterende lang ventetid på levering

Jeg bestilte en pakke med 10 ruller VIPP-poser hos Kadecshop.
Der stod leveringstiden var 1-3 dage og prisen var langt billigere end hos andre netbutikker, så selvfølgelig slog jeg til.

Da der var var gået 11 dage uden pakke ringede jeg til butikken, men endte med at måtte sende en mail, da der ikke var nogen der svarede telefonen.
Svaret på emailen kom hurtigt, det var åbenbart Post Danmark der havde lavet en fejl og de lovede at komme med pakken dagen efter.

Efter yderligere 2 dage uden pakke kontaktede jeg butikken igen på email og svaret kom igen hurtigt. De var kede af at høre at pakken ikke var nået frem, men lovede at sende en ny.
Det gjorde de og dagen efter fik jeg leveringen - altså efter 18 dage, ikke 1-3 dage som skrevet på deres hjemmeside.

Men jeg fik mine varer, dog ikke uden megen irritation, og er sikker på at hvis jeg skal handle der igen bliver det i deres fysiske butik. Der kan man vel få varerne med sig med det samme :-)

Kadecshop

En ordenlig undskyldning kan redde meget

På trods af et dårligt førstehånds indtryk, vil jeg gerne ændre min tidligere anmeldelse på til 4 stjerner. Og her er grunden:

Jeg forsøgte at købe en lysestage en gang i november, men pakken nåede aldrig frem. Samtidig var det ret irriterende at der ikke skete noget, når jeg kontaktede dem og bad om at få pengene retur.

Men da jeg blev ringet op af kadecshop, var jeg glad for at få en stor undskyldning. Jeg fik at vide, at pengene nok skulle komme retur med det samme, og samtidig fik jeg en flot kompensation for tiden jeg har måtte vente på min pakke.

Jeg er glad for at kadecshop besluttede sig for at henvende sig til mig, da det ændrer min opfattelse af deres serviceniveau meget. Det lader til at der her er sket en smutter, som kadecshop også blev klar over, og i stedet for bare at ignorere det, har kadecshop tacklet problemet flot.

Kadecshop

Kan IKKE anbefales!! Find hellere et bedre alternativ.

kadecshop.dk har jeg en utrolig dårlig oplevelse med.
Jeg bestiller mandag den 17. januar en PH lampe, da jeg skal bruge den til en fødselsdagsgave den følgende lørdag. Jeg vedhæfter en besked på ordren om at jeg MEGET gerne vil have lampen senest om torsdagen, da det som sagt er til en gave. På deres hjemmeside står der "leveringstid 1-4dage", så jeg regner bestemt med at have den indenfor denne tid.
Da den stadig ikke er kommet om onsdagen, mailer jeg virksomheden. Som ikke svarer mig......
Om fredagen er den stadig ikke kommet, og jeg begynder nu at blive rigtig nervøs for at den ikke når at komme. Derfor ringer jeg derind om formiddagen. Jeg får fat i en ret forvirret medarbejder, som fordi hun "skal til møde" ikke kan give mig noget svar på hvor lampen befinder sig, heller ikke noget trackingnummer eller noget. Hun lover dog at ringe tilbage til mig efter kl. 13 samme dag. Det gør hun ikke!
Derfor ringer jeg igen til dem ved 15.30-tiden.....Ingen tager nu telefonen.
I mellemtiden er der kommet en mail hvor hun skriver at lampen desværre først er sendt afsted fra dem i dag (fredag).
Jeg vælger at skrive at de godt kan anullere ordren, da jeg nu skal finde den i en nærliggende butik, og gør samtidig opmærksom på min dårlige oplevelse med dem.
Får en mail tilbage om at ordren er anulleret, og lampen ikke er sendt afsted......selvom de i forrige mail skrev at den VAR sendt afsted. En direkte løgn. Gør samtidig opmærksom på at jeg ikke forstår at de skriver en leveringstid på max 4 dage, når de ikke kan overholde det. Til dette får jeg svaret at de 1-4 dage, er fra DE sender varen med post dk, hvilket jeg synes virker som en meget dårlig undskyldning.

Jeg kan bestemt ikke anbefale andre at handle hos denne webshop. Syns de i stedet for at indrømme fejlen bortforklare sig med flere løgne. Desuden medarbejderen som ikke ringer tilbage som lovet, selvom hun vidste hvor vigtigt det var at jeg fik svar. Fuldstændig urimeligt, og total dårlig service!

Kadecshop - Super oplevelse

Har handlet rigtig mange julegaver på nettet - men oplevelsen hos kadecshop var blandt de bedste. Bestilte lysestage - og indpakning var 0,- det er langt fra tilfældet alle steder. Den samlede faktura var fortsat kun på lysestagens pris, dvs heller ingen udgift til håndtering eller levering :-) Og 2 dage efter kom den, på trods af den hektiske juletid - smukt pakket ind. Jeg glæder mig til at forære lysstagen til jul - og fortælle flere om Kadecshop.

Hilsen Henriette, Roskilde

Sublim service!

Jeg bestilte en lysestage og en lampe onsdag sidste uge og fik begge dele leveret allerede 2 dage efter. Super betjening da jeg ringede til butikken for at få uddybende svar på nogle spørgsmål omkring lampen.

Sublim service - Ingen tvivl om jeg skal bruge kadecshop.dk igen

Kadecshop

Lang leveringstid, forkerte varer, umuligt til at kontakte

Har lagt en ordre hos Kadecshop den 5de november 2010 til næsten 5800kr. Efter 2 uger var der stadig ingen tegn på vores bestilling og da vi så ringer til dem siger de et de stadig venter på en af vores lamper. Efter en måned får vi endelig vores bestilling inklusiv de andre to lamper hvor der var 1-3 dage leveringstid på. Når pakken åbnes er de to lamper så forkert. Vi ringer til dem og de lover at sende nye af sted på mandag med en portostrimmel til returnering af de forkerte varer. På torsdag har jeg stadig ikke fået nogen lamper. Ringer til dem og får igen kontakt med en som ikke kan hjælpe mig. Hun lover, igen, at jeg bliver ringet op. Når jeg spørger efter en track&trace nummer kan hun heller ikke hjælpe mig. I dag har jeg prøvet at ringe til dem 9 gang. Enten tager de ikke telefon eller jeg bliver sat "on hold" inden jeg kan nå at sige noget. Efterfølgende venter jeg så længe at jeg til sidst giver op, det sker to gang! Er godt sur lige nu, det er bare for dårlig service. Jeg vil stærkt anbefale aldrig at bruge denne shop, jeg skulle i hvert faldt have tjekket Trustpilot inden jeg bestilt...

Efterfølgende fik vi de rigtige varer og en undskyldning...

Lorte butik

Jeg har fået leveret en defekt vare fra Kadecshop i oktober 2010. Jeg tog efterfølgende kontakt til firmaet som lovede, at de ville sende en ny samt en portostrimmel til returnering af den defekte vare.
Nu skriver vi d. 6. december 2010 og jeg har efter utallige mails og opringninger fået utallige dårlige undskyldninger om, hvorfor jeg ikke har modtaget varen. Så var det snevejr, så havde de ikke været på posthuset, så forsvandt varen som de sendte i en prøvekuvert på mærkelige omstændigheder.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne e-butik. De har den ene dårlige undskyldning efter den anden. Det er skuffende må jeg sige.

elendig service

Tager ikke telefonen og e-mailen er helt død. Da jeg endelig kom igennem og jeg blev lovet et svar, ringede de ikke tilbage. Æv hvor ringe.

Brændt af...

Skulle, i følge aftale, idag mellem 16.30 og 17 have leveret en HAY-bænk, men budet kom ikke. Ringede butikken op hvor jeg fik afvide at budet har fri idag!? Fik yderligere afvide at det var en sag jeg skulle tale med vedkommende jeg havde handlet med om. Hun var der (heller) ikke idag, så blev bedt kontakte hende imorgen....føler mig ret brændt af - øv! Forestiller mig ikke at jeg skal handle hos Kadec igen.

Kadecshop

varen ikke modtaget og der bliver ikke ringet tilbage, når man kontakter dem.

Nu er det en måned siden, jeg har bestilt varer hos Kadecshop.dk. Jeg har ringet 8 gange i denne periode, hvor jeg er blevet lovet guld og grønne skove. Hver gang har det været løgn, jeg har aldrig følt mig så meget til grin som kunde INGEN besparelse er dette cirkus værd.

pakken stadig ikke modtaget

jeg har bestilt en lysestage i sidste uge retter sagt i mandags. de sagde de havde sendt den i onsdags sidste uge. jeg har stadig ikke modtaget den. er sku mange for de har snydt mig. kan ikke få fat i den :(

Anderledes shop

Bestilte en papirkurv. Leveringstiden var oplyst til normalt 2-4 hverdage, og derfor regnede jeg med, at det godt kunne tage lidt længere tid. Efter ti dage hvor jeg ikke havde hørt det fjerneste fra dem eller modtaget nogen pakke (ud over ordrebekræftelsen), kontaktede jeg deres support pr. mail. Fik et hurigt svar, hvor der stod, at pakken var afsendt rettidigt, at de ville undersøge sagen og sende en ny, hvis pakken var bortkommet. Dagen efter modtog jeg min pakke - sendt dagen før. Altså en overraskende hurtig behandling af bortkommen pakke (der var ikke T&T). Handler der gerne igen.

Kadecshop

Har ringet og skrevet for at få svar på et spørgsmål. Hørte aldrig tilbage, opgav og købte et andet sted.